کاسترد بصورت پودر لوازم قنادیها می فروشن ولی شما می تونید خودتون خونگی رو تو طعم و مزه های مختلف درست کنید مطمعنا" خونگی خیلی بهتر از حاضری میشه
کرم کاسترد رو اگه ژلاتین بریزیید میشه دسر, می تونید تو شاتهای تک نفره با میوه و ژله دسر درست کنید, می تونید با خامه یا بدون خامه و به تنهایی برای نون خامه ایی , پیراشکی ,لای کیک استفاده کنید
کرم پر کاربردی هست دیگه اون عذاب وجدان خوردن خامه رو نداره , تو عکس تقریبا" مشخص کردم که برای چه چیزایی می تونید استفاده کنید,می تونید بهش انواع طعم و مزه مثل زعفرون( یا رنگهای مجاز خوراکی) ویا شکلات و قهوه و نسکافه بریزیید
رسپی های پرکاربردش رو ببینید👇
#کرم_کاسترد_کاراملی
نصف پیمانه شکر را روی حرارت میذاریم تا کارامل بشه ،تو این فاصله به یک لیتر شید ۴ ق غ پودر کاسترد و یک پاکت پودر کرم وارامل اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه
حالا ترکیب فوق را به شکر کارامل شده اضافه میکنیم،موقع ریختن فاصله بگیرین چون ممکنه بپاشه ، روی حرارت همزمان هم بزنید،اولش شکر سفت میشه ولی کم کم ذوب میشه ،تا زمانی که مثل فرنی غلیظ بشه هم بزنین ،در انتها کارامل را توش میریزیم و باز کمی هم میزنیم تا حل بشه ، از رو حرارت برداشته و تو ظرف سرو میریزیم ،روش یه حلقه آناناس و کمی خامه رقیق شده میریزیم .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#كرم_كاستارد_شكلاتي
#کاسترد یا #کاستارد ، به صورت پودر آماده هم در بازار هست که به ازای هر دو ق سوپخوری پودر، دو لیوان شیر سرد و دو سه ق یا بیشتر شکر لازم دارید و اگه بخواید شکلاتی باشه دو ق هم پودر کاکائو احتیاجه.
حالا اگه بخواید کاسترد شكلاتي خونگی داشته باشيد،روشش اینه :
دو ق سوپخوری پر نشاسته ی ذرت(سفيد رنگ و ترد و پودريه) رو با نصف پیمانه شکر و يك و نيم تا دو ق غ پودر كاكائو مخلوط کنید بعد دو لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید و هم بزنید.دو تا زرده تخم مرغ رو کمی باچنگال مخلوط و به مواد قبل اضافه و هم بزنید .حالا روی شعله ملایم بزارید و هم بزنید تا مثل فرنی بشه.یادتون باشه کاسترد بعد از سرد شدن سفت تر میشه.
از روی شعله بردارید و یک سوم ق چایخوری وانیل بهش اضافه کنید.بعد در ظرف مورد نظرتون بریزید.
نکته اول:اگر بعش پودر كاكائو نزنيد ميشه كاسترد وانيلي.برای اینکه مثل کاستردهای آماده رنگش زرد باشه ، کمی زعفران بهش بزنید یا برای کاستردهای رنگی ، یکم رنگ خوراکی اضافه کنید.
نکته دوم:برای کاسترد قالبی ، یک ق غذاخوری پودر ژلاتین رو در یک چهارم پیمانه آب سرد ، به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل و بهش اضافه کنید یا بجای دو لیوان شیر، یک لیوان شیر بزنید تا غلیظ تر بشه و قالبی در بیاد.
نکته سوم:با اضافه کردن پوره میوه به کاسترد بعد از آماده شدن، کاسترد میوه ای خواهید داشت ولی دیگه سفت نمیشه و بافتش نرم میمونه.
نکته چهارم:کاسترد فیلینگ خوبی برای #کیک و #تارت هاست.
نكته پنجم:ميتونيد تركيبي از كاسترد وانيلي و ژله داشته باشيد يعني اول #ژله رو داخل ظرف يا ليوان بريزيد و داخل يخچال بذاريد،وقتي بست و سفت شد روش كاسترد بريزيد و بذاريد خودشو بگيره.
نكته ششم:اگر يك لايه كيك يا بيسكويت خرد شده ته ظرفهاي يك نفره بريزيد و روشو با كاسترد پر كنيد يك دسر خيلي ساده و خيلي خوشمزه خواهيد داشت.حتي ميتونيد لايه لايه بيسكويت و كاسترد بذاريد.
امیدوارم این دستور براتون کاربردی باشه 😊
@shirini71