یه شیرینی شکیل و خوشمزه با طعم عالی و موندگاری بالا 😍
@behh_food
@behh_food✅
شیرینی کاپوچینو☕☕☕
مواد لازم برای حدود 25 عدد:
50 گرم پودرقند یا شکر دانه ریز
1 عدد زرده ی تخم مرغ
150 گرم کره همدمای محیط
60 گرم بادام آسیاب شده
250 تا 300 گرم آرد قنادی
1 بسته وانیل شکری
2ق چ قهوه فوری یا اسپرسو
👈کره و پودرقند رو با همزن زده تا پوک و سبک بشه،حین کار حتما چندبار دورگیری می کنیم.زرده ی تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.قهوه و بادام ها رو هم بهش اضافه می کنیم. 2/3 از آرد دستور رو بهش اضافه کرده و با سری خمیرزن و دورکند مواد رو هم می زنیم. حالا مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه، دیگه کافیه و آرد بیشتری بهش اضافه نمی کنیم.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی شده با وردنه باز کرده و کاتر میزنیم. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم.بعد از پخت اجازه میدیم شیرینی ها روی توری خنک بشن.
برای آیسینگ قهوه:
80 گرم پودرقند
2ق غ اسپرسو
👈با هم مخلوط می کنیم.
یک طرف شیرینی ها رو داخلش زده و روی کاغذروغنی گذاشته،
کمی شکلات رو بن ماری کرده و داخل قیف ریخته و نوکش رو خیلی ریز سوراخ کرده و طبق کلیپ روی شیرینی ها با خلال دندون طرح میندازیم و وسط هر کدوم یه دونه قهوه یا شکلات با کمی فشار می چسبونیم و صبر می کنیم تا روکش قهوه خودش رو بگیره.بین هر دو شیرینی رو هم با نوتلا پر می کنیم و با کمی فشار بهم می چسبونیم.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
#شیرینی #قهوه #شکلاتی #شیرینی_مدرن #شیرینی_مشهدی
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی الماسی شکلاتی سه سوته بدون نیاز به پخت و همزن، مخصوص وقتایی که فرصت کمه😍
@behh_food
@behh_food
💖ورق بزنید و کلیپ تهیه رو ببینید.
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستانتون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت این دوره ی جامع و کامل شیرینی های نوروزی رو ادامه بدم✅
مواد لازم برای حدود 22 توپک شکلاتی:
125 گرم بيسکوئيت پودر شده
30 گرم پودرنارگیل
70 گرم نوتلا یا شکلات صبحانه
140 گرم پنیر ماسکارپونه
10 گرم پودرکاکائو
1ق چ عصاره ی وانیل
👈داخل کاسه ای تمام مواد رو با هم خوب مخلوط و یکدست می کنیم و ازش توپک هایی به اندازه گردوی کوچیک برداشته و داخل دست گرد می کنیم و داخل پودر نارگیل می غلتونیم. سطح هر توپک رو کمی گود کرده و با نوتلا یا گاناش تزئین می کنیم و داخل یخچال میزاریم.
_اگه خمیرتون چسبنده بود نیم ساعت داخل یخچال بزارین و بعد گلوله گلوله کنید.
_این شیرینی حتماً باید داخل یخچال نگهداری بشه و موقع سرو از یخچال بیرون آورده بشه. خیلی خیلی خوشمزه س، سه سوته آماده میشه و سه سوته هم تمام میشه 😄😋
by:@mes_delicieuses_creations 💝
Translated:@behh_food @behh_food
.
.
#شیرینی #شیرینی_تر #خوشمزه #راحت #شیرینی_شکلاتی #نوتلا #کدبانو #شیرینی_عید
چهاردهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی متعلق میگیره به این اسلایس های محشر 😍
@behh_food
@behh_food
قراره با بهفود شیرینی های نوروزی امسالتون رو خودتون درست کنید🤩
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم✅
اسلایس کارامل و شکلات 🍫🍫🍫
مواد لازم برای لایه ی بيسکوئيتی:
1 عدد زرده تخم مرغ
25 گرم شکر دانه ریز
100 گرم کره
150 گرم آرد قنادی
1ق چ بکینگ پودر
1 ق چ عصاره ی وانیل یا نوک ق چ وانیل معمولی
یه کوچولو نمک
👈کره و شکر رو با همزن زده تا سبک بشه. حتما حین کار چندبار دور ظرف رو دورگیری می کنیم. زرده ی تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر ونمک رو بهش اضافه کرده و با لیسک مواد رو هم میزنیم. کف یه قالب 20 در 20 رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو یکدست فشرده و سطحش رو صاف می کنیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 20 دقیقه می پزیم.
مواد لازم برای لایه ی کارمل:
150 گرم شکر دانه ریز
50 گرم گلوکز
100 گرم کره
100 گرم خامه صبحانه گرم شده
👈شکر و گلوکز رو داخل ماهیتابه پهنی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر شروع به ذوب شدن و کاراملی شدن کنه، وقتی تمام شکر کاراملی شد کره رو بهش اضافه کرده و سریع و مداوم هم می زنیم. خامه ای که گرم هستش رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. روی لایه ی بيسکوئيتی ریخته وکنار میزاریم.
💝طرز تهیه ی کارامل بدون گلوکز هایلایت شده، می تونید جایگزین کنید.✅
مواد لازم برای لایه ی شکلاتی:
100 گرم خامه صبحانه
150 گرم شکلات تخته ای
👈خامه رو روی حرارت ملایم گرم می کنیم وقتی از کناره ها شروع به جوش های ریز کرد شکلات رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. روی لایه ی کاراملی ریخته و قالب رو داخل یخچال میزاریم تا لایه ها خودشون رو بگیرن.
💝این پ.ست برای شماست، هر شیرینی که دوست دارین تا عید یاد بگیرین رو برام کاامنت کن تا منم آموزشش رو آماده کنم و مثل تمامی آموزش های بهفود اونو راایگان باهاتون به اشتراک بزارم🥰
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
راحتترین و خوشمزه ترین نارگیلی قرن که نیاز به داغ زدن نداره و فوری هم آماده میشه😍
@behh_food
@behh_food
پانزدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🤩
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت ادامه بدم✅
شیرینی نارگیلی آلمانی🥥🥥🥥
مواد لازم:
3 عدد سفیده ی تخم مرغ متوسط
100 گرم شکر دانه ریز
200 گرم پودرنارگیل
شکلات بن ماری شده برای تزئین
👈سفیده ها رو با همزن زده تا فرم بگیره. شکر رو بهش اضافه کرده و اونقدر هم می زنیم تا دونه های شکر کاملاً حل بشه. پودرنارگیل رو بهش اضافه کرده و با لیسک مواد رو مخلوط می کنیم.مواد رو یا با قاشق یا با قیف بدون ماسوره روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم، با فاصله پایپ کرده و با انگشت سطح اونا رو یکم صاف می کنیم.سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 دقیقه می زاریم. فقط کافیه زیر و لبه ی شیرینی ها یکم طلایی بشه. بعد از پخت و خنک شدن داخل شکلات بن ماری شده زده و با کمی شکلات روی اونا رو تزئین می کنیم.
@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_نارگیلی #شیرینی_سنتی #خوشمزه #شیرینی_نوروز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دلبرتر و جذاب تر و راحت تر از این شیرینی نداریم،سییوش کنید و حتما برای عیدتون درست کنید😍
@behh_food
@behh_food
هفدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو ادامه بدم✅
مواد لازم برای 30 شیرینی :
1عدد تخم مرغ
100 گرم شکر دانه ریز
250 گرم کره ی سرد
1 بسته وانیل شکری
400 تا 450 گرم آرد قنادی الک شده
یه کوچولو نمک
👈کره و تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و نصف آرد رو داخل کاسه ی همزن ریخته و با سری خمیرزن مواد رو هم می زنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. سپس روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو به ضخامت 3تا 4 میل باز کرده و کاتر می زنیم. وسط نصف شیرینی ها رو خالی می کنیم. یا با کاتر مخصوص یا با ماسوره. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم چیده(شیرینی هایی که وسط شون خالیه رو جدا پخت کنید چون یکی دو دقیقه تایم پخت شون کمتره) و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 12 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه. بعد از پخت و خنک شدن، شیرینی هایی که وسطش خالیه رو داخل شکلات سفید بن ماری شده زده و با پودر پسته، کرن بری خشک و خرد شده تزئین کرده و روی کاغذ روغنی گذاشته تا شکلات خودش رو بگیره. سپس بین هر دو شیرینی رو با مربا یا مارمالاد دلخواه پر می کنیم.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_مغزدار #شیرینی_پزی #شیرینی_مربایی #شیرینی_سنتی #خونگی #خوشمزه #شیرینی_نوروز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دلبرتر و جذاب تر و راحت تر از این شیرینی نداریم،سییوش کنید و حتما برای عیدتون درست کنید😍
@behh_food
@behh_food
هفدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو ادامه بدم✅
مواد لازم برای 30 شیرینی :
1عدد تخم مرغ
100 گرم شکر دانه ریز
250 گرم کره ی سرد
1 بسته وانیل شکری
400 تا 450 گرم آرد قنادی الک شده
یه کوچولو نمک
👈کره و تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و نصف آرد رو داخل کاسه ی همزن ریخته و با سری خمیرزن مواد رو هم می زنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. سپس روی سطح کار رو آردپاشی کرده و خمیر رو به ضخامت 3تا 4 میل باز کرده و کاتر می زنیم. وسط نصف شیرینی ها رو خالی می کنیم. یا با کاتر مخصوص یا با ماسوره. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم چیده(شیرینی هایی که وسط شون خالیه رو جدا پخت کنید چون یکی دو دقیقه تایم پخت شون کمتره) و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 12 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه. بعد از پخت و خنک شدن، شیرینی هایی که وسطش خالیه رو داخل شکلات سفید بن ماری شده زده و با پودر پسته، کرن بری خشک و خرد شده تزئین کرده و روی کاغذ روغنی گذاشته تا شکلات خودش رو بگیره. سپس بین هر دو شیرینی رو با مربا یا مارمالاد دلخواه پر می کنیم.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_مغزدار #شیرینی_پزی #شیرینی_مربایی #شیرینی_سنتی #خونگی #خوشمزه #شیرینی_نوروز
چهار مدل شیرینی جذااب و خوشمزه فقط با یک خمیر😍
@behh_food
@behh_food
هجدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی... هم خیلی راحت آماده میشه و هم دل هر مهمونی رو میبره 🤩
💝ورق بزنید و تمام مراحل کار رو ببینید.
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو ادامه بدم✅
مواد لازم :
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 پ پودرقند الک شده
1/2 پ روغن مایع(110 گرم)
1/2 پ سرخالی نشاسته ذرت(50 گرم)
200 گرم کره یا مارگارین همدمای محیط
1 پاکت بکینگ پودر(1 ونیم ق چ)
1 پاکت وانیل شکری(1/4 ق چ)
4 ونيم تا 5 پ آرد الک شده (تقریبی)
👈مارگارین و پودرقند رو با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه می کنیم. روغن مایع، نشاسته ذرت و بکینگ پودر و نصف میزان آرد رو هم بهش اضافه می کنیم. مابقی آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه، برای من یک بند انگشت کمتر آرد مصرف شد و تو لیوان موند. خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 4 میل باز کرده و با کاترهای دلخواه قالب می زنیم. شیرینی ها رو با کاردک برداشته تا فرم شون خراب نشه و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم.سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ پیدا کنه.
کليپ رو نگاه کنید ،کاترهای رو ببینید. برای مدل قلب روی شیرینی ها سفیده تخم مرغ زدم و فندق پاشیدم و بعد از پخت و خنک شدن با شکلات بن ماری شده کاور کردم. مدل های دیگه هم کامل داخل کلیپ مشخصه.برای تزئین هم از شکلات بن ماری شده ،کرم بيسکوئيت، فندق خرد شده و مارمالاد استفاده کردم.
نوش جان 🥰
by:@menutalfanin_mutfagi 💝
Translated by :@behh_food
.
.
#شیرینی #خونگی #شیرینی_خوشمزه #شیرینی_مدرن #شیرینی_نوروز #دسر #عصرونه #کدبانو
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار مدل شیرینی با یک خمیر.
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کوکی خوش طعم و دلبر اونم با یک خمیر پایه و بدون تخم مرغ 😍
@behh_food
@behh_food
نوزدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو با آموزش های خاص تر و جذاب تر ادامه بدم✅
کوکی فندقی و نارگیلی🌰🌰🥥🥥
مواد لازم:
40 گرم پودرقند
250 گرم کره ی همدمای محیط
350 گرم آرد
1 پاکت وانیل شکری
1 پاکت بکینگ پودر
30 گرم پودرنارگیل
30 گرم فندق خرد شده
👈تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و دو قسمت می کنیم. به یکی پودرنارگیل و به دیگری فندق رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو درست کرده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر و لبه ی کوکی ها تغییر رنگ بده و طلایی بشه.
بعد از پخت و خنک شدن مدل نارگیلی رو با شکلات سفید بن ماری شده و پودرنارگیل و مدل فندقی رو با شکلات تیره بن ماری شده و فندق خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان😋
by:@_byneri 💗
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#کوکی #شیرینیپزی #دسر #خوشمزه #شیرینی_بهشتی #شیرینی_عید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کفگیر این شیرینی خوشمزه رو بپز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این انرژی بار برای جلوگیری از ریزه خواری عالیه🫠
یه میان وعده ی سالم و خوشمزهست 😍
مواد لازم:
جو دوسر پرک ۲ پیمانه
مغز آفتاب گردون ۱/۲ پیمانه
دانه چیا ۱/۲پیمانه
مغزیجات دلخواه ۱/۴پیمانه
قهوه یا دارچین ۱ ق غ
عسل ۱/۲ پیمانه
مواد خشک رو با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه
بعد از روی حرارت بردارید و عسل رو بهش اضافه کنید
و بعد توی هر قالبی که دوست دارین بریزید برای نیم ساعت بزارید توی یخچال
تمام
نوش جان🤍😍
#رژیمی_ولی_خوشمزه #رژیمی #رژیمی_سالم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای عید از این شکلات ها درست کن 🍫😍
@zahra_pastry_
@zahra_pastry_
بریم که بسازیمش
شکلات رو با یک قاشق روغن نارگیل روی بخار کتری به روش بنماری اب کنید.🍫❤️
از شکلات اب شده توی قالب سیلیکونی ریخته و با قاشق دیواره های قالب رو شکلات بمالید و برای ۵دقیقه توی فریزر بزارید 🍫( این کارو دو بار تکرار کنید)
برای داخل شکلات هرچیزی که دوست دارید انتخاب کنید من از کره بادوم زمینی، کره بیسکویت،و نوتلا استفاده کردم🍫
و در آخر دوباره شکلات بنماری شده بریزید و برای ۱۰دقیقه توی یخچال بزاریدو تمام❤️🍫
@zahra_pastry_
▫️میتونید با شکلات اب شده و ترافل رنگی ها خوشگلترش کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯