eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 1 کیلو سیب زمینی نیم کیلو گوجه فرنگی گیلاسی قرمز و زرد 3_2 عدد پیاز کوچک 2 عدد فلفل سبز برای کوفته: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد تخم مرغ 1 حبه سیر 1 مشت جعفری خرد شده نصف استکان آرد سوخاری نصف استکان مغز نان خشک شده (مغز نان باگت) 2_1 قاشق سوپ خوری روغن مایع یا آب نمک ، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه ، زیره از هر کدام به مقدار دلخواه برای سس: 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری کره 2_1 لیوان آب طرز تهیه: برای آماده کردن کوفته گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، جعفری ریز خرد شده ، سیر رنده شده و ادویه ها را داخل ظرفی بریزید و ورز بدید. سپس آرد سوخاری ، مغز نان پودر شده و آب را اضافه کنید و ورز بدید. از مواد گوشتی تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. سیب زمینی ها را بشویید از وسط نصف کنید و داخل ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید. مواد آماده شده را داخل ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم هست به هر شکل که دوست دارید بچینید. با گوجه فرنگی و فلفل و پیاز کوچک تزیین کنید. برای سس کره را داخل ماهیتابه آب کنید رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب گرم را اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف روی کوفته ها و سیب زمینی ها بریزید. در فر 180 درجه بپزید. نوش جان Turkyemekler @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هندونه غذا ها و شیرینی های بیشتر در لینک زیر 👇👇👇👇👇👇👇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
_رشته 6 نفر مواد لازم رشته آش 200 تا 250 گرم سبزی آش نیم کیلو پاک نکرده سبزی قورمه سبزی 2 ق.غ سبزی قورمه سبزی اگه به آش اضافه کنید طعم و عطر آش رو بی نظیر می‌کنه البته در حد کم میتونید از همون سبزی قورمه که قبلاً فیریز کردید کمی تو آش بریزید خرفه خرد شده 100 گرم در صورت تمایل پیاز 2 الی 3 عدد بزرگ سیر 5 حبه سیر و پیاز رو میتونید به دلخواه کم یا زیاد کنید کشک به میزان لازم حبوبات شامل نخود لوبیا قرمز و چینی 1 لیوان عدس 1/2 لیوان زعفران دم کرده 3 ق. غ کمی داخل آش و کمی با کشک جهت تزئین نمک فلفل به میزان لازم پودر زیره 1ق.چ فلفل دلمه خرد شده یک عدد در صورت تمایل من استفاده کردم طعم آش رو عالی می‌کنه طرز تهیه ابتدا در همان قابلمه بزرگ که قراره آش رو درست کنیم پیاز را سرخ کرده کمی که سرخ شد سیر را اضافه میکنیم کمی که تفت خورد بعد زردچوبه و نعنا رو ریخته هم زده و سبزی آش و خرفه رو میریزیم فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده و آب رو روی سبزی‌ها ریخته باید آنقدر آب بریزیم که تا پایان پخت آش دیگه بهش آب اضافه نکنیم پس همون ابتدا به نسبت حجم ظرف آب زیاد بریزید وقتی سبزی کاملا پخت حبوبات که از شب قبل خیس کرده و بعد پخته بودیم رو به سبزی پخته شده اضافه کرده و کمی زمان می‌دیم تا با سبزی بجوشد و بیست دقیقه آخر رشته آش رو اضافه میکنیم نمک فلفل پودر زیره زده با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا آش خوب جا بیفته کمی از زعفران دم کرده رو به آش اضافه میکنیم و همچنین اگر دوست داشتید میتونید کشک رو با کمی آب جوش حل کرده و به آش اضافه کنید من همیشه این کار رو انجام میدم کشک به خورد آش می‌ره و طعم آش رو عالی می‌کنه بعد از چند دقیقه آش ما آمادست و به دلخواه تزئین کنید و نوش جان کنید 🌺 درست کنید و از طعم آن لذت ببرید👌👌👍👍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 هجدهم مرداد ماه ۱۴۰۰🌹 دوشنبه•1400.5.18🌻🌻 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه یک عدد تخم مرغ آب پز +یک کف دست نان سنگک +چای +یک قاشق عسل (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 2عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید +۵ قاشق برنج +۴ قاشق خورشت قرمه سبزی (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر یک لیوان شیر + 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید + ۳ قاشق کشک و بادمجان+۳ کف دست نان تافتون (۲۵۰ کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد۵۳۰ گرم شکر۱۰۰ گرم نمک یک چهارم ق چ خمیر مایه فوری۱ ق غ خم مرغ۳ عدد شیر۶۰ گرم آب۶۰ گرم کره۱۵۰ گرم نوتلا یا شکلات صبحانه۳۰۰ گرم شکلات خرد شده۱ پیمانه مواد لازم برای شربت شکر۱۰۰ گرم آب۸۰ گرم برای تهیه نان بابکا در ابتدای کار، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه را داخل یک کاسه می ریزیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. همراه تخم مرغ و شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر بدست آید. سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه کره را کم کم به خمیر اضافه می کنیم و سپس با کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف و یک دست شود. خمیر را توی سلفون می پیچیم و شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت درون یخچال می گذاریم تا بماند و استراحت کند. روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیری که به مقدار کافی استراحت داده ایم را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی متر باز می کنیم. سپس شکلات صبحانه را روی سطح باز شده می ریزیم. شکلات خرد شده را هم روی آن می پاشیم. سپس خمیر را رول می کنیم. در این مرحله رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر رول یک نان می شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#قیمه گوشت گوسفندی.....۳۰۰ گرم لپه.....۲۰۰ گرم رب.....۲قاشق پیاز.....۱عدد بزرگ نمک،فلفل،پودر زنجبیل،پودر هل،پودر گل سرخ زعفران.....به مقدار لازم لیمو عمانی.....۵عدد طرز تهیه: ابتدا پیاز خوب ریز کنید.با روغن سرخ کنید.یکی از نکات خورشت قیمه اینه که پیاز حتما طلایی بشه.گوشت بهش اضافه کنید.حتما زردچوبه به گوشت بزنید.(من وقتی گوشت اضافه می کنم در قابلمه می زارم،که گوشت اب بندازه،کمی با اب خودش نیم پز میشه)لپه و رب اضافه کنید خوب تفت بدید.تا رب کامل خوش رنگ بشه.یدونه چوب دارچین بندازید.(حتما از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ خورشت تیره نکنه)حدود دو یک لیوان اب جوش بریزد.بزارید گوشت نیم پز بشه.چند عدد لیمو عمانی داخل اب جوش ،حدود یک ربع بجوشونید.بعد به خورشت اضافه کنید.این کار تلخی لیمو رو می گیرد.حدود سه ربع بزارید لیمو بماند .بعد ادویه ها اضافه کنید.بجای هل می تونید کمی گلاب بریزد .من خودم عطر هل بیشتر دوست دارم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده:نیم کیلو سبزی کوکو:۳۰۰گرم سیب زمینی پخته؛۲عدد پیاز:۲عدد تخم مرغ:۵عدد نمک و فلفل و زرچوبه،پودر سیر زرشک و گردو طرز تهیه: پیاز و خرد کنیبن با گوشت و ادویه کاملا تفت بدین تا کمی سرخ بشه. حالا اجازه بدین تا خنک بشه. سیب زمینی و رنده کنیبن. با گوشت و سبزی کوکو،زرشک و گردوی خرد شده و تخم مرغ مخلوط کنیین. حالا مایه ی کوکو و داخل روغن داغ بصورت قالبی یا دونه دونه سرخ کنیبن. نوووش جان👍🏼 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی مربایی یا مربایی یا آلمانی و مشهدی هم بهش میگن👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد سفید ۴۲۰گرم کره نرم شده ۲۰۰گرم پودر قند۲۰۰گرم بکینگ پودر ۱ ق چ تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چ مارمالاد دلخواه به مقدار لازم (من از مربای گل و هویج استفاده کردم و خیلی عالی بود) مقداری پودر قند یا کنجد و پودر نارگیل برای تزیین طرز تهیه: ابتدا آرد وبکینگ پودر رو الک میکنیم و میذاریم کنار دستمون. در ظرفی کره نرم شده وپودرقند رو با دور متوسط همزن اونقدر میزنیم تا یکدست بشه (حدود سه چهار دقیقه). تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دور همزن رو تند میکنیم تا کاملا مخلوط بشن و وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مخلوط یکدستی بدست بیاد. در این مرحله آرد رو تا اونجایی که به خمیر نرم و صافی برسیم اضافه میکنیم. این خمیر احتیاج به ورز دادن نداره و همینکه کاملا مخلوط و یکدست بشه کافیه. مواد رو در سلیفون بپیچید و بذارید یک ساعت توی یخچال استراحت کنه. بعد خمیر رو بیرون بیارید و روی سطح صافی با وردنه به قطر سه چهار میلیمتر پهنش کنید و قالب بزنید. برای قالب زدن هم به دو قالب احتیاج دارید.  یکی کمی بزرگتر و یکی قالب کوچکتر برای وسط شیرینی. بیسکوییت زیری باید کامل باشه و بیسکوییت رویی یک قالب دیگه وسطش میخوره که مرباش دیده بشه. البته سلیقه ایه و میتونید هر دو طرف رو ساده بزنید.  پس دقت کنید تعداد قالبهایی که برای رو و زیر میزنید باید یکی باشه. مثلا چهارتا رو ساده بذارید و وسط چهار تا دیگه رو قالب کوچیک بزنید. بعد هم شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید در دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد در حدود یک ربع تا بپزه. اگر میخواید شیرینیتون کمی نرم باشه و به قولی تبدیل به بیسکوییت نشه باید در همین دمای ملایم و زمان کم بپزه. اگر دما یا زمانش بیشتر بشه خشکتر میشه و بیسکوییتی میشه. باید به سلیقه خودتون در نرم یا خشک بودن توجه داشته باشید. بعد از اینکه شیرینی ها پختن از فر خارج کنید و بذارید خنک بشه. بعد هم قبل اینکه بینشون مارمالاد بریزید، روی اونهایی که برای روی شیرینی یک قالب دیگه وسطشون زدید برای تزیین پودر قند بپاشید و یا با براش مخلوط عسل و آب بزنید و با پودر نارگیل یا کنجد و یا پودر پسته تزئین کنید و بعد بینشون مارمالاد بمالید و شیرینی ها رو روی هم بذارید. Donyapaaz @shirini71
شیرینی مربایی خوشمزه 👆😋 که با انواع مربا( اگه مارمالاد نداریید مربا رو بریزیید میکسر ,له بشه) ژله بریلو ,شکلات میشه تزیین کرد ,برای رویه اش عسل یا شهد بمالید ,بعد مغزجات و یا پودر نارگیل و ترافل بپاشید یا با شکلاتهای رنگی ذوب شده تزیین کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم آرد پنج قاشق غذاخوری شکر چهار قاشق غذاخوری شیر یا ماست سه قاشق غذاخوری روغن مایع دو قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری طرزتهیه آرد و بکینگ پودر رو‌باهم مخلوط‌ و ‌الک کنید، حالا شکر، تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید شیر و روغن رو اضافه مجدد هم بزنید حالا مخلوط آرد رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید تا یه دست شه دستگاه رو روشن کنید تا گرم شه با پنبه یا فرچه داخلش رو‌چرب کنید مواد رو با قاشق یا داخل قیف بریزید (قیف راحتتره) و داخل قالبها ریخته و درش رو‌ببندید تا زمانیکه اماده شه حدود دو سه دقیقه اماده س این کیک رو میتونید داخل ساندویچ میکر درست کنید میتونید تعدادیشون رو با اضافه کردن یک قاشق پودر کاکائو مرغوب کاکائویی کنید و با اضافه کردن یکی دوقاشق زعفرون دم کرده غلیظ زعفرونیش کنید اگه طعم گلاب و‌هل هم دوست دارید یکی دوقاشق گلاب و‌نوک قاشق چایخوری هل اضافه کنید میتونید با پودر شکر یا نوتلا یا شکلات بن ماری تزیین کنید اگه دونات میکر ندارید میتونید داخل ساندویچ‌ ساز درست کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا