#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🌿دوم مرداد ماه 1399🌿
🍋ناشتا : 1 عدد کیوی
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#نان شیر مال
مواد لازم: تخممرغ: 2 عدد، شکر: نصف لیوان، ماست: یک لیوان، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری، وانیل: کمی، روغن: سه چهارم لیوان، کنجد: 2 تا 3 قاشق غذا خوری و زرده تخممرغ یک عدد برای تزئین روی نان، آرد: در حدی که خمیر به دست نچسبد و نمک: کمی
تصویر طرز تهیه نان شیر مال
طرز تهیه:
تخممرغ، وانیل، شکر و روغن را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در ادامه ماست و بکینگ پودر و کمی جوششیرین را هم به مواد بیفزایید.
آرد را کمکم اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. میزان آرد بستگی به غلظت مواد دارد. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.
خمیر به دست آمده را در ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حجم آن دو برابر شود. بعد روی سطحی صاف را آرد پاشیده و از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه آن را باز کنید و در سینی چرب شده فر بگذارید.
روی نانها را با قلممو زرده تخممرغ بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار داده تا روی نان طلایی شده و از فر بیرون بیاورید.
لازم به ذکر است برای اینکه نان نرم و لطیف باشد حتما، یک ظرف کوچک را پر از آب کرده و در فر بگذارید تا بخار کند و از خشک شدن نان جلوگیری کند.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کارپاتکا
مواد لازم برای خمیر:
آب ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
کره ۱۲۵ گرم
بکینگ پودر ۱ق چ خ
تخم مرغ ۵ عدد
نمک یه پینچ
مواد لازم برای تهیه کرم:
شیر ۲ لیوان
۳/۴لیوان شکر
نشاسته ۲ ق غ خ
۱ق غ خ آرد
وانیل یه ق م خ
زرده تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۲۵ گرم
برای روی کیک پودر قند ۲ ق غ خ
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر آب،کره و نمک رو داخل یه قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بزارید تا بجوشه. بعد آرد رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب اضافه رو ازدست به و به شکل خمیر در بیاد بپزید.که حدود ۳_۵ دقیقه طول می کشه.بعد خمیر رو برای سرد شدن داخل یه ظرف دیگه بریزید.وقتی خمیر ولرم شد بکینگ پودر و تخم مرغ ها رو تک تک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .حالا نصف خمیر رو روی کاغذ روغنی پهن کنید و داخل قالب کمربندی بزارید و مرتبش نکنید .
دمای فر رو روی ۱۹۰_۲۰۰تنظیم کنید (از قبل گرم کنید)به مدت ۳۰دقیقه بزارید داخل فر بپزه و سرخ بشه.بعد از اینکه پخت از قالب در بیارید و بزارید تو دمای محیط داد خودش سرد بشه.بعد بقیه خمیر رو داخل قالب بریزید به همون صورت قبل تا بپزه و بعد پخت بزارید خنک بشه(طبق دستور قبل)
برای تهیه کرم:
همه مواد بجز کره رو داخل یه قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا بپزه وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و بزارید خنک بشه.بعد کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید وبعد به کرم کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کرم یکدست بشه.
حالا یکی از خمیر هارو ته قالب بزارید بعد قالب رو ببندید و همه کرم رو روی خمیر بریزید و صافش کنید ودر آخر خمیر دوم رو به آرومی روی کرم بزارید.
کیک رو کم کم ۳ ساعت داخل یخچال نگه می داریم تا کرم خودشو بگیره.وقتی مطمئن شدید خودشو گرفته از قالب در بیارید و روش پودر قند بپاشید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_شیشه_ایی
#کوکی_آبنباتی
اینم یه ایده عالی و شیک واسه هدیه ولنتاین
بعد از پخت توی جعبه خوشگل موشگل بذارید یا در طلقهای فانتزی قرار بدید و روبان بزنید و به عشقتون هدیه بدید😍💝
🌹🌹🌹من یه مقدارشو هم برای تزئین سفره هفت سین درست کردم👌☺
◀بهتره همیشه برای به دست اومدن نتیجه عالی در پخت شیرینی ها از ترازو برای اندازه گیری مواد استفاده کنید👌
◀ولی من دوباره پیمانه مواد رو براتون مینویم البته به صورت حدودی... کره یا مارگارین(کره گیاهی) 100 گرم
شکر دانه ریز 80 گرم(کمی بیشتر از 1/3 لیوان فرانسوی)
تخم مرغ 1 عدد درشت
آرد 200 گرم(یک لیوان پر سرصاف+نصف کمتر لیوان)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
.
◀تخم مرغ و کره حتما به دمای محیط برسند.
کره +شکر را برای 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود.
سپس تخم مرغ+ وانیل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
آرد را الک و به تدریج به خورد مواد بدهید.
خمیر را در کیسه فریز پهن کرده و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید.
◀بهتره برای پخت این کوکی از سینی لعابی فر استفاده نکنید.
خمیر کوکی را از یخچال در آورده ،روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را کم کم بازکرده و کاتر بزنید و با یک کاتر کوچکتر وسط آن را خالی کنید.
آبنبات ساده را خرد کنید و در حفره های کوکی بریزید.
◀من از آبنبات ساده آیدین استفاده کردم.
◀بهتره آبنبات رو که در حفره ها میریزید کمی با لبه های خمیر فاصله داشته باشه.
حالا سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه برای حدود 10 دقیقه قرار دهید تا خمیر پخته و آبنبات ذوب شود.
سپس از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شوند و بعد آروم از کاغذ روغنی جدا کنید.
◀برای فرهای برقی دما روی 150 تنظیم شود.
◀این کوکی ها رو بدون فر و در تابه دو طرفه روی شعله پخش کن با حرارت ملایم میتونید بپزیید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_آبنباتی
#تولدکوچلوها
مواد لازم:
آرد سه و نیم لیوان
تخم مرغ دو عدد
روغن مایع نصف لیوان پودرشکر یک ونیم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ، پودر چای سبز یا رنگ خوراکی مقداری، آبنبات چند عدد.
😎😎اول پودر شکر تخم مرغها و وانیل را با هم مخلوط کرده وبا هم زن خوب میزنیم تا پف کند و کرم رنگ بشود بعد روغن مایع و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد آرد را که قبلا الک کردیم آرام اضافه میکنیم تا خمیری لطیفی به دست بیاید بعد توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر را قالب زده ودر سینی با فاصله می چینیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه ۱7۰درجه به مدت 15 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی کمی طلایی شود قرار می دهیم .بعد از اینکه شیرینی ها را از فر در آوردیم میگذاریم سرد شود .بعد از سرد شدن با کمی شکلات ذوب شده آنها را بهم میچسبانیم ، و مانند فیلم ادامه کار را انجام میدهیم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_باپودرژله
شکر 1 و 1/4 پیمانه
کره به دمای محیط رسیده 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
آرد 3 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
4 بسته پودر ژله با طعم های مختلف
رنگ های خوراکی
✅طرز تهیه:
فر را روی 190 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف سینی فر کاغذ روغنی یا ورق سیلیکون قرار دهید.
کره به دمای محیط رسیده را با یک پیمانه از شکر با همزن بزنید تا پوک شود. تخم مرغ ها و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ارد را همراه جوش شیرین و نمک الک کنید و به مواد کوکی اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد کوکی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به هر قسمت 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژله اضافه کنید. به هر قسمت متناسب با رنگ پودر ژله چند قطره هم رنگ خوراکی اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود. خمیر رو میتونید با نوک انگشتان یا قاشق چوبی مخلوط کنید.
یک چهارم پیمانه شکر باقی مانده را داخل کاسه ای بریزید. از خمیر گلوله هایی به قطر حدود دو و نیم سانتی متر درست کنید ، داخل شکر بغلطانید و با فاصله داخل سینی فر بچینید. با یک لیوان روی گلوله ها کمی فشار دهید تا پهن شوند.
کوکی ها را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده به مدت حدود 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا زیر آنها کمی طلایی شود.
@shirini71
اگه تولد کودکتونه و گزینه ایی برای پذیرایی از مهمونهای کوچلوتون نداریید این گزینه ها عالین 👆😍👌
از فر دست ساز خونگی دوستانی که فر ندارن استفاده کنند تو تابه دو طرفه هم میشه ,تو توستر هم دما 20 درجه کمتر
ایامتون به شادی وخوشی 🙏🌸🌼
#آموزش_کوکی_تولد
#کوکی_تولد
#تولد_وپذیرایی
#کوکی_بچه_گونه👆🌸❤️
#تندوري_چيكن
ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه
(اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست)
سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
@shirini71
#كيك_رواني_خشخاش
مواد لازم برای شربت:
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
با هم ۵ دقیقه بجوشانید و کنار بزارین خنک شود
مواد لازم برای مایه روانی:
۳ عدد تخم مرغ
۱ ل شکر
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان ماست
۱ استکان پودر نارگیل یا گردوی خرد شده
۱ استکان خشخاش آبی پیدا نکردین خرفه بریزید
۱/۲ ل آب
۱ ل ایرمیک (آرد سمولینا)
1 ل آرد
۱ پاکت وانیل (۵ گرم)
۱ پاكت بكينگ پودر (۱۰ گرم)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با هم زن خوب هم زده سپس آب,ماست,روغن مایع و بقیه مواد را اضافه کرده هم زده و در قالب فر که با روغن جامد چرب شده ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده تا زمانی که زیر و روی کیک سرخ شود قرار دهید بعد از پخت شربت خنک را روی کیک بریزین.
@shirini71
#ژله_بستنی_ویترینی
مواد لازم:
۲بسته ژله انگور،
۱بسته ژله آلوورا،
۱بسته ژله پرتقال،
۱بسته ژله بلو بری،
۲عدد بستنی لیوانی وانیلی.....
این مقدار ژله بر مبنای سایز قالبم هست شما میتونین بر اساس سایز قالبتون مقدار ژله هارو کم وزیاد کنید.از هر نوع طعم و رنگ ژله بر حسب سلیقه تون میتونین استفاده کنید.....
ابتدا ژله پرتقال و ژله بلوبری روهر کدام جدا فقط با یک لیوان آبگرم بن ماری کرده(ژله پرتقال۱لیوان ابگرم،ژله بلوبری هم ۱لیوان آبگرم) در ظرف پیرکس بصورت جدا میریزیم ودر یخچال قرار میدیم تا کاملا بسته بشه سپس ژله هارو برش مکعبی زده و بصورت در هم در کف قالب میچینیم در این مرحله ژله آلوورارو با یک لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن با بستنی آب شده مخلوط کرده کاملا هم میزنیم وروی ژله ها در قالب میریزیم و مجدد در یخچال قرار میدهیم بعداز بسته شدن ژله رو از قالب جدا میکنیم ولی از قالب خارج نمیکنیم.دو بسته ژله انگورو با ۲لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن خیلی آروم و با حوصله از کنار دیواره قالب داخل قالب میریزیم تا جایی که ژله بستنی در ژله انگور کاملا شناور و غوطه ور بشه.ژله انگور باید کاملا دیواره،کف و روی قالب رو پوشش بده مجدد در یخچال قرار داده بعداز بسته شدن در ظرف مورد نظر برمیگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم
@shirini71
#فطایر_گوشت
مواد لازم:
آرد ۵۰۰گرم
کره ۵۰گرم
خمیرمایه ۱ ق غ پر
شکر ۱ ق غ
نمک ۲ ق چ
روغن زیتون ۲ ق غ
شیر ولرم به مقداری که خمیر جمع بشه .
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ایی ۱عدد
پیاز ۱عدد
جعفری ۱مشت
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر گودا و پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک وفلفل سیاه وپاپریکا .
طرزتهیه:
ارد ونمک وشکر وخمیر مایه و روغن زیتون رو در ظرفی مخلوط میکنیم.
شیرولرم وکره رو کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم وتا خمیر جمع بشه وبه دست نچسبه .
خمیر رو خوب ورز میدیم یا صدبار به سطحی می کوبیم وبعد خمیر رو در جای نسبتا گرمی استراحت میدیم تا وقتی که خمیر خوب پف کنه.
در تابه ایی روغن ریخته پیاز خورد شده رو تفت میدیم وبعد گوشت رو اضافه وتفت میدیم وبعد فلفل دلمه ایی ریز خورد شده رو هم اضافه کرده وبعد ازچند دقیقه رب گوجه ونمک وفلفل وپاپریکا رو اضافه کرده و تفت میدیم ودر آخر جعفری خورد شده رو اضافه میکنیم واز حرارت برمیداریم .
بعد از یک ساعت ونیم که خمیر استراحت کرد پف خمیر رو میگیریم وخمیر رو به چونه های کوچک تقسیم میکنیم و هر چونه رو باز کرده و اول پنیر گودا ومواد گوشت وبعد پنیر پیتزا رو اضافه کرده وخمیر رو از اطراف می بنیدیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینین و اگه دلتون خواست شیرهایی رو پیراشکی ایجاد کنید وبا رومال شیرو زرده تخم ویا شیرونسکافه رومال کنید وکنجد ویا سیاه دونه بپاشید ودر فر ۱۸۰سانتی تا وقتی که زیر پیراشکی طلایی بشه وگریل رو هم چند دقیقه روشن کرده تا روی پیراشکی هم تغییر رنگ پیدا کنه
🍔 @shirini71
#بلال_مکزیکی
#ذرت
#عصرونه
پوست بلال هارو جدا كردم، شستم بعد ريختم تو قابلمه اب ريختم و كمي نمك و شكر گذاشتم بپزه، حدود ١٠ دقيقه طول ميكشه ، بعد كه پخت براي اينكه رويش طلايي بشه چند ثانيه كبابشون كردم، بعد داغ داغ كره روشون ماليدم،سسي كه درست كرده بودم روش ريختم ( تركيب ٢ ق غ ماست، ١ ق غ سس مايونز، نمك ، اب ليموترش تازه، اويشن، فلفل سياه)،با كمي جعفري تازه خرد شده و اويشن و پودر خردل و پودر پنير پارمسان،
همين .. خيلي هم خوشمزززه.😋
@shirini71