eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰🙈🙈 ✅ناشتا 1 عدد کیوی 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری) 🍀 :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری) ☕️میان وعده :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری) ❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚 بهترين زمان براي استفاده از خشكبار بين صبحانه و ناهار به عنوان ميان وعده مي باشد👌👇 🔹خانم هايي كه خشكبار مصرف ميكنند كمتر دچار بيماري هاي روحي ميشوند🥜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: یک کیلو سیب زمینی دو فنجان آرد سوخاری یدونه تخمرغ یدونه پیاز رنده شده کمی جعفری ریز خورد شده سه حبه سیر رنده شده یک قاشق رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی پودر زیره طرز تهیه: سیب زمینیارو پوست بکنید و بذارید آبپز بشه،بعد تو آبکش بذارید تا آبش بره و خنک بشه، بعد سیب زمنیا که خنک شده رنده میکنیم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بره، بعد از مواد به اندازه تخمرغ برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم، همینجوری مواد دونه دونه شکل بدید و تو بشقاب بچینید تا مواد تموم شه، بعد دو سه تا تخمرغو بشکنید تو یه کاسه و هم بزنید، اول کوکو هارو توی تخمرغ بزنید بعد توی روغن سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گوسفندی 300گرم لپه 1پیمانه پیاز 2عدد متوسط الو خورشتی به دلخواه کدوحلوایی 400گرم برنج ابتدا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده و تفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو بهش اضافه و تفت میدیم و بعد لپه رواضافه میکنیم و تفت میدیم و زردچوبه و رب میزنیم و 2پیمانه اب میریزیم روش و روی حرارت ملایم میزاریم بجوشه و جا بیوفته . کدوحلوایی رو خورد کرده و یه تفت خیلی کم میدیم درحدی ک رنگش اصلا عوض نشه ،ده دقیقه اخر پخت الو و کدوحلوایی رواضافه میکنیم. برای ته دیگ برنج من وقتی برنج روابکش کردم مغز تخم افتابگردان ریختم ته قابلمه و یکم برنج رو زعفرونی کردم و روش ریختم و دم انداختم . نوش جونتون. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شما میتونید برای پایه ی چیز_کیک از کیک ساده ،اسفنجی،شیفون و یا کراست بیسکوییتی (ترکیب پودر بیسکوییت دایجستیو و کره )استفاده کنید ولی شخصا روی کراست کیک تاکید دارم چون بنظرم چیز کیکه نه چیز بیسکوییت لبوی پخته و پوره شده _ یک پیمانه پنیر ماسکارپونه__ صد گرم خامه ی صبحانه_صد گرم پودر ژلاتین _ یک ق غ شیر _ یکسوم پیمانه پودر قند یا عسل __ به میزان لازم پودر هل _ نصف ق چ‌ پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و پس از شکفته شدن ، به روش بن ماری حل کنید. کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. خامه و پنیر را با همزن یا گوشتکوب برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس پوره ی لبو و پودر هل را اضافه کنید کمی پودر قند الک شده یا عسل تا جایی که شیرینی کرم با ذائقه تون هماهنگ باشه اضافه کنید ( من یک ق غ سرپُر پودر قند اضافه کردم) سپس ژلاتین حل شده را نیز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و داخل یا روی کیک یا روی کراست بیسکوییتی بریزید و سطح آنرا صاف کنید و برای ۳-۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید * درصورت تمایل بجای پودر هل میتونید از یکچهارم ق چ وانیل استفاده کنید تخم مرغ _چهار عدد شکر _ یک و نیم پیمانه آرد_دو پیمانه پودرکاکائو_ سه ق غ سرپر روغن مایع _ نصف پیمانه آب ولرم_ نصف پیمانه بکینگ پودر_ دو ق چ وانیل _یک هشتم ق چ شکلات تلخ _ چهل گرم شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. آرد،بکینگ پودر، پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید. تخم مرغ ، شکر، وانیل را با همزن زده تا کاملا حجیم و روشن شود. آب ولرم و روغن و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید . مواد خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. داخل قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه تا زمانیکه تِستر تمیز بیرون آید بپزید. cake_asan @shirini71