eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوا(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
نکته‌ای بسیار مهم در رابطه با دم‌کشیدن چای ▫️انواع چای حداقل ۲۰دقیقه جهت دم کشیدن و رها سازی ترکیبات قابض زمان نیاز دارند + در غیر این صورت کمکی به تقویت معده و دهانه آن جهت بهبود ریفلاکس نمیکند. @shirini71
مواد لازم : 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر (200 میلی لیتر) 1 بسته بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1 قاشق مرباخوری) 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل پرک قرمز ، فلفل سیاه 1 کاسه پنیر رنده شده (هر پنیر کشدار) (حدود 150 گرم) 1 کاسه پنیر فتا کمی جعفری 3 تا 3/5 لیوان آرد . طرز تهیه: همه مواد را درون کاسه بریزید و مخلوط کنید وآرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد. طبق ویدئو خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، روی میز کار کمی آرد بپاشید وخمیر را با دست باز کنید وبا چاقو به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. (خمیر را به اندازه تابه باز کنید و مانند برش های پیتزا برش بزنید) در تابه روغن بریزید وبرش های خمیر را در تابه بزارید و یک طرف خمیر که سرخ شد طرف دیگه هم سرخ کنید @shirini71
_کشمشی کره یا روغن صاف قنادی 125 گرم پودر قند 1پیمانه و نصفی( میتونید کمش کنید) آرد 190گرم(یک پیمانه +نصفی) تخم مرغ دو عدد کشمش 100 گرم وانیل نوک قاشق چایخوری زعفران غلیظ به دلخواه طرزتهیه کره و پودر قند رو با همزن مخلوط میکنیم تا کرمی رنگ پوک بشه، تخم مرغ هارو یکی یکی به مخلوط اضافه می‌کنیم به این صورت که یه تخم مرغ رو اضافه می کنیم و‌مخلوط رو‌هم می زنیم تا یکدست بشه، وانیل رو اضافه سپس تخم مرغ بعدی را اضافه و باز مخلوط رو‌هم میزنیم و زعفران را اضافه میکنیم بعد ارد که الک کرده ایم رو مخلوط و‌کم کم به مواد اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم در آخر هم کشمشهای شسته شده و‌کاملا خشک شده یکم با آرد مخلوط کرده بعد اضافه میکنیم ، کاغذ روغنی رو‌داخل سینی فر میگذاریم بعد داخل قیف بدون ماسوره خمیر کشمشی رو میریزیم و به اندازه گردو میزارم داخل سینی فر البته با فاصله بعد میزاریم داخل فر از قبل گرم شده دمای فر ۱۶۰درجه و مدت پخت 15تا 20 دقیقه که باز درجه فرها فرق میکنه حتما چک کنید بعد از پخت اجازه بدید کمی خنک بشن بعد از کاغذ روغنی جدا کنید حتما امتحان کنید شیرینی خیلی خوشمزه ای میشه 😋 @shirini71
غذاهای مکزیکی هم خوش رنگ و لعابن ، هم تند و تیزن و باب میل ماهایی هست که غذاهای تند رو دوست داریم🌶😋. . چیکن آنچیلادا یه خوراک مکزیکی بسیار‌خوشمزست و خیلی راحت درست میشه🤗. . 🔴مواد لازم: فیله مرغ 300 گرم پیاز متوسط نگینی خرد شده 1 عدد سیر 3 حبه رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق سوپ خوری خامه ترش ½ پیمانه ذرت پخته نصف پیمانه پنیر چدار یا موزارلا 2 پیمانه نان تورتیلا یا پیتا فلفل دلمه ای قرمز ½  پیمانه آب ½ پیمانه نمک،فلفل،پاپریکا،فلفل قرمز،پودر تخم گشنیز،آویشن به میزان لازم. . 🔴طرز تهیه: . ➖یکی دو ساعت قبل مرغ رو با کمی سس سویا و فلفل و پاپریکا و پودر سیر مزه دار کنین. . ➖بعد پیاز و سیر رو تفت بدین  و بعد فیله های مرغ رو مکعبی برش بدین و به پیاز و سیر اضافه کنین و باهم تفت بدین. . ➖حالا رب گوجه رو اضافه کنین و بعد فلفل دلمه ای که نگینی خرد کردین و کنسرو ذرت رو اضافه کنین. . ➖بعد خامه ترش،پنیر چدار و نمک و فلفل و آویشن وآب رو اضافه کنین و اجازه بدین تا پنیر چدار آب بشه. . 🌶🌶اگر سس تند دوست دارین ازین دستور استفاده کنین: . 🔹️تو قابلمه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا بریزین و روی حرارت متوسط قرار بدین ، فلفل قرمز رو اضافه کنین و تفت بدین بعد 2 لیوان آب ، رب گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پودر پیاز ، پودر زیره ، نشاسته ذرت و مقداری نمک بریزین و هم بزنین تا جوش بیاد و بعد سس رو از روی حرارت بردارین. . ➖حالا نون ترتیلا یا پیتا رو تو سس فلفلی بزنین ، روی هر نون مقداری مرغ پخته و پنیر بریزین و نون رو رول کنین ، تو ظرف پیرکس رو چرب کنین ، نان ها تو ظرف بذارین. . ➖روی مواد رو با  پنیر بپوشونین و بعد تو فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 دقیقه بذارین. به جای خامه ترش از ماست همزده هم می تونید استفاده کنید @shirini71
ای مواد لازم بادمجان ..........۴_۵ عدد گوجه فرنگی ....۲_۳ عدد مواد داخلی گوشت ............ ۳۰۰ گرم پیاز ................۱ عدد (بزرگ) فلفل سبز ......... ۳_۴ عدد گوجه فرنگی ....۲ عدد متوسط سیر ................۲ حبه سیب زمینی ..... ۱ عدد نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه مواد لازم سس؛ رب ................. ۱ قاشق غذاخوری آب ..................۲ لیوان طرز تهیه: وسط بادمجان ها را خانی کرده و با شعله زیاد سرخ میکنیم و در تابه دیگری سیب زمینی های خرد شده را سرخ می کنیم برای مواد میانی گوشت را به اندازه های کوچک خرد کرده تا زمانی که آب اش گرفته شود میپزیم پیازهای خرد شده را اضافه کرده و کمی روغن زیتون میریزیم و تفت می دهیم. سیر و فلفل سبز را اضافه کرده تفت میدهیم، گوجه فرنگی و ادویه ها را هم اضافه میکنیم وقتی آبش را کشید شعله را خاموش میکنیم و سیب زمینی های سرخ شده را به موادمون اضافه میکنیم و موادمون و داخل بادمجان ها پر میکنیم و در ظرفمون میچینیم و سس را رویش می ریزیم و داخل فر بمدت ۱۵_۲۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم @shirini71
سوپ با شلغم فراوون اول پیاز رو با کمی روغن زیتون تفت دادم بعد سیب زمینی،هویج،ِلبو وشلغم رو که نگینی خورد کرده بودم رو بهش اضافه کردم و همینطور ادویه و جو پرک،بعد کمی تفت دادن آب مرغ و مرغایی که از قبل ریش ریش کردم رو بهش اضافه کردم خوبی استفاده از لبو تو سوپم این بود که دیگه نیازی به رب نبود😉 خیلی هم خوش طعم شده بود چاشنیشم لیمو ترش گل سر سبد سوپ تو پاییز و زمستون 😋 @shirini71