eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ کیک قنادی بی بی هست ک خیلیم خوشمزس ولی کیک سبکی نیست دلیلش هم اینه ک تخم مرغ کم داره ولی طعم خوبی داره و بافت عالی مواد لازم آرد سفید قنادی 2 پیمانه پودر کاکائو 1/2پیمانه بیکینک پودر 2ق چ جوش شیرین 1/2ق چ نمک 1/4ق چ پودر نسکافه 1 ق چ پودر شکر 1و نیم پیمانه(شکرمعمولی رو با آسیاب پودر کنید تا نرم بشه) تخم مرغ 2عدد شیر 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل 1/2ق چ ابجوش نصف پیمانه روش تهیه اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای ۱۸۰ درجه میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. همزن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد حالا قالب کیک رو که چرب کردید و بیارید و مایع کیک رو داخلش بریزید. حالا قالب رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از ۳۰دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک پخت، از فر بیرون بیارید صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه.میتونید بصورت عرضی کیک رو برش بزنید و با کمی گلاب یا شیر یا آب مرطوب کتید بین دولایه می تونید از خامه و موز و گردو خورد شده یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزیین کنید. من بین لایه ها چیزی نزاشتم ⚘منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسویاست @shirini71
کیک شکلاتی بی بی ,یکی از معروفترین کیکهای شکلاتی جهانه ,که تقریبا" تمام جهان این کیک رو می شناسن وبه همین نام شناخته شده هست که تمام قنادیهای معروف اینو می پزن 👆که به راحتی تو خونه می تونید درست کنید مناسب خامه کشی وپذیرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بعد از درست کردن این کلوچه به این ضرب المثل شک میکنی که هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد والا با چهار قلم مواد و نیم ساعت تایم چطوری میشه این کلوچه خوشمزه و خوش عطر و خوشگلو و راحت و رژیمی (بازم بگم) درست کرد! میتونید بجای عسل همون اندازه شکر دانه ریز یا پودر قند بزنید ولی دیگه اونوقت رژیمی نیست راستی قسمت اضافه کردن پودر هل و وانیل و عسل ضبط نشد البته چیز خاصی نیست مواد لازم : آرد سفید 2 لیوان (بستگی داره به نوع آرد تا وقتی آرد اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاد و بدست نچسبد زیاد آرد نزنید که سفت میشه من 5 قاشق غذاخوری بیشتر آرد زدم) تخم مرغ 1عدد عسل نصف لیوان پر(کمی از نصف بیشتر) وانیل 1/3 قاشق چایخوری پودر هل 1/2 قاشق چایخوری روغن مایع 1/2 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پر مواد رومال: زرده تخم مرغ 1عدد پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری (اگر دوست ندارید پودر قند جایگزین کنید) . طرز تهیه : آرد را الک کنید و کنار بگذارید تمام مواد بجز آرد را با هم مخلوط و با یک چنگال یا همزن دستی بزنید تا یکدست شود آرد را کم کم اضافه کنید و تا جایی اضافه کنید که خمیر بدست نچسبد سینی فر یا قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته از مواد گلوله هایی با فاصله داخل سینی بچینید و مهر کلوچه بزنید اگر مهر ندارید با چنگال دو خط بصورت بعلاوه بیندازید و مواد رومال را با هم مخلوط کرده و روی کلوچه ها بمالید فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم کرده و سینی را بمدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید بعد از پخت اجازه دهید کلوچه ها خنک شود سپس داخل ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشود نوش جان 😍 ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی رو اغلب بصورت سرخ کرده خلالی کنار غذاها دورچین میکنیم . اما گاهی وقت مون کمه و یا نمیخواهیم سرخ کرده باشه . این سیب زمینی خوشمزه و مناسب این مواقع هست . . سیب زمین های پخته رو پوست میگیریم . با پوست هم میشه . قسمت میکنیم . خلال های درشت یا حبه قندی درشت خرد میکنیم . نمک میزنیم و کمی روغن زیتون روش میمالیم و کنجد و همون فلفل روش می پاشیم و میذاریم تو فر و شعله بالا یعنی گریل رو روشن میکنیم .چند دقیقه کافیه . . دورچین متفاوت و خوشمزه ای میشه از اتاق فرمان اشاره میکنند سبزیجات خشک هم میشه روش پاشید . روغن هم میشه روش اسپری کرد . 🌷 sofrehkhune ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تاراتور همون بورانی خودمونه با اسم لبنانیش😊 اینم یکی از خوراکی_های_پاییزی برای تاراتور دوتا هویج و رنده درشت بزنید با دوتا ق غ آب بزارید رو شعله گاز کمی نرم بشه ۱ق روغن اضافه کنید و تفت بدین تا نرم بشه.بعد از روی گاز بردارید و اجازه بدین سرد بشه. یک کاسه ماست سفت ۱ق گردو خرد شده ۱ق مایونز و ۱حبه سیر و هویجها رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه و از خوردنش لذت ببرید. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا