هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# پاستیل
ژله به رنگ دلخواه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱_۲ق غذا
آب سرد نصف پیمانه
گلوکز مایع ۲ق غذا
طرز تهیه:
همه مواد بالا رو توی ظرفی ریخته و به روش بن ماری یعنی روی کتری بخار آب قرار داده تا تمام ژلاتین حل شده و مایع شفافی بدست بیاد سپس توی قالب شکلات که کمی چرب شده ریخته و برای ۱ ساعت توی یخچال بزارین.سپس از قالب در بیارین و نوش جان کنید
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نوقای گردویی🍣
✍مواد لازم
شکر ٣٧٥ گرم
گلوکز ٢٥٠ گرم
آب ١٥٠میلی لیتر
گردوی خرد شده ٣٠٠ گرم
سفیده تخم مرغ ٥ عدد
وانیل ١/٤ قاشق چای خوری
نان میکادو به میزان لازم
🍜طرز تهیه
شکر و آب را مخلوط کنین و روی حرارت بزارين تا جوش بياد حالا گلوکز رو اضافه كنين
وقتي که شربت غلیظ شد،چند قطره ازش داخل آب بریزین زمانی که گلوله شد آماده است
يعني دقيقا زماني كه درجه حرارت به ١٣٠ درجه برسه
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید بشه و فرم بگیره حالا شربت را از روی حرارت بردارین و کم کم در زمان هم زدن تخم مرغ ها به اون اضافه كنين
در آخر گردو را به مواد اضافه کنین
ته قالبتون يه كيسه فريزر پهن كنين و يه لايه نان ميكادو را داخل سینی بزارين و روی آن مایه نوقا را بریزین
بزارين كه كاملا خنك بشه بعد برش بزنين
ميتونين دوباره براي روشم از نون ميكادو استفاده كنين
اين مواد تعداد زيادي نوقا بهتون ميده پس ميتونين ميزان مواد رو نصف كنين
بهتر واسه تهيه اش از يه دماسنج استفاده كنين
نكته اصلي اين شيريني فقط درست كردن شيرش هست
شربت رو هم داغ داغ و آروم آروم به سفيده در حال همزدن اضافه كنيد.
#نوقای_گردویی🍪
@shirini71
#گز_آردی
#شکلات
#تنقلات
پسته 50گرم
شکر نصف پیمانه
گلاب ربع پیمانه
گلوکز ربع پیمانه( جایگزین گلوکز ,عسل)
سفیده_تخم_مرغ 1عدد
آرد مقداری
سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که با برگرداندن ظرف نیزه.
گلاب و شکر رو روی حرارت متوسط باهم مخلوط کنید .اجازه بدین تا به جوش بیاد
بعد گلوکز رو اضافه کنید و حدود 5دقیقه بهم بزنید تا ترکیب بشن.
یک قاشق از مواد رو داخل سفیده بریزین تا هم دما بشه.
سپس با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
وقتی غلیظ شد پسته رو اضافه کنید.
15دقیقه صبر کنید تا خنک بشه.
یک قاشق از مواد رو داخل آرد بغلطونید و شکل بدین
بعد داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شکر_پنیر_گردویی
#شکلات
#آبنبات
مواد لازم
شیرکم چرب ،پاستوریزه ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
پودر حل. ۱/۴ قاشق چایخوری
گردو نگینی خرد شده. ۱/۴ لیوان
طرز تهیه
ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شود و جوش بیاید شعله را کم کرده و اجازه میدهیم تا آبنبات به قوام بیاد
باید مراقب باشید چون مواد سر میرود وقتی به قوام آمد برای اینکه مطمئن شوید آبنبات آماده است داخل یک کاسه چند قالب یخ بریزید و کمی آب تا کاملا سرد شود یک قاشق از مواد را داخل آب سرد بریزید ودر دستتان گلوله کنید اگر کاملا سفت شد زمان گرفتن آبنبات است اگر نرم بود زود است و باید هنوز بجوشد .
زمانی که مواد به قوام آمد پودر حل و گردو را اضافه میکنیم داخل سینی را کمی چرب میکنیم و مواد را سریع در سینی میریزیم و می گذاریم تا خنک شود بعد خرد میکنیم .
نوش جان
نکته: ۱-اگر دوست دارید آبنبات پر رنگتر شود میتوانید کمی کاکائو بریزید
۲-میتوانید وقتی شیر جوش آمد شعله را کم کنید وقتی ۲/۳ شیر تبخیر شد بعد شکر را اضافه کنید .
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#ساندویچ_بجیا
#بجیا(bejia)
#فلافل_لپه
بجیا (به کسر ب)ازخوراکهای استان سیستان وبلوچستانه. هیچ اطلاعاتی درنت متاسفانه ازش موجود نیست یاحداقل من پیدانکردم.
چندوقت پیش جناب سید مهدی حسینی تویه برنامه تلویزیونی معرفیکردن وآموزش دادن.
دو پ لپه روحداقل ازهشت ساعت قبل خیس میکنیم ومرتب آبش وعوض کنیم بعدتوصافی ریخته تا ابش کشیده شه.
لپه خام +چهارعدد فلفل سبز+یه دونه پیازمتوسط چهارقاچ شده+پنجاه گرم گشنیزتازه+پانزده گرم نعنای تازه+نمک وفلفل ویه قاشق آردنخودچی وداخل هاون یاچرخ گوشت یا غذاسازمیریزیم تا مواد پوره شن.بعدبه شکل دایره یا دایره های توخالی سرخ میکنیم.اگرمایه بجیا استراحت کنه احتیاج به آردنخودچی نداره ولی محض احتیاط یکساعت استراحت دادم وآرد نخودچی هم زدم وباقالب فلافل سرخ کردم .تاقبل سرخ شدن یکطرف نباید داخل روغن جابجا بشه.
به این دستور دوحبه سیر وکمی پودرزیره وزردچوبه اضافه وفلفل سبزوحذف کردم.
بسیارساده وخیلی فوری فوتی آماده شد.خوشمزه هم هست.
@shirini71
#ساندویچ_تست_ایتالیایی_باتابه
پیازوگوشت چرخ شده وفلفل دلمه ای وقارچ وجعفری ریزشده وآب لیموی تازه و نمک وزردچوبه وفلفل وآویشن +یکم کچاپ. رفتن روی نان تست سبوس دار. برشهای ماتزارلای تازه روشون وبعدگریل شدن.
ازونجایی که دستگاه گریل پرسی ندارم تابه گریل روبدون روغن داغ میکنم ساندویچها روداخل تابه میچینم ویه تابه سنگین روی نونها میزارم تاپرس شه وقتی یک سمت گریل شد پشت ورومیکنم. .
@shirini71
#موساكا_يوناني
سيب زميني پخته ٣ عدد متوسط
بادمجان حلقه يا ورقه سرخ شده ٦عدد متوسط
مايه ماكاروني ب ميزان لازم( پياز، گوشت چرخكرده، فلفل دلمه، قارچ ورقه و نمك و فلفل و ادويه جات)
پودر سير مقداري يا سير تازه دو حبه
پنير پيتزا ب ميزان لازم
سس بشامل يا سفيد ( ب ازاي ١ ل شير ١ ق آرد و يك قالب كره ٢٥ گرمي ....كره را داخل آرد تفت ( ٢ دقيقه )داده بعد شير سرد را اضافه ميكنيم و سريع هم زده تا گلوله نشود وقتي بصورت فرني در آمد حرارت را خاموش كرده كمي نمك و فلفل اضافه ميكنيم )
از سس سفيد دو سه قاشق كف تابه مورد نظر ( پيركس )ريخته سيب زميني حلقه شده را كف قالب چيده ، مقداري پنير پيتزا ميريزيم بعد بادمجان حلقه شده دوباره پنير و بعد مايه ماكاروني ، دوباره پنير ...
اين كارو يكبار ديگر تكرار ميكنيم و در اخر روي ان را سس سفيد و پنير پيتزا ريخته در فر گرم شده قرار ميدهيم تا زماني ك پنير آب شود، چند دقيقه آخر گريل را روشن ميكنيم تا پنيرها طلايي شوند.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_شصت_و_ششم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :دو عدد میوه فصل
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#رفع_سرماخوردگی_وآنفولانزا
برای رفع سرماخوردگی و آنفولانزا
گریپ فروت را با پوست 4قاچ کنید و داخل قابلمه آب بیندازید و بجوشانیدآنرا هم بزنید و یک قاشق غ عسل به آن اضافه کنید و محلول به دست آمده را بنوشید.
@shirini71