eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: یک کیلو سیب زمینی دو فنجان آرد سوخاری یدونه تخمرغ یدونه پیاز رنده شده کمی جعفری ریز خورد شده سه حبه سیر رنده شده یک قاشق رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی پودر زیره طرز تهیه: سیب زمینیارو پوست بکنید و بذارید آبپز بشه،بعد تو آبکش بذارید تا آبش بره و خنک بشه، بعد سیب زمنیا که خنک شده رنده میکنیم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا مواد به خورد هم بره، بعد از مواد به اندازه تخمرغ برمیداریم و با دست بهش شکل میدیم، همینجوری مواد دونه دونه شکل بدید و تو بشقاب بچینید تا مواد تموم شه، بعد دو سه تا تخمرغو بشکنید تو یه کاسه و هم بزنید، اول کوکو هارو توی تخمرغ بزنید بعد توی روغن سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گوسفندی 300گرم لپه 1پیمانه پیاز 2عدد متوسط الو خورشتی به دلخواه کدوحلوایی 400گرم برنج ابتدا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده و تفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو بهش اضافه و تفت میدیم و بعد لپه رواضافه میکنیم و تفت میدیم و زردچوبه و رب میزنیم و 2پیمانه اب میریزیم روش و روی حرارت ملایم میزاریم بجوشه و جا بیوفته . کدوحلوایی رو خورد کرده و یه تفت خیلی کم میدیم درحدی ک رنگش اصلا عوض نشه ،ده دقیقه اخر پخت الو و کدوحلوایی رواضافه میکنیم. برای ته دیگ برنج من وقتی برنج روابکش کردم مغز تخم افتابگردان ریختم ته قابلمه و یکم برنج رو زعفرونی کردم و روش ریختم و دم انداختم . نوش جونتون. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شما میتونید برای پایه ی چیز_کیک از کیک ساده ،اسفنجی،شیفون و یا کراست بیسکوییتی (ترکیب پودر بیسکوییت دایجستیو و کره )استفاده کنید ولی شخصا روی کراست کیک تاکید دارم چون بنظرم چیز کیکه نه چیز بیسکوییت لبوی پخته و پوره شده _ یک پیمانه پنیر ماسکارپونه__ صد گرم خامه ی صبحانه_صد گرم پودر ژلاتین _ یک ق غ شیر _ یکسوم پیمانه پودر قند یا عسل __ به میزان لازم پودر هل _ نصف ق چ‌ پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و پس از شکفته شدن ، به روش بن ماری حل کنید. کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. خامه و پنیر را با همزن یا گوشتکوب برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس پوره ی لبو و پودر هل را اضافه کنید کمی پودر قند الک شده یا عسل تا جایی که شیرینی کرم با ذائقه تون هماهنگ باشه اضافه کنید ( من یک ق غ سرپُر پودر قند اضافه کردم) سپس ژلاتین حل شده را نیز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و داخل یا روی کیک یا روی کراست بیسکوییتی بریزید و سطح آنرا صاف کنید و برای ۳-۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید * درصورت تمایل بجای پودر هل میتونید از یکچهارم ق چ وانیل استفاده کنید تخم مرغ _چهار عدد شکر _ یک و نیم پیمانه آرد_دو پیمانه پودرکاکائو_ سه ق غ سرپر روغن مایع _ نصف پیمانه آب ولرم_ نصف پیمانه بکینگ پودر_ دو ق چ وانیل _یک هشتم ق چ شکلات تلخ _ چهل گرم شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. آرد،بکینگ پودر، پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید. تخم مرغ ، شکر، وانیل را با همزن زده تا کاملا حجیم و روشن شود. آب ولرم و روغن و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید . مواد خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. داخل قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه تا زمانیکه تِستر تمیز بیرون آید بپزید. cake_asan @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم بادمجان بی دانه ۴ عدد تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده) پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه) جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه) بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود. در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود. giallozafferano آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان بکینگ پودر ۲ ق چ تخم مرغ ۳ عدد ماست ۳/۴ لیوان روغن ۳/۴ لیوان وانیل ۱/۲ ق چ رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز چند قطره پودر کاکائو برای بین لایه ها به میزان لازم آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره ماست و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه مایه کیک رو به ۳ قسمت تقسیم کنید به یک قسمت که مقدارش بیشتره رنگ قرمز و به یک قسمت رنگ سبز اضافا کنیدقسمت سوم رو هم ساده نگه داریدکف قالب کاغذ روغنی بندازیدمن از قالب به سایز ۲۳ در ۱۳ استفاده کردم ول مواد سبز رو داخل قالب قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید بعد یک لایه نازک پودر کاکائو روش الک کنید قسمت بدون رنگ رو آروم روی پودر کاکائو بریزید موقع ریختن دقت کنید که مایه کیک روی سطح پودر کاکائو پخش بشا چون بعداً نمیتونیم خیلی صافش کنیم چون باعث میشه پودر کاکائو تکون بخوره روی این قسمت هم یه لایه نازک پودر کاکائو الک کنید و در نهایت رنگ قرمز رو بریزید قالب رو در فر گرم شده لا دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه قرار بدید بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد از قالب دربیارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕طرز تهیه پیتزا سیسیلی 🔸مواد لازم: ▫️خمیر پیتزا ▫️نمک: 1/2 قاشق چای خوری ▫️گوجه فرنگی: 1 کیلو گرم ▫️سیر: 3 حبه ▫️پیاز: 2 عدد ▫️روغن زیتون: 4 قاشق غذا خوری ▫️زیتون سیاه: 20 عدد ▫️آویشن: 1 قاشق چای خوری ▫️پنیر پیتزا: 200 گرم 🍕دستور پخت : گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آن ها را می گیریم و آن ها را ریز ساطوری می کنیم.نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم. فر را تا 200 درجه گرم می کنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم.وسط هر کدام از قرص ها را گود می کنیم. آن ها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر می کنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آن ها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم.باقی مانده روغن زیتون را روی آن ها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار می دهیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰👩‍🎤👩‍🎤 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴ تا خيار ۱ انار دون شده، ۲ تا پيازچه خرد شده رو مخلوط كنيد برای سس: ۲ ق غذاخوری روغن زيتون ۳ ق غ آبليمو نمك و فلفل سياه روی سالاد مقداری پنير فتا مكعبی بريزيد و سس رو روش بريزيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
دسر سه لایه👌 . . برای تهیه این دسر زیبا، ابتدا خیلی کم کف قالبتون و چرب کنید، برای لایه اول از ژله کیوی یا لیموترش استفاده کنید ، میوه استفاده شده در لایه اول انگور سبز هست. بعد از این که لایه اول نیم بند شد لایه دوم که پاناکوتای وانیلی خنک شده هست و اضافه میکنیم ، البته می تونید از ژله بستنی هم استفاده کنید، یعنی ترکیب ژله الوورا و بستنی وانیلی ولی دقت کنید ژله بستنی به این سفیدی نمیشه و کمی حالت دو رنگ پیدا میکنه وبرای لایه اخر هم از ژله توت فرنگی به همراه توت فرنگی استفاده شده دقت کنید توت فرنگی هاتون و برش نزنید و درسته داخل ژله بذارید ، چون اگر برش بدید، ممکن هست ژله درست نبنده یا دیر ببنده . روش تهیه پاناکوتای وانیلی مواد لازم شیر  ۳ پیمانه شکر  ۱ پیمانه خامه  ۱ بسته(خامه صبحانه) پودر ژلاتین  ۳ قاشق غذاخوری وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر و‌شیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید و‌بزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه ، وقتی کاملا با محیط هم دما شد و شیر هم از داغی افتاد خامه  رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هم‌اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋👨🏻‍🍳 مواد لازم : 🍆🍅بادمجان و گوجه فرنگي ٥عدد... 🧄سير ٤ حبه ... جعفري ١٥٠ گرم ، نعنا ١٠٠ گرم ، گشنيز ٥٠ گرم... 🧅🥚پياز و تخم مرغ هر كدام يك عدد... 🧂نمك و فلفل ، زرد چوبه 🍾روغن زيتون و روغن مايع و آبغوره به مقدار لازم ... 🍽 طرز تهيه : بادمجان ها رو بشوريد و در آب نمك بخيسونين بعد از چند ساعت آبكشي كنين و حبه اي خرد كنين با روغن مايع تفت بديد پياز رو حبه اي خرد كرده در ماهي تابه ديگري با روغن مايع تفت بديد ، سير رو خرد كنين و همراه با پياز تفت بديد تا طلايي بشه سپس بادمجون هايه تفت داده شده رو به ماهيتابه پياز داغ اضافه كرده و تفت ميديم سپس سبزي هاي شسته شده رو ميشوريم و ريز خرد ميكنيم با يك حبه سير خرد شده در ماهيتابه تفت مي دهيم و به مواد قبلي اضافه ميكنيم 🍅گوجه ها رو پوست ميگيريم و رنده ميكنيم و ميريزيم روي مخلوط و نمك و فلفل و روغن زيتون و آبغوره رو بهش اضافه مي كنيم و ميزاريم بجوشه 🍳در نهايت يك عدد تخم مرغ رو روي مخلوط ميشكنيم و هم نمي زنيم تا سفت بشه . 👨🏻‍🍳لم كوزه گري : اين غذا آبكي نيست براي پختنش آب گوجه و آبغوره كافيه واسه وعده ناهار ميشه با برنج و سيرترشي ميل كرد براي وعده شام هم با نون ميل كنين در نهايت با چند عدد بادمجون سرخ شده و چند برگ نعنا و جعفري تزئينش كنين . خورشت ما آماده است بخورين و لذت ببرين 😋 zidareben @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون سوخاری فعالیت امروزم مدیر پز کانال😍😍😍 آموزش این مدل پذیرفته میشود( هزینه یی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:قارچ نيم كيلو (ورقه شده)،كاهو يك بوته كوچك،پياز باريك خلالي شده يك عدد كوچك،ذرت كنسروي يك ليوان،مايونز (يا ماست سفت) دو ق،آبليمو دو ق،نمك و فلفل و پودر سير،شويد تازه چهار ق غ،خيار شور شش عدد حلقه حلقه خرد شده طرز تهيه:قارچها رو داخل قابلمه بريزيد و با آب روي شعله بذاريد تا به جوش بياد بعد پنج دقيقه بجوشه و آبكش كنيد تا كامل آب اضافش بره. حالا همه مواد رو با هم مخلوط و سالاد رو سِرو كنيد. step.by.step.cooking @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: - 500 گرم قارچ بی بی (کوچک) -3 ق غ روغن زیتون 1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده 1/2 فلفل دلمه ای قرمز 3 ق غ گیشنیز خرد شده سس : 1/2ق چ نمک 2 ق غ سس سویا 1 ق غ شکر 3 ق غ آب لیمو تازه 1 ق غ پوست لیمو طرز تهیه: قارچ ها با آب سرد بشورید و سپس قارچ ها را با دستمال خشک کنید. روغن زیتون را در قابلمه داغ شده بریزید و بعد از 15 ثانیه که روغن داغ شد حرارت را در حالت متوسط قرار داده و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شدن قارچ ها تف دادن را ادانه دهید.(تقریبا 2 دقیقه). در یک ظرف بزرگ پیاز های خرد شده،فلفل دلمه های خرد شده2 ق غ برگ گیشنیز و قارچ ها و سس را با هم ترکیب کنید . سپس در ظرف را ببندید(یا سلفون بکشید) و 2 ساعت در یخچال بگذارید. annamushroompickles @shirini71