eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱🍃 @shirini71 سس پستو یکی از سسهای معروف ایتالیایی که در پاستاها و پیتزا استفاده میشود ریحان ۱ پیمانه سیر ۳ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم روغن زیتون ۱/۳ پیمانه گردو یا بادام زمینی۱/۲ پیمانه پنیر پارمیزان ۱/۳ پیمانه آبلیموترش تازه ۱ عدد گردوها رو در غذاساز میکس‌کرده سپس ریحان و پنیر پارمیزان و سیر و آبلیمو ترش را اضافه کرده میکس کنید در آخر روغن زیتون را کم کم اضافه کنید نمک و فلفل را هم اضافه کنید ❣️❣️❣️
(پفکی) مواد لازم شیرینی مرنگ: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ:نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد(پوست کنده و خرد شده) پودر کرم تارتار:۱چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید.   طرز تهیه شیرینی مرنگ: ۱٫ اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه.توی این مرحله هل سبز خرد شده(بدون پوست )و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید . ۲٫ کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای ۱۱ درجه سانتی گراد یا ۲۳۰ درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا ۱۰ دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد ۲۰ دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف ۱ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید و ۲ ساعت اجازه بدید خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره! ۳٫ ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما ۱ ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرارش بدید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 👌👌ششم اردیبهشت1398 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک لیوان شیر کم چرب+پنیر 30 گرم+1خرما+خیار+گوجه(200کالری) 🍀 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق ماکارونی با گوشت ( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان چای زنجبیل +چهار عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کتلت+ یک کف دست نان لواش( 210کالری)
. من هنوزم معتقدم کرپ بهترین صبحونه برای روزهای جمعه‌ست ، چون سریع درست میشه و نون تازه هم نمیخواد . میتونه شور یا شیرین باشه با هر فیلینگی که خودتون دوست داشته باشین. . این کرپ‌ها توشون با خامه شکلاتی پر شده و خود کرپ طعم نداره . برای درست کردنش ، یه دونه تخم مرغ کامل رو با همزن دستی زدم و بهش نصف فنجون شیر و یه قاشق سوپخوری آرد,دو قاشق شکر( یک تا دو قاشق شکر ) اضافه کردم و به هم زدن دادم ، کف تابه رو چرب کردم (با یه دستمال آغشته به روغن) بعد از مایه کرپ وسط تابه و با چرخوندن تابه مایه رو پهن کردم و یکطرفش که گرفت برش گردوندم . کمتر از سه دقیقه طول میکشه تا هر کرپ آماده بشه . بعد از خنک شدن وسطشون یه قاشق سوپخوری خامه شکلاتی ریختم و از وسط دوبار تا کردم ، که شکل مثلث بگیره . . چشمهای ماهی‌هام رو از فروشگاه لوازم قنادی خریدم . . @shirini71❤️
آرد....... يك و نيم پیمانه شير..... يك پیمانه تخم مرغ...... 3 عدد كره ...... 25 گرم شكر...... يك پیمانه وانیل بكينگ پودر.....یک قاشق چای خوری طرز تهيه: ابتدا تخم مرغ و شكر و وانیل با همزن مي زنيم.تا حجمش دو برابر بشه. (تخم مرغ ها از قبل بايد در دماي محيط قرار گرفته باشد). سپس شير و كره ذوب شده را به مواد مي افزاييم و يك دقيقه ديگر به هم زدن ادامه مي دهيم. در ظرفي مواد خشك را كه شامل آرد، و بكينگ پودر است را مخلوط كرده و كم كم به مخلوط شكر و تخم مرغ افزوده تا مواد به شكل خمير نسبتاً شلي درآيد. و با يك ملاقه از خمير در دستگاه به شكلي كه تمام سطح پنجره دستگاه را پر نكند، مي‌ريزيم. بايد دستگاه قبلاً به مدت 8 دقيقه گرم شده باشد.بهتره یکم با فرچه و روغن چرب بشه پس از پر كردن تمام پنجره ها در دستگاه را مي بنديم و به مدت8 تا 10دقيقه صبر مي كنيم تا وافل ها آماده شود. وافل را مي توان همراه عسل، خامه و يا بستني سرو كرد. @shirini71❤️
مینا آرد ۲ لیوان تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری ماست ۲/۳ لیوان وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری آب ۲/۳ لیوان شکر ۲ لیوان سرخالی گلاب ۱/۳ لیوان زعفران به مقدار لازم کلمات کلیدی خاگینه گل مینا طرز تهیه درجه سختی زمان تهیه ۳۰ دقیقه زمان پخت ۳۰ دقیقه ۱ تخم مرغها رو داخل ظرفی شکسته همراه باوانیل باهمزن دستی میزنیم تا از لختگی دربیاد.بعد روغن مایع وماست رو اضافه کرده میزنیم تارنگش روشن بشه.بعد آرد وبکین پودر رو باهم مخلوط کرده الک میکنیم ۲بار وبعد کم کم روی مواد الک میکنیم بادست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد نچسبه به یکباره ارد رو اضافه نکنید .بعد روی خمیر رو بانایلون فریزر پوشانده ومیزاریم ۱ساعت استراحت کنه ۲ حالا مواد شربت رو شامل شکر آب وگلاب زعفران بود روداخل قابلمه ریخته روی حرارت میزاریم هم میزنیم شکر حل بشه بعد که جوشید آماده س میزاریم کنار خنک بشه ۳ بعد از استراحت کمی خمیر رو ورز میدیم بعد ازش برمیداریم سطح کار ارد میپاشیم باوردنه به ضخامت ۳یا۴ میلیمتر بازمیکنیم وباقالب گل مینا که در۳سایز هست قالب میزنیم به ترتیب روی هم میزاریم باانگشت وسط گلها رو فشار میدیم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم باید برعکس بزاریم داخل روغن تا شکل گل مینا خوشگل بشه ۴ برا گیس باف سه تانوار ازخمیر برمیداریم میبافیم وبرا ی پاپیونی هم باکاتر گرد قالب میزنیم وسطشو جمع میکنیم ویه نوار کوچیک باخمیر میبندیم واینها روهم داخل روغن سرخ میکنیم. ۵ باید خاگینه ها رو بلافاصله از تو روغن بندازیم توشربت تا شربت جذب بشه بستگی به خودتون داره خواستین شیرینیش کم باشه بزارین خاگینه ها کمی از داغی بیفته بعد بنداز ین داخل شربت وبعد تو سبد بزارین توشربت اضافه دربشه سرو کنید نوش جون سایر نکات خاگینه گل مینا باید آرد رو کم کم اضافه کنید تایه وقت خمیر سفت نشه، بستگی به آردها داره برا بهتر چسبیدن گلها مرکز هر گل میتونین کمی باانگشت آب بزنین تاموقع سرخ شدن جدا نشه وحتما برعکس بندازین گل مینا رو داخل روغن http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
خورش گردو اسفناج یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید. مواد لازم: روغن به میزان لازم گردو 400 گرم اسفناج 1 كیلو گوشت (خورشتی) نیم كیلو رب انار 1 لیوان پیاز 1 عدد نمك زردچوبه فلفل به میزان لازم 1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید. 2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفته http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🐟🐠😋 ژله بلوبری ۲ بسته ژله آلوئه ورا ۱ بسته بستنی وانیلی ۱ لیوان شکلات سنگی به مقدار لازم پاستیل ماهی به مقدار لازم ابتدا هر بسته ژله بلوبرى را با یک لیوان آب جوش به روش بنمارى حل میکنیم و بعد از سرد شدن،بستنی که از قبل به دمای محیط رسیده باشه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یک دست شود. ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنیم و مقداری از ژله ی بلوبرى را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم تا نیم بند شود. یه کاسه ی کوچکتر را انتخاب کرده و جداره ی بیرونی آن را چرب میکنیم روی ژله ی بلوبرى که نیم بند شده قرار میدهیم و به مدت ده دقيقه در یخچال می گذاریم.پس از این مدت ظرف را از یخچال بیرون میآوریم و ما بقى ژله ی بلوبرى را به آرامی در آن می ریزیم به طوری که تا بالای کاسه ی کوچکتر را پر کند و مجددا ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا ژله به صورت کامل خودش را بگيرد. ژله الوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل نموده و اجازه میدهیم سرد شود.سپس ظرف ژله را از یخچال بیرون آورده و کاسه ی کوچکتر را به آرامی از آن جدا ميكنيم. چند عدد پاستيل ماهی را در آن قرار میدهیم و مقدار کمی ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم و به مدت ده دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.پس از این مدت ما بقى ژله الوئه ورا را به آن اضافه میکنیم و می گذاریم ژله خودش را کاملا بگیرد.پس از اینکه ژله کاملا خودش را گرفت آن را از ظرف خارج کرده و سرو میکنیم. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
بدون تخم مرغ @shirini71 خرما 225 گرم شیر 1و1/2 پیمانه آرد 1و1/2 پیمانه جوش شیرین 1و1/2 قچ شکر 1 پیمانه کره آب شده 4 ق غ بادام خرد شده 1 ق غ بادام هندی 1 ق غ کشمش 1 ق غ نمک ¼ ق چ شیر و خرما را با هم میکس کنید. آرد الک شده و نمک و شکر و جوش شیرین و کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر کشمش و بادام و بادام هندی را اضافه کنید و مخلوط کنید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. کیک را به مدت 30 دقیقه تا زمانی که کاملا بپزد و خمیر به چنگال نچسبد در فر قرار دهید. 5 تا 10 دقیقه زمان بدهید تا خنک شود سپس از قالب جدا کنید. برای تزیین کیک از آجیل میتوانید استفاده کنید. به جای کره از روغن مایع هم میتوان استفاده کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نصف بسته ژله آلووئه را رو با نصف لیوان اب جوش بن ماری کرده و بعد خنک شدن یک چهارم لیوان شیر یا بستنی اضافه میکنیم یه بسته ژله بلوبری رو هم با یه لیوان اب جوش بن ماری کرده و بعد خنک شدن نصف لیوان شیر اضافه میکنیم قالب گرد رو کمی حالت کج گذاشته و ژله سفید رو میریزیم میزاریم یخچال یا فریزر نیم بند بشه بعد صاف گذاشته و نصف ژله آبی رو میریزیم و نصف دیگه رو تو سینی مستطیلی (مثل ژله رولی) میریزیم که بعدا قسمتهای لازم رو برش بزنیم وقتی ژله ها گرفتن تو ظرف سرو برگردونده، و قسمتهای لازم رو مثل شکل برش میزنیم دهنش رو با قلمو و رنگ خوراکی کشیدم، چشماش شکلات تلخ هست که دایره بریدم، دماغش هویچ هست @shirini71
ایده ژله تولد که با ژله های قالب زده وژله آلورا به صورت ویترینی درست شده,اول ژله های رنگی رو قالب می زنید و بعد ژله آلورای حل شده وتقریبا" خنک شده رو می ریزیید رو ژله های قالب زده@shirini71
ژله مناسب تولد👆@shirini71
برای این ژله ۴ بسته ژله استفاده شد که ۲بسته آناناس من ریختم و۲ بسته بلوبری هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر توش ریختم .جای حروف رو کمی ژله رنگی ریختم گذاشتم کمی ببنده بعد قیمت پاپیون رو ژله بلوبری ریختم وقتی کمی خودش رو گرفت یک لایه ژله آناناس رو ریختم که میتونین از ژله الورا وشیر هم استفاده کنین که سفید رنگ میشه .بعد که کمی بست مجددا ژله بلوبری ریختم ودر اخر هم باز ژله اناناس.برای اینکه ژله راحت در بیاد و حروف گیر نکنه به جز اینکه قالب رو چرب میکنی در اخر ه قالب رو که حروف هست چند ثانیه توی اب گرم نگه دارین که حروف گیر نکنه به قالب @shirini71❤️
ایشون آش گوجه هستن که خیلیم خوشمزه هستند😋اکثر دوستان بلدن و با روش های مختلفی درست می شه این آش اما من روشی که خودم درست کردم را می گم🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 مواد لازم: گوجه فرنگي حدود ٢ كيلو گندم پخته شده ١ ليوان لپه پخته شده ١/٢ ليوان سبزي آش نيم كيلو آبغوره ١/٢ ليوان آب ١ ليوان آب گوشت ١ ليوان پياز متوسط ٢ عدد نعنا داغ به ميزان لازم پونه خشك ١ ق س نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا گوجه ها را كاملا ميكس كرده و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد بعد كه خوب جوش خورد و كمي غليظ شد گندمي را كه جدا گانه پخته بوديد داخلش بريزيد و كمي ميكس كنيد با گوشت كوب برقي خيلي نياز نيست كه له بشه.مي تونيد هم ميكس نكنيد كه دانه هاي گندم معلوم باشه بعد آب گوشت و آب و لپه پخته شده را داخلش مي ريزيم و كمي صبر مي كنيم تا جا بيفته در آخر هم سبزي آش و آبغوره و نعنا داغ و پونه و پيازي را كه با روغن و زرچوبه تفت داده بوديد را داخلش ريخته و نمك و فلفلش را هم اضافه كرده و هم زده و صبر مي كنيد تا آشتون كامل جا بيفته.من از فلفل قرمز هم استفاده كردم كه كمي تندتر بشه.در ضمن اگر آب گوشت نداشتيد مي تونيد از يك عدد استاك گوشت استفاده كنيد و همچنين به جاي گندم از برنج پخته شده هم مي توانيد استفاده كنيد.بعد از جا افتادن رويش را به دلخواه با پياز داغ و نعنا تزيين كنيد. @shirini71❤️
مواد لازم: نشاسته 1لیوان ماست پر چرب یا خامه ای 1لیوان سرخالی آرد سفید 2قاشق غذاخوری روغن مایع 2قاشق غذاخوری آب 2قاشق غذاخوری زعفران کمی جوش شیرین کمی روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم شیره زولبیا: شکر 2لیوان آب وگلاب باهم 1لیوان سرخالی گلوکز 2قاشق غذاخوری هل درسته چند عدد نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا 1قاشق مربا خوری آب لیمو زعفران کمی طرز تهیه: نشاسته را با ماست مخلوط کرده وهم بزنید تا کاملا حل شود , آرد روغن مایع وآب را کم کم اضافه کنید(این مایه نه باید خیلی روان باشد ونه خیلی غلیظ میزان آب,آرد وروغن بستگی به غلظت دارد) زعفران را مخلوط کرده سپس در ظرف را بپوشانید وبرای چند ساعت در دمای محیط قرار دهید,بعد از این مدت حدود 2سانت روغن مایع در ظرف بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود,نصف مواد را جدا کرده به اندازه نوک چاقو جوش شیرین اضافه ومخلوط کنید ودرقیف زولبیا یا ظرف سس بریزید,کمی از مواد را داخل روغن بریزید اگر سریع از کف جدا شد وپف کرد گرمای روغن کافیست,در این مرحله سرعت عمل داشته باشید مایه زولبیا را به صورت حلقه ای ریخته وکمی که طلایی شد زیر ورو کنید,بعد داخل شیره گرم بگذارید(بهتر است شیره را 10 دقیقه قبل از سرخ کردن زولبیا آماده کنید) و حدود 30 ثانیه زمان بدهید تا شیره جذب زولبیا شود سپس درآورده وداخل صافی بگذارید تا شیره اضافی آن گرفته شود دقت کنید که زولبیا ها را روی هم قرار ندهید بعد با پودر پسته تزیین ونوش جان کنید. نکته1: اگر بیش از حد جوش شیرین اضافه کنید زولبیا حباب زده و شکل مطلوب را نخواهد داشت در این صورت کمی از مایه به آن اضافه کنید
🌱یک عمر باید بگذرد تا بفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم نه خوردنی بود نه پوشیدنی،فقط دور ریختنی بود... و چقدر دیر می فهمیم که زندگـی همین روزهاییست که منتظـر گذشتنش هستیم ✨صبح بخیر @shirini 71❤️ ❣️❣️❣️
‍ ‍ ‍ 💓 👌👌هفتم اردیبهشت 1398 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک لیوان شیر کم چرب+2 عدد بیسکوئیت ساقه طلایی(200کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق استانبولی( 220کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +2 قاشق غذا خوری الویه رژیمی+2 کف دست نان لواش(230کالری) ❣بعد از شام یک کاسه کوچک ماست کم چرب @shirini71
مواد لازم سبزی کوکو(۴۰۰گرم تره شوید ونعناع ) تخم مرغ۴عدد ارد۳ق غ سر پر نمک وادویه وزردچوبه پکینگ پودر ۱ق چ زرشک گردو خوردشده طرز تهیه سبزی رو ریز خورد کردم وتخم مرغ وادویه ونمک رو اضافه کرده مخلوط کردم ارد وپکینگ پودر رو اضافه کردم وگردو وزرشک روهم ریختم وهمه مواد رو خوب مخلوط کردم تو ماهیتابه که روغن داره وداغه مواد کوکو رو ریختم و کوکو رو برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشض 🌽🌽🍆🍆🍖🍖🍟🍟@shirini71❤️
روشی که در شمال برای آماده کردن ماهی دودی به کار می برند از این قرار است که ✨قطعه ای از ماهی را درون کاسه ای سفالی قرار می دهند و زمانی که برنج آماده دم کشیدن است کاسه را روی برنج قرار می دهند. ماهی با حرارت و بخاری که از برنج می گیرد آرام آرام می پزد و نرم می شود. وقتی برنج دم کشید کاسه را با احتیاط از روی برنج برمی دارند و آبی که داخل کاسه جمع شده دور می ریزند و ماهی را برای خوردن سر سفره می آورند. معمولا ماهی شور را در شمال با غذاهایی مانند باقلا قاتق، ترشه تره و … نوش جان می کنند. ✨روش دیگری برای آماده کردن ماهی شور استفاده می شود که آن را برای سرخ کردن آماده می کنند به این صورت که: ماهی را شب قبل در آب خیس می کنند و آب آن را چند بار عوض می کنند. صبح روز بعد ماهی را خوب می شویند. ماهی را از صبح تا شب با حرارت ملایم بخارپز می کنند و اصلا نباید آب به ماهی برسد. با این روش استخوان های ماهی هم کاملا نرم می شوند. ماهی بخارپز شده را تکه تکه می کنند و استخوان آن را می کشند اما باید مراقب بود تا ماهی متلاشی نشود. حالا ماهی آماده است و می توان آن را کنار غذا سرو کرد. ✨در برخی از شهرهای جنوب ماهی شور را در آب جوشانده و پس از پاک و خرد کردن؛ آن را در روغن تفت داده و همراه با کشمش و برنج دم می کنند و می خورند. ✨✨نکات و هشدارها ✨✨ برای تکه کردن ماهی شور پیش از پختن، باید دستتان قوی باشد و مراقب باشید دستتان را نبرید. ✨ماهی دودی با فویل مواد لازم ماهی سفید دودی: 900 گرم آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری شوید خشک: 1 قاشق غذاخوری شنبلیله خشک: 1 قاشق غذاخوری جعفری، شوید و پیازچه تازه خرد شده: چند شاخه لیمو ترش: 1 تا 2 عدد روغن زیتون طرز تهیه لیمو ترش را فشرده و آب آن را روی سطح ماهی و درون آن نیز بریزید. در یک کاسه کوچک آرد و سبزیجات خشک را مخلوط کنید و این مخلوط را درون شکم ماهی بمالید. سبزجات تازه را درون شکم ماهی قرار داده و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در سراسر حفره شکمی ماهی بریزید و خوب پخش کنید. ماهی را درون فویل آلومینیومی پیچیده و درون فری که از قبل گرم کرده اید، 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس با سبزی پلو، سالاد شیرازی و ترشی میل کنید. @shirini71❤️
شیر 1 لیوان@shirini71 طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده بستنی 7 ق غ شکر به میزان دلخواه خامه 2 ق غ همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید. ❣️❣️❣️
آرد 2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق چ نمک 1/2 ق چ شیر 1 پیمانه عصاره وانیل 1 ق چ خرما 1/4 پیمانه تکه تکه شده گردو 1/4 پیمانه خرد شده تخم مرغ درشت 1 عدد یا دو عدد متوسط کره 4 ق غ فر را با دمای 200 درجه از قبل روشن کنید. آرد الک شده و خرما و گردو و بیکینگ پودرو نمک را با هم مخلوط کرده. کره را آب کنید کنار گذاشته تا خنک شود اما نبندد. تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید شیر و شکر و وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید. قالب های مافین را چرب کنید یا کاغذ مخصوص بیندازید. کره آب شده را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید مواظب باشید کره داغ نباشد چون تخم مرغ پخته می شود. مخلوط به دست آمده را به مواد خشک اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. خمیر را داخل قالب ها را ریخته به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که خلال دندان فرو میکنیم مواد به آن نچسبد. به جای خرما از سایر میوه های خشک هم میتوانید استفاده کنید @shirini71❤️