eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره ۶ ق س(۱۲۰گرم) پودر کاکائو ۲لیوان شیر ۸لیوان سرپر شکر ۱ پیمانه ۱/۴ پیمانه (۴۵۰گرم) طرز تهیه: ۱٫ ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند طوری که هیچ گلوله ای از پودر کاکائو یا شکر در مخلوط نباشد در غیر این صورت بعدا گلوله میشوند. ۲٫ شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم. ۳٫ هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد. ۴٫ شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود ۴۵دقیقه تا ۱ساعت). ۵٫ بعد از ۴۵ دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم. ۶٫ مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود. @shirini71
پودر کاکائو ۵ قاشق غ مغز فندق پودر شده ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم شیر ۲ لیوان پودر قند ۳ قاشق غ وانیل نصف ق چ ✍طرز تهیه : کره را داخل ظرف بگذارید و سپس روی حرارت بذارید تا آب شود. بعد که کره آب شد به آن وانیل, کاکائو, شکر و شیر را اضافه می کنید و هم بزنید تا مواد کاملا در شیر حل شود سپس از روی حرارت بر می دارید تاکمی خنک شود. وقتی که شکلات کمی سرد شد به آن مغز فندق پودر شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شود. حالاظرف شکلات راروی بخارآب می ذاریم وهرچنددقیقه یکباربهم میزنیم تاوقتی که به غلظت کافی برسه. 🍫نکته مهم: برای تشخیص غلظت کافی شکلات کمی ازشکلات راباقاشق داخل یک زیر استکان میریزیم اگربعدازچنددقیقه حالت کشدارپیداکرد شکلات آماده شده. به جای فندق می توانید از مغز بادام یا گردو نیز استفاده کنید. شکلات صبحانه با مغز فندق آماده است میل بفرمایید....😋 ❤️ نوش جان❤️ @shirini71
 🥦 ✏مواد لازم 🔸روغن    به مقدار لازم 🔸گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم 🔸کلم بروکلی   ۲۵۰ گرم 🔸دارچین   ۱ قاشق چای خوری 🔸سیر   ۲ حبه 🔸زردچوبه   ۱/۳ قاشق چای خوری 🔸فلفل قرمز   ۱/۳ قاشق چای خوری 🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری 🔸پیاز   ۱ عدد 🔸نمک    به مقدار لازم ♨طرز تهیه 🔹ابتدا کلم بروکلی را شسته و به صورت تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک در حال جوش می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. 🔹در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز ریز شده ، سیر رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. 🔹سپس می گذاریم با شعله ملایم 25 دقیقه بپزد. این خورش هم با نان و هم با برنج سرو می شود. 💡سایر نکات 🔸دقت کنید اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حین پخت وا می رود و له می شود. در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشتی استفاده کنیم، حتماً‌ باید در انتهای پخت، وقتی گوشت کاملاً پخته شد کلم بروکلی را به خورش افزود. 🔸بهتر است مقداری گرد لیمو عمانی یا گرد غوره به خورش بیفزایید تا خوشمزه تر شود. برخی افراد به این خورش اسفناج هم اضافه میکنند که اختیاری است. اضافه کردن مقداری زعفران آبکرده خورش شما را خوشرنگ و خوشمزه تر میکند. ‌‌☕️❦┅ @shirini71 ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵ عضو شو رایگان یاد بگیر👆🏻👆🏻
💣🙆 .●لوبیا سیاه ۱ پیمانه .●سیب زمینی کوچک ۱ عدد .●پیاز متوسط ۱ عدد .●آرد لپه ۳ ق غ .●آرد جوی دوسر ۲ ق غ .●آرد ذرت ۲ ق غ .●نمک، فلفل، دارچین، پودر سیر، آویشن و سماق به مقدار دلخواه . طرز تهیه: .●لوبیا رو می ذاریم چند ساعت خیس بخوره و بعد آبش رو عوض می کنیم و می پزیم. بعد از اینکه لوبیا کامل پخته شد و آبش تقریبن کشیده شد، میذاریم سرد شه و بعد با چنگال یا گیاهکوب دستی لهشون می کنیم .●پیاز و سیب زمینی رو با رنده ی ریز، رنده می کنیم و به لوبیا اضافه می کنیم .●آرد ها و ادویه جات رو هم به لوبیا اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یه خمیر نسبتن سفت و قابل فرم دهی به دست بیاد .●برگر ها رو به صورت گرد و با ضخامت یک سانتیمتر فرم می دیم و رو سینی چرب شده فر می ذاریمشون، روی برگر ها رو هم کمی روغن می مالیم و میذاریم تو فر که با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزن و بعد میذاریم که کمی خنک شن و بعد سروشون می کنیم. یا می تونیم برگر ها رو با حرارت متوسط و کم سرخ کنیم و بذاریم کمی خنک شن و بعد سرو کنیم☺😋. @shirini71
درمورد بگم که این یک هست و من چندین دستور دیدم براش ولی من اون مدلی درست میکنم که خونواده دوست دارن. . نیم کیلو گوشت ترکیب گوساله وگوسفند وبا یک پیاز رنده وآب گرفته ودوحبه سیر رنده شده با نمک وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وکمی زیره ی سبز آسیاب شده خوب ورز میدیم یک عدد فلفل دلمه ای قرمز وسه قاشق سوپخوری جعفری ریز شده رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم حداقل یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به سیخ میکشیم وروی آتش میپزیم یا یک تابه چدنی داغ می کنیم وکباب هارو در تابه میندازیم ودوطرفشو می پزیم حرارت بالا باشه تا کباب ها آب نندازن.اگر گوشت چربتر باشه کباب خوشمزه تر میشه.میشه سیروحذف کرد ویا به جای زیره ادویه دلخواهتونو بزنین. . این کباب با نون ویا برنج ویا پلو بلغور سرو میشه .من پلوبلغور درست کردم . @shirini71
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (ترش) 1 قاشق غذاخوری ماست 1.5 لیوان آرد 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو برای لایه های کیک: مارمالاد آلو قرمز(مارمالاد دیگه هم میشه) طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس آرد ، ماست ، آب لیمو ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و در فر 170 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. دو عدد کیک اسفنجی درست کنید به یکی پودر کاکائو کمتری بریزید و به دیگری کمی بیشتر بریزید. بعد از پخت به اندازه 4 انگشت از طول برش بزنید. یک لایه کاکائویی و یک لایه ساده(کاکائویی کم رنگ تر) روی هم بذارید و روی هر لایه مارمالاد بزنید. لایه آخر را به دلخواه تزیین کنید. سپس کیک را به اندازه 2 انگشت برش بزنید. @shirini71
یک عدد سیب رو پاک کرده یا نگینی خورد کنید یا رنده درشت سیب رو بزارید رو گاز وتفت دهید تا پخته وابش کاملا کشیده شه گردو وکشمش رو بهش اضافه میکنیم ویه تفت میدم وکنار میزاریم تا سرد شه یک عدد سیب دیگه رو اسلایس کرده ویک قاشق آب لیمو وکمی از دارچین اندازه داده شده روش بپاشید وبزاریدکنار قبل از دست به کار شدن گاز رو روشن کنید شعله زیاد نباشه متوسط باشه شعله پخش کن بزارید تا گرم شه ⬅️آرد دو لیوان ⬅شکر یک لیوان ⬅ماست شیرین یک لیوان میتونید بجای ماست یک لیوان شیر بریزید ولی ماست خوشمزه تره ⬅کره صد گرم روغن مایع ۵۰ گرم میتونید هر ۱۵۰ گرم رو کره استفاده کنید ⬅تخم مرغ چهار عدد ⬅وانیل نوک قاشق چایخوری ⬅پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری ⬅کشمش دو قاشق سرپر ⬅گردو سه قاشق سرپر نگینی خورد شده ⬅سیب دو عدد بزرگ ⬅دارچین یک قاشق یک قاشق سوپ خوری وقتی که میخواید شروع به زدن مواد کنید ماهی تابه رژیمی رو بزارید رو شعله پخش کن تا گرم شه ماهی تابه من اندازه ش ۲۰در۳۰است کره وروغن مایع وشکر رو با هم زن خوب بزنید حدود سه دقیقه تا کرم رنگ وکشدار شه وانیل نوک قاشق چایخوری اضافه کنید وتخم مرغا رو دونه دونه اضافه کنید هر تخم مرغ رو یک دقیقه بزنید ماست رو اضافه کنید در حد مخلوط کردن هم بزنید آرد وپگینک پودر وبقیه دارچین که با هم مخلوط والک شده در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم مرحله آخر یکی دو دور با همزن بزنید یکی دو دور بیشتر نشه پفش میخوابه حال ماهی تابه که گرم شده چرب کنید ودو عدد کاغذ روغنی کفش بندازید سرعت عمل داشته باشید که ماهی تابه سرد نشه آرد پاشی نمیخواد نیمی از مواد بریزید توش وبا کارتر صاف کنید سیب پخته وگردو وکشمش روش بریزید وبقیه مواد وروشو صاف کنید وسیب های اسلایس شده رو روش بچینید یادتون نره واشر ماهی تابه که پلاستیکی نارنجی رنگه حتما دربیارید ماهی تابه های که دارن درشو کیپ کنید وبزارید رو شعله پخش کن وشعله رو کم کنید مثل وقتی باشه که برنج رو دم میزارید کیک من دقیقا بعد از ۴۵ دقیقه زیرش پخت بعد از ۳۰ دقیقه میتونید درشو باز کنید ونگاه کنید وقتی که زیرش پخته شد باید برگردونید تا روش طلای شه ۱۵ دقیقه دیگه زمان میخواد تا روش طلای شه کمتر از این زمان باشه شعله زیادبوده @shirini71
مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳۰۰ گرم ارد ۳۰۰ گرم هویح رنده شده ۲ لیوان روغن مایع یک لیوان دارچین 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1ق غ قاشق غ پر گردو ۵۰ گرم تخم مرغ و شکر را با همزن میزینیم تا پف کند و بعد روغن و هویج را اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شود مواد خشک را باهم الک کرده و به مایع اصافه میکنیم مواد کیک هویج بهتر تو قالب با قطر زیاد و ارتفاع کم باشع یا تو قالب های میان تهی چون هویج  مدت زمان پختشم با درجه ۱۸۰ حدودن ۴۵ دقیقه هستش. این دستور با فر👆👆 دستور بدون فررر👇👇👇 تمام مراحلو مثل قبل پیش برید قابلمه متوسط تهشو یک قاشق روغن بریزید تمام موادو داخل قابلمه بریزید در قابلمه رو بزارید شعله گازو روشن کنید شعله کم باشه و زیر قابلمه یک شعله پخش کن بگذارید حدود 45 دقیقه اماده میشه وقتی روی کیک کامل بست روی دیگشو برگردونید تا کمی رنگش عوض شه کیکتون امادست بعد از اماده شدن کیک با کاتر برش زدم و در اخر هم با خامه دیزاین کردم😍 نوش جوووونتون @shirini71