eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍒🍒 مواد لازم: آلبالو ۲۰۰گرم برنج ۲پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم( جای گوشت از مرغ هم می تونید استفاده کنید) نمک و فلفل سیاه پیاز داغ ۱ق غ ماست(ترجیحا چکیده)۳ ق غ زرده تخم مرغ ۲عدد شکر ۱ ق غ خلال پسته و بادام هر کدام ۱ ق غ کره ۱ق غ روغن ۱ ق غ زعفران غلیظ دم کرده گلاب ۱ ق غ ____ واسه درست کردن گوشت قلقلی ها گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و پیاز داغ رو مخلوط و حسابی ورز میدیم و قلقلی میکنیم(خیلی درشت نباشن).با یه کم روغن سرخ میکنیم و میزاریم کنار. هسته آلبالو ها رو ک گرفتیم با کره و شکر تفت میدیم و خلال پسته و بادوم رو اضافه میکنیم. زرده تخم مرغ رو با گلاب٫ماست٫زعفرون٫روغن و کره خوب مخلوط میکنیم و به برنجی که از قبل آبکش کردیم اضاف و مخلوط می کنیم. کف قابلمه یا قالب رو چرب میکنیم و ی مقدار از مواد ته چین رو کفش فشرده میکنیم بعد آلبالو و گوشت قلقلی و دوباره مواد ته چین یا برنج سفید میریزیم و فشرده میکنیم و حدودا چهل دقیقه میزاریم دم بکشه و تمام!❤️ حتما امتحانش کنید 👌🏻 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلاااام به همگی امروز اولین روزه تابستونه وای که چقدر گررررمه توی این هوای گرم هم یه شربت خنک میتونه حال آدمو جا بیاره مخصوصا شربتی که آبلیمو داشته باشه عطش آدمو میگیره بچه ها این شربت کاملا واضحه و نیازی به اندازه نیست شما برای هر تعدادی که میخواین درست کنید سایز لیوانتون رو هم در نظر بگیرین و باتوجه به اینها این شربت رو درست کنید یک نکته هم بگم خدمتتون که حتما آبلیمو رو خیلی شیرین کنید تا شربتتون کم شیرینی نباشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🌺 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای 6-8 نفر برای قالب 23 سانتیمتری میتونین مواد دستورو نصف کنین یا در قالب کوچکتر تهیه کنین تا لیدی فینگر کمتری نیاز باشه برای کرم: 2 زرده تخم مرغ بزرگ 1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری یا 30 میلی لیتر آب 1ونیم پیمانه یا 355 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری آرد 113 گرم کره 227 گرم پنیر ماسکارپونه نرم 2 پیمانه یا 473 میلی لیتر خامه صبحانه، سرد - برای پوره توت فرنگی: 3-4 پیمانه توت فرنگی(صبر کنین توت فرنگی شیرین بیاد بازار) 1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر - 60-80 عدد بیسکوییت لیدی فینگر 2 پیمانه توت فرنگی برای تزیین - ابتدا کرم رو تهیه کنید تا وقت باشه سرد شه،زرده ها و شکر رو یک دقیقه با همزن بزنین، در طرف دیگه،داخل کاسه کوچکی، نشاسته ذرت و آب رو مخلوط کنین و به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب 2-3 دقیقه با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن و رنگش روشن شه،حالا داخل قابلمه کوچک، شیر و آرد رو روی حرارت ملایم گرم کنین، مدام هم بزنین تا بخار بیاد بالا ولی نجوشه، حالا شیر گرم رو به آرامی و کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و مدام هم بزنین. حالا مخلوط رو داخل قابلمه برگردونین و روی حرارت ملایم، 4-5 دقیقه با لیسک مخلوط کنید تا غلیظ شه مثل پودینگ. از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. روی کرم سلفون بزارین تا پوسته نبنده.یعنی سلفون در تماس با کرم باشه.بعد بزارین یخچال بعد از سرد شدن. بعد ازینکه کاملا سرد شد، از یخچال دربیارین و پنیر رو اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنین تا مخلوط شه.بعد خامه رو اضافه کنید و 4-5 دقیقه بزنین تا پفی شه و فرم بگیره. برای پوره توت فرنگی، توت فرنگی ها و شکر رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین. داخل قالب کمربندی یا رینگ یا طلق، دیواره ها و کف قالب بیسکوییت های لیدی فینگر که یک طرفشونو داخل پوره توت فرنگی فرو کردین رو بچینین، نیاز بود لیدی فینگر رو ببرین تا کاملا فیت شن و جال خالی نمونه.حالا از کرم بدین روی لیدی فینگر ها و یک لایه لیدی فینگر که اینسری هر دو طرفشونو داخل پوره فرو کردین رو بچینین و دوباره کرم و دوباره لیدی فینگر و در آخر کرم. تیرامیسو رو داخل یخچال بزارین حداقل 8 ساعت.بعد دربیارین و قالب یا رینگ یا طلق رو بردارین و دورش روبان ببندین و روشو با توت فرنگی تزیین کنید. میتونین با بریلو یا شیره، روی توت فرنگی ها بزنین با فرچه. ترجمه شده از سایت انگلیسی : tatyanaseverydayfood.com @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون شیرمال دستپخت مدیر پز* آموزش هم میدم کدبانوهای که میخوان به پی وی مراجعه کنند آموزش هزینه یی هست😊😊😊 به ایدی مدیر مراجعه کنید @fyrwz431
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بستنی شاتوت شاتوت ۲۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰ گرم شکر ۸۰-۱۰۰ گرم شکلات ذوب شده برای روکش به دلخواه اول از همه لازمه شاتوت ها پوره بشه من با گوشتکوب برقی پوره کردم بعد شکر و نشاسته و خامه رو با هم مخلط کرده و پوره رو اضافه کرده و روی حرارت ملایم ده دقیقه هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه، پس از کمی خنک شدن توی قالب ها ریخته میزاریم فریزر کامل یخ بزنه ۶-۸ ساعت در صورت تمایل در شکلات ذوب شده میزنیم @shirini71