eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
250 گرم کره نرم شده 1 لیوان پودر شکر 3عدد زرده تخم مرغ 1 بسته وانیل 5گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی) 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2/5 لیوان آرد 1 استکان نشاسته ذرت برای روی شیرینی میتونید یا از ژله بریلو ویا مارمالاد یا شکلات استفاده کنید. طرز تهیه : کره نرم شده و پودر شکر را در ظرف بریزید وکمی باهمزن بزنید زرده تخم مرغ را اضافه وکمی هم بزنید بعد این مرحله دیگه احتیاجی به همزن نیست بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید ودرآخر آرد را بریزید ومخلوط کنید.(میتونید با دست هم مواد رو مخلوط کنید) خمیر نسبتاً کمی چسبناک هست اونو در قیف با سر ماسوره ستاره بریزید. (میتونید بدون ماسوره هم کار کنید وبا دست گرد کنید)، درسینی فر کاغذ روغنی بندازید وباهمون خمیر کمی بزنید زیر کاغذ روغنی تا به سینی بچسبد وحرکت نکند. خمیر را با فاصله در سینی بچینید وبا ته قاشق ویا هر وسیله ای که به آرد آغشته کرده اید در وسط شیرینی ها فشار دهید وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170تا180 درجه به مدت 8تا10 دقیقه تا پخته شود.بعد خنک شدن وسط بیسکویت ها را با ژله بریلو پر کنید. @shirini71
شیرینی آردی یا شیرینی بهشتی قیفی که می تونید وسطش رو با بریلو یا شکلات تزیین کنید👆
💝: 💝: 💝: @shirini71 مواد لازم کیک: تخم مرغ سه عدد شکر ۷۵گرم ارد ۷۰گرم وانیل ۱/۸قاشق چایخوری شکلات رنده ریز شده ۵۰,گرم بادام پودر شده ۵۰گرم روغن مایع دو.قاشق سوپخوری شیر دو.قاشق سوپخوری پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری مواد رویه کیک شکلات پارمیدا قهوه ای تیره ۲۵۰گرم خامه صبحانه ۴۰۰گرم نسکافه سه قاشق چایخوری اب داغ سه قاشق چایخوری ژلاتین دو.قاشق چایخوری اب سرد سه قاشق سوپخوری طرز تهیه: قالب بیست سانت گرد را کاغذ انداخته,در کاسه ایی زرده و سفیده را جدا کنید,زرده و نصف شکر وانیل را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود,روغن و شیر را اضافه کنید,سفیده را با بقیه شکر خوب هم بزنید تا فرم بگیرد,و به زرده اضافه کنید,بادام و شکلات را اضافه در اخر ارد الک شده را اضافه کنید در فر ۱۸۰,درجه به مدت نیم ساعت بعد از پخت و خنک شدن کیک را از قالب خارج و کاغذ را جدا کنید و دور کیک رینگ ببندید مواد رویه؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت سه چهار ساعت تا خوب بسته شود,بعد دور رینگ را خارج کنید.
💝: 💝: @shirini71 آب دو پیمانه شکر یک ق چ مایه خمیر یک ق چ روغن زیتون ۳ ق س آرد به مقدار لازم (تا حدی که خمیر به دست نچسبد) نمک یک ق چ سس قرمز به مقدار لازم پنیر موتزارلا به مقدار لازم فلفل دلمه ای یک عدد سوسیس یک عدد کنجد و آویشن به مقدار لازم پیاز خردشده یک عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه قارچ ورقه شده ۱۰۰ گرم پیاز را در مقداری روغن تفت داده،گوشت را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه تا گوشت بپزد و در انتها قارچ و سوسیس و فلفل دلمه ای تا مواد با هم ترکیب شوند.سپس آویشن را اضافه کرده ، از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود. روغن،آب گرم،شکر،نمک و خمیرمایه فوری را مخلوط کرده و کم کم آرد اضافه کنید تا خمیری بدست بیاید که به دست نچسبد.روی خمیر را با سلفون و حوله بپوشانید و یک ساعت آنرا استراحت دهید. خمیر را به شش قسمت تقسیم کرده و چهار قسمت را جداگانه با وردنه به اندازه قطر قالب و به ضخامت نیم سانت باز کنید و هرکدام را به مدت۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت۱۸۰ درجه پخته و سرد کنید.یکی از دوچانه باقیمانده را کف قالب و آخرین چانه را به دیواره های قالب بیندازید.مقداری سس قرمز به خمیر کف قالب بمالید و از مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید،سپس از خمیر پخته شده یک لایه گذاشته و مواد و پنیر بریزید.اینکار را تکرار کنید تا لایه ها تمام شود،روی لایه آخر را با سوسیس و فلفل دلمه ای تزیین کرده و کنجد بپاشید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید. 🎀با هم می تونید درست ک
@shirini71 اين غذا در واقع و كوفته باهم هستش و حتي بهش هم ميگن. . مواد لازم براي پنج نفر: برنج نيم دانه يك ليوان(براي كوفته) و يكچهارم ليوان (براي آش) ،لپه نصف ليوان ،گوشت چرخكرده حدودا نيم كيلو، سبزي معطر ريز خرد شده نيم كيلو (تره،شويد،ترخون، كمي جعفري و ريحون) ، پياز داغ و كشمش و گردو،نمك و فلفل طرز تهيه: برنج و لپه رو جداگانه خيس كنيد،حداقل پنج ساعت.ميتونيد از شب قبل هم بخيسونيد. يكچهارم ليوان برنج+يك سوم ليوان سبزي و كمي پياز داغ رو به همراه آب داخل قابلمه روي شعله بزاريد تا بجوش بياد بعد شعله رو ملايم كنيد.آب غذا كم نباشه چون ميخوايم رقيق بمونه. بقيه برنج+لپه+سبزي و گوشت و كمي نمك و فلفل رو داخل غذاساز بريزيد و يكربع مخلوط كنيد.مخلوط بدست اومده بايد كاملا چسبناك باشه و خوب ورز خورده باشه تا كوفته ها وا نره.داخل غذاساز خوب ورز داده ميشه. از مواد به اندازه پرتقال برداريد و در دست باز كنيد،وسطش پيازداغ،كشمش و گردو بزاريد و خوب كوفته رو ببنديد و گرد كنيد. همه كوفته ها رو آماده كنيد.شعله رو زياد كنيد تا آش داخل قابلمه زياد بجوشه،اينجوري كوفته ها وا نميره.يكي يكي كوفته ها رو داخلش بزاريد،هر كوفته رو كه داخل آش گذاشتيد صبر كنيد دوباره بجوش بياد و بعدي رو بزاريد. در قابلمه باز باشه و وقتي همه كوفته ها رو در آش گذاشتيد و خوب شروع به جوشيدن كرد،نمك و فلفل سياه آش رو بريزيد و در قابلمه رو نيمه باز بزاريد و شعله رو ملايم كنيد تا حدود يكساعت بپزه. آش اين غذا نبايد خيلي سفت باشه،البته بعضيها ميزارن كاملا سفت بشه ولي بنظرم رقيقتر بهتره.
بهمراه خامه و گاناش شکلاتی 3 تخم مرغ 6 برگ اسفناج 1 لیوان شکر حدود 5 گرم وانیل شکری 2-2ونیم لیوان آرد حدود 10 گرم بکینگ پودر 1 پنس نمک نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ولرم برای روش: خامه فرم گرفته(یا کرم شانتی که یک بستشو با 1 لیوان شیر یا کمتر، فرم دادین) 1 قاشق سوپ خوری پودر پسته برای گاناش: 1 بسته خامه 100 گرم شکلات شیری، خرد شده آرد، بکینگ پودر، وانیل و نمک رو مخلوط کنین و 2 بار الک کنین.تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین با همزن، روغن مایع و شیر رو اضافه کنین و بزنین، اسفناج هارو در مخلوط کن، مخلوط کنین و اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد مواد خشک رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین.داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 30 دقیقه بپزین. بعد ازینکه کیک سرد شد، روشو با چاقوی تیز ببرین و پودر کنین و نگه دارین، بعد روشون خامه فرم گرفته بمالین و به پودر کیک، پودر پسته اضافه کنین و مخلوط کنین و روی خامه بریزین.برای گاناش هم، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و مخلوط کنین. بعد از سرد شدن، روی کیک بریزین. @shirini71
🌸🍃 🍩🍩 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
با این گیاهان دارویی معده خود را تقویت کنید.بعضی از افراد هستند که از درد معده شکایت دارند و حتی پزشک مربوط به این موضوع به آنها جواب نداد و مشکل آنها خوب نشد. گاهی خوب است برویم به سمت شاخه طب سنتی و از گیاهان دارویی استفاده کنیم البته این را هم می گویم که با مشکل های کوچک می توان به سمت طب سنتی رفت. در اینجا به شما چیزی را معرفی می کنیم که می توان بسیار معده را تقویت کرد و هم چنین پاکسازی. بسیاری از افراد هستند که از تلخی دهان یا حالت تهوع شکایت دارند، همه این علائم از دیدگاه طب سنتی نشانه وجود مشکلی در معده است که به کمک تدابیر پاکسازی معده می توان به راحتی آن را برطرف کرد.   مصرف رب انار  و رب سیب به تقویت و پاکسازی معده از مواد زائد کمک می کند * رب انار و رب سیب راهی برای تقویت و پاکسازی معده وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی به دلیل وجود صفرای متعفن در معده است. صفرای عفن موجب بی اشتهایی و حالت به جوشش آمدن معده می شود. وجود یکی از این علامت هایی که در بالا ذکر کردیم نشانه ای از وجود صفرای عفن یا متعفن در معده است که با کمک برخی از تدابیر می توان آن را برطرف کرد و کسانی که دچار صفرای عفن هستند معمولاً در ماه رمضان دچار مشکل می شوند. * مصرف شربت انار یا رب انار در رفع علامت صفرای عفن موثر است به این ترتیب که بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری رب انار ترش و شیرین مصرف کنند. * تهیه شربتی از رب انار و آب غوره همراه با عسل می تواند موثر باشد به این ترتیب که رب انار را با آب غوره و عسل مخلوط می کند و روی حرارت ملایم قرار داده تا به قوام درآید. از این مایه شربت چند با در طول روز تا شروع ماه رمضان با آب رقیق کنند, مصرف کنند. * شربت زرشک نیز از بهترین نوشیدنی ها برای این افراد است. به این ترتیب که به میزان دلخواه زرشک آبی را با چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام درآورند. میزان شکر اضافه شده آن همانند سایر شربت هاست به میزانی که قوام پیدا کند. * استفاده از سیب یا آب سیب یا رب سیب نیز توصیه می شود. سیب تقویت کننده قلب، مغز،کبد و در نهایت دستگاه گوارش است همچنین مانع نزول مواد زائد به سمت معده می شود. 🎀برای تهیه رب سیب می توان به میزان 2 لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بن ماری روی شعله غیرمستقیم گاز قرار دهند؛ به این ترتیب که یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته تا به مرور زمان آب سیب تبخیر شود و رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست آید.🎀 خوردن سیب خود موجب تنظیم محیط دهان و دندان می شود که به حفظ و سلامت دندان ها کمک می کند. * در نهایت برای کسانی که صفرای عفن و تلخی دهان دارند، استفاده از بذری به نام اسفرزه برایشان مفید است البته بهتر است که خیسانده شود و لعاب آن مصرف شود. 
💝: 💝: @shirini71 اما برای درست کردن این نون باگت های خوشمزه شیر :۱لیوان اب :نصف لیوان کره نرم شده :۱/۴لیوان ارد:۴لیوان خمیر مایه فوری:۱ق غ خوری شکر:۲ق چ خوری نمک :۱ق چ خوری تخم مرغ :۱عدد ابتدا شیر وکره واب رو باهم مخلوط کرده رویه حرارت قرار میدهیم تا کمی گرم شود بعد تو ظرف گودی ابتدا یک لیوان از ارد رو با مایه خمیر وشکر ونمک خوب مخلوط میکنیم بعد شیررو تخم مرغ رو اضافه میکنیم موادرو مخلوط میکنیم بعد کم کم ارد رو اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسپه بعد کاملا خمیر رو ورز میدم بعد از ورز دادن روش میپوشونیم تا یک ربع استراحت کنه بعد از یک ربع خمیر رو به شکل استوانه کرده وبا چاقو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم بعد قسمت های دیگه رو همین طور بعد چونه میگیریم وباورنه هر چونه رو به شکل دایره باز میکنیم بعد رول میکنیم وسطای کار سرو ته رول رو به داخل جمع کنید وبه رول کردن ادامه بدید تا اخر بعد بزارید تو سینی فر دیگه جا به جاش نکنید چون خمیر پفش میخوابه ونونتون خراب میشه بعد از چیدن تو سینی فر بذارید حدود۱تا۱/۵نیم بهش استراحت بدید بعد روش رو با شیر رومال کنید بعد بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۱۰الی۱۵دقیقه