#سوسیس_گیاهی
لوبیای سفید 2/3 پ خام
تخم مرغ 1 عدد
ادویه ی سوسیس 1 ق غ
سیر سه حبه ریز رنده شده
پودر پیاز 1 ق چ سرپر
آرد سوخاری یا پودر نان 1/4 پ
نشاسته ذرت 1 ق غ
اسانس دود کمی
آب سرد سرد 1 پ
آرد به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون 2 ق غ
ابتدا لوبیا را بپزید. سپس آبکش کرده به همراه سیر، تخم مرغ، آرد سوخاری و نشاسته ذرت و ادویه ها و آب و روغن در مخلوط کن خوب میکس کنید. حالا در ظرفی ریخته و کم کم آرد اضافه کنید که مایع نسبتا غلیظ و سفتی به دست آید که قابل انتقال توسط قیف شیرینی پزی به داخل کاور سوسیس باشد. سپس بصورت فشرده و خالی از هوا کاور ها را پر کرده و دو طرف آن را خوب ببندید و حدود 40 دقیقه بخارپز کنید سپس بگذارید سرد شود و یک شب در یخچال نگهداری نمایید. کاور و ادویه و آسانس دود را از لوازم قنادی تهیه نمایید.
البته میتونین بهش سبزیجات و پنیرپیتزا هم اضافه کنین.
حتما تازه مصرف کنین و طولانی مدت نگه ندارین
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کبه_سیب_زمینی
▫️ سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد
▫️ یک عدد پیاز نگینی خرد شده
▫️ ۳۰۰ گرم گوشت چرخی
▫️ نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
▫️ جعفری خرد شده 2ق غ
▫️آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف)
▫️ روغن به میزان لازم
🔸 ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم.
✔حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه میکنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام .
✔میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.
✔از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد میکنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ کنید.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_چهل_و_ششم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+چای+یک حبه قند (180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 کف دست نان لواش+یک عدد کوفته+یک کاسه ماسه( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای دارچین+ چهار عدد مغز +یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +100 گرم تن ماهی بدون روغن+یک کف دست نان سنگک( 200کالری)
@@shirini71
#نون_شیر
آرد نان فانتزی: ۴۵۰ گرم + ۵۰ گرم اضافی
خمیر مایه فوری : ۱ق چ
شیر ولرم : ۲۸۰ گرم
شیر خشک : ۳۰ گرم (اگر نداشتین حذف کنین و قبل از تیغ زدن با برش روی نون ها شیر رومال کنین)
نمک : ۱ ق چ
شکر :۱ق غ
کره نرم: ۵۰ گرم
آرد نمک و شکر و خمیرمایه فوری وشیر خشک رو مخلوط کن.
شیر را کم کم اضافه کن تا خمیر فرم بگیره (ممکنه کل شیر لازم نشه)
حالا کره رو اضافه و ۱۰ دقیقه ورز بده (اگر لازم بود آرد اضافه کن)
خمیر رو تو ظرف از قبل چرب شده بذار.
اجازه بده تا دوبرابر بشه .(تقریبا ۱/۵ تا ۲ ساعت)
حالا خمیر را به هشت تکه مساوی تقسیم و چانه بگیر.
بعد از ده دقیقه استراحت،
به شکل بیضی فرم بده و تو سینی بچین و روشو بپوشون تا دوبرابر بشه
که برای من در هوای اتاق ۲ ساعت طول کشید.
در آخر کمی آرد روی چانه ها الک کن و روش با چاقو خط بنداز.
در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد ، بمدت ۱۵ تا۱۸ دقیقه بذار تا روش طلایی بشه.
@shirini71
#پلو_یونانی
مواد لازم
پیاز ١عدد
فلفل دلمه ای ١عدد
ذرت پخته شده ١ لیوان
نخود فرنگی پخته شده ١ لیوان
فیله ی مرغ
قارچ ۴٠٠ گرم
برنج سه لیوان
زعفران دم کرده
ابتدا قارچ ها را با کمی آبلیمو تفت داده و کنار میگذاریم ، بعد پیاز را با کره و روغن مایع تفت میدهیم و فیله ی مرغ خورد شده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم ، نمک ، فلفل و کمی زرد چوبه اضافه میکنیم ، در مرحله ی بعد قارچ پخته شده ، ذرت و نخود فرنگی را اضافه میکنیم و در آخر فلفل دلمه ای هارو اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم و در آخر کمی زعفران دم کشیده اضافه میکنیم
برنج را آبکش میکنیم و لایه لایه مواد را میریزیم و روی برنج کمی روغن و زعفران دم کشیده اضافه میکنیم
@shirini71