eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍫🍰🍫🍰🍫 _رژيمى😍 این کیک شکلاتی از راحت ترین و کم کالری ترین کیک های شکلاتیه که طعم عالی و بافتی نرم و پوک داره. مواد لازم: آب جوش............... 1 پیمانه پودر کاکائو.............. 50 گرم شکلات سیاه ..........60 گرم تخم مرغ.................. 4 عدد روغن .....................2/1 پیمانه آرد .........................250 گرم شکر....................... 250 گرم بکینگ پودر .............5/1 قاشق چای خوری وانیل و نمک.............از هر کدام ۸/۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: فر را در حرارت ۱۸۰-۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.همیشه برای کیک ها و شیرینی هافر باید یک ربع قبل از گذاشتن کیک در فر روشن و کاملا گرم شده باشد. در کاسه ای آب جوش و پودر کاکائو و شکلات را مخلوط کنید تا شکلات آب شود و مایه یکدستی حاصل .من همیشه از شکلات دارک تلخ و پودر کاکائو تیره ی فرانسوی استفاده می کنم. سپس شکر را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم که در مایه حل شده و اثری از دانه های شکر باقی نماند.بعد که مایه از داغی افتاد، وانيل و زرده ها را اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط می کنیم. آرد و نمک و بکینگ پودر رو الک کرده و در چند مرحله به مایع شکلاتی اضافه میکنیم و با قاشق ، ليسک يا مفتول يکدست کنيد.برای اینکه پف کیک نخوابد از این مرحله به بعد فقط بصورت دورانی مایه را هم بزنید یا اصطلاحا فولد کنید. سفيده را هم حدودا ۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنيد تا سفت شود و در 2 مرحله به مایع اضافه کنيد و فقط فولد کنید تا پف سفیده ها نخوابد که در واقع سبب پف نکردن کیک خواهد شد. قالب ۲۵ سانت را چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید و در طبقه وسط-مثل تمام کیک ها- قرار دهید.زمانی که تستر از کیک تمیز بیرون بیاید کیک آماده است.در نیم ساعت اول به هیچ عنوان و برای هر کیکیدر فر رو باز نکنید که موجب خوابیدن پف کیک خواهد شد.بعد از نیم ساعت کیک را چک کنید و خلال دندون یا سیخ کباب چوبی درونش فرو کنید.اگر تمیز بیرون آمد و مایه کیک به آن چسبیده نبود،کیک آماده است.تقریبا ۴۵ دقیقه پخت این کیک زمان میخواهد.بعدآن را هرجوری خواستین تزیین کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم تزئین ساده خونگی با تم رنگین کمان که میتونید روی کیک ساده بدون فیلینگ و خامه کشی انجام بدید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 كتلت_شكم_پر دستور از دوست هنرمندم سوده عزیزم🌹 مواد لازم: سيب زميني پخته و رنده شده ٤ عدد تخم مرغ ٢ عدد نمك فلفل ادويه به مقدار لازم گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم زرشك يك سوم ليوان پياز ١ عدد جعفري خرد شده ٢ ق غ روغن براي سرخ كردن طرز تهيه: پياز را نگيني ريز خرد ميكنيم و تفت ميدهيم تا طلايي شود. گوشت نمك فلفل ادويه را اضافه ميكنيم. خوب گوشت تفت خورد زرشك شسته شده را ميريزيم و تفت مي دهيم و در آخر جعفري را اضافه ميكنيم و حرارت را خاموش ميكنيم. زرده هاي تخم مرغ را با سيب زميني مخلوط ميكنيم . نمك و فلفل ميزنيم و خوب مخلوط ميكنيم. از مواد به اندازه نارنگي بر ميداريم كف دست باز ميكنيم از مواد گوشتي داخلش ميريزيم و جمع ميكنيم و در دست فرم ميدهيم. در سفيده تخم مرغ ميغلتونيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم. حرارت متوسط رو به بالا باشد چون مواد پخته است وفقط بايد سرخ شود. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم گوجه فرنگی 2 کیلو سرکه 2 لیوان نمک به میزان دلخواه خیار دو عدد سیر 4 حبه هویچ بزرگ دوعدد گل کلم متوسط یکعدد فلفل تند 5 عدد مغز کرفس کمی طرز تهیه دوستای گلم ابتدا باید گوجه فرنگی رو پوره کنیم ولی اگه بدون پوست این کارو بکنیم نتیجه کار عالی میشه یه روش خیلی آسون بهتون پبشنهاد میکنم ابتدا آب رو بزارید داخل قابلمه بجوشه و بعد گوجه فرنگی ها رو بریزید داخل آب جوش وقتی یکی دو غل زد بریزیدشون توی سبد و اینجوری سریع پوستشون جدا میشه و بعدش ریختمشون توی مخلوط کن و پورش کردم و کمی جوشوندم سپس بریزیدش توی ظرف بزرگی و سرکه و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد خیارها رو باپوست ریز نگینی کنید و هویچها رو هم پوست بکنید و همین کارو انجام بدید و من سیر رو هم خیلی خیلی ریز کردم که اصلا زیر دندون احساس نمیشد و بعد از خرد کردن همه مواد و ریختنش توی آب گوجه سالاد خوشمزه ما آمادست میتونید بعد از یه وقفه چند ساعته توی شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید ادویه زردچوبه و گلپرو نعنا خشک هم میزنم. نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک فنجان لوبیا قرمز .یک فنجان لوبیا چیتی.یک فنجان نخود..و یک سوم فنجان عدس..دوعدد چغندر قرمز ..یا همون لبو..سه عدد هویچ..یک عدد سیب زمینی بزرگ.نصف کاسه الوچه ترش آشی.نصف کاسه آلوچه ملس زرد..نصف کاسه زرد آلوی خشک..یک کیلو سبزی آشی..نعناع و پیاز هم ب مقدار لازم..کل مواد رو بصورت جداگانه ابپز کردم..بعد یک پیاز درشت سرخ کردم یکم زرد چوبه و نعناع اضافه کردم بعد سبزی آش رو اضافه کردم.بعد چند دقیقه آب گرم اضافه کردم بعد مواد حبوبات رو کلا اضافه کردم بعد یک ربع هویج و چغندر رو اضافه کردم..بعد آلوچه ها..بعد یک ربع زرد آلوها..بعد چند دقیقه رشته رو اضافه کردم..و برای اینکه آش ابکی نباشه دو ق ارد داخل یکم اب حل کردم و اضافه کردم.حدود نیم ساعت بعد ک حسابی آش جا افتاد یک پیاله بزرگ شیره انگور ریختم و یک فنجان سرکه انگور..ک ترکیبش باهم طعم ملس رو میده ب آش..و مقداری گردوی خرد شده ب آش اضافه کردم..خوشمزه است امتحان کنید❤️❤️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
seyedrezanarimani-@yaa_hossein.mp3
6M
▫️ غریبی‌تو‌رو‌می‌فهم 🎙سیدرضا نریمانی نورالشهدا(شهید سلیمانی) اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلْنِی بِهِمْ فَائِزاً عِنْدَکَ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَهِ وَ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ آمِینَ رَبَّ الْعَالَمِین @mojtahedie71