eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🟢 اگر استرس دارید پرتقال بخورید ⇦✨تحقیقات نشان داده که استشمام یا خوردن یک پرتقال شیرین می‌تواند استرس را تا بیش از 60% کاهش ده🌿‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری) گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال حالا تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊 ☘مواد لازم : ☘برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 125 گرم کره (همدمای محیط) نصف پیمانه روغن پوست1 عدد پرتقال 4 قاشق غذاخوری پودر قند 1 بسته وانیل(5 گرم) 1 بسته بیکینگ پودر(10 گرم) 2.5 پیمانه آرد ☘برای شربت پرتقالی: 1.5 پیمانه آب پرتقال 7 قاشق غذاخوری شکر ☘طرز تهیه : * برای سس؛ آب پرتقال و شکر رو در قابلمه به مدت 10 دقیقه بجوشون. سپس از روی اجاق گاز برداشته و کنار بذار تا در دمای محیط سرد بشه. * برای تهیه خمیر، تخم مرغ، کره، روغن، رنده پوست پرتقال، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو در یک کاسه عمیق ریخته و با هم مخلوط کن. * آرد رو به مخلوط اضافه کن و خوب ورز بده. * از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردار و به شکل گلوله در بیار. * خمیرهای گرد شده رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ای، با فاصله قرار بده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپز . * بعد از اینکه قرابیه ها رو از فر خارج کردی، بعد از اینکه از داغی افتادن، در شربت پرتقال خنک شده فرو کن و بذار قرابیه ها خیس بشن و شربت رو جذب کنن. * قرابیه های پرتقالی خیس آماده هستن. نوش جان! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪🍪 اگه دوست دارین برای وعده صبحانه یا میان وعده ،کوکی میل کنید،حتما این رسپی ،رو ذخیره کنید.😊 مواد اولیه: ۳ عدد موز ۴۵ گرم تخم کدو ۱۳۵ گرم جو پرک ۶۰ گرم کشمش و کرن بری ۳۰ گرم پودر نارگیل ۱ ق غ دانه چیا کمی دارچین کمی نمک طرز تهیه: موز ها را له کرده و با کلیه مواد بالا مخلوط کنید و با قاشق روی سینی مخصوص فر بریزید و در نهایت به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید. نوش جان👩🏻‍🍳 پ.ن: -به جای کرن بری می تونید از آلبالو ی خشک هم استفاده کنید. -دانه چیا رو می تونین ،از عطاری ها تهیه کنید. @shirini71