eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
step.by.step.cooking سلام دوستاي عزيزم اگر هنوز داريد به ناهار فكر ميكنيد،ميتونيد از اين غذاي خوشمزه كمك بگيريد😋 بادمجان_شکم_پر هست که داخلش رو با هرچی دوست دارین میتونین پر کنین، من اول بادمجان رو پوست گرفتمو یه برش طولی دادم و چند ساعتی توی نمک استراحت دادم،بعد شستم و کمی سرخ کردم تا نرم بشه و بشه اون برش رو باز کرد،واسه مواد میانی پیازو سیر و گوشت چرخکرده و فلفل رو با ادویه جات همه رو تفت دادم و گذاشتم بپزه،بعد داخل بادمجان هارو از اون مواد پر کردم و داخل سسی که تشکیل شده از پیاز و سیر رنده شده،گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه که حسابی تفت میخورن و بعد با یه لیوان اب میذارم کمی غلیظ بشه،بادمجان های پرشده رو داخل سس چیدم و گذاشتم تا بپزه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۷۵ گرم آرد سفید ۳۲۵ گرم شکر ۱۲۰ گرم بکینگ پودر ۸ گرم کشمش ۱۰۵ گرم وانیل یک قاشق مربا خوری شکلات و پسته به مقدار لازم برای تزئین طرز تهیه : تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن را با همزن میزنیم تا شکر حل شود بکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضافه کرده کشمش را افزوده و مخلوط می کنیم سپس ارد سه بارالک شده را در چند مرحله افزوده و هم میزنیم تا خمیر شود . خمیر را بین دو کیسه فریزر با ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و قالب می زنیم و در سینی چرب شده چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند و کمی رنگ بگیرند. سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن روی شیرینی ها را با شکلات ذوب شده و پسته تزئین می کنیم . @mivhe71
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
👇👇 🍂آموزش نقاشی روی ماست😍 🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏 🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌 🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍 🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶 وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃‍♀جا نمونی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba @mivhe71😍😍 🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒 🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕 🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇 زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 یازدهم خرداد 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍋 آب خام كرفس را بگیرید و با آب لیموترش تازه مخلوط كنید 🌀 وقتى مبتلا به گلو درد شدید و یا لوزه‌هاى شما ورم كرد هر روز چند بار با آب كرفس خام و لیمو غرغره كنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تولد ب شکل خرگوش 😍😍 ی تزیین خیلی ساده و راحت حتی اگر خامه کشی کیک هات رو نمیتونی صاف در بیاری کیلیپ رو ببین☝️☝️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوعی دسر برای تولد🎂 🔴یکی از انواع دسر‌ برای تولد کودک، کیک چوبی یا پاپ کیک است که می‌توان به راحتی با مقداری کیک اسفنجی ساده و خامه قنادی درست کرده و روی آن را به دلخواه تزیین کرد. دستور تهیه🍡 ♦️ ابتدا یک کیک اسفنجی با پف زیاد درست کنید. برای اینکه کیک شما رنگی شود می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی در آن استفاده کنید. ♦️ کیک اسفنجی را به صورت تکه‌های کوچک خرد کرده و در کاسه بریزید. مقداری خامه قنادی روی آن ریخته و با دست ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. ♦️ سپس مخلوط کیک و خامه را به شکل توپ‌های کوچکی گرد درآورید و در آن یک سیخ چوبی یا چوب بستنی قرار دهید. ♦️ شکلات سفید یا قهوه‌ای را به روش بن ماری ذوب کرده و کیک‌ها را در شکلات فرو کنید تا کاملا به شکلات آغشته شوند. ♦️در انتها مقداری ترافل رنگی روی شکلات بپاشید و کیک‌ها را در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن‌ها سفت شود. @shirini71
دیزاین دو نوع کیک گذاشته شده برای اون کدبانوهایی که دختر دارند حتما درست کنید ودر کنار خانواده لذت ببرید😍😍😍😍😍👆👆👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧🥧🍒🍒 آرد 250 گرم کره سرد 150 گرم پودر شکر 3 ق س نمک 1/4 ق چ وانیل نصف ق چ آب سرد 3 ق غ مواد میانی: آلبالو هسته گرفته 500 گرم شکر یک لیوان نشاسته ذرت 2 ق غ آرد الک شده و شکر و نمک و وانیل رو مخلوط میکنیم بعد کره سرد رو تکه تکه کرده به آرد اضافه میکنیم و داخل غذاساز ریخته تا مثل خرده نان درآید .اگه غذا ساز ندارید میتونید با نوک انگشتان ورز بدین .مواظب باشد اگه زیاد ورز بدین به روغن میفته. آب سرد را هم اضافه کنید تا مثل خمیر شود وبه محض جمع شدنش دیگه اصلا باهاش بازی نمی کنیم و داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت در یخچال استراحت میدیم . تو این فاصله ؛شکر رو روی آلبالو ها میریزیم و میذاریم روی حرارت وقتی به جوش اومد کف روی البالو ها رو میگیریم و میذاریم یک ربع بجوشه.بعد اگه دیدیم شربت البالو ها زیاد هست اضافیش رو جدا میکنیم و فقط حدود یک سوم از شربت رو باقی میذاریم بعد هم نشاسته ذرت رو میریزیم و میذاریم یکی دو دقیقه دیگه یه جوش بزنه .نشاسته برا اینه که شربت البالوها غلیظ بشه و باعث خمیر شدن نون نشه. 2/3 از خمیر را با وردنه پهن کنید و داخل قالب تارت یا یه ظرف پیرکس چرب شده قرار دهید و با چنگال چند تا سوراخ ایجاد کنید تا موقع پخت پف نکنه. سپس مواد میانی را ریخته و با بقیه ی خمیر شکل دلخواه را در بیاورید و با یک زرده رومال کنید و در فر 200 درجه حدود 40 دقیقه بپزید. samin_3966 ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧🍨🍒🍒 مواد لازم برای خمیر تارت تخم مرغ یک عدد آرد سه و نیم لیوان شیر سه چهارم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق چ مواد داخل تارت مربای آلبالو به مقدار لازم یک بسته پودینگ وانیلی شیر دو لیوان ابتدا یکی از تخم مرغها رو با چنگال میزنیم تا از لختگی در بیاد و بعد روغن مایع و شیر و بکینگ پودر رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایع یکدست بشه ودر آخر آرد رو که قبلا الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم و نیم ساعت در یخچال قرار میدیم ودر طی استراحت خمیر، پودینگ رو حاضر میکنیم یک بسته پودینگ رو با دو لیوان شیر مخلوط میکنیم و با هم زن خوب می زنیم تا به غلظت فرنی برسه به این مرحله که برسه پودینگ آمادس حالا خمیر رو باز میکنیم و داخل قالب تارت که قبلا چرب کردیم پهن میکنیم و خمیر دور قالب رو می گیریم و کف خمیر رو هم با چنگال چندتا سوراخ میکنیم و در ۳۰ دقیقه با در جه حرارت ۱۷۰ درجه درفر قرار میدیم تا پخته بشه بعد از سرد شدن تارت، پودینگ رو داخل تارت میریزم و روشو با مربای آلبالو میپوشونیم zahrana_sh1388 ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧🍒🍒 آرد 250 گ کره سرد 150 گ پودر شکر 3 ق س وانیل 1/4 قاشق چایخوری نمک 1 پنس آب سرد 3 ق س آرد سوخاری کمی مواد میانی آلبالو هسته گرفته 500 گ و با چاقو خرد می کنیم شهد مربای آلبالو 1/2 پ آرد ذرت 3 ق س آرد و کره را در غذاساز ریخته تا مثل خرده نان درآید و بعد شکر و نمک و وانیل را اضافه کنید و به زدن ادامه دهید و در حین زدن آب سرد را هم اضافه کنید تا مثل خمیر شود وبه محض جمع شدنش دیگه اصلا باهاش بازی نمی کنیم و داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت در یخچال استراحت کند مواد میانی را مخلوط کرده و 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدیم تا کمی غلیظ شود. روی سطح کار کمی آرد ذرت پاشیده و 2/3 از خمیر را با وردنه پهن کنید و داخل ظرف چرب شده قرار دهید و با چنگال چند تا سوراخ ایجاد کنید و کمی آرد سوخاری بپاشید تا رطوبت مواد میانی را بگیرد، سپس مواد میانی را ریخته و با بقیه ی خمیر شکل دلخواه را در بیاورید و با یک زرده رمال بزنید و در فر 200 درجه 40 دقیقه می پزد. ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
انواع تارت رو خودتون توی خونه درست کنید و دیگه تارتای سفت و بدمزه‌ی قنادی‌هارو فراموش کنید😍😋 درست کردن کراست تارت هیچ کاری نداره، فقط یه قلقی داره، اینکه تو مراحل کار اصلا خمیر نباید گرم بشه و کره‌ش آب بشه، در واقع هرلحظه دیدین نرم شده بزارینش یخچال، حتی وقتی توی قالب بازش کردین قبل از اینکه بره داخل فر ۱ ربع بذارین داخل یخچال... 🔴انواع خمیر رو با هم دیگه مقایسه کنید👆 ببینید با کدوم راحتریید یا اگه یکی رو امتحان کردید دوست نداشتید یکی دیگه رو امتحان کنید با انواع کرم می تونید داخل تارت رو پر کنید یا از خامه فرم گرفته یا شکلات یا گاناش استفاده کنید تنوع زیادی میشه بهش داد ,از انواع میوه🍋🍊🍐🍎 می تونید استفاده کنید درسته این تارت البالو یا گیلاسه ولی می تونید با همین خمیر انواع تارت میوه ایی رو بپزیید انشالله درست کنید و تو مناسبتهای مختلف ازش استفاده کنید🙏🌸❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالادماکارونی با کالباس آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، ‌شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: پودر نارگیل: ۲ پیمانه شیر عسلی: نصف قوطی شکلات تخته‌ای: ۲۵۰ گرم شکر دانه ریز یا پودر قند: نصف پیمانه شکلات سفید: به مقدار لازم برای تزئین طرز تهیه:  پودر نارگیل را در یک کاسه با شیر عسلی و شکر دانه ریز ترکیب کنید و خوب هم بزنید. برای هم زدن بهتر است یک دستکش به دست کنید و با دست مواد را خوب با هم ترکیب کنید. بعد از اینکه مواد به صورت خمیر شد، آن را به صورت استوانه‌هایی که دوست دارید شکلات نارگیلی شما به آن شکل باشد، درآورید. اگر خمیر خوب حالت نمی‌گیرد، می‌توانید برای چند دقیقه آن را در یخچال قرار دهید. سپس مواد را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه فرم دهید. بعد از درست کردن همه مواد آن‌ها را روی یک سینی بچینید و برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید. در این فرصت شکلات‌ها را روی بخار آب یا بخار کتری بگذارید و آرام هم بزنید تا آب شوند. تکه‌های نارگیلی را که آماده کرده بودید، از یخچال خارج کنید و هر کدام از آن‌ها را در شکلات فرو ببرید و سپس روی توری قرار دهید. شکلات‌ها را دوباره به مدت یک ساعت  در یخچال قرار دهید تاسفت شوند.سپس از یخچال خارج کرده و در صورت تمایل با شکلات سفید ذوب شده تزئین کرده و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفید هم سفت شود . نکته: برای درست کردن شکلات نارگیلی بهتر است از پودر نارگیل چرب استفاده کنید تا بافت شکلات منسجم‌تر شود و طعم بهتری پیدا کند. برای روکش شکلاتی می‌توانید از شکلات تلخ یا شیری نیز استفاده کنید. اگر برای درست کردن این شکلات از شکر دانه درشت استفاده می‌کنید، بهتر است قبل از ترکیب کردن با مواد آن را آسیاب کنید. می‌توانید مقدار شکر موجود در شکلات را طبق سلیقه خودتان تغییر دهید و یا حتی حذف کنید. @shirini71