eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاسترد بصورت پودر لوازم قنادیها می فروشن ولی شما می تونید خودتون خونگی رو تو طعم و مزه های مختلف درست کنید مطمعنا" خونگی خیلی بهتر از حاضری میشه کرم کاسترد رو اگه ژلاتین بریزیید میشه دسر, می تونید تو شاتهای تک نفره با میوه و ژله دسر درست کنید, می تونید با خامه یا بدون خامه و به تنهایی برای نون خامه ایی , پیراشکی ,لای کیک استفاده کنید کرم پر کاربردی هست دیگه اون عذاب وجدان خوردن خامه رو نداره , تو عکس تقریبا" مشخص کردم که برای چه چیزایی می تونید استفاده کنید,می تونید بهش انواع طعم و مزه مثل زعفرون( یا رنگهای مجاز خوراکی) ویا شکلات و قهوه و نسکافه بریزیید رسپی های پرکاربردش رو ببینید👇
 نصف پیمانه شکر را روی حرارت میذاریم تا کارامل بشه ،تو این فاصله به یک لیتر شید ۴ ق غ پودر کاسترد و یک پاکت پودر کرم وارامل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه حالا ترکیب فوق را به شکر کارامل شده اضافه میکنیم،موقع ریختن فاصله بگیرین چون ممکنه بپاشه ، روی حرارت همزمان هم بزنید،اولش شکر سفت میشه ولی کم کم ذوب میشه ،تا زمانی که مثل فرنی غلیظ بشه هم بزنین ،در انتها کارامل را توش میریزیم  و باز کمی هم میزنیم تا حل بشه ، از رو حرارت برداشته و تو ظرف سرو میریزیم ،روش یه حلقه آناناس و کمی خامه رقیق شده میریزیم . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یا ، به صورت پودر آماده هم در بازار هست که به ازای هر دو ق سوپخوری پودر، دو لیوان شیر سرد و دو سه ق یا بیشتر شکر لازم دارید و اگه بخواید شکلاتی باشه دو ق هم پودر کاکائو احتیاجه. حالا اگه بخواید کاسترد شكلاتي خونگی داشته باشيد،روشش اینه : دو ق سوپخوری پر نشاسته ی ذرت(سفيد رنگ و ترد و پودريه) رو با نصف پیمانه شکر و يك و نيم تا دو ق غ پودر كاكائو مخلوط کنید بعد دو لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید و هم بزنید.دو تا زرده تخم مرغ رو کمی باچنگال مخلوط و به مواد قبل اضافه و هم بزنید .حالا روی شعله ملایم بزارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.یادتون باشه کاسترد بعد از سرد شدن سفت تر میشه. از روی شعله بردارید و یک سوم ق چایخوری وانیل بهش اضافه کنید.بعد در ظرف مورد نظرتون بریزید. نکته اول:اگر بعش پودر كاكائو نزنيد ميشه كاسترد وانيلي.برای اینکه مثل کاستردهای آماده رنگش زرد باشه ، کمی زعفران بهش بزنید یا برای کاستردهای رنگی ، یکم رنگ خوراکی اضافه کنید. نکته دوم:برای کاسترد قالبی ، یک ق غذاخوری پودر ژلاتین رو در یک چهارم پیمانه آب سرد ، به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل و بهش اضافه کنید یا بجای دو لیوان شیر، یک لیوان شیر بزنید تا غلیظ تر بشه و قالبی در بیاد. نکته سوم:با اضافه کردن پوره میوه به کاسترد بعد از آماده شدن، کاسترد میوه ای خواهید داشت ولی دیگه سفت نمیشه و بافتش نرم میمونه. نکته چهارم:کاسترد فیلینگ خوبی برای و هاست. نكته پنجم:ميتونيد تركيبي از كاسترد وانيلي و ژله داشته باشيد يعني اول رو داخل ظرف يا ليوان بريزيد و داخل يخچال بذاريد،وقتي بست و سفت شد روش كاسترد بريزيد و بذاريد خودشو بگيره. نكته ششم:اگر يك لايه كيك يا بيسكويت خرد شده ته ظرفهاي يك نفره بريزيد و روشو با كاسترد پر كنيد يك دسر خيلي ساده و خيلي خوشمزه خواهيد داشت.حتي ميتونيد لايه لايه بيسكويت و كاسترد بذاريد. امیدوارم این دستور براتون کاربردی باشه 😊 @shirini71