#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_چهاردهم_اسفند_۱۴۰۰🛍🛍
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
#سالاد_مرغ
مواد لازم:
هویج:۲ عدد متوسط
کلم بنفش:نصف یک عدد
سیب زمینی پخته متوسط:۵عدد
سینه مرغ پخته:۱عدد
خیار شور:۸تا ۹ عدد کوچک
شوید خورد شده:۵ قاشق سوپخوری
ذرت پخته:۱لیوان
طرز تهیه:
سیب زمینی رو بپزید، سینه مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز بپزید، بعد از پخت ریش کنید ،هویج و کلم رو ریز خورد کنید بهتره از دستگاه غذاساز استفاده کنید سیبزمینی پخته شده رو رنده کنید، حالا به اندازه یک سیبزمینی پخته با هویج مخلوط کنید و از سسی که درست کردیم دوقاشق اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب ریخته و صاف کنید، حالا لایه بعدی به سلیقه خودتون انتخاب کنید و دوباره همین مراحل رو تکرار کنید. یعنی پایه این سالاد سیبزمینی هست و با تمام سبزیجات مخلوط میشه حتی داخل مرغ هم کمی سیبزمینی اضافه میکنیم.
برای سس هم ماست و مایونز رو با آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و آویشن مخلوط میکنیم من به ازای هر قاشق سس دو قاشق ماست ریختم تا رژیمی باشه و سنگین نشه.
این سالاد برای دوران رژیم عالیه و کاملا سیر کننده ست.
هر سبزیجات دیگه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید.
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا_به
مواد لازم:
به تميز شده :نيم كيلو
شكر :يك ليوان فرانسوى
نشاسته ذرت:سه چهارم ليوان فرانسوى
كره :پونزده گرم
پودر ژلاتين :دو قاشق غذاخورى(درصورتى كه بخواين قالبى باشه،اگرنه قابل حذفه)
آب براى بن مارى ژلاتين :يك سوم ليوان
مغز گردو بدلخواه دو سه قاشق غذاخورى
طرز تهيه:
ابتدا به را پوست گرفته و تميز وخرد مى كنيم و سپس با شكر هشت ساعت داخل يخچال استراحت مى ديم تا شكر آب بشه
ترجيحا داخل قابلمه مسى باشه كه به موقع پخت زودتر و بيشتر رنگ بگيره و هم اينكه من كمى از پوسته هاى به را كف قابلمه چيدم چون پوسته به هم رنگ خوبى ميده
بعد از استراحت،به و شكر حل شده را بدون هيچ آبى با در بسته قابلمه و حرارت ملايم دوساعت زمان مى ديم تا بپزه
بعد به هاى پخته را از روى آبكش رد مى كنيم تا از شهدش جدا بشه و به ها را با غذاساز يا هروسيله اى كه دارين پوره مى كنيم
نشاسته دستور را هم با يك ليوان از همون شهد به پخته،مخلوط مى كنيم
حالا پوره به و محلول نشاسته را باهم در تابه اى تركيب و تابه را روى حرارت خيلى ملايم قرار ميديم تا نشاسته خوب بپزه و مزه خامى نده
ووقتى حلوا خوب غليظ شد و در وسط تابه جمع شد كمى كره هم اضافه و در اين مرحله حلوا اماده سرو كردن هست ولى اگر بخواين در قالب شكل بدين و يا برش بزنين در اين مرحله دو قاشق پودر ژلاتين را كه بن مارى كرده اين به حلوا اضافه و سپس در قالب مورد نظر بريزين
من كف تابه پيركس نايلون انداختم و حلوا را داخلش ريختم و بين دو لايه هم مغز گردو ريختم و و قالب را چند ساعتى در يخچال قرار دادم و بعد برش زدم
اين حلوا با مغز گردو بسيار خوشمزه ميشه ولى به سليقه اتون مى تونين با مغزجات ديگه هم تركيبش كنيد
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_اسکار
#اسکار
#شیرینی_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
125 گرم آرد (معادل 1 پیمانه، به اندازه 1بند انگشت سرخالی)
50 گرم پودر قند (معادل ⅓ پیمانه)
75 گرم کره (من نصف روغن جامد و نصف کره زدم)
1 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری هل سائیده
3 قطره اسانس وانیل (یا پودر وانیل ¼ ق.چ)
مغزیجات خوردشده(گردو..کنجد..پسته..بادام..پودر نارگیل)
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم.
کره + پودر قند رو با همزن برقی به مدت ۴-۳ دقیقه زدم تا کره از هم باز بشه و با هم مخلوط و کرم رنگ بشن.
زرده تخم مرغ + هل + اسانس وانیل رو باهمزن برقی مخلوط کردم.آرد رو کم کم اضافه کردم و فقط با سر انگشت ها منسجم کردم موادو.
اصلا نباید ورز بدید چون به روغن میفته خمیر!اندازه یه گردو کوچیک از خمیر برداشتم و گرد کردم، توی سفیده تخم مرغ زدم و بعد توی مغزیجات دلخواه زدهشیرینی ها رو روی کاغذ روغنی چیدم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه پختم.
🌸من طبق معمول بدون فر پختم
شعله پخش کن گذاشتم روگاز تابه رو روش گذاشتم گازو روشن کردم تابه داغ بشه بعد شیرینیهارو روی کاغذ روغنی چیدم گذاشتم توی تابه درشو بستم تا وفتی زیر شیرینیها کمی رنگ عوض کرد.
@shirini71