eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یا ، به صورت پودر آماده هم در بازار هست که به ازای هر دو ق سوپخوری پودر، دو لیوان شیر سرد و دو سه ق یا بیشتر شکر لازم دارید و اگه بخواید شکلاتی باشه دو ق هم پودر کاکائو احتیاجه. حالا اگه بخواید کاسترد شكلاتي خونگی داشته باشيد،روشش اینه : دو ق سوپخوری پر نشاسته ی ذرت(سفيد رنگ و ترد و پودريه) رو با نصف پیمانه شکر و يك و نيم تا دو ق غ پودر كاكائو مخلوط کنید بعد دو لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید و هم بزنید.دو تا زرده تخم مرغ رو کمی باچنگال مخلوط و به مواد قبل اضافه و هم بزنید .حالا روی شعله ملایم بزارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.یادتون باشه کاسترد بعد از سرد شدن سفت تر میشه. از روی شعله بردارید و یک سوم ق چایخوری وانیل بهش اضافه کنید.بعد در ظرف مورد نظرتون بریزید. نکته اول:اگر بعش پودر كاكائو نزنيد ميشه كاسترد وانيلي.برای اینکه مثل کاستردهای آماده رنگش زرد باشه ، کمی زعفران بهش بزنید یا برای کاستردهای رنگی ، یکم رنگ خوراکی اضافه کنید. نکته دوم:برای کاسترد قالبی ، یک ق غذاخوری پودر ژلاتین رو در یک چهارم پیمانه آب سرد ، به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل و بهش اضافه کنید یا بجای دو لیوان شیر، یک لیوان شیر بزنید تا غلیظ تر بشه و قالبی در بیاد. نکته سوم:با اضافه کردن پوره میوه به کاسترد بعد از آماده شدن، کاسترد میوه ای خواهید داشت ولی دیگه سفت نمیشه و بافتش نرم میمونه. نکته چهارم:کاسترد فیلینگ خوبی برای و هاست. نكته پنجم:ميتونيد تركيبي از كاسترد وانيلي و ژله داشته باشيد يعني اول رو داخل ظرف يا ليوان بريزيد و داخل يخچال بذاريد،وقتي بست و سفت شد روش كاسترد بريزيد و بذاريد خودشو بگيره. نكته ششم:اگر يك لايه كيك يا بيسكويت خرد شده ته ظرفهاي يك نفره بريزيد و روشو با كاسترد پر كنيد يك دسر خيلي ساده و خيلي خوشمزه خواهيد داشت.حتي ميتونيد لايه لايه بيسكويت و كاسترد بذاريد. امیدوارم این دستور براتون کاربردی باشه 😊 @shirini71
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_کرم کاستارد یه کرم فوق العاده خوشمزه و معروف پر طرفداره تو دنیا با یه بافت فوق‌العاده لطیف و خامه ای ک میتونه برای درست کردن انواع دسر ها استفاده بشه، _🔴 تو لوازم قنادیها پودر کاستارد فروخته میشه که باید باشیر ترکیب بشه و کرم بشه، ولی با این دستور میتونید خودتون تو خونه کرم کاستارد خونگی داشته باشید و باهاش انواع دسر ها رو درست کنید🤗 _🔴اگر بخواهیم این کرم رو واسه دسر ، قالبی درش بیاریم باید بهش ژلاتین اضافه کنیم👌 _🔴دوستان برای نان خامه ای اصلش اینه که خامه ی فرم گرفته استفاده بشه ولی با کرم کاستارد هم خیلی خوشمزه میشه چون بافت خیلی لطیف وطعم وانیلی عالی داره _🔴اگر میخواهید ک رنگش مثل کرم های اماده ی بیرون بشه کمی رنگ خوراکی زرد بهش بزنید _🔴 میتونید بنا به ذائقتون گلاب و زعفران بهش بزنید تا طعمش ایرانی وسنتی بشه😊 _🔴 اگر شکلاتی دوست دارید یک ق غ پودر کاکائو بهش اضافه کنیدتا کاسترد شکلاتی داشته باشید.نشاسته ذرت استفاده کنید😋😋 _🔴موقعی که کاسترد داره خنک میشه هر از گاهی همش بزنید تا رویه نبنده _⛔ دستور نون خامه ایه پست قبلی حدود ۱۴ تا دونه میشه _🔴 بهتره نون خامه ای رو چند ساعت یا یک شب در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید بعد میل کنید تا طعم خامه یا کرم خوب به خوردش بره _🔴 مقدار مواد و توضیحات کرم کاستارد روی ویدئو هست @shirini71
اینم آموزش کرم کاسترد فوق العاده که خیلی تو درست کردن کیک و دسرهای خونگی می تونه کمکون باشه و کارامون رو با کمترین هزینه راه بندازه 👌 👆
‍ ‍ 💓 یکم اردیبهشت 1399 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
ایــن ڪــیــڪ نــجــیــبــتــریــن ڪــیــڪــے هســت ڪــه مــیــتــونــیــد ســراغ بــگــیــریــد ڪــیــڪــے ڪــه نــه همــزن مــیــخــواهد نــه حــســاب و ڪــتــاب دقــیــقی نــســبــتــاََ اصــفــهان بــه ایــن ڪــیــڪ مــیــگــویــنــد و در هایــپــرے ها بــه راحــتــے پــیــدا مــیــشــد الــبــتــه بــدونــه گــردوهاے ڪــه در مــدل خــونــگــے بــهش اضــاف مــیــشــد 😁😅 بــچــه گــے هاے مــن پــر از خــاطــرے ،ڪــوچههاے مــعــطــر بــه ایــن ڪــیــڪ هســت پــس بــریــم ســر رســپــے نــوســتــالــژے مــا اصــفــهانــے ها 🌹 مــواد لــازم : آرد۲و نــیــم پ بــڪــیــنــگ پــودر ۱ ق چ شــیــر ولــرم ‌۱ لــیــوان مــایــه خــمــیــر ۱ ق غ آب ولــرم ۱ لــیــوان شــڪــر ۱ لــیــوان شــیــره ے خــرمــا ۳/۴ لــیــوان روغــن نــصــف پ یــا لــیــوان ڪــشــمــش پــلــوے ۳/۴ لــیــوان گــردو نــصــف لــیــوان بــه دلــخــواه پــودر نــارگــیــل ۲ ق غ خــرمــا چــنــد عــدد خــورد شــده طــرز تــهیــه : ابــتــداڪــشــمــش را شــســتــه و خــشــڪ ڪــرده و بــا نــوڪ انــگــشــت آرد مــخــلــوط مــیــڪــنــیــم خــرمــا را خــورد مــیــڪــنــیــم ڪــه مــن بــعــضــے وقــتــها اصــلــا نــمــیــریــزم مــایــه خــمــیــر را بــه شــیــر ولــرم اضــافــه مــیــڪــنــیــم و ۱ ق شــڪــر را و ڪــنــار مــیــزاریــم عــمــل بــیــاد در یــڪ ظــرف همــه مــواد بــه غــیــر از آرد را مــخــلــوط مــیــڪــنــیــم یــعــنــے آب ،شــڪــر ،شــیــره و پــورد نــارگــیــل و مــخــلــوط مــیــڪــنــیــم در حــدے ڪــه شــڪــر حــل بــشــد و مــایــه خــمــیــر و شــیــر را و بــعــد آرد را ڪــه بــا بــڪــیــنــگ و ۱ پــنــس نــمــڪ الــڪ ڪــردیــد را اضــاف مــیــڪــنــیــم و ڪــمــے زعــفــرون دم ڪــرده بــعــد در ظــرف مــیــگــذاریــم و یــڪ پــارچــه هم مــیــڪــشــیــم روے ظــرف و یــڪ ســاعــت اســتــراحــت مــیــدیــم بــعــد یــڪ ســاعــت قــالــب مــافــیــن یــا مــثــل مــن ظــرفــهاے آلــومــیــنــیــومــے را چــرب مــیــڪــنــیــم و ۳/۴ قــالــب را پــر مــیــڪــنــیــم و روش پــر مــیــڪــنــیــم از ڪــنــجــد و خــلــال و در فــر از قــبــل گــرم شــده بــا حــرارت ۱۸۰ یــا فــر برقی ۱۶۰،زمان پخت ۲۵ الا۳۰ دقیقه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد سفید ................... ۵۰۰ گرم ماست............................ ۲۰۰ گرم شکر.............................. ۲۰۰ گرم کره نرم......................... ۱۰۰ گرم شربت بار..................... ۴ قاشق غذاخوری (یا دو قاشق سوپخوری عسل + دو قاشق سوپخوری گلاب) بکینگ پودر................. ۲قاشق چایخوری وانیل........................... نصف قاشق چایخوری رومال: زرده تخم مرغ .............. ۲عدد زعفران دم کرده ..................... ۱قاشق غذاخوری شیر ..................... ۱ قاشق غذاخوری وانیل...................... کمی کنجد................. به مقدار لازم شکر وماست را مخلوط وبا مفتول میزنیم(همه مواد به دمای محیط رسیده باشد) کره نرم را اضافه ومخلوط میکنیم وبعد وانیل وشربت بار را اضافه میکنیم بیکینگ پودر وآرد را الک کرده و کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید . فر را با دمای ۱۸۰ از قبل گرم میکنیم. توی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته واز خمیر به اندازه یک نارنگی درون سینی پهن میکنیم. من واسه طرح روش از قالب شیرینی پنجره ای استفاده کردم. مواد رومال را مخلوط وبا برس روی نونها میزنیم کنجد میپاشیم وبه مدت یک ربع الی بیست دقیقه میپزیم(اگر روی نونها طلایی نشد گریل کنید) @shirini71
نون کماج عالی برای صبحونه ,عصرونه هم تو فر هم تابه 👌 همه دوستان هم که از عهده اش بر میان و به خوبی می تونید درست کنید 👆
دستورکماج تابه ای در کانال 👇👇👇 @mivhe71