eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 بدانیم 🔸 برای رفع آلرژی فصلی چای سبز بنوشید! 🔸 آنتی اکسیدان موجود در چای سبز، واکنش های آلرژیک بدن را متوقف می‌کند. 🔸 همچنین انواع توت (غیراز توت فرنگی) کیو‌ی، پرتقال، لیموترش بسیار مفیدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گردوی ساییده شده یک پیمانه مرغ : چهار تکه پیاز متوسط : یک عدد رب انار : دو قاشق غذاخوری ابتدا پیاز را همراه مقدار خیلی کم روغن تفت دهید و بعد به ان گردو را اضافه کنید دقت کنین که گردو رو زیادی تفت ندین چون طعمش به تلخی میزنه فقط و فقط یه تفت کوچیک کافیه... حالا مقدار مناسبی اب بریزید و بزارین تا با حرارتِ کم گردو به روغن بیاد و رنگش عوض شود.بعد از گذشت حدودا دو ساعت به تکه های مرغ نمک فلفل زردچوبه بزنید و داخل تابه ای سرخ کنید و به خورش اضافه کنید رب انار رو هم اضافه کنید و حرارت رو تا جایی که امکان داره کم کنید تا خورش کاملا جابیفته. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این شما و این قاب ناهار جذاب امروز آیا کسی هست که باقالی پلو با ماهیچه رو دوست نداشته باشه🫠🙈اونم این فصل با عطر باقالی و شوید تازه که هوش از سر هر آدمی میبره😍🥰 رسپی: خب بچه ها برای درست کردن گوشت یدونه پیاز رو خیلی ریز خردش میکنیم و با یه قاشق روغن تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشتمون یکم سرخ بشه و زرد چوبه و نمک میزنیم و پنج لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا گوشت کاملا بپزه حالا برای باقالی پلو باقالی هارو جداگانه تو یه قابلمه بزارید آب پز بشه برنجمونم میزاریم که بپزه آخرای پخت برنج باقالی های آب پز رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد ابکش میکنیم و برنج رو به این صورت که یه لایه برنج میریزیم و روش کاملا شوید میپاشیم و دوباره برنج و به همین صورت ادامه میدیم تا تموم بشه دم میکنیم و در آخر اگه میخواین باقالی پلوتون طعم باقالی پلوی مامان بزرگارو بده یکم بابونه ی خشک بپاشین روی برنجتون 👌😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
26.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پای_نارگیل_شکلاتی ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
شکلاتی😋ترکیب ی شکلاتی با رویه ی نرم نارگیلی طعم خوشمزه ای بهتون میده😊حتما امتحان کنید پودر نارگیل چرب ومرغوب ۱۵۰ گرم(۲پیمانه سرصاف) سفیده تخم مرغ ۱۲۰گرم (تقریبا سفیده ۳تا ونصفی تخم مرغ میشه ) پودر قند ۲۰۰ گرم (۱و۱/۲پیمانه) روغن مایع داغ ۱۴۰گرم(۲/۳پیمانه) تخم مرغ درشت ۲عدد آرد قنادی ۲۰۰ گرم (۱و۱/۳پیمانه) شکر ۱۰۰گرم(۱/۲پیمانه) روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۲پیمانه سرخالی) شیر همدمای محیط ۱۵۰گرم (۲/۳پیمانه) پودرکاکائو ۳۰گرم (۱/۴پیمانه سرپر) می تونید پودر کاکائو کمتر بریزید ومابقیش رو آرد جایگزین کنید وانیل ۱/۴ق چ بکینگ پودر ۱ق چ پر(۶گرم) 👈پودر نارگیل +پودر قند الک شده را خوب مخلوط کنید سپس سفیده های تخم مرغ را اضافه وهم بزنید روغن مایع را روی حرارت داغ کنید وطی دو سه مرحله سریع اضافه و مخلوط کنید تا سفیده ها نبنده وقتی کاملا یکدست شد کنار بزارید تخم مرغ های همدمای محیط+شکر +وانیل را با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود سپس شیر وروغن مایع را اضافه ودر حد مخلوط شدن هم بزنید درنهایت ترکیب ۳ بار الک شده آرد،بکینگ پودر و پودرکاکائو را طی دو سه مرحله اضافه ومخلوط کنید،مایه کیک را یکدست کنید(زیادم هم نزنید) داخل قالب های پای کپسول بندازین ۱/۳قالبها را با مایه کیک پر کنید ۱/۳دیگه ش را با مایه نارگیلی(در کل ۲/۳قالبها رو پرکنید) داخل فر از قبل گرم ۱۷۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید،پخت کیک را چک کنید اگه به سیخ چوبی چیزی نچسبید پخت کافیه می تونید رویه نارگیلی را کمی گریل کنید 🟣این مقدار مواد حدودا ۱۲_۱۱ تا کیک به سایز قالب پای میده (قالب ۱۰ سانت ارتفاع ۲سانت) 🟣قالب هارو تا۲/۳ پر کنید که جا برای پف داشته باشه 🟣بهتره اندازه ها رو با ترازو بزنید 🟣بعد از پخت میتونید به دلخواه روش روبا برس شربت بار بزنید و وسط کیکها می تونید از کرمفیل استفاده کنید مایه نارگیلی نباید شل باشه ونه خیلی سفت اگر خیلی سفت بود کمی سفیده بهش بزنید از آرمیا ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌ @shirin71
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین طبری پیاز🧅 زردچوبه،فلفل سیاه،دارچین،نمک🧂 آلو خورشتی رب ازگیل یا رب انار مرغ پخته شده اب مرغ زیره زعفران ماست سبزی پلو کره🧈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا