سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۷) ليسك، برس هم سلیکونیش هست هم سادش ، پالت ، کاردک مخصوص صاف کردن خامه رو
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی(۱۸)
ترافل هاي رنگي و شكل دار
ترافل از انواع تزئیناتی است که روی انواع دسر، کیک، شیرینی و بستنی استفاده میشود. اما ماده اصلی ترافل چیست و این مواد رنگی و زیبا چطور تهیه میشوند؟ در تهیه ترافل های رنگی امروزی غالباً از شکر، شربت ذرت، نشاسته ذرت و رنگ های مجاز خوراکی استفاده میشود. این مواد در کارخانه با هم مخلوط میشوند و به صورت خمیر های رنگی در می آیند. سپس خمیرها به شکل رشته ای در آمده و بعد از خشک شدن به صورت تکه های کوچک خرد میشوند. البته امروزه شکل های مختلفی از ترافل های رنگی وجود دارد. مثل ترافل قلبی یا ستاره ای. از نظر رنگی هم ترافل ها رنگ های مختلفی دارند. ترافل تزئینی اغلب به صورت رنگارنگ به فروش میرسد اما ترافل های سفید و تک رنگ هم وجود دارند.
شبیه ترین چیز شبیه به ترافل های امروزی اولین بار در یک کارخانه هلندی تولید شد. هنوز هم در هلند ترافل ها بسیار محبوب هستند و حتی نان، کره و ترافل شکلاتی از صبحانه های رایج در این کشور است. امروزه از ترافل رنگی برای تزئین انواع کیک و دسر استفاده میشود. ترافل را روی سطح پوشانده شده از خامه، آیسینگ یا شکلات میریزند تا به آن بچسبد و نریزد.
ادامه دارد...
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#طرزتهیه_ترافل_در_منزل
1 پیمانه پودر قند رو با 1سفیده تخم مرغ و 1/4 قاشق چایخوری، نمک و کمی وانیل مخلوط کنین، تا زمانی که یه مایه یکدست به دست بیاد، اون رو به تعداد رنگهای مختلف تقسیم کنین و تو ظرفهای جداگانه با رنگهای مورد نظرتون مخلوط کنین و تو قیف های جداگانه بریزید. با ماسوره ی ساده روی کاغذ روغنی نوارهای بلند بکشید. (میتونین از ماسوره ی 5 سوراخ هم استفاده کنین). کاغذ های روغنی رو به مدت 24 ساعت تو یه جای خشک قرار بدید و اجازه بدید خشک شن. بعد از خشک شد با چاقو به اندازه های دلخواه ببُریدشون :)
مثل عکس مرحله به مرحله پیش برید
✍مجله تصویر زندگی
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شنیسل_مرغ🍗
فیله مرغ به تعداد دلخواه
فلفل شیرین ۳تا۴عدد
ماست ۴ق غذاخوری
سس مایونز ۲تا ۳ق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک و زردچوبه به میزان لازم
آب لیمو به مقدار لازم
سیر ۲تا۳حبه
پیاز یک دانه متوسط
آرد سفید
آرد سوخاری
آب
روغن سرخ کردنی
قارچ به تعداد دلخواه
۱. فیله ها را داخل کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب میزنیم جوری که خیلی نازک نشه چون خیلی خشک میشه و خوب نمیشه
۲. آب لیمو+نمک+فلفل سیاه+زردچوبه+ماست+سس مایونز+پیاز خورد شده+سیر خورد شده وفلفل شیرین🌶خورد شده را باهم مخلوط میکنیم و فیله های زده شده را در آن میخوابانیم و در ظرفی در بسته در یخچال کمی استراحت میدهیم
۳. در یک ظرف یک لیوان آب
۴. در ظرف دیگر آرد
۵. و در یک ظرف دیگر پودر سوخاری+نمک+فلفل سیاه+زردچوبه
۶ . فیله ها را از داخل مایه بیرون آورده و دقت کنیم تکه های فلفل و پیاز به آن نچسبیده باشد
۷. اول فیله ها را در آرد می غلتانیم
۸. سپس در ظرف آب می اندازیم
۹. و بعد در پودر سوخاری
۱۰. در تابه روغن میریزیم تاداغ شود وحالا شنیسل ها را در روغن سرخ میکنیم تا دو طرف آن طلایی شود
۱۱. میتوانیم در بشقابی چند تا دستمال کاغذی گذاشته و شنیسل های سرخ شده را رو آن قرار دهیم تا روغن اضافه جذب دستمال شود
قارچ ها هم شسته و طبق شماره ۷ و ۸ و ۹ و ۱۰ سرخ میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
آرزو بانو
#نان_آچما_ارده_و_گردو👇
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان ماست ولرم(حدود 110 گرم)
2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای رومال)
نصف استکان روغن مایع(حدود 40 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم) و يا نصف پاكت خمير مايه تر 21 گرم
1 قاشق مرباخوری نمک
3-4 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت وانیل(5 گرم)
4-5 لیوان آرد
داخل آچما👇
1.5 لیوان ارده
1 استکان کره(استكان125 ميلى كمر باريك)
1 استکان شکر(حدود 75 گرم)
1 لیوان گردوی خرد شده
کره آب شده ,شکر و ارده را با هم مخلوط میکنیم.
برای آماده کردن خمیر شیر ولرم , شکر و روغن را در ظرفی ریخته با هم مخلوط میکنیم
سپس نمک ,تخم مرغ و ماست را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم.
سپس آرد الک شده و خمیر مایه را به مواد مایه اضافه کرده هم میزنیم
باید خمیر نرمی که به دست نمیچسبد بشود(آرد را با کنترل میریزیم)روی خمیر را پوشانده 1 ساعت استراحت میدیم. خمیر به عمل آمده را تا جایی که بتونیم باز میکنیم حدود 60 سانتی متر باز میکنیم و مثل فیلم روی هر لایه از مواد مخلوط ارده زده و گردوی خرد شده میریزیم و تا سه لایه اینکار را تکرار میکنیم.
برش هایی به اندازه 3-2 سانتی متر میزینم و روی لایه آخر روغن مایع میزنیم و با دست در حالی که میپیچیم از وسط سینی شروع میکنیم و داخل سینی به شکل دایره میگذاریم .
1 ساعت در سینی نگه میداریم تا باز استراحت کند.
زرده تخم مرغ زده در فر 180 درجه میپزیم.( تا وقتی که سرخ شود میپزیم)
اگه خیلی نازک باز شود با این مقدار مواد یک سینی بزرگ و یک سینی کوچک آچما در میاد.
نكته:
❣ميتوانيد به جاى ليوان از پيمانه قنادى استفاده كنيد.
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
1_11007630.mp3
4M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء شانزدهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
YEKNET.IR - monajat - motiee - shabe 7 ramezan 98.mp3
7.21M
⏯ #مناجات_سحر
🍃در این کشتی درآ
🍃پا در رکاب ماست دریاها
🎤میثم #مطیعی
التماس دعا 🙏
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_داخل_فر👇
مواد خمیر :👇
شیر ولرم ۱۲۵میلی لیتر
تخم مرغ ۱عدد
کره ۶۰گرم
شکر ۱قاشق سوپخوری
آرد ۳۵۰گرم
خمیر مایه فوری ۷گرم +شکر ۱قاشق سوپخوری
نمک۱قاشق سوپخوری
مواد میانی خمیر:
مایه ماکارونی
برای تهیه خمیر:👇
همه مواد خشک رو در ظرفی میریزیم و هم میزنیم و آرام آرام شیر رو اضافه میکنیم تا جایی که همه مواد یک سمت جمع شود و شروع میکنیم به ورز دادن و قاشق قاشق شیر میریزیم به این صورت که یک قاشق شیر میریزیم و خمیرو ورز میدیم تا چسبندگیش تموم شه دوباره به قاشق شیر میریزیم و دوباره ورز میدیم این کارو ادامه بدید تا خمیر نرم و سبک و لطیف بده ممکنه همه شیر در دستور مصرف نشه.
نکته:برای اینکه چسبندگی بره علاوه بر ورز دادن میتونید با خمیر به میز چند ضربه بزنید.
بعد از آماده شدن خمیر بهش استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه.
نکته:میتونید فرتون رو گرم کنید و روز خمیر حوله خیس بگذارید و درون فر گرم و خاموش استراحت بدید.
بعد استراحت هر شکلی دوست داشتید بدید و بگذارید تو فری که از قبل گرم شده استراحت کنه و بعدش با درجه ۱۸۰تا جایی که کفش طلایی شه بپزه و بعدش برای طلایی شدن روش گریل کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خانگی
#نان👇
اول خمیر مایه رو گذاشتم تا کمی پف کرد و درون ظرف رو یه کاسه آب ولرم ریختم
بعد سیاهدانه و رازیانه وکنجد وزردچوبه ونمک وروغن دنبه به آن اضافه کردم و خمیر مایه رو
بعد آرد رو من چشمی اضافه کردم وگذاشتم در هوای آشپزخانه تا ترش شده و بعد توی #تنور_گازی پختم
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_زعفرانی👇
به ازای یک لیوان آرد
۱/۲شکر
۱/۲روغن
۱لیوان آب
۱/۳گلاب یااگه خواستی بیشتر بریزی ازآبش کم کنید
زعفران دم کرده
درظرفی روغن روریخته وروی حرارت میگذاریم .
وقتی داغ داغ شد یه دفعه آردرومیریزیم وباروغن هم میزنیم وچنددقیقه تفتش میدیم(به اندازه ایی که دوست داریم رنگ حلوامون بشه
من برای حلوارنگ قهوه ای روشن میپسندم)
بعدشهدی که ازقبل آماده کردیم باشکروزعفران وآب روبهش اضافه میکنیم
بازپشت هم هم میزنیم وظرف حلواروبه صورت تاب تکان میدیم
حلوای ماآماده است 😊
این حلوابرای کسانی که به بوی آردتفت داده شده آلرژی دارن(مثل من)عاالییه
چون اول روغن ریخته میشه وبعدآرد
تفت داده میشه
ودیگه اینکه وقتی حلوارومیخوری روغنی تودهنت احساس نمیکنی درکل که خیییلی خوشمزه س 😉
میتونیدشیری وکاکائوییش روهم درست کنید👌👌👇
ازمقدارآردبه اندازه کاکائو وازمقدارآب به اندازه شیر کم کنید ودرحلوای شیری دیگه زعفران نمیخواییم.
بپزید ولذت ببرید🌻
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
👩👧👦 روزه داری به سبک مادرها
⁉️ آیا میدانید با وجود چند فرزند کوچک چگونه میتوانید روزهداری راحتتری داشته باشید؟
خانمهایی که یک، دو یا چند فرزند کوچک در خانه دارند قطعا در ماه مبارک رمضان نیاز به برنامهریزی و تدابیر بیشتری دارند تا بتوانند علاوه بر مسئولیت رسیدگی به خانه و بچهها، روزهداری راحتتری داشته باشند و هم به عبادات خودشان برسند. آیا میدانید راهکارهای رسیدن به این مسئولیتها و برنامهریزی برای آنها چیست؟👇
📚کتابها و بازیهای جدید برای بچهها پیدا کنید
برای ماه مبارک رمضان باتوجه به سن بچهها برایشان کتابهای جدید تهیه کنید تا برای آنها جذابیت داشته باشد. همچنین میتوانید آنها را با چند بازی جدید آشنا کنید تا ساعتهای بیشتری را سرگرم بازی و کشف اسباببازی باشند تا در ساعتهای روزه داری شما کمتر بهانه بگیرند که حوصلهشان سررفته.
⚖️ به بچهها مسئولیت بدهید
بخشی از مسئولیتهای خانه را به بچهها بسپرید. مثلا مسئولیت غذا دادن به خواهر یا برادر کوچکتر را به فرزندان بزرگتر محول کنید. مسئولیت پهن کردن و چیدن سفرهی افطار، تمیز کردن بخشی از خانه و یا مرتب کردن خانه و جارو کشیدن را نیز به بچهها واگذار کنید. به این ترتیب هم از مسئولیتهای شما کاسته میشود، هم فرزندتان مسئولیتپذیرتر شده و از اینکه احساس بزرگی میکند و میتواند به شما کمک کند، احتمالا شادتر خواهد بود.
🏘️ با همسایهها هماهنگ کنید
اگر در آپارتمانی زندگی میکنید که خانوادهها، بچه های همسن فرزندان شما دارند، با خانمها هماهنگ کنید که هر روز چندساعت مسئولیت نگهداری از بچهها به عهدهی یک نفر باشد. با این ترفند هم بچهها با همسن و سالان خود بازی میکنند و هم مادرها در آن ساعات به امور شخصی خودشان رسیدگی میکنند.
🕤 ساعتهای بعد از افطار را دریابید
انجام بخشی از کارهای روزانه را به شب منتقل کنید. در ساعات بعد از افطار که همسرتان در خانه حضور دارد از او بخواهید که مراقب بچهها باشد یا با آنها بازی کند تا شما به امورات سحر و افطاری فردا برسید و یا بتوانید با خیالی آسوده قرآن روزانهتان را بخوانید.
@Khamenei_Reyhaneh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti