#نان_اسفناج_و_پنير
مواد لازم خمير:
تخم مرغ ٢ عدد
كره ٥٠ گرم
مايه خمير ١ ق س
آرد به ميزان لازم
نمك ١ ق چ
شكر ١ ق چ
روغن مايه ١ استكان كمر باريك
شير ١ ليوان يا ٢٥٠ ميلي ليتر
آب ٢/٣ ليوان
مواد مياني:
اسفناج پخته حدود يك كيلو
پياز داغ يك پيمانه
پنير سفيد يا هر پنير دلخواه به ميزان لازم
فلفل قرمز ١ ق چ
نمك ١ ق چ زردچوبه١ ق چ
طرز تهيه:
ابتدا مايه خمير را با شكر و آب ولرم هم زده تا عمل بياد سپس تخم مرغ و روغن مايع و شير و كره و نمك را هم زده حدود يك استكان از آرد را اضافه كرده بعد مايه خمير عمل آمده را ريخته بعد آرد را كم كم اضافه كرده تا جايي كه خمير لطيفي به دست بياد زياد آرد نريزيد كه خمير سنگين بشه و بعد از پخت سفت بشه.كمي ورز داده حدود يك ساعت استراحت مي دهيم بعد خمير را باز كرده مراد مياني را داخلش گذاشته به دلخواه پيچيده حدود ٢٠ دقيقه استراحت مجدد مي دهيم سپس رويش رومال زرده تخم مرغ و زعفران و كمي شير ماليده كنجد يا سياه دانه پاشيده در فر از قبل گرم شده در فر ١٩٠ درجه حدود نيم ساعت تا رويش طلايي شود مي پزيم
@shirini71
#عصرونه
#دوشاب_برنج
#تنقلات
دوشاب برنج شمالی
دوشاب یا شیره انگور یا شیره خرما یک لیوان
برنج سرخ کرده (هرچی برنجش پوکتر وپفکی تر باشه بهتره)۲تا ۳لیوان( پلو آبکش شده هاتون اضافه میاد خشک کنید بعد تو روغن سرخ کنید جوری که مثل پفک پف کنه)
مغز گردو نگینی هرچه بیشترخوشمزه تر
زیره یک قاشق(که من دوس ندارم نمیریزم)
کنجد سلیقه ای من دو ق غ ریختم
میتونید انواع مغزها و حتی کشمشم توش بریزید
شکر۳ق غ
ابتدا دوشاب رو,روی اجاق میزاریم با شکر,وقتی به قل زدن افتاد و شکرش اب شد گردو و زیره و کنجد یا هر مغزی که داریم اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم بعدشم برنج سرخ کردمون رو اضافه و تند تند هم میزنیم که تمام برنج با شیره مخلوط بشه بعدشم برنجارو تو سینی یا ظرف پیرکس پهن میکنیم اندازه یه بند انگشت قطرش کافیه روشم گردو خورد شده و کنجد میپاشیم و با پشت ملاقه فشار میدیم تا بهم بچسبه,
یه یکساعتی تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره بعد برش بدید
ashpazkhane.gilani
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_تابه_ای
#پیتزا_فوری
آرد: 1 لیوان، تخم عدد: 1 عدد ، شیر: 1 لیوان، بکینگ پودر: 1 دوم ق چ، نمک،فلفل،آویشن، سس گوجه فرنگی:به میزان لازم ، کالباس: 6 تا 10 ورق، پنیر پیتزا: 200 گرم،فلفل دلمه های رنگی:به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شیر رو باهم مخلوط کرده و باهمزن دستی هم میزنیم،بعد ادویه ها و بکینگ پودر رو اضافه کرده و هم میزنیم،آرد رو طی سه مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.
کف تابه رو با کمی روغن مایع چرب کرده،روی حرارت میزاریم تا گرم بشه،چهار ق غ از مواد رو داخل تابه ریخته و صبر میکنیم تا حباب حباب بزنه ،خمیر رو برگردونده و یک ق سس میزنیم ،بعد مقداری پنیر پیتزا ریخته،بعد کالباس خوردشده و فلفل دلمه ای و باز کمی پنیر پیتزا.
چند دقیقه صبر میکنیم اطراف خمیر که طلایی شد درِتابه رو گذاشته و یک ربع زمان میدیم تا پنیرهای روی خمیر هم آب بشه.
مواد پیتزا کاملا دلبخواهه میتونید از ذرت هم استفاده کنید یا گوشت چرخکرده.
من در سایزکوچک این مدل تابه درست کردم و پنج عدد پبتزا کوچک به من داد.
@shirini71
#شیرینی_پرالین_بادام_زمینی
مواد لازم:
آرد پانصد گرم
روغن جامد دویست و بیست گرم
پرالین یا کره بادام زميني دو ق س پر
بادام زميني تست شده خیلی ریز شده پنجاه گرم
پودر قند دویست و بیست گرم
وانيل يك چهارم ق چ
پودر كاكائو دو ق س
بادام زمینی خرد شده برای غلتاندن به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر قند را با همزن خوب زده تا سفيد بشه بعد کره بادام زميني را اضافه کرده هم زده بعد وانیل و كاكائو را اضافه كرده بعد بادام زميني خيلي ریز را ریخته و در آخر آرد را كم كم اضافه مي كنيم و کمی ورز داده بعد در دمای محیط حدود دو ساعت تا بیست و چهار ساعت استراحت داده بعد کمی ورز داده و گلوله هایی اندازه گردو کمی کوچکتر برداشته و داخل بادام زميني خرد شده می غلتانیم بعد داخل سینی فر گذاشته در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي صد و هشتاد درجه می پزیم حدود پانزده تا بیست دقیقه تا زیرش کمی طلایی بشه.بعد باید از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد بشه بعد از سینی خارج کنید.
@shirini71