مواد لازم براي آش دوغ براي ٤ نفر:
دوغ بدون گاز ٢ بسته
گشنيز ٢٥٠ گرم
اسفناج ٢٥٠ گرم( به دلخواه)
كدو ١ ليوان (هم كدو حلوايي ميشه هم كدو خورشتي)
سير ٨-١٠ حبه
برنج نيم دانه نصف پيمانه
نخود و لوبيا ١ ليوان
نمك و فلفل به ميزان لازم
خب، اول برنج و سير و نمك و فلفل با هم كامل ميپزيم، در اين مدت كه برنج اماده ميشه كدو هارو نگيني خرد ميكنيم و نخود لوبيا هارو جدا ميپزيم، زماني كه برنج پخت شعله زياد ميكنيم و دوغ (طعم دوغ خيلي تاثير ميزاره پس از دوغي استفاده كنيد كه طعمشو دوست داريد)و گشنيز تازه ( اگر دوست داشتيداسفناج)نخود لوبيا و كدو هارو اضافه ميكنيم و دائما هم ميزنيم تا به جوش بياد ( اين قسمت مهم ترين قسمتشه چون اگر هم نزنيم دوغ ميبره)
بعد از اين كه جوش هم امد تا ١٠ دقيقه هم ميزنيم و بعد شعله كم ميكنيم تا حدود ٤٥ تا ١ ساعت كه كامل جا بيوفته
بعد هم با سير داغ نوش جان كنيد☺️
#آش#آش_دوغ#آش_دوغ_مازندرانی #آش_دوغ_شمالی
@shirini71
#کیک_کشمش_وگردو_بدون_روغن
تخم مرغ چهار عدد ، وانیل نوک ق چ ، شکر یک لیوان ، ماست سه چهارم لیوان ، پودر دارچین یک ق چ ، آب ولرم یک چهارم لیوان ، آرد دو لیوان ، بکینگ پودر دو ق چ ، کشمش نصف لیوان ( حتما از نیم ساعت قبل تو آب خیس کنید ) ، گردو خورد شده نصف لیوان . میتونید از مقدار کمتری کشمش و گردو استفاده کنید
اول فرتون و روشن کنید تا گرم بشه ، زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه بعد زرده رو با وانیل و شکر هم بزنید تا حجم بگیره بعد ماست و دارچین و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید همزن و بزارید کنار آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و کم کم الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتونو چرب کنید و آردپاشی کنید نیمی از مواد کیک و بریزید تو قالب بعد کشمش و گردو روش بریزید بعد باقی مواد کیک و بریزید و روشم کشمش ( حتما تو آرد بغلتونید ) و گردو میتونید کشمش و گردو رو به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید بعد تو قالب بریزید ، قالب و بزارید تو فر به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه
fateme__mok
@shirini71
#کیک_بدون_شکر
#کیک_موز_رژیمی
#رژیمی
#بانت_کیک
۴ عدد موز نرم (له شده با چنگال)
۱۷۰ گرم ماست
۱ فنجان آرد معمولی
۱ فنجان آرد کامل(سبوس دار)
۱ عدد تخم مرغ کامل و ۱ عدد سفیده
۴ قاشق غذاخوری کشمش پوره شده
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
نوک قاشق چایخوری وانیل
یک مشت مغز گردوی خرد شده (اختیاری)
مراحل تهیه کیک:
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مواد تر از جمله موز، ماست، وانیل، تخم مرغ و پوره کشمش را باهم ترکیب کنید.
مواد خشک یعنی آرد، جوش شیرین، نمک و مغز گردو را باهم ترکیب کنید.
مواد تر و خشک را با یکدیگر به خوبی مخلوط کرده و در قالبهای کوچک بانت کیک بریزید.
کیکها را به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر بپزید. بهتر است کیکها را بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چک کنید تا بیش از حد پخته نشوند. با یک چاقو وسط کیک را تست کنید، در صورتی که پخته باشد خمیر کیک به چاقو نمیچسبد. پس از طبخ اجازه دهید کیکها سرد شده سپس سرو کنید.
اگر از قالبهای بانت کیک کوچک استفاده کنید با استفاده از این مواد ۱۶ عدد بانت کیک خواهید داشت.
ارزش غذایی هر عدد از این بانت کیکها برحسب زیر است:
کالری ۱۰۷,چربی ۱.۲ گرم,کربوهیدرات ۲۰.۲ گرم,شکر ۶ گرم,سدیم ۴۸.۷ میلیگرم,فیبر ۱.۸ گرم ,پروتئین ۴ گرم
@shirini71
مطمعنا" همه تون عزیزایید داریید که بعلت کلسترول خون بالا یا دیابت شاید خیلی وقته یه برش کیک نخوردن ,با این دستورات که می تونید انتخاب کنید👆خوشحالشون کنید و شما هم با شادیشون خوشحال باشید,انشالله که کنار هم ,با همین انگیزه های کوچلو لحظات بسیار شیرینی داشته باشید🙏🌸❤️😘
#کیکهای_رژیمی👆
#تیرامیسو_فنجانی
مواد لازم:
شیر ۷۰۰ ml
آرد ۳ ق غ سر پر
تخم مرغ یک عدد
شکر ۷ ق غ
وانیل نوک قاشق
کره ۱ ق غ
پنیر لبنه ۲۰۰ gr
طرز تهیه:همهمواد به جز پنیر لبنه هم بزنید و بپزید،از روی حرارت بردارید و پنیر لبنه اضافه کنید و با همزن بزنید.
برای شیر قهوه:
شیر یک کاسه
پودر نسکافه ۱ ق م
شکر ۱ ق م
مواد بالارو مخلوط کنید و تا زمانیکه شکر حل شه هم بزنید.
و بیسکوییت لیدی فینگر
اول از همه کرم رو بپزید بعد قهوه آماده کنید.
کف کاپهارو بیسکوییت لیدی فینگر که داخل قهوه زدید بزارید،روش کرم بریزید و داخل یخچال بزارید چند ساعت بمونه بهد روش پودر کاکائو الک کنید و به دلخواه تزیین کنید،نوش جان😋
fane_ashpazi_ba_man
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تیرامیسو_شیشه_ای
#تیرامیسو_تک_نفره
#دسر
مواد لازم کیک:
4 عدد تخم مرغ
یک و نیم لیوان شکر دانه ریز
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری
1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
برای خیس کردن کیک:
یک و نیم لیوان آب
2 قاشق غذاخوری نسکافه
یک و نیم قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
برای محلبی:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 لیتر شیر
1 لیوان+ 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته پنیر لبنه (200گرم)
طرزتهیه:
کیک: شکر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ ها کف کند. وانیل، روغن مایع و شیر را اضافه کرده دوباره هم بزنید. سپس آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و اضافه کنید و به وسیله لیسک مخلوط کنید. کف قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته مایه کیک را داخل آن بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از خنک شدن کیک آن را قالب خارج کرده و از وسط به دو تکه تقسیم کنید. سپس کیک ها را با دهانه شیشه و یا کاتر گرد قالب بزنید.
در این فاصله کرم را آماده کنید. شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. شکر، زرده تخم مرغ، آرد و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی درآید و یکدست شود. وقتی جوشید و به قوام پودینگ (فرنی) رسید، شعله را خاموش کنید. پنیر لبنه را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با همزن هم بزنید.
برای خیس کردن کیک نسکافه را آماده کنید. نصف لیوان آب را داغ کنید و سپس شکر و نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شود. و روی آن یک لیوان آب سرد بریزید. همه کیک ها را با نسکافه مرطوب کنید. یک برش از کیک ها را ته شیشه ها بگذارید روی کیک یک مقدار محلبی بریزید و دو باره یک لایه کیک و به همین ترتیب روی آخرین لایه محلبی بریزید و روی آن پودر کاکائو الک کنید. دسر را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید سپس با نوش جان میل کنید.
piyazo_
@shirini71