آیس پک🍨
#آیس_پک یکی از دسر هایی است که از کوچک و بزرگ، پیر و جوان همه آن را دوست دارند. به همین دلیل آیس پک فروشی ها همیشه سرشان حسابی شلوغ است. در این مطلب طرز تهیه آیس پک پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.
📝مواد اولیه:
👇👇👇👇👇👇👇
بستنی (مزه ی دلخواهتان) 200 گرم
شیر (تا جایی که بستنی یه کم نرم شود نه خیلی) 1 قاشق سوپ خوری
شکلات اب شده (برای دور ظرف) دلخواه
ژله آماده شده (می توامید ان را در کنار ice pack سرو کنید) اختیاری
ظرف مخصوص (در صورت نبود میتوان از لیوان یا چیزی شبیه آن استفاده کرد) 1 عدد
نی مخصوص ice pack (اگر نی نبود میتوان از قاشق استقاده کرد) 1 عدد
خامه دو قاشق غذا خوری
میوه (میتوان از تکه های ریز میوه مانند موز استفاده کرد) اختیاری
🍴طرز تهیه:
ابتدا به روش بن ماری شکلات های مورد نظرتان را آب می کنید و به دور تا دور کاسه می چسبانید بستنی را یک تادو دقیقه می گذارید آب شود و شیر و خامه را با آن مخلوط می کنید و اگر میخواهید به آن میوه بزنید از قبل میوه ها را با همان یک قاشق سوپ خوری شیر و خامه مخلوط کنید و بعد بستنی را اضافه کنید و همه را در ظرف دور تادور شکلاتی بریزید و در آن نی را بزنید.
✅نکات:
1- در صورت تمایل به بستنی یا روی آن عسل بزنید.
2- می توانید این محصول را با هر طعمی که دوست دارید درست کنید
3- میتوان دیزاین های متفاوت وحتی با شکلات سفید درست کرد.
4-معمولا طعم های توت فرنگی شکلات،طالبی توت فرنگی خوشمزه ترند.
5-می توان از شکلات های سسی با انواع طعم ها استفاده کرد.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#كيك_شكلاتى 🍫🍰🍫🍰🍫
#كيك_شكلاتى _رژيمى😍
این کیک شکلاتی از راحت ترین و کم کالری ترین کیک های شکلاتیه که طعم عالی و بافتی نرم و پوک داره.
مواد لازم:
آب جوش............... 1 پیمانه
پودر کاکائو.............. 50 گرم
شکلات سیاه ..........60 گرم
تخم مرغ.................. 4 عدد
روغن .....................2/1 پیمانه
آرد .........................250 گرم
شکر....................... 250 گرم
بکینگ پودر .............5/1 قاشق چای خوری
وانیل و نمک.............از هر کدام ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را در حرارت ۱۸۰-۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.همیشه برای کیک ها و شیرینی هافر باید یک ربع قبل از گذاشتن کیک در فر روشن و کاملا گرم شده باشد.
در کاسه ای آب جوش و پودر کاکائو و شکلات را مخلوط کنید تا شکلات آب شود و مایه یکدستی حاصل .من همیشه از شکلات دارک تلخ و پودر کاکائو تیره ی فرانسوی استفاده می کنم.
سپس شکر را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم که در مایه حل شده و اثری از دانه های شکر باقی نماند.بعد که مایه از داغی افتاد، وانيل و زرده ها را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط می کنیم.
آرد و نمک و بکینگ پودر رو الک کرده و در چند مرحله به مایع شکلاتی اضافه میکنیم و با قاشق ، ليسک يا مفتول يکدست کنيد.برای اینکه پف کیک نخوابد از این مرحله به بعد فقط بصورت دورانی مایه را هم بزنید یا اصطلاحا فولد کنید.
سفيده را هم حدودا ۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنيد تا سفت شود و در 2 مرحله به مایع اضافه کنيد و فقط فولد کنید تا پف سفیده ها نخوابد که در واقع سبب پف نکردن کیک خواهد شد.
قالب ۲۵ سانت را چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید و در طبقه وسط-مثل تمام کیک ها- قرار دهید.زمانی که تستر از کیک تمیز بیرون بیاید کیک آماده است.در نیم ساعت اول به هیچ عنوان و برای هر کیکیدر فر رو باز نکنید که موجب خوابیدن پف کیک خواهد شد.بعد از نیم ساعت کیک را چک کنید و خلال دندون یا سیخ کباب چوبی درونش فرو کنید.اگر تمیز بیرون آمد و مایه کیک به آن چسبیده نبود،کیک آماده است.تقریبا ۴۵ دقیقه پخت این کیک زمان میخواهد.بعدآن را هرجوری خواستین تزیین کنید.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم تزئین ساده خونگی با تم رنگین کمان که میتونید روی کیک ساده بدون فیلینگ و خامه کشی انجام بدید
@shirini71
#کتلت_شکم_پر
#ساندویچ
#فینگرفود
@shirini71
كتلت_شكم_پر دستور از دوست هنرمندم سوده عزیزم🌹
مواد لازم:
سيب زميني پخته و رنده شده ٤ عدد
تخم مرغ ٢ عدد
نمك فلفل ادويه به مقدار لازم
گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم
زرشك يك سوم ليوان
پياز ١ عدد
جعفري خرد شده ٢ ق غ
روغن براي سرخ كردن
طرز تهيه:
پياز را نگيني ريز خرد ميكنيم و تفت ميدهيم تا طلايي شود.
گوشت نمك فلفل ادويه را اضافه ميكنيم.
خوب گوشت تفت خورد زرشك شسته شده را ميريزيم و تفت مي دهيم و در آخر جعفري را اضافه ميكنيم و حرارت را خاموش ميكنيم.
زرده هاي تخم مرغ را با سيب زميني مخلوط ميكنيم . نمك و فلفل ميزنيم و خوب مخلوط ميكنيم.
از مواد به اندازه نارنگي بر ميداريم كف دست باز ميكنيم از مواد گوشتي داخلش ميريزيم و جمع ميكنيم و در دست فرم ميدهيم.
در سفيده تخم مرغ ميغلتونيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم.
حرارت متوسط رو به بالا باشد چون مواد پخته است وفقط بايد سرخ شود.
نوش جان
#سالاد_زمستونی
#ترشی_مشهدی
مواد لازم
گوجه فرنگی 2 کیلو
سرکه 2 لیوان
نمک به میزان دلخواه
خیار دو عدد
سیر 4 حبه
هویچ بزرگ دوعدد
گل کلم متوسط یکعدد
فلفل تند 5 عدد
مغز کرفس کمی
طرز تهیه
دوستای گلم ابتدا باید گوجه فرنگی رو پوره کنیم ولی اگه بدون پوست این کارو بکنیم نتیجه کار عالی میشه یه روش خیلی آسون بهتون پبشنهاد میکنم ابتدا آب رو بزارید داخل قابلمه بجوشه و بعد گوجه فرنگی ها رو بریزید داخل آب جوش وقتی یکی دو غل زد بریزیدشون توی سبد و اینجوری سریع پوستشون جدا میشه و بعدش ریختمشون توی مخلوط کن و پورش کردم و کمی جوشوندم سپس بریزیدش توی ظرف بزرگی و سرکه و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد خیارها رو باپوست ریز نگینی کنید و هویچها رو هم پوست بکنید و همین کارو انجام بدید و من سیر رو هم خیلی خیلی ریز کردم که اصلا زیر دندون احساس نمیشد و بعد از خرد کردن همه مواد و ریختنش توی آب گوجه سالاد خوشمزه ما آمادست میتونید بعد از یه وقفه چند ساعته توی شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید ادویه زردچوبه و گلپرو نعنا خشک هم میزنم.
نوش جان
@shirini71