#شیرینی_با_روغن_مایع_نگین
روغن مایع: نصف پیمانه
وانیل: نوک ق
پودر کاکایو: دو ق غ
ارد :یک پیمانه سرپر
پودر قند: نصف پیمانه
تو ظرفی روغن مایع+ پودر کاکائو و با قاشق مخلوط کنید بعد وانیل و ارد و پودر قند رو روش الک کنید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشه
بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید و فر رو روی ۱۶۰ روشن کنیدیه مقدار از خمیر شیرینی رو توی دست حالت بدید مثل فیلم و وسطش رو با خلال چوبی فشرده کنید تا گود بشه بچینید توی سینی و به مدت بیست دقیقه بزارید توی فر ، تو فر به حالتی میشه که شیرین خودش رو میگیره و میشه تکونش داد
نکته ی این سبک شیرینی ها فقط اینه مواد رو ورز ندید تا به روغن بی افته و بعد پخت بیسکوییتی بشه و خیلی هم توی فر نمونه تا خشک بشه این شیرینی ها وقتی گرمن و توی فرن نرم هستن یکمخنک بشن کمی سفت تر میشه.من مواد رو دوبرابر درست کردم،برای مواد سفیدم دو قپودرکاکایو رو حذف کردم و به جاش دو ق به آردم اضافه کردم
@shirini71
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_مارپیچی😍😋
سیب زمینی آبپز ۵عدد
پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم
نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه
اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
#کیک_شیفون_پرتقال_لیمو
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر شکر: 170 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 ق غ
رنده پوست لیمو: 1 ق غ
آب پرتقال: 100 میلی لیتر
آب لیموترش: 50 میلی لیتر
روغن مايع: 60 میلی لیتر
آرد سه صفر: 180 گرم
بیکینگ پودر: 10 گرم
کرم تارتار: 4 گرم
نمک: 1 پنس
طرز تهیه:
ابتدا در يک ظرف بزرگ ،آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یکدست شوند.
حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط میکنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن میزنیم. در اين مرحله سفیدها رو کم کم به مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله
حالا داخل قالب شیفون رو با کره چرب و آردپاشی میکنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.ابتدا با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه، بعد بدون اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه میذاریم کيک بپزه. پس از اینکه کيک پخت ،بلافاصله از فر خارج نکنين چون پفش میخوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید. وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب دربیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد.
.
.@shirini71
#شیرینی_نخودچی 🍪
.
مواد لازم :
آرد نخودچی 500 گرم
کره یا روغن جامد 250 گرم
پودر قند یا شکر 250 گرم
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
هل ساییده شده یک قاشق چایخوری
پودر یا خلال پسته و بادام به مقدار دلخواه
.
.
دستور تهیه :
● ابتدا کره رو از یخچال بیرون بذارید تا نرم بشه، بعد با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید. پودر قند رو داخلش ریخته و به مدت چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا حل بشه، سپس پودر هل رو به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
آرد نخودچی رو دو تا سه بار الک کنید تا کاملا صاف و يکدست بشه، سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه. خمیر رو کمی ورز بدید. (دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده بشه، چون این کار باعث به روغن افتادن خمیر میشه.)
.
● در ادامه زعفران دم کرده رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یکدست و یک رنگ بشه. برای نرمتر شدن شیرینی تو این مرحله میتونید خمیر رو به وسیله چرخ گوشت چرخ کنید.
خمیر رو داخل سلفون قرار داده و اجازه بدید پنج تا شش ساعت استراحت کنه.
.
● فر رو روی دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید. خمیر رو به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتیمتر روی سینی باز کنید، حالا قالب دلخواهتون رو داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید.
شیرینی ها رو با پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل فر قرار بدید تا کمی طلایی بشن. حالا از فر خارج کرده و بذارید خنک بشن و بعد توی ظرف دلخواه بچینید. 😉
.
..@shirini71
🌷#مچبوس گوشت كويتي🇰🇼
ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه
اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻
براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم
براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋
شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁
اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍
🍔 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سیزدهم_اسفند_۱۴۰۱🦣
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + دو تکه پیتزای فیله مرغ بدون سس
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری سوپ جو
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 سیب زمینی پخته را چه مدت میتوان در یخچال نگهداری کرد؟
🔹️سیب زمینی آب پز شده اگر بیشتر از دو روز در یخچال بماند میکروب به نام باسیلوس پروتوس تولید میکند که میتواند سبب مرگ شود
👉 @Majalepezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قیمه_نان_هندی
مواد لازم:
آرد میزان لازم (حدود 450 گرم
ماست 100 میلی لیتر (نصف لیوان
آب ولرم 200 میلی لیتر( یک لیوان
نمک یک قاشق م خ
شکر 1 ق
روغن مایع 3 ق غ
گوشت چرخ کرده ب میزان لازم
فلفل سبز یک عدد
پیاز یک عدد
سیر
گشنیز
ادویه ها(فلفل، زیره سبز ،پودرزنجبیل نمک)
طرز تهیه:
یک عدد پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده میکنیم فلفل سبز را ریز خرد میکنیم و بهمراه گشنیز خرد شده اضافه میکنیم نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کرده و گوشت را خوب ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه و در کیسه نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار میدیم
شکر و آب ولرم و خمیر مایه را مخلوط کرده و ده دقیقه کناری میذاریم تا به عمل بیاد
ماست و روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل آمده را در ظرفی ریخته و آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
خمیر را ده دقیقه ورز میدیم و در ظرفی قرار داده روش سلفون میکشیم استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه
خمیر را ب ۴ قسمت تقسیم کرده و چانه گرفته باز روی آن را میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم
مواد میانی را طبق فیلم وسط خمیر گذاشته و به نون شکل میدیم
خمیر را در تابه ای که گرم شده میگذاریم تا زیرش کمی طلایی بشه
روی ان مخلوط ماست و زعفران مالیده در فر که ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده طبقه بالای فر بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه تا بپزه اگر میخواهید نان نرمتر بشه سریع بعد از ۲۰ دقیقه پخت از فر نان را خارج کنید
روی آن کره ذوب شده و گشنیز خرد شده را مخلوط کنید و با برس روی نان بمالید(من اشتباهی گشنیز رو توی ماست ریختم وگشنیز پخته شد و خوشگل نشد شما حواستون باشه) دستور اصلی قیمه نان با گوشت خام درست میشه و نگران پخت گوشت خام استفاده شده نباشید با این حرارت و دما و مدت زمان گوشت مغز پخت میشه ولی اگر خیلی رو این موضوع حساسید و ترس از مغز پخت نشدن گوشت دارید مثل من بهتره گوشت و ادویه جات رو ابتدا تفت بدین وبزارید با حرارت کم و آبی ک خود گوشت پس داده بپزه آب گوشت که جمع شد شعله گاز رو خاموش کنید و بعد از خنک شدن گوشت آنرا داخل خمیر بپیچید
@shirini71
#دویماج
#غذا
#پیشغذا
#دویمج_قزوین
#نون_پنیر_سبزی
#فینگرفود
#لقمه
دُیْماج یا دوْیمَج یا دگماژ یا چانقال
یه غذای محلی منسوب به استان های قزوین و آذربایجان شرقی که میتونه یه وعده غذایی سبک برای افطار یا عصرانه یا یه پیش غذای ساده و خوشمزه باشه با ترکیب اصلی نان خشک محلی قزوین، پنیر کوزه ای یا کهنه، سبزی خوردن و پیاز داغ بقیه مواد سلیقه ایه مثل خیار و نعنا خشک و گردو، همینطور اندازه مواد تقریبی و سلیقه ایه و میشه متناسب با سلیقه و ذائقه مواد رو کم و زیاد کرد.
مواد لازم :
نان لواش خشک: 200 گرم
سبزی خوردن: 125 گرم
پیاز متوسط: 3 عدد
سیر: 2 حبه
خیار متوسط: 1 عدد
پنیر: یک سوم پیمانه
گردو خرد شده: نصف پیمانه
آب ، شیر یا دوغ: به میزان لازم
گلپر، سماق، فلفل
نیم ساعتی بهش توی یخچال استراحت بدین و توی هوای گرم کنار هندونه یا انگور سرو میشه و برای خوردنش یا با دست لقمه میکنند یا با استکان کمر باریک (مثل لقمه کردن پشمک یزدیها) . امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم. بهتره بعد از خوردنش خرما مصرف بشه؛ چون کلسیم برای جذب بهتر نیاز به پروتئین و ویتامین D۳ داره که با خوردن چند تا خرما این ویتامین جذب میشه.
نوش جانتون🌱
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#گمج_کباب_گیلانی
مواد لازم:
مغز گردو ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب انار ۲ قاشق غذاخوری
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم شامل تره و گشنیز و جعفری وچوچاق
گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه:
اول پیاز خرد شده رو با روغن تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه می کنیم.کمی بعد از تفت گوشت و پیاز سبزی های خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا زمانی که عطر سبزی در بیاد.بعد گردوهای آسیاب شده رو اضافه کنید و به کل مواد رب انار و آب انار و ادویه بزنید و حدود یک ربع بدون آب با حرارت کم روی اجاق بزارید. حالا وقتش رسیده که آب جوش به خورشت اضافه کنید و با شعله کم بهش اجازه بدین جا بیفته. یادتون باشه این خورشت نباید پر آب باشه پس خیلی آب بهش اضافه نکنید.اگه دوست دارید خورشت شما خیلی روغن بندازه میتونید در حین جا افتادن چند بار چند قالب یخ کوچیک بهش اضافه کنید. و تمام.این غذا خیلی از فسنجان جذاب تره و ترش یا ملس بودنش هم به سلیقه ی خودتونه.
@shirini71
#آش_جو🍲
جو درسته را از شب قبل خیس کردم
و با کمی بلغور گندم ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم بپزدتاحسابی لعاب بدهدحبوبات هم جدا پختم لوبیا وعدس من اصلا تو هیچ آشی نمیریزم دوست ندارم ولی میتونید بریزید وقتی جو و بلغور گندم پخت حبوبات پخته و سبزی آش و ریختم نیم ساعت سبزی بپزد کافیست
وقتی آش لعاب داد حسابی پیاز داغ فراوان زردچوبه کمی هم زعفران و نعنا داغ و کمی سیر داغ اضافه کنید
و کمی هم کشک داخل آش بریزید تا چند تا قل بزند و خوشمزه تر شود.
ولی اگر هنوز آش لعاب نداشت کمی آرد تو آب سرد حل کنید و
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
مواد لازم
روغن صاف ۷۵ گرم (کره یا روغن جامد صاف شده جایگزین میشود)
پودر قند ۷۵ گرم (شکر نمیشه )
آرد نخودچی ۱۲۵ گرم 👈از یک ساعت قبل مواد رو توی محیط میزاریم .
فر را روی ۱۵۰ درجه میزاریم گرم بشه فر های برقی و توستر ۲۰ درجه کمتر 👈روغن جامد و پودر قند را ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط کنید تا کرم رنگ و سبک شود
👈مخلوط آرد نخودچی و هل الک شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود (اصلا خمیر را ورز ندید )
👈مواد را داخل کیسه فریزر گذاشته توی یخچال قرار بدید ۱۲ تا ۲۴ ساعت استراحت کند. (استراحت بیشتر کیفیت بهتر )
👈سپس زیر پلاستیک فریزر با وردنه باز کنید و با کاتر آردی قالب بزنید و توی سینی فر چرب و آرد پاشی شده قرار بدید 👈روش را با زعفران دم کرده غلیظ یا خرفه تزیین کنید و داخل فر قرار بدید
۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه بدید بپزه
بعد از خنک شدم از سینی فر جدا کنید. 🌹❤داخل فر دست ساز که اموزش دادم میتونید درست کنید 👇
samar.chef
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
🆔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_چرخی_قزوین
اغلب کدبانوها به پخت شیرینی در منزل علاقه مند هستند اگر شما هم از این دسته از کدبانوهای هنرمند هستید بهتر است از پخت شیرینی چرخی در منزل غافل نشوید این نوع شیرینی طعم متفاوتی دارد و از انواع شیرینی های عید نوروزمحسوب می شود. در طرز تهیه شیرینی چرخی از آرد برنج و آرد سفید و روغن جامد و پودر قند و زرده تخم مرغ و ماست و بیکینگ پودر و پودر هل استفاده می شود.
مواد لازم
آرد برنج : 750 گرم
روغن جامد : 750 گرم
آرد سفید : 750 گرم
زرده تخم مرغ : پنج عدد
پودر قند : 375 گرم
ماست : یک لیوان
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
پودر هل : یک قاشق چایخوری
برای تهیه شیرینی نان چرخی ابتدا روغن و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید.
سپس پودر قند و روغن را به کمک همزن با یکدیگر مخلوط کنید.
زرده های تخم مرغ و پودر هل را به مخلوط پودر قند اضافه کنید و دوباره مخلوط این مواد را با کمک همزن هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی چرخی بیکینگ پودر و ماست را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط این مواد را به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک همزن همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه شیرینی یکدست شود سپس آرد برنج و آرد سفید را با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط آن ها را به صورت یکباره به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک دست مایه شیرینی را ورز دهید تا همه مواد با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند توجه داشته باشید که نباید خمیر شیرینی را زیاد ورز دهید زیرا خمیر به روغن می افتد و سفت می شود.
در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی چرخی خمیر شیرینی را به صورت گلوله در آورید و روی خمیر را با کمک یک کیسه فریزر بپوشانید و خمیر را به مدت 12 ساعت در جای خنکی قرار دهید تا استراحت کند سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید.
shirvani.shirini
🆔 @shirini71
#کلمپه_زعفرانی
روغن جامد خونگی : ۱۴۰ گرم
پودرقند : نصف لیوان(میتونید شکر و حذف کنید)
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نصف.ق.چ
شیر ولرم : یک چهارم لیوان
زعفرون آبشده غلیظ : ۳ ق.غ
ارد : ۳/۵ الی ۴ لیوان(من ۴ لیوان ریختم)
خرما : ۲۵ عدد
روغن مایع : ۲ ق.غ
گردوخردشده : نصف لیوان
پودرزنجبیل : ۱ ق.م
پودردارچین : ۱ ق.م
طرز تهیه:
روغن جامد(میتونید از روغن صاف قنادی بجاش استفاده کنید)و پودرقندراباهمزن برقی 20ثانیه(با همزن دستی دو دقیقه) بزنید تاموادمخلوط شوندسپس تخم مرغ و وانیل رااضافه کرده و کمی هم زده و شیرولرم و زعفرون را هم اضافه کرده وکمی درحد یکدست شدن هم بزنید و ارد را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید ودرنهایت بانوک انگشتان ورزدهید تاخمیر یکدست و جمع بشه
خمیررا داخل کیسه فریزر بزارید و یک دو ساعت دریخچال استراحت دهید
برای موادمیانی:
پوست وهسته خرماها راگرفته و گردو و روغن و پودر دارچین و زنجبیل رابیفزایید و داخل غذا ساز بریزید تاموادمیانی کاملا یکدست شود(میتونید از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب له کنید)
خمیر راپس ازاستراحت باوردنه به ضخامت نیم سانتی پهن کنید قالب بزنید روی یک قسمت مقداری ازموادمیانی بگذارید قسمت دیگرخمیررا روی ان قراردهید و کاتر بزنید.
شیرینی ها رادر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت 20 دقیقه درحدی که فقط کمی زیرشیرینی طلایی بشه کافیه
این مقدار برای ۱۸ شیرینی شد.اگه ساده دوست دارید باید بجای سه ق غ زعفرون سه ق غ آب ولرم اضافه بشه.
🍔 @shirini71