هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری👇
نان باگت خانگی
@shirini71
#بورما_بورک
مواد لازم:
۳ لیوان آرد
۱ لیوان آب ولرم
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ دسته کوچک پیازچه (من باشم کمی هم پنیر لیقوان اضافه میکنم)
برای روی بورکها:
۱ استکان کوچک کره آب شده
۱ زرده تخم مرغ
آرد رو توی یک کاسه بزرگ ریخته وسطش رو مثل آتشفشان گود کنین و آب ولرم رو یواش یواش وسطش اضافه و مخلوط کنین تا به یک خمیر یکدست برسین. بذارین حدود نیم ساعت خمیر استراحت کنه. بعد خمیر رو به ۹ قسمت مساوی تقسیم کنین و برای راه راه بریدن خمیر از یک چاقوی کوچیک و تیز استفاده کنین، (پیشنهتد میکنم در این مرحله یکم روی خمیر کره بمالین اینکار از چسبیده رشتهها بهم جلوگیری میکنه) روی هم از کنار رول کنین و یک مثل مار درازش کنین ولی اونقدر نباشه که رشتهها بهم بچسبن بعد بپیچین و روشون رو از مخلوط زرده تخم مرغ و کره بمالین که خوشرنگ و طلایی بشن. توی سینی روی کاغذ روغنی بپیچین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۸۰ درجه گرم کردین حدود نیم ساعت بپزین
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_سوم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
🥙#املت_کیسه ای
مواد لازم:
🥘تخم مرغ 2 عدد 🥘 کالباس خرد شده چند برگ 🥘 پنیر چدار رنده شده نصف لیوان
🥘پیاز کوچک خرد شده 1 عدد 🥘 فلفل دلمهای یک عدد متوسط
🥘قارچ متوسط 2 عدد
🥘 سس گوجه فرنگی 2 قاشق
طرز تهیه:
❗️این املت خوشمزه بدون روغن سرخ کردنی آماده می شود و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند بسیار مناسب بوده و روش تهیه ی آن بسیار ساده است. وقتی تموم مواد رو با هم مخلوط کردید داخل کیسه فریزر بریزید و از طرفی قابلمه ای رو پرآب کنید و بذارید آب جوش بیاد. کیسه رو داخل قابلمه بذارید و سرش رو بیرون قابلمه بگیرید و در قابلمه رو ببندید تا کیسه حاوی مواد داخل نیوفته و آب داخلش نره. تا حدی آب بجوشه که املتتون سفت بشه. نهایتا به هرشکلی که دوست دارید سرو کنید.
من بجای سس گوجه فرنگی هم از خود گوجه تازه خردشده ریختم. برای ادویه هم، نمک و فلفل سیاه و زعفرون و پودر سیر ریختم.
@shirini71
#چخ_کرده #غذای_آذری
دو تا پیاز درشت رو نگینی ریز خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم کمی که سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم نمک و فلفل و زردچوبه وکمی پودر پاپریکا بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم .در نهایت کمی پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و میزاریم گوشت بپزه و آبش کشیده بشه و برای اینکه خوشرنگ تر بشه یه ق غ پر رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم تا حسابی رب رنگ باز کنه و خوشرنگ بشه.زیر شعله رو کن کرده و درب ظرف رو میزاریم که کاملا بپزه و به روغن بیفته .البته من با کمترین میزان روغن درست کردم.برای چاشنیش هم کمی آب نارنج بهش اضافه میکنیم.کنارش هم سیب زمینی رو نگینی یا حبه قندی خرد کرده و سرخ میکنیم و با کته زعفرونی یا نون سرو میشه
@shirini71