eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سی و یکم شهریور ماه ۱۴۰۰💙💙 💦 8 لیوان آب در طول روز فراموش نشود. 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان شیر کم چرب 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ ده عدد بادام درختی 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک کفگیر ماکارونی یا سه تکه پیتزا 🍋عصرانه : قهوه با یه تکه شکلات تلخ 🍋شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ سبزیجات 🍋بعد از شام 3 عدد خرما 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر خوشمزه یک لیتر شیر یک استکان فندق پودر شده(میتوانید از پسته بادام و گردو هم استفاده کنید) یک عدد زرده تخم مرغ یک لیوان شکر دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اندازه لیوان 200 میلی ( چهار پنجم لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه استکان 125 میلی (نسف لیوان دسته دار فرانسه) شکر و نشاسته و زرده تخم مرغ را با داخل قابلمه ریخته و شیر را کم‌کم اضافه می‌کنیم و با همزن دستی هم می‌زنیم پودر نارگیل و پودر فندق را هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا بجوشد و قوام بگیردداخل پیاله‌ها ریخته و بعد از سرد شدن به دلخواه تزئین می‌کنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 دستور پخت اوشی پلو🍛🍛 مواد لازم برای7️⃣ نفر 🔹گوشت ۷۵۰ گرم 🔹هـویج خلالی شده ۶۰۰ گرم 🔹برنج ۹۰۰ گرم 🔹روغن حیوانی یا کره ۳۰۰ گرم 🔹پیاز بزرگ ۳ عدد 🔹فلفل قرمز تند ۱ قاشق چای خوری 🔹سیر رنده شده ۳ حبه 🔹نمک ۱ قاشق چای خوری 🔹ادویه پلویی ۱ قاشق چای خوری 🔹زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری طرز تهیه👇👇 ✅ ابتدا در ظرف مناسبی مقداری كره ریخته و پیازها را نگینی كرده و در آن نیمه سرخ میكنیم. ✅گوشتها را به اندازه های دلخواه خرد كرده و اضافه میكنیم و به قدری تفت میدهیم كه تغییر رنگ دهد و كاملا سفید شود. ✅ حالا هویج ها را هم اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و بیشتر كره به جز مقداری كه میخواهیم روی برنج دهیم را به آن اضافه میكنیم و سپس ادویه ها و زعفران را به همراه سیر رنده شده اضافه میكنیم و قدری تفت میدهیم تا عطر ادویه كاملا به مشام بیاید. ✅حالا یك پیمانه آب به مواد اضافه میكنیم و اجازه میدهیم گوشت با حرارت ملایم بپزد و اب آن كاملا تبخیر شود. ✅ در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و از مواد به صورت لا به لا استفاده میكنیم و برنج را دم می اندازیم. 🎀 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 🥣کدو ، قارچ و پیاز را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سرکه ، کمی روغن زیتون ، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید. سبزیجات را داخل ظرفی بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کباب شوند 🎀 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک نوتلای خوشمزه که بافت فوق العاده ای داره و طعم بینظیر 👍👌 اگه میخوایید لایه لایه درست کنید از گاناش برای بین کیکها استفاده کنید اگه روکش ساده هم بخوایید بکشید که برای تولد استفاده کنید از گاناش استفاده کنید👌 خلاصه اینکه یه کیک عالی برای هر مناسبتی که می تونید شیک و مجلسی و یا ساده استفاده کنید کلیپ آموزشی👆 رسپی👇
موادلازم : تخم مرغ : ۴ عدد آرد : ۲ پیمانه شکر : ۱ پیمانه شیر : ۱پیمانه روغن : ۱ پیمانه نوتلا : ۴ ق‌غ سرپر پودر کاکائو : ۳ ق‌غ بکینگ پودر : ۱ ق‌غ وانیل : ۱.۲ ق‌چ 🔸فر رو از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه به هیچ وجه بیشتر از ۱۰ دقیقه نشه دلیل ترک خوردن کیک من هم این بود که فر به مدت طولانی تری گرم شده بود . 🔸 قبل ازینکه داخل قالب کاغذ روغنی رو بندازید بهتره یکم چربش کنید هم سطح کیکتون موقع سرو نرم تره هم باعث میشه کاغذ روغنی از کیک راحتر جدا بشه و حتما هم قبل از ترکیب مواد کیک این کار رو انجام بدید . 🔸میزان هم زدن تخم مرغ و شکر خیلی روی بافت کیک تاثیر داره پس با حوصله انجام بدید و تا زمانی که سفید و کشدار بشه این کارو ادامه بدید . 🔸به جای نوتلا میتونید از نمونه ایرانیش میندلا استفاده کنید . 🔸میتونید به جای نوتلا از شکلات صبحانه های دیگه هم استفاده کنید ولی حتما قبلش تست کنید چون داخل نمونه های ایرانی خیلی طعم فندق قالبه و اینجوری طعم کیکتون به تلخی میزنه . 🔸 حتما اول نوتلا رو اضافه کنید بعد روغن و شیر رو اینجوری نوتلا کامل داخل مواد حل میشه اگر بعد روغن و شیر اضافه کنید گوله گوله میشه و خوب حل نمیشه . 🔸 وقتی مواد رو داخل قالب ریختید قالب رو چند مرتبه به سطح صاف ضربه بزنید تا حباب های هوا خارج بشه 🔸 وقتی قالب رو داخل فر گذاشتید به هیچ وجه تا نیم ساعت اول در فر رو باز نکنید 🔸 بعد از ۴۰ تا ٤٥ دقیقه یک خلال دندون داخل مرکز کیک فرو کنید اگر مواد بهش چسبید باید مدت بیشتری داخل فر باشه اگرم نه که کیکتون آمادست 🔸اگر توستر یا سولاردام دارید و یا برای بار اوله که دارید این کیک رو درست میکنید بهتر دمای فرتون ازون چیزی که داخل دستور نوشته شده ۲۰ درجه پایین تر و مدت زمانتون بیشتر باشه ( ۱۶۰ درجه به مدت ۱ ساعت یا کمتر ) 🔸وقتی کیک رو از فر خارج کردید حتما بزارید سرد بشه بعد از قالب جدا کنید و برش بدید من چون عجله داشتم مجبور شدم داغ برش بزنم ولی به هیچ وجه شما این کار رو نکنید 🔸 اگر کیکتون بیش از حد پف کرد یا روش ترک خورد اصلا ایرادی نداره لایه روییشو با چاقو اره ای برش بزنید و تزئینش کنید و نوش جان کنید 🥰❤️ fiuz.food ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71