آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم یه وعده غذایی سبک
سالاد آناناسی
#سالاد_ آناناس😍😋🍍🍍🍍
نصف سینه مرغ رو پختم و ریز کردم،با نصف یه کنسرو ذرت و چند حلقه آناناس خرد شده و یه قاشق سس مایونز،نمک و فلفل سیاه و آبلیمو مخلوط کردم.به همین راحتی😋
پ ن:در صورت تمایل میتونین مرغ رو حذف کنید
@shirini71
کبه یه غذای عربیه که در جنوب کشورمون مثل فلافل و سمبوسه معروفه ,که به راحتی می تونید تو خونه درست کنید
مواد داخلیش رو می تونید تنوع بدید
برای تولدها,پذیراییهای شلوغ, دورهمیهای عصرونه عالیه👌
تو شکلهای مختلف می تونید درست کنید 👇
#کبه
امروز هوس کردم کبه عربی درست کنم ولی به روش خودم☺
دو تا پیمانه برنج آبکش شده را با دو عدد تخم مرغ با گوشتکوب برقی میزنیم تا له بشه حسابی و به هم دست بده در همون حین هم نمک و ادویه جات به ذائقه شخصی خودتون اضافه کنید به اندازه یه نارنگی کوچک بردارین ازش و وسطش از مرغ ریش شده و پنیر پیتزا و اگر دوست دارین پیاز نگینی شده میذاریم و داخل پودر سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم این غذا تندش خوشمزه است امتحان کنین
@shirini71
#کبه_سیب_زمینی
#پیش_غذا
#شام_سبک
#رژیمی
سیب زمینی 1500 گرم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
قرص عصاره مرغ 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 4 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری
گردو خردشده و تفت داده شده 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع گیاهی 2 قاشق غذاخوری
نمک ½1 قاشق مرباخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ¼قاشق مرباخوری
یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
سیب زمینی ها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
سیب زمینی های له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
قرص های عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد شده و ادویه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصاره ها شور هستند).
نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تزیین_کیک_تولد
#خامه_کشی
#گاناش
بعد این که کیک رو پختین و گذاشتین تقریبا یه روز موند و برش دادین حالا 👇....
لایه اول کیک رو گذاشتم از آب میوه یا آب کمپوت یا قهوه دم کرده و یا .... هر چی بخواین . من چون همسرم علاقه به قهوه داره از قهوه استفاده می کنم . با قلمو کمی رویه کیک رو مرطوب کردم . مقداری خامه قرار دادم و از پالت (یا کاردک) برای صاف کردن خامه استفاده کردم . کمی گردو خرد شده و موز قرار دادم . این کاملا سلیقه ای از آناناس و شکلات و ... هم می تونین استفاده کنین .
لایه بعدی رو که می خوام بزارم توی فیلم هم می بینین به کف کیک کمی خامه می زنم و بعد روی کیک قرار میدم این کار به خاطر اینه کیک شما وقتی کیک رو برش میدین لایه ها قشنگ بهم بچسبن . برای لایه بعدی دقیقا مشابه همون لایه اول عمل کردم .
لایه سوم رو همکمی روش رو مرطوب کردم و بعد سطح و دیواره کیک رو خامه زدم .
برای تزیین من از گاناش استفاده کردم .
#گاناش: ۱۰۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خامه گرم بشه و وقتی داشت می جوشید بهش ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده اصافه کردم .
مقدار شکلات رو این بار بیشتر ریختم چون می خواستم گاناشم کمی سفت تر بشه . اگه مساوی بریزین متعادل و اگه شکلات کمتر بریزین گاناش شل تر میشه .
توی قیف گاناش که از حرارت افتاده بود رو ریختم و روی کیک ریختم .
خامه رو هم که بهش پودر کاکائو و کمی پودر نسکافه ریخته بودم داخل قیف با ماسوره شماره 1M به شکل گل در آوردم .
نکته خامه داشت فرم می گرفت بهش رنگ خوراکی (بهتره ژله ای باشه ) یا پودر کاکائو و ... اضافه بشه .
وزن کیک حدودا ۲ کیلو
توی کلیپ هم نشون دادم کاغذ روغنی کف دیس رو چه شکلی بردارین .😉
در کل حدودا یک الی یک و دویست گرم خامه استفاده شد .
masoumehrasouli
@shirini71
می تونید به خامه تون که برای روکش کردن کیک استفاده می کنید کمی پودر کاکاعو یا نسکافه بزنید تا رنگش روشنتر از گاناشتون بشه ویه هارمونی رنگی زیبایی همراه با گاناش بهتون بده
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
🌸🌸دوازدهم خرداد 1401
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۲عدد تخم مرغ آب پز + یک کف دست نان سنگک + چای(۲۲۰کالری)
🔴میان وعده
1لیوان شیر کم چرب +۱عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق لوبیاپلو +۵عدد زیتون(۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
دوعدد میوه یا ۶ عدد مغز+۲ عدد الوی خورشتی
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
۳ قاشق الویه +دو کف دست نان تافتون (۲۵۰ کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
🍏ادرار سوختگی اطفال
🔺مالیدن آسیاب شده برگ گیاه
▫️مورد روی موضع . مالیدن
🔻روغن جامد روی موضع.
📚حکیم خیراندیش
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#غوره_مسماي_گيلاني
#خورشت
اول از همه بهتون بگم كه گمج از ظرفهاي سنتي شمال هستش كه طعم و مزه ي خورشتهاي محلي واقعاً توش خوشمزه ميشه.با شعله ملايم روي اجاق گاز ميشه ازش استفاده كرد.ظرفي از جنس گِل هستش كه با لعاب داخل و بيرونش و ميپوشونن.كه اين ظرفها بعضاً درب هم دارند كه متأسفانه من بدون درش و دارم،ايندفعه برم شمال حتماً يه دونه با درش و ميخرم.اگه رفتيد شمال حتماً يدونه بخريد و ازش استفاده كنيد.( این خورشت رو تو هر قابلمه ایی می تونید بپزیید)
براي غوره مسمّا اول از همه يه دونه پياز متوسط و خرد كنيد و سرخش كنيد،سرخ كه شد مرغ و بهش اضافه كنيد و سرخ كنيد،يه پيمانه غوره ترش و بهش اضافه كنيد و يكمي كه تفت داديد رب گوجه فرنگي و زعفران و نمك و فلفل و بهش اضافه كنيد و تفت بديد.
يكم كه تفت داديد روش آب جوش بريزيد تا حدي كه رو مرغهارو و بپوشونه.
تو يه تابه گوجه و دو سه تا بادمجون و سرخ كنيد و به خورشتتون كه جا افتاده اضافه كنيد.
گوجه بادمجونارو كه اضافه كرديد بعد از ٥ تا ١٠ دقيقه زير خورشتتون و خاموش كنيد چون ديگه آماده ست و نوش جان كنيد.
نكته:
بادمجونارو از قبل تو اب نمك بخوابونيد تا روغن كمتري مصرف بشه
من از گوجه گيلاسي استفاده كردم،از گوجه معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد،گوجه ها رو برش بزنيد و سرخشون كنيد.
nadiaa_cook
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#سس_مخصوص_سالاد_سبزيجات
ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده
سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه
@shirini71
روی سالاد چی بریزیم؟🥗
سرکه سیب ⇦ لاغری
روغن زیتون ⇦ درمان یبوست
آب لیمو ⇦ تقویت سیستم دفاعی بدن
آبغوره ⇦ درمان پادرد و کمردرد و گلودرد
سویا سس ⇦ ضدسقط جنین وتقویت کننده بنیه بدنی کودک
@shirini71
این سالاد خوشمزه که از پاستا و گوشت بره تشکیل شده است را حتماً در یک شب تابستانی به عنوان یک شام عالی میل کنید.
مدت آماده سازی:20 دقیقه
مدت سرد کردن:2 ساعت
مواد لازم : برای 6 نفر
پاستای با مدل رشته ای
150 گرم
روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش
1 قاشق چای خوری
سس پستو
1 نسخه
دنده بره 12 عدد
نعنا 1 فنجان
طرز تهیه:
پاستا را بپزید، سپس آب بکشید و بگذارید تا خنک شود. آنرا به کاسه انتقال دهید با لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط کنید. آنرا به اندازه 2 ساعت در یخچال خنک کنید.
در ضمن نمک و فلفل به بره بزنید و برای کباب کردن آنرا در فر با درجه 145 درجه فارنهایت قرار دهید.
پاستا را با دنده های بره در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس پستو آماده شده را روی آن بریزید.
طرز تهیه سس پستو : در یک مخلوط کن یا غذا ساز 2/1 فنجان نعنا، 2/1 فنجان ریحان، 4/1 فنجان روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، 2 عدد سیر چرخ کرده، 6/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز بریزید و مخلوط کنید، در آخر به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.
@shirini71