هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چرا بایدخیار بخوریم؟🧐
#آیا میدانستید ران مرغ ضد سرطان هست؟😳🌺
#آیا مصرف اسفناج با ماست ممنوع هست؟🤓🧐😱
# کدوم مواد غذایی باعث کنترل اشتها میباشد!🙄🤔😋
#کدوم مواد باعث رفع سیاهی دورچشم میشود؟!!!🌸🌺
💥جواب سولات خودتون در این کانال پیدا کنید👇👇👇👇👇😍😍😍
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
@MajalePezeshki71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_چهارم آذر ماه ۱۴۰۱🐠🐠
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@MajalePezeshki71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
زمان صحیح اب خوردن 💧
👈 بعد بیداری : فعال کردن ارگان های داخلی
👈 30 دقیقه قبل غذا : هضم راحت غذا
👈 قبل حمام : کاهش فشار خون
👈 قبل خواب : جلوگیری از سکته مغزی و حمله قلبی
@majalepezeshki71
#پودینگ_خرما
مواد لازم :
شیر : ۴ لیوان + نصف لیوان
شکر : نصف لیوان
خرما : ۲۰ عدد (۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم هسته گرفته)
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
آرد : ۲.۵ ق غذاخوری
نشاسته ذرت : ۲.۵ ق غذاخوری
وانیل : ۱/۴ ق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم و با اون نصفه لیوان شیری که جدا نوشتم توی مخلوط کن میذاریم و میذاریم پوره بشه. اگه مخلوط کن ندارید شیر و خرما رو روی حرارت بذارید و با گوشتکوب بکوبید تا له و پوره بشه.
حالا توی یه قابلمه ۴ لیوان شیر رو میریزیم و نشاسته و آرد و شکر رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه.
وقتی داشت غلیظ میشد پوره خرما و وانیل و خامه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه.
تو این مرحله اگه دوست داشتید مغزیجات خرد یا پودر شده هم به پودینگ اضافه کنید
بعد پودینگ رو همانطور گرم توی لیوانها میریزیم و بعد از اینکه کمی خنک شدند در یخچال میذاریم و ۲ تا ۳ ساعت صبر میکنیم تا خوب خنک بشن.
سپس به دلخواه با دارچین، کاکائو، پودر نارگیل یا مغزیجات تزیین میکنیم.
@shirini71
#خورش_خلال_بادام
موادلازم:
گوشت گوسفند یا گوساله: ۶۰۰ گرم
خلال بادام: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد بزرگ
لیموعمانی: ۵ عدد
گلاب: ۱ استکان برای خیس کردن خلال بادام
گلاب۳ قاشق غذاخوری برای داخل خورش
نمک، فلفل و زردچوبه: به میران لازم
زعفران دم کرده غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری سر پر
روغن حیوانی: به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی۳قاشق غذاخوری سر صاف
چوب دارچین: ۱ عدد
زرشک سیاه: ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
برای درست کردن خورش خلال کرمانشاهی مجلسی و اصیل ابتدا خلال بادامها را در یک استکان گلاب و زعفران خیس کنید. گوشت را به صورت قیمهای خرد کنید. گوشت خلال باید ریز خرد شود
خورشت خلال شما حسابی لعاب بیندازد باید پیازها را حتما رنده کنید. بعد از رنده کردن پیازها آنها را در روغن تفت دهید. در اواخر تفت پیازها کمی زردچوبه به آنها اضافه کنید. بعد از اضافه کردن زردچوبه دیگر پیازها را زیاد تفت ندهید چون طعم تلخی پیدا میکنند. حالا گوشت قیمه شده را به پیاز اضافه کنیدو تفت دهید. حالا نوبت خلال بادام هست از گلاب جدا کنید و به گوشت اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۳ قاشق غذاخوری سر صاف رب گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.
فلفل را به گوشت در حال تفت اضافه کنید و تفت دهیدمقداری آب جوش به مواد اضافه کنید (آب باید به حدی باشد که روی گوشت را بگیرد) و اجازه دهید گوشت روی شعله ملایم گاز بپزد. یک عدد چوب دارچین هم داخل قابلمه بگذارید. وقتی یک ساعت از پخت گذشت باید لیموعمانیها را هم به خورش اضافه کنید.
اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم گاز خوب جا بیفتد و لعاب بیند