#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌هفتم اردیبهشت 1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+2 عدد بیسکوئیت ساقه طلایی(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق استانبولی( 220کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +2 قاشق غذا خوری الویه رژیمی+2 کف دست نان لواش(230کالری)
❣بعد از شام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
@shirini71
#کوکوی_تره
مواد لازم
سبزی کوکو(۴۰۰گرم تره شوید ونعناع )
تخم مرغ۴عدد
ارد۳ق غ سر پر
نمک وادویه وزردچوبه
پکینگ پودر ۱ق چ
زرشک
گردو خوردشده
طرز تهیه
سبزی رو ریز خورد کردم وتخم مرغ وادویه ونمک رو اضافه کرده مخلوط کردم
ارد وپکینگ پودر رو اضافه کردم وگردو وزرشک روهم ریختم وهمه مواد رو خوب مخلوط کردم
تو ماهیتابه که روغن داره وداغه مواد کوکو رو ریختم
و کوکو رو برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشض
🌽🌽🍆🍆🍖🍖🍟🍟@shirini71❤️
#ماهی_دودی_شمال
روشی که در شمال برای آماده کردن ماهی دودی به کار می برند از این قرار است که
✨قطعه ای از ماهی را درون کاسه ای سفالی قرار می دهند و زمانی که برنج آماده دم کشیدن است کاسه را روی برنج قرار می دهند.
ماهی با حرارت و بخاری که از برنج می گیرد آرام آرام می پزد و نرم می شود.
وقتی برنج دم کشید کاسه را با احتیاط از روی برنج برمی دارند و آبی که داخل کاسه جمع شده دور می ریزند و ماهی را برای خوردن سر سفره می آورند. معمولا ماهی شور را در شمال با غذاهایی مانند باقلا قاتق، ترشه تره و … نوش جان می کنند.
✨روش دیگری برای آماده کردن ماهی شور استفاده می شود که آن را برای سرخ کردن آماده می کنند به این صورت که:
ماهی را شب قبل در آب خیس می کنند و آب آن را چند بار عوض می کنند.
صبح روز بعد ماهی را خوب می شویند.
ماهی را از صبح تا شب با حرارت ملایم بخارپز می کنند و اصلا نباید آب به ماهی برسد. با این روش استخوان های ماهی هم کاملا نرم می شوند.
ماهی بخارپز شده را تکه تکه می کنند و استخوان آن را می کشند اما باید مراقب بود تا ماهی متلاشی نشود. حالا ماهی آماده است و می توان آن را کنار غذا سرو کرد.
✨در برخی از شهرهای جنوب ماهی شور را در آب جوشانده و پس از پاک و خرد کردن؛ آن را در روغن تفت داده و همراه با کشمش و برنج دم می کنند و می خورند.
✨✨نکات و هشدارها ✨✨
برای تکه کردن ماهی شور پیش از پختن، باید دستتان قوی باشد و مراقب باشید دستتان را نبرید.
✨ماهی دودی با فویل
مواد لازم
ماهی سفید دودی: 900 گرم
آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
شوید خشک: 1 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: 1 قاشق غذاخوری
جعفری، شوید و پیازچه تازه خرد شده: چند شاخه
لیمو ترش: 1 تا 2 عدد
روغن زیتون
طرز تهیه
لیمو ترش را فشرده و آب آن را روی سطح ماهی و درون آن نیز بریزید.
در یک کاسه کوچک آرد و سبزیجات خشک را مخلوط کنید و این مخلوط را درون شکم ماهی بمالید.
سبزجات تازه را درون شکم ماهی قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در سراسر حفره شکمی ماهی بریزید و خوب پخش کنید.
ماهی را درون فویل آلومینیومی پیچیده و درون فری که از قبل گرم کرده اید، 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
سپس با سبزی پلو، سالاد شیرازی و ترشی میل کنید.
@shirini71❤️
#اسموتی_طالبی
شیر 1 لیوان@shirini71
طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده
بستنی 7 ق غ
شکر به میزان دلخواه
خامه 2 ق غ
همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید.
❣️❣️❣️
#مافین_خرما_گردو
آرد 2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1/2 ق چ
شیر 1 پیمانه
عصاره وانیل 1 ق چ
خرما 1/4 پیمانه تکه تکه شده
گردو 1/4 پیمانه خرد شده
تخم مرغ درشت 1 عدد یا دو عدد متوسط
کره 4 ق غ
فر را با دمای 200 درجه از قبل روشن کنید. آرد الک شده و خرما و گردو و بیکینگ پودرو نمک را با هم مخلوط کرده. کره را آب کنید کنار گذاشته تا خنک شود اما نبندد. تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید شیر و شکر و وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید. قالب های مافین را چرب کنید یا کاغذ مخصوص بیندازید. کره آب شده را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید مواظب باشید کره داغ نباشد چون تخم مرغ پخته می شود. مخلوط به دست آمده را به مواد خشک اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر را داخل قالب ها را ریخته به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که خلال دندان فرو میکنیم مواد به آن نچسبد.
به جای خرما از سایر میوه های خشک هم میتوانید استفاده کنید
@shirini71❤️
#بستنی_وانیلی_خانگی
@shirini71❤️
شیر یک لیتر
زرده تخم مرغ 8 عدد
وانیل یک ق چ
خامه 200 گرم
شکر 200 گرم
زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سردشود خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ شود
❣️❣️❣️
#بستنی_نسکافه_ای
@shirini71❤️
می توانید با افزودن 2 ق س پودر نسکافه به #بستنی_وانیلی ، بستنی نسکافه درست کنید.
نسکافه را با شیر داغ مخلوط کرده و بعد به مایع اضافه کنید. پس از بستن آن 50 گرم بادام خرد و تست شده به بستنی نسکافه ای اضافه کنید.
❣️❣️❣️
#کاپ_کیک_توت_فرنگی
آرد دو پیمونه
شکر سه چهارم پیمونه تا یک پیمونه
شیر یک سوم پیمونه
روغن مایع سه چهارم پیمونه
تخم مرغ درشت سه تا
وانیل پودری یک سوم قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
طرزتهیه:
فر رو با صدوهفتادو پنج درجه روشن کنین تا گرم بشه،
یه قالب بیست سانتی رو چرب و آرد پاشی کنین،
تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن برقی بزنید بعدم روغن و شیر رو مخلوط کنین.
حالا ترکیب آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین با قاشق یا لیسک مخلوط کنین.
مواد رو بریزین داخل قالب و طبقه وسط فر برای چهل دقیقه تا یه ساعت بپزید،
پخت کیک رو با خلال دندون چک کنین ،اگه تمیز بیرون بیاد ینی کیک پخته،
.
پ.ن: میتونین به کیکتون زعفرون اضافه کنین هم خوشرنگ میشه هم خوش طعم. همچنین میتونین اگه دوست داشتین به کیکتون کشمش و گردو اضافه کنین.
پ.ن: میتونین دو قاشق از آرد رو کم کنین بجاش دو قاشق پودر کاکائو و دو قاشق شکر بزنین تا کیک کاکائویی داشته باشین.
پ.ن: میتونین به جای شیر از آبمیوه استفاده کنین.
این کیکو میتونین توی تابه رژیمی دو طرفه روی شعله خیلی کم هم بپزید
@shirini71
عزيزانِ جان سلام
امروز براتون دستور يك كيك فوق العاده راحت و ساده و خوشمزه رو آوردم تا يادآوري كنم با ساده ترين دستورها ، با دستان هنرمند و خلاقتون ميتونيدزيبا ترين ديزاين ها رو انجام بديد.
#كاپ_كيك_توت_فرنگی_بدون_فر
مواد اوليه👇
شكر ٦ ق غ
شير ٨ ق غ
آرد سفید ٨ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
روغن مايع ٦ ق غ
وانيل ١ ق چ خ
بكينگ پودر ١ ق م خ
رنگ خوراکی سبز و قرمز مقداری
دستور تهيه👇
ابتدا آردرو دوبار الك كرده و با وانيل و شكر و بكينگ پودر مخلوط كرده ،
تخم مرغ ها رو در ظرف جدا گانه ريخته و با همزن دستي همزده تا يكدست شود سپس روغن رو اضافه كرده و دوباره با همزن دستي همزده و بعد شير رو اضافه كرده و همزده تا يكدست شود و بقيه مواد آردي رو اضافه كرده و با قاشق همزده تا كاملا يكدست شود.
چند قاشق از مایه برداشته و کمی رنگ سبز میزنیم و چند قاشق را ساده ميگذاريم. و داخل قیف میریزیم. و به مایه کیک بیشتر، رنگ قرمز خوراکی اضافه مینماییم
در کپسولها تا نیمه مايه كيك قرمز ريخته و با مایه سبز روی آن طرح برگ میزنیم(مطابق فیلم) و با مایع سفید روی کیک چند دايره ميذاريم همه کپسولها رو در سبد حصیری و یا روی یک توری در قابلمه چيده و درون قابلمه یک استکان آب اضافه كنيد و روي شعله قرار دهيد،هنگامي كه آب به جوش آمد ،شعله را ملايم كرده و با دمكش درب قابلمه رو پوشانده و روي قابلمه قرار دهيد و به مدت ٢٠دقيقه اجازه دهيد تا كاپ كيك ها آماده شود.
اجازه دهید کاپ کیک کمی خنک شود و در ظرف مورد نظر بگذارید.
نكته ها:
١. حتما اگر از قابلمه و توری استفاده کردید بايد درب قابلمه با دمكش بزاريد وگرنه بخار آب ،كيك رو خراب ميكنه
@shirini71
#کیک_توت_فرنگی
#کیک_میوه_ایی
😋 ی نکته همینجا بگم،وقتی مقداری از مایه کیک روریختین داخل قالب،کمی توت فرنگی بریزید روی مایه کیک،توت فرنگی ها رو زیاد نازک برش نزنید،و بقیه مواد رو بریزید و حالا توت فرنگی زیادی بریزید روی مواد کیک،چون در حین پخت داخل کیک فرو میره،وقتی گذاشتید داخل فر،بعداز بیست و پنج دقیقه،از فر خارج کنین و توت فرنگی که ازوسط نصف کردین رو بچینید و بزاریدداخل فر که برای تزیین روی کیک بمونه😉
تخم مرغ ۳عدد
آرد ۲/۵ پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع ۲/۳پیمانه
ماست یک پیمانه(این دفعه از شیر استفاده کردم و خیلی عالی تر شد)
بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
توت فرنگی برش خورده به میزان لازم
تخم مرغ و شکر و وانیل رو بزنید تا کشدار دار و کرم رنگ بشه،حجمش هم زیاد بشه.بعد ماست و روغن رو بهش اضافه کنید.فقط در حدمخلوط شدن بزنید.
آرد و بیکینگ پودر رو دوبار الک کنید و بار سوم رو روی خود مواد تخم مرغی کم کم الک کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.و کف قالب کاغذ روغنی بزارید و (من از قالب ۲۰ سانتی استفاده کردم)
مواد کیک رو بریزید داخل قالب و توت فرنگی ها رو فقط از وسط نصف کنید و بزارید روی مواد کیک،زیاد نازک نکنید،وگرنه ته نشین میشه..و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰،به مدت ۴۵دقیقه بپزید..و بعد از پخت پودر قند روی کیک الک کنید و نوش جان🌺
@shirini71❤️
تمامی اینارو با همین رسپی ها هم می تونید بصورت کیک بپزیید هم تک نفره بصورت کاپ کیک👆,فقط کاپ کیک بعد یک ربع که تو فر موند باید چک شه اگه پخت از فر خارج شه,برای کیک بعد نیم ساعت کیک چک شه
#آموزش_کاپ_کیک_توت_فرنگی
#آموزش_کیک_توت_فرنگی👆@shirini71
باقالا قاتق💞💞💞💞
لوبیا کشاورزی خیس شده وپوست کنده شده 400 گرم.
سیر پوست کنده وخرد شده 4حبه.
شوید خشک یا تازه 2ق.غ
نمک وفلفل وزردچوبه.
روغن.
تخم مرغ
اول لوبیا وسیر خرد شده و زردچوبه رو بریزید تو قابلمه وروی حرارت ملایم تا بوی خامی لوبیا از بین بره بعد روغن اضافه کنید زرد چوبه بزنید وشوید اضافه کنید کمی تفت خورد آب اضافه کنید به اندازه ای که روی لوبیاها روبگیره بزارید جوش بیاد با شعله بالا ولی مواظب باشید سر نره بریزه .وقتی جوشید با شعله ملایم بزارید بپزه .وقتی لوبیا پخت درآخر نمک بزنید وتخم مرغ بشکنید .(تخم مرغ هر چندتا دوست دارید بزنید اگر هم دوست ندارید نزنید مشکلی نداره.)داخلش وفلفل بزنید .بزارید تا تخم مرغ ببنده .با برنج نوش جان کنید.بپزید ولذت ببرید.💝💝💝💝
🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
#پودینگ_دورنگ_خانگی 😍
1/2 پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1پاکت وانیل(5گرم)
1پنس نمک
2 عدد زرده تخم مرغ
یکم بیشتر از دو پیمانه شیر
2 قاشق غذاخوری کره
1پاکت خامه
100گرم شکلات شیری تلخ
مواد ته ظرف :
1تکه کیک
برای تزیین لبه ظرف را شکلات صبحانه بزنیدو در فندق یا پسته بغلطانید.میتوانید از چوب های شکلاتی استفاده کنید و روی پودینگ هارا شکلات رنده شده بریزید.
طرز تهیه :
ابتدا شکر و نمک و نشاسته را در قابلمه ریخته سپس کمی شیر بریزید و با هم زن دستی هم بزنید.
زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید سپس باقی مانده شیر را بریزید و روی گاز قرار داده و مدام هم بزنید. بعد از جوشیدن گاز را خاموش کرده و وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط را هم بزنید تا سرد شود زمانی که از داغی افتادخامه را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید. زمانی که پودینگ هنوز گرم است و کاملا خنک نشده آن را دو قسمت کرده و شکلات را به یکی اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود.
سپس ته ظرف مورد نظر یک تکه کیک قرار دهید و پودینگ ساده و سپس شکلاتی را بریزید و تزیین کنید.
حدود 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. اگر به مدت 1 شب در یخچال بماند
#کوکو_لپه👇
لپه ۱ بسته بزرگ
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم یا سینه مرغ کوچک ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سیر ۳ حبه
سبزی معطر خورد شده ۲ قاشق
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ
لپه ۲۴ ساعت خیس میکنیم تو این فاصله چند بار آبشو عوض میکنیم بعد از اون همه مواد رو چرخ میکنیم البته سیب زمینی باید پخته باشه میتونید از سینه مرغ یا گوشت چرخ شده استفاده کنید ولی ترکیب دوتا با هم خوشمزه تر میشه
البته من این مقدار بسته بندی میکنم میگذارم فریزر موقع درست کردنش یه پیاز کوچیک رنده میکنم و تخم مرغ و نمک و فلفل😋😋
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
آش کشک
نخود و لوبیا چیتی و عدس هر کدوم یه استکان خیس دادم بعد پختم
پیاز چهار پنج دونه سرخ کردم دو قاشق سیر زدم زردچوبه و فلفل هم زدم بعد به اندازه یه لیوان سبزی آشی توش تفت دادم
مقدار یه لیتر آب ریختم تا جوش اومد وقتی سبزی پخت دو لیوان ماست و یه لیوان کشک رو مقداری رقیق کردم تو آش ریختم مدام هم زدم تا جوش بیاد
سر آخر رشته ریختم (مقدار رشته چشمی بود شاید به اندازه یه لیوان بود البته نصف نشده باشه)
ببعد از اینکه قل خورد خاموش کرده درش رو میذاریم تا رشته باز بشه
حبوبات رو یادم رفت بگم مرحله ای که کشک رو ریختیم حبوبات رو هم می ریزیم
@shirini71❤️🌸
#کوکو_مرغ
این مدل کوکو رو من همیشه با سیب زمینی ابپز میپختم ولی روغن زیادی جذب میکرد. این بار از سیب زمینی خام استفاده کردم.
یک عدد سینه مرغ رو ابپز کردم, به همراه پیاز و ادویه و سیر. مرغ رو ریش ریش کردم. میشه مرغ رو چرخ کرد ولی من دوست دارم طعم مرغ زیر دندون احساس بشه. سه عدد سیب زمینی, یک عدد پیاز و یک تکه فلفل دلمه رو رنده ریز زدم و ابش رو گرفتم, با مرغ مخلوط کردم. دو عدد تخم مرغ, دو قاشق ارد سوخاری, دو قاشق جعفری خرد شده, نمک, فلفل سیاه, زردچوبه, پودر لیموعمانی, پودر سیر و یک قاشق پر رب گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کردم و خوب مخلوط کردم. توی روغن داغ سرخ کردم.
نکته :
از ساقه های سبز پیازچه هم میشه استفاده کرد
@shirini71❤️
#کبه
#لقمه
#فینگرفود
#مناسب_تولدوپذیرایی
سلام مهربونا 🌻🌻🌻 کبه یا کپه یکی از اون غذاهاست که من خیلی دوست دارم ،اما درست کردنش زحمت داره 😉
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده صدگرم
برنج نیمه یک پیمانه
زرشک دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
گردو آسیاب شده پنجاه گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج نیمه ای که از قبل خیس کرده اید را با مقداری آب و نمک بپزید تا برنج له شود ،بعد آبکش کنید و همان طور که داغ است بکوبید یا درون غذاساز ریخته خوب له و ورز داده کنید .
پیازها را خرد کرده سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت دهید و به آن ادویه ها ،گردو و زرشک را اضافه کرده از روی گاز بردارید .
از برنج مقداری بردارید و مانند تصویر درون قالبی که پلاستیک پهن کرده اید قرار داده و با کمک قاشق سعی کنید برنج به اطراف قالب چسبیده و وسط آن خالی شود (زیاد نازک نشود ) و بعد مقداری از مواد گوشتی را وسط آن قرار داده رویش را با مقداری برنج بپوشانید و پلاستیک فریزر را ببندید .
و بعد آنها را به آرامی داخل روغن سرخ کنید تا لایه ی بیرونی کبه ها کاملا سرخ و ترد شوند و با سس قرمز سرو کنید نوش جان 🌻🌻🌻
نکته : می توانید به جای استفاده از قالب با دستتون به کبه ها شکل بدید .
اگر برنج به دستتون می چسبه می تونید مقداری آب کنار دستتون بزارید و کمی دستتون رو مرطوب کنید تا راحتتر باشید .
مراقب باشید روغن خورش زیاد نباشد چون باعث وا رفتن کبه ها می شود .
سعی کنید یک روی کبه که سرخ شد آن را بر گردانید و از جابه جا کردن زیاد کبه ها در روغن جلوگیری کنید .
اگر مواد برنجی خیلی شل بود چاره ای جز اضافه کردن مقداری آرد به مواد نیست .
برای اینکه کبه ها خوشرنگ و خوش عطر شوند می توانید موقع ورز دادن برنج به آن مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید .
دوستتون دارم شاد باشید ❤❤❤
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
👩🍳🍝@shirini71
اگه برنجتون احیانا" شفته شد ویا مهمون داشتید از شب قبل مونده باهاش می تونید کبه درست کنید👆تو اشکال مختلف می تونید درست کنید ,گرد,سه گوش
@shirini71❤️😋😋😋😋😋
#نان_خانگی_ساده 👇
مواد لازم برای ۱۰ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ استکان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
شیر یا آب ۲ لیوان
زعفران به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم
نمک یک قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم
۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد.
۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید...
همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده...
۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید...
۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه...
۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد...
سایر نکات
بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه...
من برای رومال نان بهش زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه...
تو فرتون یه ظرف آب بگذارید😊😊
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌هشتم اردیبهشت1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+20 گرم پنیر+1عدد گردو+چای+1خرما(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + +یک عدد نان باگت کوچک +۹۰ گرم سینه مرغ آبپز+خیار شور ( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +۱تیکه کباب تابه ای(۱۰*۱۰)+دو کف دست نان لواش ( 250کالری)
❣بعدازشام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_مرغ
3 عدد ران و یک عدد سینه رو نواری برش دادم و با 100 گرم کره تفت دادم ادویه زردچوبه،فلفل،نمک،پاپریکا، یه کوچولو دارچین ، زرشکی با آب سرد بهش اضافه کردم و گذاشتم تفت بخورن بعد از اون هویچ های رشته ای رو با مقدار کمی آب در حد 5 دقیقه پخته بودم و از آب خارج کردم به مرغ و زرشک اضافه کردم تا مزه هاشون باهم میکس بشه و اضافه کردن مقداری آب مرغ و زعفران دم کرده بعد میریم سراغ مایع ته چین که 2 لیوان ماست چکیده میگم 3 عدد تخم مرغ رو هم با ماست مخلوط میکنید و زعفران ساییده شده میزنید با یکی دو قاشق روغن مایع برنج آبکش شده رو مرحله ای به مایع ته چین اضافه و مخلوط میکنید دقت کنید در حد تعادل برنج اضافه کنید نه خیلی سفت باشه و نه خیلی آبکی بعد ته قابلمه مقداری روغن بریزید و حدود 2قاشق شکر لایه اول رو از برنج ته چینیتون میریزید و از مواد مرغ و هویچ روی برنج که لایه بعدی هستش میریزید و لایه سوم هم باز برنج بریزید و بذارید با حرارت خیلی کم نیم ساعت تا 45 دقیقه دم بکشه.
💖 @shirini71 💖
#تجربه
#نگهداری_هندوانه_برش_خورده
سلام.وقتی هندوانه رو میبریم و میزاریم یخچال بعد از یه مدت سطح روی هندوانه خشک و خراب میشه و مجبوریم لایه ی روش رو ببریم،من برای اینکه مجبور به این کار نشم روش سلفون میکشم میزارم یخچال.هر بار هم که میخوام ازش بر دارم سلفون رو بر میدارم و دوباره همون سلفون رو میکشم روش.
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
👇
👩🍳🍝@shirini71
#پاکوره👇
پاکوره نام غذایی فوری هندی و در اصل از گجرات است که بصورت گلوله های برشته شده خمیر بهمراه مخلفات دیگر عرضه می شود. در کشورهای هند، پاکستان، مالزی،آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین طبخ می شود. همچنین از پاکوره برای سحری و افطار مسلمانان در ایام ماه رمضان استفاده می شود. در جنوب ایران بویژه استان خوزستان(آبادان) و استان سیستان و بلوچستان پاکوره در دکه های متعددی در شهرها عرضه می شود.
مواد لازم:
آرد سفید : نصف لیوان
آرد نخود خام : یک لیوان
پیاز ریز شده 2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عدد
گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان
شوید ریز شده یک چهارم لیوان
تره فرنگی یا پیازچه ریز شده كمی
بیكینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك به مقدار لازم
آب یک سوم لیوان
روغن سرخ كردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آرد سفید، آرد نخود، بیكینگ پودر، نمك، زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنید.
- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده و به مواد اضافه كنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
- گشنیز، شوید و تره فرنگی(من پیازچه زدم) ریز شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنید.
- از مواد به اندازه یك قاشق غذاخوری برداشته و قاشق قاشق در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ كنید.
- پاكوره را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی تند میل كنید.
نوش جـــــــــــــــــان😋😋
@shirini71❤️