#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_دهم_آذر_ماه ۱۴۰۰🙈🙈
✅ناشتا 1 عدد کیوی
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری)
🍀 #میان_وعده :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
#پیام_سلامتی
💚 بهترين زمان براي استفاده از خشكبار بين صبحانه و ناهار به عنوان ميان وعده مي باشد👌👇
🔹خانم هايي كه خشكبار مصرف ميكنند كمتر دچار بيماري هاي روحي ميشوند🥜
@shirini71
#کوکو_سیب_زمینی
مواد لازم:
یک کیلو سیب زمینی
دو فنجان آرد سوخاری
یدونه تخمرغ
یدونه پیاز رنده شده
کمی جعفری ریز خورد شده
سه حبه سیر رنده شده
یک قاشق رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی پودر زیره
طرز تهیه:
سیب زمینیارو پوست بکنید و بذارید آبپز بشه،بعد تو آبکش بذارید تا آبش بره و خنک بشه،
بعد سیب زمنیا که خنک شده رنده میکنیم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بره،
بعد از مواد به اندازه تخمرغ برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم،
همینجوری مواد دونه دونه شکل بدید و تو بشقاب بچینید تا مواد تموم شه،
بعد دو سه تا تخمرغو بشکنید تو یه کاسه و هم بزنید،
اول کوکو هارو توی تخمرغ بزنید بعد توی روغن سرخ کنید
@shirini71
#خورشت_کدو_حلوایی
گوشت گوسفندی 300گرم
لپه 1پیمانه
پیاز 2عدد متوسط
الو خورشتی به دلخواه
کدوحلوایی 400گرم
برنج
ابتدا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده و تفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو بهش اضافه و تفت میدیم و بعد لپه رواضافه میکنیم و تفت میدیم و زردچوبه و رب میزنیم و 2پیمانه اب میریزیم روش و روی حرارت ملایم میزاریم بجوشه و جا بیوفته .
کدوحلوایی رو خورد کرده و یه تفت خیلی کم میدیم درحدی ک رنگش اصلا عوض نشه ،ده دقیقه اخر پخت الو و کدوحلوایی رواضافه میکنیم.
برای ته دیگ برنج من وقتی برنج روابکش کردم مغز تخم افتابگردان ریختم ته قابلمه و یکم برنج رو زعفرونی کردم و روش ریختم و دم انداختم .
نوش جونتون.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چیز_کیک_لبو
#دسر
شما میتونید برای پایه ی چیز_کیک از کیک ساده ،اسفنجی،شیفون و یا کراست بیسکوییتی (ترکیب پودر بیسکوییت دایجستیو و کره )استفاده کنید ولی شخصا روی کراست کیک تاکید دارم چون بنظرم چیز کیکه نه چیز بیسکوییت
#کرم_چیز_لبو
لبوی پخته و پوره شده _ یک پیمانه
پنیر ماسکارپونه__ صد گرم
خامه ی صبحانه_صد گرم
پودر ژلاتین _ یک ق غ
شیر _ یکسوم پیمانه
پودر قند یا عسل __ به میزان لازم
پودر هل _ نصف ق چ
پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و پس از شکفته شدن ، به روش بن ماری حل کنید.
کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
خامه و پنیر را با همزن یا گوشتکوب برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس پوره ی لبو و پودر هل را اضافه کنید
کمی پودر قند الک شده یا عسل تا جایی که شیرینی کرم با ذائقه تون هماهنگ باشه اضافه کنید ( من یک ق غ سرپُر پودر قند اضافه کردم)
سپس ژلاتین حل شده را نیز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و داخل یا روی کیک یا روی کراست بیسکوییتی بریزید و سطح آنرا صاف کنید و برای ۳-۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید * درصورت تمایل بجای پودر هل میتونید از یکچهارم ق چ وانیل استفاده کنید
#کیک_شکلات_تلخ
تخم مرغ _چهار عدد
شکر _ یک و نیم پیمانه
آرد_دو پیمانه
پودرکاکائو_ سه ق غ سرپر
روغن مایع _ نصف پیمانه
آب ولرم_ نصف پیمانه
بکینگ پودر_ دو ق چ
وانیل _یک هشتم ق چ
شکلات تلخ _ چهل گرم
شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید.
آرد،بکینگ پودر، پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید.
تخم مرغ ، شکر، وانیل را با همزن زده تا کاملا حجیم و روشن شود.
آب ولرم و روغن و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید .
مواد خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
داخل قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه تا زمانیکه تِستر تمیز بیرون آید بپزید.
cake_asan
@shirini71