تیتاپ خانگی(بدون.فر) 😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
ارد یک لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک ق چ
پودر کاکائو یک ق سر پر غذا
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_هشتم_بهمن_ماه_۱۴۰۱👠👠
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 1 عدد تخم مرغ آبپز +یک لیوان آب پرتقال طبیعی
🍋یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 1 تکه شکلات تلخ
🍋پیش از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد هویج
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + ۲ تکه فیله مرغ آب پز همراه با سبزیجات کرفس و هویج و نخود
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد بیسکوییت یا 1 عدد خرما
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 خورشت خوری سر خالی عدسی
🍋بعد از شام یک عدد خرما
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی شود و پنج دقیقه طناب زدن
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
#زیره_بادشکن
ترکیبی به اسم تیمول در زیره وجود دارد که باعث تحریک غددی می شود که اسید، آنزیم و صفرا ترشح می کنند و مسئول هضم غذا هستند.
زیره بادشکن نیز می باشد. در واقع اگر آن را با آب داغ بخورید باعث کاهش گازهای معده می شود.
مقوی معده است و اگر بخواهید معده را کاملا تقویت کنید، باید 20 گرم زیره سبز را با مرزنجوش و بابونه در یک لیتر آب به مدت ده دقیقه بجوشانید و پنج دقیقه دم کرده و هر روز صبح و شب یک فنجان از آن را مصرف کرد.
🔶🔶خواص دمنوش زیره سبز
💠برای درمان برونشیت از دمنوش زیره سبز استفاده کنید.برای برطرف کردن سوء هاضمه دم کرده زیره سبز مفید است.
#دسر_زعفرانی
#دسر_لیوانی
مواد لازم برای شش نفر
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر نصف پیمانه
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱ ق چ
زعفران دم کرده و گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا شیر و شکر را جوشانده سپس زعفران و گلاب و وانیل و پودر ژلاتینی که با ۱/۳ آب حل شده و بن ماری کردید را به مواد اضافه کنید کمی که جوشید خاموش میکنیم .
میزاریم خنک بشه حالا خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم فقط باید موادتون خنک شده باشه وگرنه خامه میبره ؛ در ظرف مورد نظر میریزیم و چند ساعت داخل یخچال میمونه تا خودشو که گرفت تزیین کنید .
دسر بسیار خوشمزه ای هست
😋 حتما امتحانش کنید 😉
zahra.5071
🆔 @shirini71
#قورمه_سبزی_با_لوبیا_چشم_بلبلی
ابتدا برای سه نفر ۳۰۰ گرم سبزی قورمه پخته(شامل تره، گشنیز، جعفری، اسفناج و خیلی کم شنبلیله)رو با مقداری روغن در ماهی تابه و با شعله خیلی ملایم سرخ کنید تا به طور کامل آب سبزیها کشیده بشه و حجمشون نصف بشه (مواظب باشید سبزی حین سرخ شدن نسوزه تا خورش تلخ نشه)
یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خرد کنید در مقداری روغن تفت بدید برای سه نفر ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی تکه شده رو به همراه زردچوبه تو پیازها تفت بدید سپس یک لیوان لوبیا چشم بلبلی شسته شده رو به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید گوشت و لوبیا با حرارت کم پخته بشن سپس سبزی سرخ شده رو به همراه دو عدد لیموعمانی به گوشت و لوبیا اضافه کنید بعد از حدود دو ساعت از پخت ، دو یا سه قاشق عصاره تمر هندی ، نمک و فلفل رو اضافه کنید و حدود یک ساعت دیگه زمان بدید تا کاملا جابیفته و روغن بندازه
@shirini71
#شیرینی_یاقوتی🌹🍃
#شیرینی_یاقوتی_قزوین
موادلازم
👇👇👇
آرد قنادی:150 گرم
آرد برنجمرغوب:50 گرم
نشاسته ذرت:30 گرم
پودر قند:65گرم
کره (هم دمای محیط):125گرم(من 50گرم کره و بقیه رو روغنحیوانی زدم)
زرده تخممرغ:یک عدد
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل:یک قاشق چایخوری پر
زعفران دم کرده :یک قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
طرزتهیه
👇👇👇
پودر قند و روغن رو با همزن چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک بشه.
زرده تخممرغ، زنجبیل، وانیل، زعفران رو اضافه کرده و یک دقیقه با همزن بزنید.
نشاسته ذرت و آرد برنج رو الک کرده و اضافه و با همزن مخلوط کنید.
آرد و نمک رو الک کرده و کم کم اضافه و مخلوط کنید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید.(با دست منسجم کنید)
خمیر رو در کیسه فریزر بزارید و بیست دقیقه در یخچال استراحت بدید.
خمیر رو بین دو تا نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب بزنید و وسطش رو با وسیله ای گود کنید.
در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده با کمی فاصله بچینید کمی افزایش حجم خواهد داشت.
فر رو ده دقیقه قبل با دمای صد و هفتاد درجه روشن کنید.سینی را داخل فر به مدت یک ربع قرار بدید .
مراقب باشید زیر شیرینی نسوزه
وقتی از فر خارج کردید شیرینی بسیار نرم و شکننده است.اصلا دست نزنید.اجازه بدید خنک بشه از سینی خارج کنید.قسمت گودی شیرینی رو با ژله بریلو یا مارمالاد مربا یا مغزیجات پرکنید.
منبا قلمو عسل رقیق شده زدم و پودر پسته ریختم.
تعداد بستگی به اندازه قالب و قطر شیرینی داره.برای من سی عدد شد
(نیم کیلو)
در ظرف دربسته نگهداری کنید
نوش جان👌
#شیرینی
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قطایف
مواد لازم:
شیر ولرم : ۱ لیوان
آب ولرم : ۱ لیوان
آرد سفید : ۱/۵ لیوان +۲ ق غ
شکر : ۱ ق غ
خمیر مایه : ۱ ق غ
بکینگ پودر : ۱ ق م
نمک : نصف ق چ
همه مواد خشک رو داخل ظرفی ریخته شیر و اب رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید مواد و از الک رد کنید تا یکدست بشه روشو سلفون بکشید بمدت نیم ساعت بزارید کنار تا حجمش دوبرابر بشه.
در این فاصله شربت و مواد میانی رو اماده میکنیم
مواد لازم برای مواد میانی :
پودر گردو : نصف لیوان
پودر پسته : ۳ ق غ
پودر قند : ۲ ق غ
پودر نارگیل : ۲ ق غ
پودر دارچین : ۱ ق چ
گلاب : ۲ ق غ
همه مواد و با هم مخلوط کنید تا بشکل خمیری بشه بزارید کنار(مواد میانی سلیقه ایه میتونید از هر نوع پنیر یا کرمی استفاده کنید)من اینا رو دوست داشتم
بعد از استراحت خمیر تابه ای نچسب رو رویحرارت ملایم بزارید تا داغ بشه از مایه با ملاقه کوچک مثل پنکیک بریزید(من دو ملاقه ریختم)اگه ملاقه تون بزرگ بود یک ملاقه بریزید
اجازه بدین حبابهای روش ظاهر بشه و همینکه زیرش کمی طلایی شد و روش خشک شد و خودشوگرفت کافیه(دقت کنید زیاد نمونه اگه زیاد بمونه و برشته بشه نمیتونید شکل بدین)سریع لای پارچه نخی بزارید تا خشک نشن وقتی همه آماده شدن از مواد میانی به اندازه یک ق غ وسط خمیر بزارید و لبه خمیر را محکم فشار بدین تا فیکس بشه(حتما محکم فشار بدین تا موقع سرخ شدن باز نشن)داخل روغن ذاغ و شناور سرخش کنید بلافاصله تا داغه داخل شربت خنک بندازید(ده دقیقه بمونه تا شربت جذب بشه)داخل صافی بزارید تا شربت اضافه کشیده بشه.
بافتش اول ترد هستش تا بیشتر بمونه نرمتر میشه.
مواد لازم برای شربت
شکر: ۲ لیوان
اب : ۱ لیوان
زعفرون دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۳ ق غ
هل : سه عدد
آبلیمو : ۱ ق چ
شکر را با آب و هل مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوشه لازم نیست غلیظ بشه زعفرون و گلاب رو اضافه کنید در اخر ابلیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید بزارید خنک بشه.
با این مقدار ۱۸ عدد قطایف درست شد.
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تابه_ای_شکلاتی_خامه_ای
مواد لازم :
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
پودر کرم کارامل : ۱ بسته
آرد سفید : ۱ لیوان+۲ ق غ
پودر کاکائو : ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۱ ق غ
وانیل : نوک ق چ
برای خامه :
خامه قنادی فرم گرفته : ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۲ ق غ
طرز تهیه :
تخم مرغها رو با وانیل حسابی هم زده تا پف کنه حالا پودر کاکائو و پودرکرم کارامل را بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد و بکینگ پودر و دو بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط و یکدست کنید مواد و داخل کاسه های کوچک به سه قسمت تقسیم کنید تابه با قطر ۲۰ سانت روکمی با روغن مایع چرب کنید یک قسمت از مواد رو داخل تابه بریزید بزارید روی حرارت ملایم (با شعله پخش کن) دم کنی روی تابه بزارید هر کدوم از قسمتها حدود ده دقیقه تا وقتی که سطحشو دست زدی نچسبه یا با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز در اومد یعنی کیک پخته.اجازه بدین کیکها سرد بشن سپس لایه اول رو روی ظرف گذاشته روی کیک رو با ابمیوه یا شیر مرطوب کنید و با خامه کاکائویی فرم گرفته به دلخواه تزیین کنید.
این کیک چون پودر کرم کارامل داره شکر نمیخواد.
میتونید داخل فر هم بپزید کف قالب کاغذ روغنی بزارید و اطراف قالب چرب بشه.
🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
فلافل های رنگی😜
فلافل آوردیم براتون رنگی رنگی😋😋😋😋
#ساندویچ
راستش چند روز پیش یه ساندویچ خیلی خوشمزه درست کردم که حیفم اومد نیام و براتون از طعم بنظیرش نگم👌🏻 خیلی ترکیب خوشمزه ای بود از تجربه درست کردنش خوشحالم😌 واما ترکیبش چی بود👇🏼
نونی رو که توی عکس میبینید به صورت افقی از وسط ۲ نصف کردم(حالا شما ار هر نون ساندویچی که دوست دارین میتونین استفاده کنین).
۴ عدد تخم مرغ رو با مقداری پنیر چداررنده شده و نمک و فلفل سیاه با چنگال هم زدم و توی تابه ریختم و خوب ترکیبش کردم تا کاملا پخت.
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۴ ق غ خ آرد سوخاری و مقداری جعفری خورد شده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به خوبی ورز دادم به مدت ۵ دقیقه سپس به صورت کتلت های کوچک سرخ کردم و گذاشتم کنار.
حالا روی نون ساندویچ اول از مواد تخم مرغ سپس کتلت و سپس پنیر پیتزا ریختم شما میتونین از اسفناج هم استفاده کنید که عالی میشه من نداشتم واسه همین اضافه نکردم، و سپس لایه دیگه نون رو بذارین روش و روشو با سس شامل( ۲ حبه سیر رنده شده، پنیر پارمزان، روغن زیتون که به خوبی مخلوط کردیم) آغشته کنید به وسیله فرچه و روش گوجه حلقه شده بذارید و توی فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بذارین بپزه.
negin.foodstories
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سیب_زمینی_پنیری👩🍳
500 گرم سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
یک مشت پنیر پیتزا
مقداری پیازچه
ادویه جات(نمک، فلفل،پاپریکا، جوز هندی)
🥔🧀
#کلیپ_تصویری
#پوره_گل_کلم_رژیمی 😍
🔸مواد لازم:
▫️گل کلم 1 عدد
▫️ آب مرغ 1 لیوان
▫️ پنیر خامه ای 3 قاشق
▫️ کره 1 قاشق
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه :
پوره گل کلم یکی از خوشمزه ترین پوره هایی است که میتوانید تهیه کنید. گل کلم را بعد از شستن خرد کنید و با آب مرغ روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود. تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. اگر میخواهید پوره گلم کلم رژیمی داشته باشید بهتر است کره را از ترکیب مواد حذف کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شام_فوری👩🍳
سس عااالی و سالاد سیب زمینی✨
7-8 عدد سیب زمینی
1 قوطی کوچک ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
۸ خیارشور
3-4 شاخه پیازچه
یک عدد جعفری
یک پیمانه شوید
برای سس:
آب ترشی نصف فنجان چای (من از آب غوره ترشی استفاده کردم)
خردل 1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری ماست صاف شده
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
5-6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71