#کنتاکی_مرغ 🍗
ابتدا دورن قابلمه مرغا( ۵ عدد گرد رون ) رو میریزیم، بعد ۴ تا ۵ حبه سیر پوست شده+ دو تا پیاز متوسط+ کمی نمک ، فلفل سیاه ، کمی زعفرون و آب میریزیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت و نیم بپزه ( زیاد له نشه)
بعد بزارید خنک بشه حالا داخل ظرفی کمی آرد سفید بریزید بعد داخل یه ظرف دیگه یه دونه تخم مرغ بشکنید و هم بزنید . سپس مرغا رو داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد داخل پودر سوخاری ( من از پودر سوخاری پانکو که نارنجی رنگه استفاده کردم) بزنید و داخل روغن سرخ کنید و نوش جان کنید.
@shirini71
اینم اش گوجه بادمجونی من جاتون🌱🥰😋
#آش گوجه بادمجونی
اول بادمجون پوست گرفتم کوچیک ریز کردم سرخ کردم بعد گوجه ریز کردم سرخ کردم سرخ که شد زرد چوبه یکم فلفل سیاه بانمک زدم میتونی رب هم یکم بزنی ولی من نزدم همه که خوب سرخ شد یکم له شدندزیرشو خاموش کردم بعدتویه قابلمه دیگ اب گذاشتم جوش امد رشته ریختم داخلش رشتش باید پهن باشه ازاون رشته هاکه واسه اشدتهرانی درس میکنن نه رشته که ریختم نرم شد ازقبل من نخود ولوبیادابپزدکرده بودمدقاطی رشته ها کردم یکمدجوشید خاموشدکردم مواد گوجه بادمجونمو باهاش قاطی کردم یکم سرد شد ماشت چیکده باادویه اش قاطی کردم خیلی خوشمزه شد
نوش جان😋🥰
@shirini71
اول سیبزمینی میذاریم آبپز بشه بعد نگینی میکنیم میذاریم کنار
بعد پیازوخلالی میکنیم با روغن کم سرخ میکنیم با تن ماهی(روغن تن ماهیو نمیریزیم)
بعد حالا سسشو درست میکنیم
یک کاسه آب میریزیم بعد رب اضافه میکنیم با یکم رب انار و روغنای تن.بعد ادویه میریزیم
(ادویه هاش نمک.فلفل قرمز.زردچوبه.دارچین. آویشن.نعناخشک) مخلوط میکنیم
میذاریم قشنگ آبش خشک بشه
وتمام😋
#خوراک_تن_ماهی
#تن_ماهی
@shirini71
سلام اینم از شربت پرتقال من داغ داغ
از صافی تفاله هاشو رد کردم و به عنوان مربا کنار گذاشتم😍
ممنون از دستورات عالیتون❤️
#شربت_پرتقال
آب پرتقال طبيعي چهار و نيم پيمانه
شکر يک و نيم کيلوگرم
رنده پوست پرتقال دو قاشق سوپخوري
مواد لازم
آب پرتقال را همراه با شکر روي شعله گاز قرار ميدهيم تا شکر حل شده و مايع به جوش آيد. هنگامي که شکر حل شد
و جوش آمد، رنده پوست پرتقال را داخل آن ريخته و ميگذاريم شربت قوام بيايد. قوام آمدن به اين معني است که وقتي
روي شربت دانههاي مرواريد شکل به وجود آمد، مقداري از آن را
با قاشق برداشته و کمي صبر ميکنيم تا مقداري خنک شود. بعد شربت را به يک طرف
سرريز ميکنيم، اگر شربت به سختي سرازير شد و کمي کش آمد،
يعني شربت قوام آمده است. اگر شربت بيشتر روي حرارت بماند، يعني آب آن بيشتر تبخير
خواهد شد و شربت شکرک خواهد زد، پس به محض به وجود آمدن دانههاي مرواريدي روي شربت بايد آن را برداشت. وقتي کمي خنک شد
از صافي رد کرده و در شيشههاي دردار نگهداري ميکنيم. موادي که در صافي ميماند مانند مرباست که ميتوانيد صبحانه آن را ميل کنيد.
نکــته
حرارت گاز بايد زياد و يکنواخت باشد.
ميتوانيد به اين شربت رنگ خوراکي اضافه کنيد.
اگر خواستيد شربت رقيقتري داشته باشيد قبل از جوشيدن به اين مقدار، دو پيمانه آب
اضافه کنيد.
ميتوانيد به جاي رنده پوست پرتقال، اسانس پرتقال
هم اضافه نماييد.
اگر از پرتقال توسرخ استفاده کنيد، رنگ شربت شما قرمز خوشرنگ ميشود و نيازي به رنگ خوراکي نيست.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بله عزیزم
#سمنو
#فاطیما_پز
گندم ۲ کیلو
زردچوبه نصف ق غ
زیره سیاه نصف ق غ
سیاه دانه نصف ق غ
آرد یک کاسه
از اول که گندم هارو دوروز خیس میکنیم، بعد روز سوم ابش رو صاف میکنیم میریزیم توی سبد، بعد یه پارچه نم دار میندازیم روی گندما توی سبد، بعد یکبار صبح یکبار عصر از روی پارچه بهشون آب میدیم، مثل میخوای به گلدون آب بدی....
اینجوری تا زمانی که ببینی جوونه زدن،
نکته: جاشون اگه خیلی سرد باشه دیرتر جوونه میزنن
متوسط باشه زودتر جوونه میزنه(گرمم نباید باشه)
گندمای ما متوسط بود دمای محیط، طی ۵ الی ۶ روز جوونه زدن...
خب خلاصه بعد که دیدیم جوونه زدن از سبد یکم زدن بیرون، بعد از توی سبد میریزیمشون توی یه ظرف بزرگ یا یه سینی بزرگ بعد ازهم بازشون میکنیم ازهم جداشون میکنیم، و بعدم با چرخ گوشت چرخشون میکنیم،(سایز متوسط پنجره چرخ گوشت که خیلی ریز نشن)
بعد چرخ کردیم، یه پارچ آب میریزیم روشون، یکم توی آبا میچلونیمشون، بعد از توی آب ها با دست مشت مشت برمیداریم فشارشون میدیم آبشون کامل بره، این تفاله هارو همه رو میکشیم اب میگیریم میریزیم توی یه ظرف دیگه، بعد حالا آب هارو بازم از توی موویز(سبد سوراخ ریز) صافشون میکنیم دوباره توی همین سبد فشارشون میدیم قشنگ آباشون برن...،
(اصصلا تفاله ها نباید توی آب ها بمونن)
بعد دوباره هم ۳ چهارم پارچ آب میریزیم روی اون تفاله های گندم، که دوباره همین شکلی آبشون میگیریم که شیرشون بره خوب تمیز شن و این اب هارو هم میریزیم روی همون آب سن ها
نکته: دفعه دوم آب کمتر میریزیم
تفاله ها دیگه بدرد نمیخورن، میریزیم بیرون.
بعد یه کاسه آرد، میریزیم توی آب سن قشنگ با دست میمالیم که آبشون غلیظ بشن و اردها قشنگ حل بشن و گوله نمونن توی آب سن
نکته:نه خیلی غلیظ، نه خیلی آبکی) خیلی غلیظ نباید بشن چون باید روی گاز تا از ظهر تا شب بجوشن، خودشون غلیط میشن)
اب و ارد ها که مخلوط شدن، نصف قاشق غ خ، زیره سیاه، نصف ق غ سیاه دونه، و نصف ق غ زردچوبه، میریزیم و میزاریم روی گاز، و از ظهر تا شب تند تند هم میزنیم بجوشن تا ته نگیرن و گوله هم نشن،
وقتی گذاشتین روی گاز به جوش ک اومدن زیرش رو کم میکنیم تا شب ساعتا ۸ ، کم کم قل بخورن، بعد میتونین مزه شون رو یکم ببینین اگه سن ها خودشون شیرین بوده باشن ک خوبه اگ نبود یه کم شکر میتونین بریزین خوشمزه تر شن
شب هم، از روی گاز برمیدارین میزارین روی بخاری شعله کم تا صبح به دم باشن،
فردا صبح سمنوی پر زحمت شما آمادست😅🥰🔵
نکته: شیرینیش دل بخواهیه خواستین با شکر بیشترش میکنین نخواستین هم نه
با مغز پسته و یا پودر نارگیل هم میتونین تزئین کنید
@shirini71