آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
دیگه باید چجوری بگم از غذاهای پختنی و تکراری خسته ام خستهههههههههه 😅😂😂 #سالاد_پاستا#سالاد_مرغ
#سالاد #salad
اینم #سالادم که ساعت ده صبح آماده بود ، مرغ و سیب زمینیش رو از شب قبل پختم گذاشتم یخچال،
امروزم، مقداری پاستا رو مث همیشه پختم و آبکش کردم،
هویج نگینی، سینه مرغ خورد شده، سیب زمینی آب پز شده، نخود فرنگی، خیار شور نگینی، ذرت کنسروی، کاهو و جعفری تازه خورد شده،
همه این مواد رو با سس سالاد مخلوط کردم و گذاشتم یخچال که طعم بگیره... جای شما خالی 😊
برای سس: کمی ماست شیرین و سس مایونز و فرانسوی، نمک، فلفل سیاه و کمی پودر آویشن، کمی آبلیمو و روغن زیتون ترکیب کرده و سالاد رو باهاش مرینیت میکنیم ، ( چون خیارشور و نخود و ذرت و پاستا نمک دارن، مرغ هم که نمک و ادویه داره، مراقب باشید سالاد شور نشه )
میتونید کالباس هم به سالاد بزنید ولی بخاطر دختر خانومم استفاده نکردم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا_مرمری
#حلوا_بوتیکی
مواد لازم:
آرد یکلیوان
آرد نخودچی نصف لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن جامد ۱/۳لیوان
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
پودر قند ۳/۴ لیوان
شکلات تلخ ۸۵گرم
شکلات سفید ۸۵گرم
راستی شما به مقدار مواد ما داخل کلیپ توجه نکنید ما مواد رو دوبرابر کردیم😎
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_قهوه
مواد لازم:☕️
▫️آرد 2 لیوان
▫️شکر 1 لیوان
▫️کره 200 گرم
▫️پودر قهوه فوری 3 قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
▫️شیر یا ماست نصف فنجان
▫️تخم مرغ 6 عدد
طرز تهیه:🍰
ابتدا درون کاسه ای شکر و تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند ، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید. قهوه فوری ، شیر یا ماست و کره ذوب شده را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید ( فقط تا اندازه ای که مواد مخلوط شوند ) ، ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30-40 دقیقه قرار دهید.پس از اتمام پخت کیک را چک کنید ( تکه چوبی را درون کیک ببرید و اگر پس از خروج از کیک تمیز بود یعنی کیک پخته است ) ؛ اجازه دهید کیک خنک شود و پس از خنک شدن کیک را برش بزنید و سرو کنید. نکته: برای تهیه کیک موکا به مایه کیک قهوه تان 1 – 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فلافل_خانگی
بدون تخم مرغ 😉
بدون سیب زمینی 😉
برای تهیه ش حدود سیصد گرم نخود رو از بیست و چهار ساعت قبل با آب سرد میشوریم و خیس میکنیم
چند بار تو این مدت بهتره آبش عوض بشه
و بعد در ابکش ریخته ابش که رفت دوبار در چرخ گوشت چرخ میکنیم
مواد زیر رو به خمیر نخودمون اضافه میکنیم و ورز میدیم
دو سه حبه سیر ، پیاز متوسط رنده شده ،دو ق س گشنیز خرد شده تازه (آبدار نباشه) ،دو ق چ پودر تخم گشنیز ،یک دوم ق چ بکینگ پودر و یک ق چ نمک ،یک ق چ فلفل *احتیاج به تخم مرغ نداره
مواد رو پس از ورز نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم
و بعد در قالب مخصوص فلافل زده و یا با دست شکل میدیم در روغن داغ با شعله متوسط سرخ میکنیم
اگه شعله کم باشه فلافل سفت میشه شعله زیادم باعث میشه نخود نپزه
لازم نیست در روغن غوطه ور بشه .
آموزش طرز تهیه #سس_انبه با پودر انبه:
در ظرفی، سه چهار قاشق س پودر انبه را همراه نصف لیوان سرکه سفید و نصف لیوان #آب می ریزیم. بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید چون اگر حل نشده باشد بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود. در ضمن اگر مدت زمان بین همزدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشد ته نشین می شد و دوباره باید سس انبه را هم بزنید.
وقتی پنج دقیقه #سس_انبه را هم زدید حالا آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود که حدودا ده دقیقه طول می کشد. وقتی سس انبه مثل ماست رقیق شد از روی حرارت بردارید هنگامی که سرد شد غلیظ تر نیزمی شود. حالا سس انبه را در یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می توانید سس انبه را نگهداری کنید و خراب نمی شود.
نکته های طرز تهیه سس انبه :
هنگامی که سس انبه داخل یخچال نگهداری می شود باز هم غلیظ تر می شود. زمان تهیه سس انبه به این مساله دقت کنید. سس انبه را میتوان برای یک تا دو ماه در یخچال نگه داری کرد.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#برگر_سیب_زمینی
سلام رفقاااا...
با برگر سیب زمینی چطورید؟
تو این گرونی گوشت شاید نشه یه برگر گوشت خالص درست کرد اما با سیب زمینی یا میکس گوشت و سیب زمینی پخته میشه یه غذای خشکل و خوشمزه و خواستنی درست کرد.چه اهمیتی داره اون گوشته ک میخوری یا سیب زمینی به نظرم اینکه دلت با همون شاد باشه خونت پر از گرمای عشق باشه از هر دوبل برگری خوشمزه تره...
ترکیب👇
سیب زمینی پخته شده و یک عدد پیاز کوچیک و یک تخم مرغ ،نمک فلفل سیاه زردچوبه و کمی دارچین و اگر دوست داشتید ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده انچنان خوشمزه جانی بهتون میده ک بیا و ببین.بعد از پختن سیب زمینی ها لهش کنید واینارو بهش بزنید و تو روغن سرخش کنید و طبق مراحل روی نان مینی برگر بچینید و نوش جان کنید...
nasimfood
___________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
🆔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#گیاهخواری
#غذای_فوری
#کوکو_سبزیجات
سیب زمینی سه عدد
هویج دو عدد
کلم بروکلی یک پیمانه
پیاز یک عدد
تخم مرغ چهار عدد
نخود سبز یک پیمانه
ذرت پخته یک پیمانه
آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
پودر جوانه گندم دو قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه
طرز تهیه:
سیب زمینی،هویج،پیاز،کلم بروکلی رو توی خردکن میریزیم و خردش میکنیم همشون خام باشه، بقیه مواد رو بهش اضافه میکنیم و توی ماهیتابه کمی روغن میریزیم و موادمون رو پهن میکنیم و درش رو میبندیم تا در حین سرخ شدن مغز پخت بشه، باحرارت ملایم
💝خیلی فوری و خیلی خوشمزه💝
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦎بیست و چهارم تیر ۱۴۰۱ 🦎
🍋ناشتا : 1 لیوان آب
🍋صبحانه : نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 4 عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی+10تا قاشق عدس پلو
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 6 عدد مغز+2 عدد انجیر خشک
🍋شام : سوپ جو و قارچ یک کاسه + یک کف دست نان
🍋بعد از شام : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود و نیم ساعت صبح پیاده روی
@shirini71
#پیام_سلامتی
🌱 زمانی که احساس میکنید دچار برونشست، احتقان و همچنین سرفههای شدید هستید، به یاد رازیانه بیفتید.
❗️ رازیانه خلط آور است
🌱 در نتیجه، مصرف رازیانه به طور منظم سیستم تنفسی و همچنین مشکلات ناشی از التهاب در این سیستم را بهبود میبخشد
@shirini71
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شوید_پلو #ماهی #ماهی_حلوا
طرز تهیه:
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
@shirni71