#تهدیگ_آردی_مجلسی
امروز واستون طرز تهیه تهدیگ خوشرنگ ولعاب بزارم که همگی عاشقش میشین😊
شما میتونید این تهدیگ ترد و خوشمزه را برای پخت هر نوع برنجی استفاده کنید وته دیگ ماکارونی استفاده کنید ومهمونهاتون و سوپرایز کنید😁👩🍳
اگه دوست داشتید میتونید کمی زیره ، کنجد یا سیاه دانه یا حتی تخم افتاب گردون به تهدیگ آردی تون هم اضافه کنید.
مواد لازم:
آرد ۳ قاشق غذاخوری پر(آرد سفید)
نمک به میزان لازم
آب 3/4لیوان
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گوجه ۱ق م(پودر گوجه)
طرز تهیه:
در یک کاسه آرد ونمک و ادویه گوجه وروغن را بریزید وخوب هم بزنید تا مایه صاف ویکدست شود (ادویه ی گوجه ایی که من دارم داخلش زعفران هم داره شما میتونید زعفران دم کرده بزنید)
👩🏻🍳قابلمه نچسب رو روی حرارت بزارید تا کمی گرم شودوبعد مایه آردی را در قابلمه بریزید بعد چند دقیقه (2تا3 دقیقه) که مایه کمی خودش رو گرفت وچند حباب زد برنج آبکش شده روش بریزید وروی حرارت متوسط بزارید تا برنج بخار کند بعد زیر قابلمه شعله پخش کن بزارید وحرارت رو کمی کم کنید ودر قابلمه هم دم کنی بزارید تا برنج حدود 1 ساعت پخته ودم بکشد.
👩🏻🍳توی قابلمه لازم نیست دیگه روغن بریزید همون روغن توی مواد آردی کافی هست.
👩🏻🍳برای اینکه تهدیگ چیپسی وترد داشته باشید همون موقع سرو زیر قابلمه رو خاموش کنید وگرنه تهدیگ شما نرم میشه.
👩🏻🍳این میزان مواد برای قابلمه سایز ۲۴ هست . اگر قابلمه تون بزرگتر هست به نسبت سایز قابلمه مواد را بیشتر کنید .
👩🏻🍳غلظت مواد شما باید مانند ماست رقیق باشد.
👩🏻🍳بهتره ده دقیقه زودتر درست کنید تا کاملا مواد حل بشه.
@shirini71💛
#فرنی_نارگیلی
#عصرونه
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری آرد برنج( میشه دوق آرد برنج زد و دو ق نشاسته ذرت
۴ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ پیمانه گلاب
۱/۲ پیمانه پودر نارگیل
ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزم و بعد آرد برنج رو هم بهش اضافه میکنیم و آرد و شیر سرد رو با هم خوب مخلوط کنیم تا صاف و یکدست بشه. شیر باید کاملا سرد باشه چون آرد با شیر داغ خوب مخلوط نمیشه و گوله میشه. بهتره مخلوط کردن رو با یه همزن دستی انجام بدیم تا آرد اصلا گوله نشه.
بعد شعله گاز رو روشن میکنیم کمی که شیر داغ شد و مخلوط کمی قوام اومد شکر رو اضافه کرده و با حرارت ملایم مدام مخلوط رو هم میزنیم تا شکر حل شده و مایعمون هم غلیظ بشه.
وقتی فرنی خوب قوام اومد و آرد هم از خامی در اومد و به غلظت مورد نظرتون رسید گلاب رو اضافه کنین.
حالا پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و فرنی رو خوب هم بزنین تا یکنواخت بشه
اجازه بدین تا فرنی برای دو الی سه دقیقه دیگه روی حرارت بمونه و قوام بیاد.
حالا فرنی خوشمزه شما حاضره … داخل ظرف بریزین و سرد یا گرم نوش جون
@shirini71💛
#مافين پيتزايي
روزتون بخير؛
این مافینهای خوشمزه،هم به عنوان #پارتی_فود و به نوعی #فینگرفود عالیه و هم برای مدرسه بچه ها میتونید درستشون کنید. برای کوچولوهایی که یکم بد غذا هستن هم مناسبه چون بچه ها از این مدل غذاها خوششون میاد.
.
مواد لازم براي حدودا بيست تا بيست و دو عدد #مافين (البته مثل همیشه اینو بگم که تعداد به سایز قالبها بستگی داره): آرد قنادي و شيريني پزي دو و نيم ليوان،روغن مايع نصف ليوان،ماست سفت شش ق غ سر پر،تخم مرغ درشت سه عدد،بيكينگ پودر يك ق مرباخوري،سوسيس ريز خرد شده حدود يك ليوان،ژامبون ريز خرد شده حدود يك ليوان،قارچ ريز خرد و تفت داده شده يك ليوان،فلفل دلمه اي رنگي ريز خرد شده نصف ليوان،پنير پيتزا،نمك و فلفل و آويشن
نكته:ميتونيد سوسيس و كالباس رو كلا حذف و بجاش از مرغ پخته و ريز خرد شده و گوشت چرخكرده تفت داده شده استفاده كنيد يا كلا مواد گوشتي رو حذف و از سبزيجات استفاده كنيد.
طرز تهيه:فر رو با صد و هشتاد درجه روشن كنيد تا گرم بشه(فر برقی صد و هفتاد).داخل قالبهاي #مافين يا #كاپ_كيك كاغذ مخصوص بذاريد.
بيكينگ پودر رو داخل ماست بريزيد و يه كوچولو مخلوط كنيد.تركيب بيكينگ پودر در ماست شروع به پف كردن ميكنه.
اول تخم مرغها رو با نصف ق چ آويشن و نصف ق چ زردچوبه و كمي فلفل و يك ق چ سرخالي نمك با همزن پنج دقيقه بزنيد بعد ماست و روغن رو اضافه كنيد و خوب با همزن بزنيد و در آخر آرد رو مخلوط كنيد . حالا مواد دلخواه رو بريزيد و هم بزنيد.
در هر قالب تا نصفه مواد بريزيد،روش كمي پنير ،دوباره مواد و در آخر كمي آويشن و پنير.كلا دو سوم ارتفاع قالب بايد پر بشه.
طبقه وسط فر حدود بيست و پنج تا سي دقيقه بپزيد و كمي هم در آخر گريل كنيد تا برشته بشه.
مایکروفر و سولاردم:كانوكشن،دما صد و هفتاد،قالب روي سه پايه كوتاه
@shirini71💛
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هشتم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان چای(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + ۴ قاشق برنج کته+یک تکه ماهی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :۳ برش آناناس طبیعی
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالاد کاهو بدون سس به هرمیزان که میل دارید + ۳ تکه جوجه( 250کالری)
#پانچ_انگور
سرد شدن هوا نمیتواند دلیلی برای نخوردن نوشیدنی های خنک باشد!
پانچ اصطلاحا" به نوشیدنیهای میوه ای گازدار گفته می شود ، در مقایسه با سایر نوشیدنیها ، به دلیل داشتن دی اکسید کربن ، زیاد مفید نیستند و درصد جذب کلسیم آنها در بدن پائین است ! اما برای تغییر ذائقه خوبند.
مواد لازم :
آب انگور ۴ لیوان آب گریپ فروت یک لیوان آب لیمو ۲ قاشق سو پ خوری آب گازدار (سودا) ۲ لیوان پره های گریپ فروت یا پوره هلوی ک لیوان
طرز تهیه پانچ انگور :
آب لیمو ، آب گریپ فروت و آب انگور رو با هم مخلوط کرده بگذارید داخل جایخی تا سریعا" خنک شود ، بعد آب گازدار خنک و پوره هلو یا گریپ فروت را به آن اضافه کرده و تا گرم نشده سرو کنید.
@shirini71❤️
#ترشی_لیته_دودی🏺🏺🏺
از اون ترشی های خاصه که پیشنهاد میکنم اگه مثل من عاشق تندی و بو و عطر و طعم دودی هستید حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید....
من برای این ترشی از هویج ، فلفل دلمه ، فلفل سبز تند، پیاز ، کلم سفید ، سیر رنده شده ، کلم قرمز ، برگ تازه نعنا و ریحان و بادمجان(مواد بدلخواه)(که همگی بعد از شستشو کاملا آبشون خشک شده باشه که باعث کپک ترشی نشه) ، سرکه سفید ، آب جوش سرد شده ، نمک ، زردچوبه و کمی شکر استفاده کردم دقیقا مثل ترشی لیته که همه رو با هم میکس میکنیم با این تفاوت که بادمجانها رو با پوست کبابی کردم و با کمی سرکه جوشوندم که حسابی طعم دار بشه (قابل توجه پوست بادمجان رو نکندم شما دوست ندارید پوستش رو جدا کنید)
کلم قرمز رو هم به همین ترتیب خرد و با کمی آب جوشوندم که بتونم از آب بنفش رنگش برای خوشرنگتر شدن ترشی استفاده کنم .
همه مواد رو با هم در دستگاه غذاساز میکس کردم و بجای پودر فلفل برای تند شدن و خوش عطر شدن از سیر رنده شده فراوان و فلفل سبز تند استفاده کردم . از سبزی ها هم فقط برگ نعنا و ریحان تازه رو با مواد ترشی میکس کردم.
(مقدار و میزان مواد به دلخواه خودتون درست کنید )
آب جوش رو به دلیل تند بودن بیش از حد سرکه اضافه کردم و شکر رو هم بخاطر اینکه طعم ملسی به ترشی بده استفاده میکنم و نکته جالبش اینه که باعث میشه زودتر ترشی بدست بیاد و آماده خوردن بشه .
بعد از این که همه مواد رو با هم میکس کردید برای مخلوط کردن همه مواد رو در ظرف بزرگی بریزید و کم کم سرکه ، آبجوش سرد شده ، نمک ، زردچوبه و شکر ( اگر نبات پودر شده باشه بهتر و گرمتره ) رو اضافه کنید و خوب هم بزنید و بچشید تا به طعم دلخواهتون برسید و سپس داخل شیشه ها بریزید و درشون رو محکم ببندید و دو سه روز بعد چک کنید اگر سرکه روش کم شده بود سرکه اضافه کنید .
این ترشی بعد از چند روز مهمان سفره های شماست.
نوش جان🌹
@shirini71💛
☕️❦┅
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#اشترودل_مرغ
مواد لازم برای تهیه ی خمیر اشترودل
آرد 4 لیوان (شاید بیشتر ببره)
.تخم مرغ 1 عدد
.خمیر مایه 1/2 قاشق غذاخوری
.شیر یا آب 1 لیوان سر خالی.
شکر 1 قاشق غذاخوری سرخالی
.نمک 1 قاشق چای خوری
.روغن 1/4 لیوان.
زرده ی تخم مرغ 1 عدد وکره وزعفران مخلوط و کنجدبرای رومال
مراحل تهیه ی خمیر اشترودل
در ابتدا شیر را در حدی که ولرم بشه روی حرارت بذارین و داخل یه ظرف خمیر مایه ، شیر و نصف شکر رو بریزین و 10 دقیقه وقت بدید تا عمل بیاد .در ظرفی جداگانه تخم مرغ ، باقی مانده ی شکر ، روغن و نمک رو با هم مخلوط کنید.
بعد از 10 دقیقه خمیر مایه را با کمی آرد مخلوط کنید و به مواد داخل ظرفتون اضافه کنید .برای هم زدن نیازی به همزن نیست و با قاشق میتونین این کارو انجام بدین.
بعد از اینکه خمیر مایه ی اضافه شده رو کامل با مواد قبلی مخلوط کردین باقی مانده ی آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر رو مرتب هم بزنید .همه ی آرد رو یکباره نریزین چون ممکنه خمیر سفت و خشک بشه .اگه بعد از اینکه این مقدار آرد رو اضافه کردین و احساس کردین که خمیر خیسه کمی دیگه هم بهش آرد بزنید.
کم کم آرد را اضافه کنید
حدود 10 دقیقه خمیر رو کاملا ورز بدین و بعد روی ظرف رو با یه پارچه ی گرم بپوشونین و بذارین تا ور بیاد .1 ساعت برای استراحت این خمیر کافیه.
مواد لازم برای داخل اشترودل
ابتدا پیاز رو خرد کردم بعد یکم سرخش کردم بعد مرغ پخته و ریش ریش شده رو سرخ کردم بعد قارچ و فلفل دلمه همه رو جدا سرخ کردم بعد همشون رو مخلوط کردم یکم رب نمک زرد چوبه فلفل ریختم تفت دادم گذاشتم تا سرد بشه بعد یکم پنیر پیتزا ریختم
.بعدم خمیر رو به پهن و به دلخواه برش زده وموادو لای خمیر میزاریم ورومال میدیم ومیزاریم
داخل فر بادرجه 180
زیرش که طلایی شد یکم روش رو گریل کنید.
@shirini71💛
#سس_آلفردو🍝🍝🍝🍥
@shirini71❤️
سس آلفردو نوعی سس ایتالیایی است که از خامه پرچرب و پنیر پارمیزان و کره و نمک و فلفل تهیه میشود با انواع پاستا به طرق مختلف و چاشنیهای مختلف سرو میشود.
خامه 200 میلی لیتر
کره 60 گرم
نمک و فلفل و جوز هندی
پنیر پارمیزان 1 لیوان
رنده پوست لیموترش به دلخواه
جعفری خورد شده به دلخواه
کره و خامه را در تابه ای ریخته روی حرارت کم گذاشته هم میزنیم تا کره آب شود اجازه ندهید خامه بجوشد در آخر پنیر پارمیزان را اضافه کرده تا حل شود نمک و فلفل و جوزهندی را هم اضافه کنید از روی حرارت برداشته.
سالاد كرفس و زيتون مديترانه اي
سه ليوان ساقه كرفس خرد شده+يك ليوان زيتون سبز حلقه اي خرد شده+يك سوم ليوان زيتون سياه ريز خرد شده+يك سوم ليوان جعفري خرد شده+يك چهارم ليوان برگه ي زردالوي ريز خرد شده(يا خرماي خشك ريز شده)+يك سوم ليوان فلفل دلمه اي خرد شده زرد يا نارنجي+يك چهارم ليوان ريحان خرد شده :همه با هم مخلوط بشن
براي سس:چهار تارپنج قاشق روغن زيتون+آب يك ليمو ترش بزرگ+نمك،فلفل سياه،فلفل قرمز كمي،ادويه سالاد(سوپرماركتها دارن) :همه باهم مخلوط و به سالاد اضافه بشه اين سالاد بهتره يك ساعت داخل يخچال بمونه بعد سرو بشه
@shirini71💛
#کوکوی_بلغور_گندم
۳تا سیب زمینی متوسط رو اب پز کردم ورنده کردم
یه پیمانه بلغور ریز رو با ۱/۵لیوان آبجوش خیس کردم و درب ظرف رو گذاشتم ونیم ساعت گذاشتم بمونه تا بلغور خیس بخوره ونرم بشه (بلغور باید نرم نرم باشه)
اگه از بلغور معمولی استفاده میکنید با کمی اب بذارید بپزه وابشو بکشه و اصلا آب نداشته باشه و کاملا نرم بشه
یک عدد پیاز درشت هم رنده کردم
تو یه کاسه سیب زمینی رنده شده بلغور خیس خورده و پیاز رنده شده ونصف قاشق رب گوجه ونصف قاشق رب فلفل و۳ قاشق غذا خوری پر آرد و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر یک عدد تخم مرغ هم اضافه کرده خوب مخلوط کرده وبا دست ورز دادم( باید خوب ورز داده بشه ) وبعد با دست شکل دادم و مرتب دستمو به آب زدم چون مایه چسبناکه و کناره های کوکو را مرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم حرارت رو کم کنید وتو ظرف کوچیک وگود با روغن نسبتا زیاد سرخ کنید تا کوکو هاتون خوشرنگتر وخوشمزه تر بشه و تا یه طرفش کاملا سرخ نشده ظرف دیگه رو برنگردانید وگرنه کوکو وا میره
حتما امتحان کنین بینظیر میشه .
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71💛
#ترکیب_ادویه_ها
1_پلویی:گل سرخ یاگل محمدی،زیره،دارچین،میخک،هل
2_آبگوشت:زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،جوزهندی،بادیان،میخک
3_ترشی:نعناخشک،گلپر،تخم گشنیز،سیاهدانه،زیره سیاه وزیره سبز،کاری،زردچوبه
4_ترشی بادمجان:فلفل سیاه ،گلپر،زردچوبه
5_ماست وخیار:فلفل سیاه ،نعنا،ترخون،ریحان،مرزه،پودرگل سرخ
6_فلافل:زیره سبز،کاری،زنجبیل،فلفل قرمز،گشنیز،شنبلیله
7_کوکوسبزی_پودرگل محمدی،کاری،دارچین،فلفل سیاه
8_لوبیاپلو/کلم پلو/هویج پلو:ادویه پلویی ومقداری دارچین
9_مرغ وماهی:بهترین ادویه زعفران،زنجبیل،برگ بو،پودرسیر
10_کباب تابه ای:فلفل سیاه،پودرلیموعمانی،زردچوبه،سماق
11_گوشت:پودرپیاز،دانه کرفس،فلفل قرمز،فلفل سیاه ،فلفل سفید،نمک(جعفری،رزماری،ریحان،پونه)خشک
12_سوپ:پودرآویشن،یکیادوعددبرگ بو
13_قیمه پلو:هل،دارچین،پودرگل محمدی
@shirini71💛
🥘آشپزی
🔷 #ته_چین_میرزا_قاسمی
3پيمانه برنج
2 عدد تخممرغ
1 پيمانه ماست چكيده (ترجیحا موسیر)
4 حبه سير
4 عدد بادمجان بزرگ
3 عدد گوجه فرنگي درشت
2 /1 پيمانه روغن براي تهچين
4 قس زعفران دم كرده
به ميزان لازم نمك و فلفل وزردچوبه
بادمجانها را باشعله کم كباب كنيد و پوست و دمشان را جدا كنيد. آنها را ساطوري خرد كنيد.
كمي روغن در تابهاي مناسب بريزيد سیر رنده شده را اضافه کنید کمی زردچوبه ونمک بریزید بعد بادمجانهاي خردشده را اضافه کنید وکمی سرخ کنید بعد گوجهفرنگيهای رنده شده را اضافه كنيد. وقتي ميرزاقاسمي بدون آب و سبك شد و به اصطلاح به روغن افتاد، تابه را از روي حرارت برداريد.
برنج را طبق روش معمول ته چین آبكش كنيد. در كاسهاي بزرگ تخممرغها را بشكنيد و با چنگال بزنيد. ماست، زعفران دمكرده، روغن و كمي نمك و فلفل را به كاسه تخممرغها را اضافه بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد.
حالا برنج را به مخلوط زعفراني اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
قالب را چرب و در كف قالب مايه ميرزاقاسمي را بريزيد و پهن كنيد تا همه سطح را بپوشاند. برنج مخلوط با مايه تهچين را روي ميرزاقاسمي بريزيد و خوب فشرده كنيد
فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد. بعد از گرم شدن فر قالب را در طبقه وسط به مدت 45 دقيقه تا يك ساعت حرارت دهيد. بعد از اين مدت تهچين را بيرون آوريد و پس از خنك شدن برش بزنيد.
اگه دوست داشتید به مایه میرزاقاسمی یک عددتخم مرغ هم اضافه کنید یا جدا نیمرو درست کنید وموقع سرو کنار ته چین بذارید.
@shirini71💛
#ساندویج_مرغ_پنیری ⛱
🔴مواد لازم🔻🥕
▫️سینه مرغ ۱ عدد متوسط
▫️هویج ۱ عدد رنده شده
▫️پیاز یک عدد متوسط نگینی شده
▫️فلفل دلمه ای نصف، نگینی شده
▫️قارچ اسلایس شده ۸ عدد
▫️کاری نصف قاشق چایخوری،
▫️زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
▫️فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
▫️نمک یک قاشق مرباخوری سر خالی
🔴طرز تهیه🔻🌯
🔸اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم.
🔴سس مخصوص🔻🍾
🔸برای تهیه سس مخصوص اول از همه ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم.
🔸از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه
☕️❦┅ @shirini71💛
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#کلوچه_زعفرونی_کشمشی
👩🍳مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
زعفرون دم کرده غلیظ و گلاب یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل کمی
کشمش نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
#طرز_تهیه
آرد و بیکینگ پودر و سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر حدود پنج دیقه ای با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعدم مخلوط گلاب و زعفرون شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . همزن و میزاریم کنار و تو سه مرحله آرد رو به مواد اضافه میکنیم و ب صورتی دورانی با لیسک هم میزنیم. کشمش و که از یک ربع قبلش خیس کرده و بعد توی آرد غلتونیم و به مواد کیک اضافه کرده سینی دستگاه چرب کرده یک ملاقه کوچیک از مواد ریخته تو هر قالبش و بعد درشو بسته بعد ۴ دیقه آمادس.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71💛
#سوپ_سیبزمینی
یه دونه پیاز و نگینی خورد کردم و یکم با روغن مایع تفت دادم و ۳ تا سیب زمینی متوسط و خورد کردم و به پیازا اضافه کردم دو دقیقه تفت دادم و اب مرغ رو تا حدی که روی مواد رو بگیره اضافه کردم و اجازه دادم بپزه و نرم بشه برای غلظت و چاشنی این سوپ ۱ قاشق آرد و ۳ قاشق ماست و ۱ عدد تخم مرغ و با ادویه ها (پودر کاری، پودر پاپریکا، نمک و فلفل) حسابی مخلوط کردم تا یکدست بشه و بعد سوپ سیب زمینی رو با گوشتکوب برقی زدم تا صاف و یکدست بشه شما میتونید از مخلوط کن یا غذا سازتون استفاده کنید بعد از یکدست شدن چاشنی رو اضافه کردم و دو تا جوش خورد و خاموشش کردم برای روی این سوپ هم از نعنا داغ استفاده کردم که طعمش رو عالی تر از عالی میکنه
@shirini71💛
#دسر_دورنگ_شیری
مواد لازم👉
4لیوان شیر
از 1 لیوان 1 انگشت کمتر شکر
3قاشق غذاخوری آرد
1قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1قاشق غذاخوری کره
نصف استکان شکلات چیپسی
👈برای روی دسر سس شکلات
👈طرز تهیه
شیر ،آرد،شکر و نشاسته را در یک قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی گاز بگذارید و تا زمانی که جوش بیاید آن را مداوم هم بزنید (تا ته نگیرد) و بپزید.
چند دقیقه بعد از اینکه جوش آمد و پخت از روی گاز بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و باهمزن دستی به خوبی هم بزنید تا کره آب شود و کرم صاف و یکدست شود.فنجان ها و کاسه هایی که میخواهید استفاده کنید قبل از اینکه دسر را در آنها بریزید خیس کنید. کرم را در جامها یا فنجان ها تقسیم کنید و بریزید به طوری که یک سوم فنجانها یا جامهای پذیرایی باقی بماند (دو سوم فنجانها را دسر بریزید)
شکلات چیپسی را در کرم باقی مانده گرم بریزید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و دسر صاف و یکدست شود
و کرم شکلاتی را روی کرم ساده در فنجانها تقسیم کنید و بریزید.سپس بگذارید دسرها به دمای اتاق برسند و بعد در یخچال بزارید تا خنک شوند.بعد از دو سه ساعت که سرد شدند از یخچال درآورید و فنجانها را برگردانید و به ظرف پذیرایی انتقال دهید و روی آنها را با سس شکلات و پودر نارگیل یا هر چه که دوست دارید تزیین کنید.نوش جان🌸
@shirini71💛
#بنیه_مرغ 🍖🍗🍟🌯🥗
ابتدا سینه مرغ رو برش های بلند زده و با فلفل و نمک و کمی پیاز رنده شده و زعفران مخلوط و ۱ روز داخل ظرف مزه دار میکنیم..... #خمیر_بنیه۰🥟
1-تخم مرغ کامل ۲عدد
2- آرد۱ لیوان
3-آب یا مائ الشعیرنصف لیوان
4-نمک و فلفل به میزان لازم
5-بکینگپودر ۱ قاشق مربا خوری
۶-آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
۷-پیاز خشک آسیاب شده خیلی ریز نکنید۲ قاشق غذاخوری
۸-پودر سیر مقداری دلخواه
۹-زعفران مقداری
10-پیاز و قارچ و سیب زمینی در صورت دلخواه
طرزتهیه:ابتدا تخممرغ را با چنگال کمی زده تا از لختگی دربیادمائ السفیر یا آب را ریخته کمی با چنگال زده در انتها آرد ذرت نمکو فلفل و بکینگپودر را به آرد اضافه و الکو به تخممرغ افزوده من از کمی پودر سیر و زعفران دمکرده و پیاز خشک که از بیرونتهیه کردمکمی خرد کردمو داخلش ریختمعطرش بینظیر شد. مواد را یکربع استراحت میدیماین خمیر باید مثل مواد کیکولی رقیق تر باشه حالا مرغها که ۱روز ماندنو مزه دار شدن داخل اینمواد ریخته زیرو رو کرده داخل ظرف مناسب روغنریخته و میزاریمداغ بشه و دانه دانه مرغها رو به مواد آغشته و سریع در روغن داغ میریزیم وزیر رو کممیکنم تا هم مرغهاخوب پخته بشه و خمیر پخته بشه و پف کنه و وقتی همه سرخ شده قارچدرسته و حلقه های پیاز هممی تونید داخل مواد خمیری بزنید و در روغن داغ بندازید .از خیلی سبزیجات دیگه و یا میگو هممی تونید استفاده کنید و سیب زمینی رو مزه دار کنید و درشت خرد کنید ودر روغن سرخ کنید.🍃 معمولا در کنار بنیه سس سفید تار تار استفاده میشه که رسپی رو اینجا👇میزارم.
#سس_تار تار🍃
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری خیار سورپریز خرد شده ۳ عدد متوسط پیازچه یا پیاز معمولی ریز خرد شده ۱قاشق غداخوری سیر ۲ حبه رنده نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرده شده و ترخون روی هم ۱ قاشق غذاخوری کمی گلپر همه رو مخلوط و برای این بنیه و بعضی از غذاها استفاده میشه.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71💛
# کوکو_اسفناج
طرزتهيه:
سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده
يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
زعفرون دم کرده
زرشک به مقدار دلخواه
ادويه و نمك و فلفل .
سیب زمینی نیم پخته ❌كاملا سرد شده❌ را پوست گرفته و رنده ميکنیم.
۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود.
اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم .
نكته: تموم مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا میره
@shirini71💛
#بیسکویت_نمکی_سیب_زمینی_خندان
#عصرونه
#تنقلات
یه مدل بیسکوییت نمکی آسون و خوشمزه مناسب برای بچه ها که واقعا عاشقش میشن بسیار ترد و خوشمزه است 😍😋
این بیسکوییت ها گزینه خوبی برای مدرسه بچه ها هم هست
درست کردنش خیلی راحته و برای تغذیه مدارس هم مفیده البته بهتره گرم و همراه سس مصرف بشه
مواد لازم
نشاسته ذرت سه ق غ
آرد سوخاری سه ق غ
آرد گندم دو ق غ
سیب زمینی پخته دو عدد متوسط
نمک دو ق چ
فلفل سیاه و آویشن هر کدوم یک ق چ
تخم مرغ یک عدد
ابتدا سیب زمینی رو که پخته شده رو پوره کنید به هیچ وجه سیب زمینی رو رنده نکنید چون خبلی چسبنده میشه و نمیشه باهاش کار کرد
من خودم با گوشت کوب له کردم حالا با هر وسیله ای سیبزمینی رو له کنید
بعد تخم مرغ و آرد سوخاری و نشاسته ذرت و آرد و نمک وفلفل و آویشن رو آضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد
من یک تیکه سلفون رو باز کردم خمیر دو روش گذاشتم دوباره سلفون روی خمیر گذاشتم و با وردنه باز کردم اگر وردنه ندارید از همون لوله سلفون استفاده کنید
بعد که خمیر خوب نازک شد نه حدی که پاره بشه ضخامت حدود نیم سانت خوبه
بعد با لیوان یا قالب گرد دایره قالب میزنیم و با نوک چاقو یا سیخ چوبی چشم و دهان روش میندازیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم لازم نیست خیلی تغییر رنگ بده همینکه برشته شده برمیگردونیم
@shirini71💛