#پیراشکی_نودل
مواد لازم:
پیاز خرد شده : 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده :1 عدد
فلفل تند خرد شده : 1 عدد
قارچ خرد شده : 3، 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مرباخوری
ادویه کاری و نمک :به مقدار لازم
جعفری خرد شده : چند ساقه
نودل : 1 بسته
نان تست (حتما تازه و بدون سبوس باشه)
پودر سوخاری بمقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز خرد شده رو با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود سپس بقیه ی سبزیجات خرد شده رو به ترتیب اضافه میکنیم، رب، ادویه کاری و همچنین ادویه ی داخل بسته نودل رو به مواد افزوده و همه رو با هم تفت میدهیم، سپس یه لیوان آب به مواد می اضافه و درب تابه رو میذاریم تا آب به جوش بیاد، حالا یه بسته نودل رو اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو به مدت چند دقیقه میبندیم تا نودل ها پخته بشه
درآخر کمی جعفری ساطوری شده داخل مواد میریزیم و مخلوط میکنیم.
حالا کناره های نون تست رو با چاقو جدا کرده، هر دونه نون رو سریع داخل آب میزنیم و درمیاریم تا نرم بشه و حالت خمیری پیدا کنه، سپس یه قاشق از مواد وسط نون خیس شده میذاریم و با دست به شکل دلخواه فرم میدیم (هم به صورت مربع میشه هم بیضی)
کمی پودر سوخاری داخل ظرف ریخته و پیراشکی ها رو داخلش می غلتونیم و بعد در مقداری روغن که از قبل داغ شده سرخ میکنیم.
دقت کنید نون تست حتما تازه و تاریخ روز و بدن سبوس باشه
اگه خواستین بدون پودر سوخاری هم میشه سرخشون کرد.
با این روش دیگه برای درست کردن پیراشکی نیاز به آماده کردن خمیر ندارین خیلی راحت و بی دردسر درست میشن
@shirini71
#پاستای_مرغ_و_اسفناج 🍝 😋
▫️سینه مرغ یک عدد
▫️قارچ ۳۰۰تا۴۰۰گرم
▫️خامه یک بسته
▫️پیاز یک عدد
▫️اسفناج ۲۰۰گرم
▫️سیر ۳تا۵حبه
▫️نمک فلفل زعفرون به میزان لازم
▫️عصاره مرغ الیت یک عدد(یااب مرغ)
🔸ابتداسینه مرغ وبانمک زعفرون مخلوط ویکساعتی استراحت میدیم بعد به تکه های کوچک برش زده باکمی روغن تفت میدیم
درظرفی دیگه یک عدد پیاز ونگینی کرده باکمی روغن درحد سبک شدن تفت داده سیر اضافه کرده وقارچهارو میریزیم آبش کشیده شدنمک فلفل زده خامه وعصاره مرغ یااب مرغ اضافه کرده خوب مخلوط کرده حالا پاستاکه ابکش کردیم مخلوط میشه ودراخر اسفناج خردشده و مرغ تفت داده اضافه میشه حسابی مخلوط میشه تاطعم مواد به خورد هم برن
♦️داخل موادپنیرنریختم ولی اگه خواستید میتونید ازپنیرپارمزان استفاده کنید من کمی ازاین پنیر روی موادریختم
@shirini71
#شیرینی_برنجی_کرمانشاهی
آرد برنج ۲۰۰گ
روغن صاف قنادی یا کره ۱۰۰گ (من روغن حیوانی کرمانشاهی استفاده کردم به شیوه سنتیش)
پودر قند ۵۰گ
زرده تخم مرغ ۱عدد
پودر هل ۲ق.چ
گلاب ۴ق.غ
زعفران درصورت دلخواه ۱ق.غ
تخم خرفه برای روی نان برنجی ها
همه چی دررابطه با شیرینی درفیلم گفته شده فقط چند نکته⛔ برای روغن میتونید نصف روغن صاف قنادی وکره بزنید من روغن حیوانی کرمانشاهی زدم .فراز ۱۵ دیقه قبل گرم کنید زیاد گرم نباشه شیرینی خشک میشه درفرهم زیاد نگه ندارید اونهم باعث خشکی شرینی میشه.
حتما از آرد برنج تازه ومرغوب استفاده کنید.
بهترین زمان استراحت برای این شیرینی ۲۴ ساعت است.
بعد پخت به شیرینی ها زمان بدید خنک که شدند بعد بردارید وداخل ظرف بچینید چون خیلی تردوشکننده هستند.
این شیرینی مدت ماندگاری بالایی داره داخل فریز میتونید تازه ترنگهدارید.⛔
@shirin71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سی_ام_بهمن_۹۹🍎
💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی
💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو
💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز
💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت
💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما
💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز
💚بعد از شام 2 عدد خرما
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
#کره_فندقی 😋
▫️200 گرم فندق خام
▫️3 ق غ پودر قند
▫️5 غ غ روغن زیتون
🔸فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
@shirini71
#گبولی_پلو
#پلو
اول گوشت را با پیاز تفت می دیم و فلفل سیاه زردچوبه ، چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزه . اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، فلفل سیاه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم.
وقتی آبشو کشید با کمی کره برنج رو میزاریم دم بکشه. اول سیب زمینی مکعبی رو سرخ میکنیم
سپس پیاز داغ خلالی تو همون روغن درست میکنیم و پیاز هارو در میاریم میزاریم کنار
بعد تو اون روغن
گوشت پخته را یا همونطور درسته یا خورد میکنیم بادست و تفتش می دیم. توی ظرف دیگه نخود را که از قبل پختیم با کمی پودر لیمو عمانی و نمک تفت میدیم، کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفت رو بهش اضافه میکنم و بعد یه تفت کوچولو برش میداریم.
کشمش ، نخود ،سیب زمینی و پیاز داغ رو با هم مخلوط کرده و همراه با گوشت تفت داده شده روی برنج میریزیم
، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج بریزید
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71