#کوکو_بلغور
تا حالا کوکوی بلغورخوردین ازون کوکوهای متفاوت و خوشمزس که اگه درست کنین حتما خوشتون میاد .
بلغور جو سرشار از خاصیته حتما سعی کنین توی وعده هاتون ازش استفاده کنین.👌
موادلازم کوکوی بلغورجو
بلغور جو یک پیمانه پلوپز
پیاز بزرگ یک عدد رنده شده
سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط رنده شده
سس کچاب ۱ ق غ
آرد گندم یا آردسوخاری ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک یک قاشق چایخوری
ادویه (زردچوبه،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرانبه،پودرتخم گشنیز،پودر کاری،پولبیبر )
( اگه این ادویه هارو نداشتین فقط فلفل و زردچوبه بزنین ولی خوب عطر ادویه ها خیلی تاثیرتوی طعم و عطر کوکو داره)
اول بلغور رو میزاریم بپزه و بعدآبکشی میکنیم تا آب اضافیش گرفته بشه.
یک عدد سیب زمینی هم میپزیم و رنده میکنیم و پیاز هم رنده میکنیم .
بلغور رو کمی میکس میکنیم در حدی که فقط حالت خمیری و یکدست بگیره خیلی نمیخاد میکس کنین.
بعد پیاز و سیبزمینی رنده شده و آردو تخم مرغ و سسکچاب ونمک و ادویه هارو مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم و بعد نیم ساعت توی یخچال استراحت میدیم و بعدبه هر شکلی که دوس داریم سرخش میکنیم .
خیلی این کوکو خوش طعم و عطره
@shirini71
🍧اسموتی با پایه ماست یونانی
🍓طرز تهیه:یک عدد موز خرد شده(خنک باشه،لازم نیست یخ زده باشه)+دو لیوان توت فرنگی نصف شده(حتما بذارید یخ بزنه)+سه چهارم لیوان ماست یونانی+یک سوم ق چ وانیل+سه چهارم لیوان یخ خرد:همه رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا بافت نرم و خامه ای پیدا کنه و بعد سرو کنید.
🍧نکته:مخلوط کن باید قوی باشه و بتونه یخ رو خرد و مخلوط کنه.
نکته: نی های مخصوص اسموتی ضخیم تر و بزرگتره چون اسموتی سفت و غلیظه.
.
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🟢 #خواص_پرتقال
#دانستنی
اگر استرس دارید پرتقال بخورید
⇦✨تحقیقات نشان داده که استشمام یا خوردن یک پرتقال شیرین میتواند استرس را تا بیش از 60% کاهش ده🌿
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قیمه_ریزه
#کوفته_ریزه
#کله_گنجشکی
#آبگوشت_قیمه_ریزه
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری)
گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال
حالا
تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍
@mivhe71