eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻غذاهای مفید برای چشم👇👇 🌕نوشیدن روزانه حدود شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت و نیم بعد از غذا 🌕البته خنک نه یخ ونه آبی که در آن یخ باشد آب باید در یخچال خنک شود 🌕استفاده از سبزیجات و میوه جات رنگی که دارای مواد بتاکاروتن هستند مثل هویج. زردک، کدو حلوایی، گوجه‌فرنگی، خرمالو، انبه، مهمترین توصیه برای محافظت از چشم 🌕کارکرد مناسب معده واجابت مزاج راحت است آن دسته از کودکانی که عینکی می شوند اکثر آنها یبوست مزاج دارند @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 400 گرم اسفناج(از قسمت برگهاش استفاده بشه) یک لیوان آب ولرم یک لیوان شیر ولرم یک لیوان روغن مایع دو عدد تخم‌مرغ(زرده‌ها برای رومال) 42 گرم خمیرمایه خیس یا یک و نیم قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک 9_10 لیوان آرد برای وسط پوآچا: 350_400 گرم پنیر سفید برای رومال: دو عدد زرده‌ی تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری روغن مایع یک قاشق مرباخوری ماست طرز تهیه: ابتدا یک لیوان آب ولرم را روی اسفناج‌ها ریخته و با بلندر به حالت پوره در می‌آوریم. همه‌ی مواد به جز آرد را مخلوط می‌کنیم آرد را با کنترل اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر عمل آمده را هواگیری کرده و به 28 چانه تقسیم می‌کنیم. سپس چانه‌ها را به اندازه بشقاب میوه باز کرده مانند ویدئو کناره‌ها را برش زده وسط خمیر پنیر می‌گذاریم و بافت می‌زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم می‌چینیم. دوباره روی خمیرها را پوشانده و 20 دقیقه استراحت می‌دهیم. رومال زده و کنجد می‌پاشیم و در فری که روی 220 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان‌ها می‌پزیم. بعد از در آوردن از فر 5_10 دقیقه با دستمال تمیزی روی نان‌ها را بپوشانید تا نرم و پنبه‌ای بمانند. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک پیاز قرمز ریز و سه حبه سیر یک تخم مرغ سه قاشق پودر سوخاری سه قاشق جعفری خرد شده یک قاشق ماست سفت ادویه: نمک و فلفل قرمز و اویشن و زیره آسیاب شده از هر کدوم نصف قاشق چایخوری پیاز و سیر را ریز خرد کنین و در کمی‌روغن تفت بدین تا نرم شه. بعد همه مواد را با گوشت مخلوط کنین. گوجه و فلفل دلمه هم من کنارش گذاشتم. برای سس هم کمی‌ رب را با زرد چوبه در روغن تفت دادم، بعد ادویه دلخواه بزنین و آب توش بریزین و بگذارین کمی بجوشه. بعد سس را روی ها بریزین و بزارین ده دقیقه بجوشه که سس در داخل گوشت ها بره. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فلفل ، زروچوبه ، آویشن ، پول بیبر به مقدار لازم نمک به مقدار لازم سینه مرغ پخته ۱ عدد آرد سوخاری ا پیمانه جعفری ۲ قاشق غذاخوری قارچ ۲۰۰ گرم پیازچه ۲ عدد سیب زمینی پخته ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد اول از همه بگم حتما قارچ رو تفت بدین داخل روغن بعد همه موادو باهم مخلوت کنین و ورز بدین بعدشم میتونین داخل قالب بریزین و سرخشون کنین یا همینطوری با سلیقه خودتون بریزین داخل روغن و سرخ کنین. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز یه کیک پاییزی با سس مخصوص براتون آوردم . حتما امتحان کنید تا از عطر وطعم بهشتیش لذت ببرید. کیک کدو حلوایی🎃🎃🎃 همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. 2پیمانه آرد سه صفر+1قاشق مرباخوری بیکینگ پودر+1قاشق مرباخوری جوش شیرین(میتونید جوش شیرین رو حذف و به جای اون علاوه بر مقدار ذکر شده بیکینگ پودر،2قاشق مرباخوری دیگر بیکینگ پودر بریزید)+1پنس نمک رو مخلوط و سه مرتبه الک کنید. حدود 450 گرم کدوحلوایی رو پوست بگیرید و خورد کنید و با نصف لیوان آب در قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا کدوها نرم و پخته بشن و در بین پخت اونها رو با پشت قاشق پوره کنید و روی حرارت هم بزنید تا آب پوره خوب کشیده بشه. ✔در نهایت یک پوره کاملا بدون آب باید داشته باشید وگرنه کیکتون خمیر میشه. بعد با قاشق پیمانه را از پوره پر کنید و به هیچ عنوان ✔پوره رو در لیوان فشرده نکنید. 4 عدد تخم مرغ+نصف قاشق چایخوری وانیل+1پیمانه شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود. ✔ادویه های کیک رو داخل آرد الک کنید که شامل:دارچین نصف قاشق چایخوری،جوز هندی ۱/۸قاشق چایخوری،میخک۱/۸قاشق چایخوری،هل ۱/۴قاشق چایخوری سپس 1 پیمانه روغن مایع هم اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن ،هم بزنید. ✔بعد پوره کدو حلوایی رو بریزید،مواظب باشید اگه ته پیمانه کمی آب از پوره خارج و جمع شده،اون آب داخل مایع کیک نره وگرنه کیک رو خمیر میکنه من قبل از استفاده داخل الک آرد میریزم تا آبش کشیده بشه. دوباره کمی با همزن مخلوط کنید در حدی که مایه کیک با پوره مخلوط و یکدست بشه. حدود یک لیوان سرخالی گردو نگینی برای کیک لازم هست. مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه کیک افزوده و با مرحله دوم و سوم،هر بار نصف لیوان از گردوی نگینی را هم اضافه و آرام مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد برای 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود قرار دهید. وقتی پخت کیک کامل شد فر را خاموش و 5 دقیقه صبر کنید و بعد قالب رو از فر خارج و کیک را روی پنجره سیمی برگردانید تا خنک شود. من برای تزیین روی کیک از مقداری پوره کدو حلوایی دو قاشق پنیر ماسکار پونه وکمی پودر شکر ووانیل که با هم مخلوط کردم وداخل قیف ریختم ومقداری خامه فرم گرفته در قیف دیگه وسر قیف رو کمی چیدم ونوارهای باریکی با خامه وپوره کدو روی کیک کشیدم وبا سیخ چوبی بصورت رفت وبرگشت کشیدم. قالب من گرد با قطر ۲۶ بود. منبع رسپی خانم حسینی سس روی کیک😍 ۱پیمانه شیر ۱پیمانه پوره کدو کمی شکر ۱قاشق کره دو قاشق خامه صبحانه ۱قاشق نشاسته ذرت هم بزن تا به غلظت دلخواه برسه البته خامه در آخر اضافه کن سسشم خوشمزس مزه دنت میده @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نخود. 1 لیوان جو 1 لیوان ماست. 2 لیوان زرده تخم مرغ. 1 عدد آرد. 2 ق غ نمک،فلفل. بمیزان لازم روغن زیتون. 2 ق غ نعنا خشک. 1 ق م گشنیز. 5 ق غ پیاز. 1 عدد جو رامیزاریم بپزه و همچنین نخود را میپزیم داخل قابلمه جو پخته و نخود ‌‌پخته شده را میریزیم با هشت لیوان اب تا بپزه گشنیز خرد شده را هم اضافه میکنیم در این میان ماست نمک فلفل ارد و زرده تخم مرغ را باهم خوب همزده از اب اش کمی ب مواد ماست اضافه کرده خوب همزده و تمام ماست را ب قابلمه اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا بجوش بیاد وقتی ب جوش امد پیاز را ک نگینی خرد کردیم و سرخ کردیم و در اخر نعنا اضافه کرده چند تفت داده ب اش اضافه میکنیم همزده از رو حرارت برداشته @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_یا _دوشاب _سیب 🍏🍎 اول سیب ها رو خوب بشورید بعد قارچ کنید بریزید داخل قابلمه و روشون آب بریزید بزارید رو گاز تا بجوشه (تقریبا 45 دقیقه) وقتی سیب ها کاملا نرم شدن بریزید داخل گونی تمیز تا آبش کاملا صاف بشه اصلا لهش نکنید یه چیز نیمه سنگین روش بزارید تا کاملا آبش دربیاد بعد آبش رو بزارید روگاز تا بجوشه و یه تکه دارچین بندازید بزارید تا غلیظ بشه حتما کفشو بگیرید تا شفاف بشه یکم زمان میبره کم کم رنگش تیره میشه و غلیظ میشه بعد زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه بعد نوش جان کنید شیره خیلی مقوی و خوشمزه ای هس نکته : باسیب های زیر رختی عالی میشه با سیب قرمز هم میشه من با هردوتاش درست کردم ولی با سیب سبز شیره اش زیاد میشه نکته :حتما کفشو بگیرین وگرنه رنگ و طعمش خوب نمیشه لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 🍉 ( ابتکاری ) 😍 @shirini71 مواد لازم : مناسب برای 3 نفر نان تست تازه و یخ زده یک بسته نصف سینه ی مرغ 2 عدد سیب زمینی متوسط سیر دو حبه فیله ی گوجه بدون بذر ریز خُرد کرده سه عدد ( گوجه سفت باشه و لِه نباشه ) خیار سه عدد رنده شده بدون آب . سبزی خوردن ریز خُرد کرده یک استکان . ( خیار رنده شده را با سبزی مخلوط کنید ) سس مایونز به مقدار لازم . چند عدد زیتون سیاه طرز تهیه ؛ ابتدا مرغ را با سیب زمینی و سیر و نمک و زردچوبه و پیاز پختم . بعد مرغ و سیب زمینی را خارج کردم و میکس کردم ( یا رنده ریز و ریش ریش کنید ) بعد به موادم خیلی کم پودر سیر و فلفل و دو قاشق سس چیلی زدم مواد چسبناک و واقعاً خوش طعم شد . مراقب باشید مواد شُل و آبدار نباشه . بعد نان های تست را همانطور که یخ زده هست با وهر وسیله ی گرد مانندی ( یخ زده هم راحت برش میخوره و تمیز تر و ظریفتر میشه تزیین کرد ، نگران نباشید نان تست آب نمیندازه ) یکی در میان دایره ها را با مواد پر کنید و دو تا دوتا به هم بچسبانید و هر دایره را از وسط نصف کنید رو و پشت نان را خیلی کم به سس ماینوز آغشته کنید یک لایه ی نازک . بعد پشت نیم دایره سبزی و خیار چسباندم و روی دایره را گوجه ی خُرد کرده . زیتون سیاه را ریز ریز برش زدم و به عنوان تخم هندوانه وسط گوجه ها گذاشتم . برای قسمت سفید هندوانه هم دو قاشق ماینوز را تو کیسه ریختم و زیر گوجه ها یک خط سفید کشیدم . نکته : از شب قبل از مهمانی میتوانید این خوشمزه ها را آماده کنید تو ظرف در بسته در یخچال بگذارید . ( تو ظرف گود بگذارید تا موقع بسته شدن ظرف خط سفید و گوجه ها آسیب نبینند . ) در کنار عزیزانتان شاد و تندرست باشید .
اگه دنبال غذاهای لقمه ایی برای دورهمی شب یلدا هستید این گزینه هم عالیه😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 😋 ▫️آرد گندم : ۲ لیوان ▫️آرد نخودچی : ۱ لیوان ▫️شکر : ۲ لیوان ▫️روغن : ۲ لیوان ▫️آب : ۲/۵ لیوان ▫️زعفران : ۱ قاشق چای خوری ▫️پودر هل : به اندازه دلخواه 🔸شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو‌ به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یک فنجون عدس یک فنجون دال عدس یک فنجون لوبیا چشم بلبلی یک فنجون بلغور گندم دو فنجون جو پرک شده سه چهار تا شلغم چهار تا سیر سه تا پیاز یک قاشق غذا خوری زرد چوبه سبزی شامل: جعفری، گشنیز و ترخون و اسفناج همه بنشن ها و جو پرک شده و گندم را بزارین بپزه. وقتی پخت پیاز ها را خرد کنین و بعد سرخ کردن توی اش بریزین. سیر ها را خام خرد کنین و با شلغم نگینی ) نگین های درشت😉) به اش اضافه کنین و در آخر سبزی های خرد شده. وقتی اش جا افتاد نعنای خشک را تو کمی روغن سرخ کنین و توش بریزین. من کمی زرد چوبه هم توش می ریزم. توی فیلم هست ببینین. . این اش با لیمو ترش عالی @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای پیتزا فنجانی : گوشت مرغ ریش ریش شده 1 و نیم پیمانه سس پیتزا 1 پیمانه بروکلی 1 و نیم پیمانه پنیر موزارلا 1 و نیم پیمانه برگ ریحان 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان به مد نظر ¼ پیمانه طرز تهیه پیتزا فنجانی : برای تصحیح کردن پیتزا فنجانی ابتدا مواد لازم را تهیه کرده و کنار بگذارید. مواد لازم برای پیتزا فنجانی فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را صاف کنید و در اندازه هاي مناسب فنجان در شکلهای دایره اي ببرید. داخل ظرف جداگانه اي مرغ هاي ریش شده و سس را با هم مخلوط کنید. نصف فنجان ها را با مرغ و سس پر کنید. سپس روی آن یک لایه کلم بروکلی, یک لایه پنیر موزارلا و یک لایه برگ ریحان بریزید. داخل ظرف ها جداگانه مواد را بریزید و در پایان روی آن پنیر بریزید در نهایت روی فنجان را با یک لایه خمیری که بریده اید بپوشانید. در صورت تمایل روی آن کمی هم پنیر پارمسان بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی فنجان مایل به قهوه اي رنگ شد داخل فر قرار دهید. در نهایت روی فنجان را با یک لایه خمیری که بریده اید بپوشانید ╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سالاد مرغ و كينوا با سس بادام زميني ٢ تكه فيله مرغ با ادويه هاي زردچوبه ، پودر سير و پياز ، آويشن و پودر گوجه فرنگي و فلفل قرمز مزه دار شده و گريل مي كنيم بادام زميني ، كاهو ، هويج و گوجه فرنگي رو مي ريزيم توي كاسه كينوا رو جداگانه مثل برنج كنه درست مي كنيم (كينوا يه گياه كربوهيدراتيه كه به لحاظ پروتئيني خيلي غنيه، براي همه افراد خوبه مخصوصا ورزشكارا) مثل برنج كته با آب درست ميشه فقط با زمان كمتر (ويديوش رو هم توي هايلايت ها گذاشتم) سس: ١ ق چ كره بادام زميني طبيعي + ١/٢ ق چ شيره انگور + ١ ق م روغن زيتون + ٢-٣ پاف سركه سيب يا سركه بالزاميك خيلي خوب ميكس كنيد و روي سالاد بريزيد در آخر هم كمي نمك مديترانه اي رو سالاد بريزيد ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ 🆔 @shirini71