ژله رولی رو با دو رنگ کردن وبه صورت دالبری بریدن که به شکل گل رز در میاد بهش میگن ژله رولی گل رزی 👆
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ژله رولی رو با دو رنگ کردن وبه صورت دالبری بریدن که به شکل گل رز در میاد بهش میگن ژله رولی گل رزی 👆
#ژله_رولي_رزت_با_مراحل
سلام دوستان وقت به خیر
اینم یک ایده جالب برای تزیین ژله از این ژله های خوشگل همبرای تزیین انواع کیک و ژله می تونید استفاده کنید هم در رنگهای مختلف درست کنید و به عنوان ژله تو سفره ها تون استفاده کنید
با این روش و دستوری که بهتون میدم برای ژله رولی امکان داره ژله حین رول کردن بشکنه و پاره بشه پس به نکات گفته شده توجه کنید
ژله رزت دو رنگ
مواد لازم
ژله یک بسته (من ژله آناناس استفاده کردم)
آب جوش نصف لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی)
بستنی آب شده نصف لیوان
ابتدا آبجوش رو با ژله مخلوط میکنیم رو روی بخار کتری میزلریم تا آب بشه بعد تا داغه نصف لیوان بستنی رو اضافه میکنیم
من برای درست کردن
ژله رولی از ظرف صاف تابه رژیمی استفاده میکنم اول خوب چرب میکنم بعد ژله رو داخلش میریزم...اگر تابه رژیمی ندارین سایز قالبتون حدود ۲۰*۳۰باید باشه اگر ظرف نچسب نیست حتما کفش سلفون بندازین و
اصلا نایلون فریزر نزارین چون موقع برش دادن به نایلون میچسبه و پاره میشه کف سلفون رو هم باز کمی چرب کنید
برای دو رنگ کردن ژله من ژله آناناس که زرد رو درست کردم بعد دو قسمت کردم و به یک قسمت کمی رنگ
قرمز خوراکی زدم بعد هم زمان ژله زرد و قرمز رو داخل ظرف ریختم البته بزارین کمی ژله از حرارت بیفته بعد اینکار رو انجام بدین تا با هم ترکیب نشن
بعد داخل یخچال بزارین و حدود چهل دقیقه زمان بدین تا ژله ببنده خیلی نزارین بمونه چون زیاد سفت بشه موقع برش پاره میشه
بعد طبق عکس برش بدین من اول با چاقو چهار قسمت صاف برش دادم بعد هر قسمت رو از وسط دالبری
برش دادم بعد هم از قسمت زرد رول کردم و داخل بشقاب گذاشتم
حتما طبق این دستور که گذاشتم ژله رو درست کنید آب بیشتر از این بزنید ژله پاره میشه
Ashpazi.saeede 🌷
@shirini71
#شیرینی_کاکائویی_قلبی
100 گرم کره نرم در دمای اتاق
حدود 1/4 پیمانه روغن مایع
حدود 1/2 پیمانه پودر شکر
حدود 1/2 پیمانه نشاسته ذرت
1 تخم مرغ
5 گرم وانیل شکری(شکر دار)
نصف قاشق چایخوری نمک
2ونیم الی 3 لیوان آرد
3-4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
-
برای داخل شیرینی
شکلات سارله دورنگ (هر شکلات کرمی که دورنگه)
همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.خمیر رو باز کنین و با کاتر ببرین و روی کاغذ روغنی بچینین.در فر گرم شده 180 درجه 15-20 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن شیرینی ها،داخلشون شکلات دورنگ با قیف بزنین.به کناره های قلب پودر شکر الک کنین
@shirini71
_حلوای_نارگیل_باشیر
مواد لازم :
▫️گلاب 1,2 پیمانه
▫️شکر 2 پیمانه
▫️شیر 1 پیمانه
▫️پودر هل 1 قاشق چایخوری
▫️پودر نارگیل 3 تا 4 پیمانه
▫️زعفران آب شده 1 قاشق چایخوری
▫️پودر پسته برای تزیین
✍شکر و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و کمی مواد با هم بجوشد و غلیظ شود. سپس گلاب و هل و زعفران آب شده را اضافه میکنیم و خوب به هم میزنیم. در این مرحله مواد را از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را اضافه می کنیم تا جایی که مواد خودش را بگیرد و کمی سفت شود. کف قالب حلوا را با فویل میپوشانیم و روی آن را چرب می کنیم. مواد را در قالب میریزیم و به طور یکنواخت پهن می کنیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا خوب به هم بچسبد.روی حلوا را پوشانده و یک شب در یخچال قرار می دهیم و بعد آن را از قالب جدا کرده و برش می دهیم و روی آن پودر پسته می ریزیم.
❤️🌷🌸@shirini71
#شیشلیک ( دنده کباب ) ⛱
🔴طرز تهیه🔻🍖
🔸دنده ها از دو شب قبل در دو عدد پیاز رنده شده ، چند حبه سیر له شده ، روغن زیتون ، فلفل سیاه ، برگ بو ، کمی زردچوبه و اگر میخواهید گوشتتون ترد تر باشه یه عدد کیوی رو برش بزنید و روی گوشت ها بچینید .
🔸با این مواد مرینت کنید . نمک و آب لیمو نزنید چون برای گوشت قرمز استفاده نمیشه باعث دیر پخته شدن گوشت قرمز میشه . گوشت سفید چون بعد از پخت طعم پذیری نداره بلید قبل از پخت نمک و لیمو بزنید شامل ماهی و مرغ میشه
🔸بعد از دو روز مواد مرینت را جدا کنید . من در سولاردام درست کردم در زمان پخت کره را آب کنید و در پایان نمک و آب لیمو بزنید . به مدت نیم ساعت در حالت پخت کباب دستگاه قرار بدین
@shirini71
#ترفندآشپزى
اگر می خواهید برنج خوب قد بکشد
موقعی که در اوج جوشیدن است، یک استکان آب سرد داخل برنج بریزید.
قابلمه را بزرگ انتخاب کنید تا برنج جای کافی برای قد کشیدن داشته باشد.
هنگام جوشاندن برنج، دو قاشق روغن مایع داخل آب قابلمه بریزید تا هم خوب قد بکشد هم به اصطلاح خوش پخت شود.
موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد نریزید زیرا به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می گیرد.
نوش جان
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
🌟@shirini71
#کیک_پسته_ای
مواد لازم:
سه عدد تخم مرغ
سه چهارم لیوان شکر(130گرم)
رندهی پوست پرتقال
80 گرم کره (آب شده و خنک شده)
یک قاشق غذاخوری پر(60گرم) ماست چکیده
یک لیوان پودر پسته(130 گرم)
یک لیوان آرد(120 گرم)
یک پاکت پکینگ پودر
نوک انگشت نمک
نصف لیوان شیر
یکی دو مشت پسته خرد شده
130 گرم شکلات شیری
طرز تهیه:
تخم مرغ شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن 3_4 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود
کره و ماست چکیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
پودر پسته آرد و نمک و پکینگ پودر را باهم مخلوط کنید.
شیر و مواد خشک را به صورت متناوب اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید و در آخر پستهای خرد شده و شکلات خرد شده را مخلوط کتید و در قالب 22 سانتی که چرب کردهاید بریزید و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.
@shirini71
میرزا قاسمی یکی از محبوب ترین غذاهای اصیل گیلانیه که اگه بادمجون و گوجه ش کباب شده باشه عطر و طعمش فوق العاده خوشمزه میشه 😍
من عاشق میرزاقاسمی با برنج ام شما چی ؟این غذا رو با نون دوست دارین یا با برنج؟
تو آخر ویدئو میتونید روش قالب زدن برنج رو ببینید✅
مواد لازم برای چهار الی ۵ نفر
بادمجون : ۷ عدد
گوجه سه عدد
سیر : یه بوته
نمک فلفل سیاه و زردچوبه
تخم مرغ : دو عدد
طرز تهیه :
🍆🧄🍅بادمجون گوجه رو کبابی میکنیم و برای اینکه پوست بادمجون راحت جدا بشه داخل نایلون یا ظرف دار میزاریم وبعد پوستش رو میگیریم و هر کدوم رو جدا جدا ساطوری میکنیم
🍆🧄🍅سیر رو رنده میکنیم داخل روغن در حدی که عطر سیر بلند شه تفت میدیم ، بعد بادمجون رو اضافه میکنیم نمک و ادویه میزنیم و یه ربع تفت میدیم بعد گوجه پوره شده رو میریزیم میذاریم نیم ساعت با هم بپزن
🍆🧄🍅در آخر هم تخم مرغ میزنیم و زود هم میزنیم تا اثری از تخم مرغ نمونه
امیدوارم شما هم این غذای گیاهی و خوش عطر طعم رو درست کنید و لذت ببرید🥰
🍔 @shirini71
🥘قلقلی های خوشمزه
🍀سینه مرغ روازاستخوان جداکرده به تکه های کوچک تقسیم کردم وتوغذاساز ریختم نمک وفلفل قرمز تند ویکی دوتکه کوچک دنبه گوسفندی اندازه یخ قالبی هم انداختم داخلش که همچین لذیذ بشه وازخشکی دربیاد وبعد خوب که مخلوط شدن تویه کاسه منتقل کردم وبهش یه پیاز رنده ریز که آبشو کاملا گرفتم اضافه کردم وحسابی ورز دادم بهش زعفرون دم کرده وجعفری ساطوری هم اضافه کردم حسابی یه چند دقیقه ای ورز دادمش ویه نیم ساعتی رفت تویخچال واسه استراحت.
🔰برای درست کردن قلقلیا دستمو باآب مرطوب وقلقلی درست کردم ازگوشت قرمز کمی سخت تر هست باید حتما دستتون روهردفعه مرطوب کنین وتوروغن کمی تفت بدین مثه همون قلقلیای سری پیش .
🔰وازتابه جداکرده وتوهمون تابه یه پیاز خلالی با کمی زردچوبه وفلفل قرمز تند وفلفل دلمه ای تفت وبهش یکی دوتا گوجه فرنگی رنده شده اضافه ویه قاشقی هم رب گوجه فرنگی زدم بهش کمی آب ریختم داخلش وقلقلیا روبهش اضافه کردم وقتی کاملا جاافتاد دیگه آماده سرو می باشد.
بادمجونا روهم جداسرخ کردم گذاشتم کنار ترکیب فوق العاده ای شد😋
👈دنبه قابل حذف می باشد ومی تونین سینه ورون مرغ روباهم میکس کنین تاازخشکی دربیاد .
🍲وقتی درابتدای کارقلقلیا روتفت بدین وآب پیاز روبگیرین درترکیب موادبه هیچ وجه وانمیره
@shirini71
دوست داری تو گوشیت یه #داروخانه داشته باشی کە نسخە همە #بیماریها رو داشتە باشی تا بتونی خودت رو #درمان کنی؟😍🌿🍃🌱
📣📣 درمان فوری تمام #بیماریها بدون رفتن به بیمارستان با طب سنتی😍
#پزشک_خودت_وخانوادت_باش
#رایگان_خودت_وخانوادت_درمان_کن
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
حتما اینجا یه سر بزن👆👆👆
#رژیم_لاغری_بهاره💓
سی ام خرداد 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
فواید شگفت انگیز خرما
▫️تقویت سلامت قلب
▫️روشن کردن پوست
▫️تقویت استخوانها
▫️افزایش هوش
▫️کمک به گوارش
▫️ضدسرطان
▫️افزایش سطح انرژی
▫️تقویت موها
@MajalePezeshki71
#چاکلت_ بری_ بلژیکی
👩🍳موادلازم
🔸شکلات تخته ای تلخ: ۴۰۰ گرم
🔸شکلات نوتلا : ۱۰۰ گرم
🔸فندق بوداده وخردشده: ۲ق س
🔸پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم
🔸شاه توت یا تمشک : به مقدار لازم
🔸کرمفیل وانیل ۵۰ گرم
🔸اسانس شکلات ۱ قطره
🔸ویفر فندقی خردشده : به مقدار لازم
#طرز_تهیه
✅ ابتدا 200 گرم از شکلات تختهای تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید. سپس آن را داخل قالبهای سیلیکونی نیمهدایره بریزید؛ طوری که فقط دیوارهها و کف قالب را بپوشاند. حالا آن را در فریزر قرار دهید تا بسته شود. سپس باقیمانده شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید.
✅پنیرخامهای، نوتلا و کرمفیل را با همزن بزنید تا یکدست شود و اسانس را به آن اضافه کنید. حالا شکلات آب شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.
✅قالب را از فریزر خارج کنید. ابتدا یک قاشق از ویفر خرد شده، بعد شا هتوت یا تمشک و بعد فندق خرد شده را داخل قالب بریزید و بقیه قالب را با مخلوط شکلات و پنیر پر کنید. در این مرحله قالب را در فریزر به مدت ۳ ساعت بگذارید.
بعد از سفت شدن از قالب در آورید وتزیین کنید.
@shirini71
#ران_مرغ_عسلی
👩🍳مواد لازم
۲ ق غ خ عسل
۱ ق غ خ کنجد
۱ فنحان روغن زیتون
ادویه که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکای فراوان، پودر فلفل قرمز شیرین، پودر فلفل قرمز تند، پودر پیاز، پودر سیر، ادویه سبزیجات و یا اگر ندارین ترکیب پودر زیره و پودر تخم گشنیز بریزین.
#طرز_تهیه
تمامی موادی که بالا ذکر شده رو با هم با همزن دستی مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و خوب یکدست میکنیم تا ۱ ساعت بهش زمان میدیم تا خوب مزه داربشه و سپس کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و تکه های مرغ رو روش میچینیم.
توی فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردیم میذاریم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه به خوبی بپزه.
@shirini71