eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🟢 اگر استرس دارید پرتقال بخورید ⇦✨تحقیقات نشان داده که استشمام یا خوردن یک پرتقال شیرین می‌تواند استرس را تا بیش از 60% کاهش ده🌿‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری) گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال حالا تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊 ☘مواد لازم : ☘برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 125 گرم کره (همدمای محیط) نصف پیمانه روغن پوست1 عدد پرتقال 4 قاشق غذاخوری پودر قند 1 بسته وانیل(5 گرم) 1 بسته بیکینگ پودر(10 گرم) 2.5 پیمانه آرد ☘برای شربت پرتقالی: 1.5 پیمانه آب پرتقال 7 قاشق غذاخوری شکر ☘طرز تهیه : * برای سس؛ آب پرتقال و شکر رو در قابلمه به مدت 10 دقیقه بجوشون. سپس از روی اجاق گاز برداشته و کنار بذار تا در دمای محیط سرد بشه. * برای تهیه خمیر، تخم مرغ، کره، روغن، رنده پوست پرتقال، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو در یک کاسه عمیق ریخته و با هم مخلوط کن. * آرد رو به مخلوط اضافه کن و خوب ورز بده. * از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردار و به شکل گلوله در بیار. * خمیرهای گرد شده رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ای، با فاصله قرار بده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپز . * بعد از اینکه قرابیه ها رو از فر خارج کردی، بعد از اینکه از داغی افتادن، در شربت پرتقال خنک شده فرو کن و بذار قرابیه ها خیس بشن و شربت رو جذب کنن. * قرابیه های پرتقالی خیس آماده هستن. نوش جان! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪🍪 اگه دوست دارین برای وعده صبحانه یا میان وعده ،کوکی میل کنید،حتما این رسپی ،رو ذخیره کنید.😊 مواد اولیه: ۳ عدد موز ۴۵ گرم تخم کدو ۱۳۵ گرم جو پرک ۶۰ گرم کشمش و کرن بری ۳۰ گرم پودر نارگیل ۱ ق غ دانه چیا کمی دارچین کمی نمک طرز تهیه: موز ها را له کرده و با کلیه مواد بالا مخلوط کنید و با قاشق روی سینی مخصوص فر بریزید و در نهایت به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید. نوش جان👩🏻‍🍳 پ.ن: -به جای کرن بری می تونید از آلبالو ی خشک هم استفاده کنید. -دانه چیا رو می تونین ،از عطاری ها تهیه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا