#قرابیه_خیس_پرتقالی 🍊
☘مواد لازم :
☘برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
125 گرم کره (همدمای محیط)
نصف پیمانه روغن
پوست1 عدد پرتقال
4 قاشق غذاخوری پودر قند
1 بسته وانیل(5 گرم)
1 بسته بیکینگ پودر(10 گرم)
2.5 پیمانه آرد
☘برای شربت پرتقالی:
1.5 پیمانه آب پرتقال
7 قاشق غذاخوری شکر
☘طرز تهیه :
* برای سس؛ آب پرتقال و شکر رو در قابلمه به مدت 10 دقیقه بجوشون. سپس از روی اجاق گاز برداشته و کنار بذار تا در دمای محیط سرد بشه.
* برای تهیه خمیر، تخم مرغ، کره، روغن، رنده پوست پرتقال، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو در یک کاسه عمیق ریخته و با هم مخلوط کن.
* آرد رو به مخلوط اضافه کن و خوب ورز بده.
* از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردار و به شکل گلوله در بیار.
* خمیرهای گرد شده رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ای، با فاصله قرار بده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپز .
* بعد از اینکه قرابیه ها رو از فر خارج کردی، بعد از اینکه از داغی افتادن، در شربت پرتقال خنک شده فرو کن و بذار قرابیه ها خیس بشن و شربت رو جذب کنن.
* قرابیه های پرتقالی خیس آماده هستن.
نوش جان!
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#کوکی_رژیمی🍪🍪
اگه دوست دارین برای وعده صبحانه یا میان وعده ،کوکی میل کنید،حتما این رسپی ،رو ذخیره کنید.😊
مواد اولیه:
۳ عدد موز
۴۵ گرم تخم کدو
۱۳۵ گرم جو پرک
۶۰ گرم کشمش و کرن بری
۳۰ گرم پودر نارگیل
۱ ق غ دانه چیا
کمی دارچین
کمی نمک
طرز تهیه:
موز ها را له کرده و با کلیه مواد بالا مخلوط کنید و با قاشق روی سینی مخصوص فر بریزید و در نهایت به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید.
نوش جان👩🏻🍳
پ.ن:
-به جای کرن بری می تونید از آلبالو ی خشک هم استفاده کنید. -دانه چیا رو می تونین ،از عطاری ها تهیه کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#باقلوای_صدفی
مواد لازم:
تخم مرغ : یک عدد
ماست : 100 گرم
روغن :100 میلی لیتر
نشاسته ذرت : 2 قاشق چایخوری
آرد : 300 گرم
نمک : کمی
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
سرکه سیب : یک قاشق چایخوری
گردو پودر شده : 150 گرم
پودر هل : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای شربت یک لیوان شکر را با یک لیوان آب و گلاب مخلوط و روی حرارت بزارید تا شکر حل وکمی غلیظ بشه در آخر کمی زعفران وچند قطره آبلیمو اضافه و بزارید سرد بشه
تخم مرغ ، ماست و روغن را با همزن دستی هم بزنید نشاسته را افزوده.
سپس سرکه را اضافه کنید.
بکینگ پودر و نمک و در نهایت آرد تا خمیر درست بشه ممکنه همه آرد نیاز نباشه پس قاشق قاشق اضافه کنید و وقتی خمیر جمع شد دیگه آرد اضافه نکنید.
خمیر را پنج دقیقه استراحت بدین و اول به دو قسمت و هر قسمت را به پنج قسمت تقسیم کنید تا در نهایت ده تا چونه داشته باشید.
دوباره ده دقیقه استراحت بدین.
چونه ها را روی میز کار که نشاسته ذرت پاشیده اید پهن کنید تا میتونید نازک.
ورقه های خمیر را روی هم بزارید و وقتی ده تا چونه را باز کردین و روی هم گذاشتید خمیر ها را با هم باز کنید ( برای اینکه بهتر متوجه بشید کلیپ طرز تهیه را با دقت ببینید )
خمیر ها را تا میتونید نازک کنید و بعد از یک طرف رول کنید و رول خمیر را یک سانتیک سانت ببرید.
هر برش را نازک پهن کنید و پودر گردو و هل بریزید تا کنید و لبه خمیر را با انگشت فشار بدین توی سینی فر بچینید و کره آب شده روش بریزید.
داخل فر گرم با دمای 180 ده دقیقه بپزید اگه روی باقلوا ها طلایی نشد دو سه دقیقه هم گریل را روشن کنید.
وقتی از فر بیرون آوردین به شربت سرد آغشته کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_کافیشاپی
#کیک_کافی_شاپی
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۲/۳پیمانه
ارد ۲ و نیم پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۴قاشق چ
بکین پودر ۱ قاشق م
جوش شیرین ۱ قاشق م
پودر کاکائو ۱ قاشق غ
پودر نسکافه ۱ قاشق غ
ارد ۱ قاشق غ
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی میزنیم تا کاملا سفید و کشدار شود.
سپس شیر و روغن را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
در مرحله بعد ارد را که با بکین پودر و جوش شیرین مخلوط کرده و سه بار الک کردیم طی چند مرحله به موادمان اضافه میکنیم.
موادمان را در سه ظرف جداگانه و به یک نسبت میریزیم.به یک ظرف پودر کاکائو و به یک ظرف دیگر پودر نسکافه و به ظرف سوم یک قاشق ارد را اضافه میکنیم.
کف قالب مورد نظرمان را چرب کرده و کاغذ روغنی میندازیم.(سایز قالب من ۲۰ سانت میباشد).
ابتدا از مایع سفید رنگ کف قالب میریزیم.
سپس مایع شکلاتی را بریزید.
سپس مایع نسکافه ای را میریزیم.سعی کنید همه مواد را کامل از مرکز قالب بریزید تا لایه ها در آخر سر مرتب و تمیز در بیاد.
سپس قالب را ۴۵ دقیقه ( البته بسته به فر شما دما متفاوت است) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهیم.
کیک کافیشاپی با طعم و بافتی متفاوت👌👌👌
میتونید برای روی این کیک از بریلو یا مارمالاد یا کارامل استفاده کنید که بسیار بینظیر میشود.
نکته: دوستان چون روی این کیک با مارمالاد و کارامل و.....پوشیده میشود به همین خاطر شیرینی خود کیک کم است .ولی اگر شما خواستید که کیک را بدون استفاده از موارد بالا سرو کنید میزان شکر را بیشتر بریزید.
soheyla.8992
@shirini71