💠 #آدابخوابدرطباسلامی
🍃 #نوعخوابیدنواثراتآن😍👇
طبق منابع دین اقسام خواب عبارت است از:
۱- انبیا که روی کمر می خوابند و چشمانشان خواب نمی رود.
۲- مومن که مقابل قبله برسمت راست می خوابد.
۳. پادشاهان که برسمت چپ می خوابند.
۴. ابلیس و شیاطین و برادرانش که بر روی صورت و شکم می خوابند.
#بدترین_نوع_خوابيدن:
خواب روی شکم. این خواب شومی است و بسیار مذمت شده است.روایت داریم که اگر دیدید کسی روی شکم خوابیده او را بیدار کنید
چون این خواب ابلیس است.
در طب اسلامی نیز حالتهایی از خواب مذموم و مضر است
اولین حالت #خوابیدنبهحالتدمر (به شکم خوابیدن) که هم از نظر طب و هم شرع مذموم است و عامل افزایش ترشحات مخاطی است. در مجموع موجب کاهش قوه نفسانی میگردد.امراض رطوبی را در بدن ایجاد میکند،،پلکها متورم میشود واختلال اشتها وبزرگی طحال و انواع ورمها را بوجود میآورد.
کسانی که به شکم میخوابند خواب خوبی نیز نخواهند داشت.
دومین حالت #خواببهحالتاستلقاءیابهپشتخوابیده نیز مضر است.
جریان دفع مواد زائد بدن اختلال پیدا میکند وبه علت رسیدن بخارات نامناسب به مغز کابوس بوجود میآید.
احتمال بروز صرع وسکته ونزولات وپشت درد بیشتر میشود. البته اگر کسی غذای کم تناول کند و مواد زائد و فضولات در بدنش کم باشد دچار این مشکلات نمیشود و گفتهاند که این خواب خاص انبیاء واولیاست.
#خوابدرآفتاب
ثوران اخلاط
تحریک صفرا
سنگینی سر به جهت صعود ابخره
بروز سردرد
#خوابدرمهتاب
محرک خون به سوی ظاهر و دماغ
باعث خون دماغ
محرک نزلات
به سبب نور ماه وسایر کواکب اخلاط و نوازل تحریک شده و باعث امراض دماغ و سینه میشود
#بهترین_نوع_خوابیدن
طبق نظر ائمه اطهار علیهما سلام و همه حکما و اساتید طب ایرانی، بهترین شیوه خوابیدن، رو به قبله خوابیدن هست😊
رو به قبله خوابیدن یعنی پهلو به سمت راست و صورت رو به قبله قرار بگیرد
#ادامـــــهدارد...
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#دمپختک
با گوشت دنده😋به افتخار آقای خونه😍
مواد لازم برای پنج نفر
برنج سه پیمانه(استکان)
ماش یا عدس یا ترکیب هر دو یک پیمانه
گوشت، دلخواه
باقلا نصف پیمانه
شوید خشک، شنبلیله خشک
نمک، زردچوبه، دارچین
اول با یاد خدا برنج را خیس میکنیم. ماش یا عدس را میپزیم. گوشت را همراه با یک پیاز، تکه ای چوب دارچین ونمک میپزیم.
برنج را داخل قابلمه ریخته وبه مقداری که برای کته لازم است آب اضافه میکنیم. آب گوشت رو هم میریزیم. نمک، زردچوبه، دارچین را اضافه کنید. وقتی آب برنج کشیده شد و برای دم گذاشتن آماده شد، ماش، لپه باقلا پخته شده، شوید خشک را اضافه کنید. (من مقداری شنبلیله خشک هم میریزم عطرش عالیه
مادر شوهرم به ماکارونی و استانبولی هم میزنه عطرش همه جا میپیچه.)
اگه گوشت تون دنبه حسابی داشته باشه نیازی به روغن نیست. اگه بدون گوشت درست میکنید روغن هم اضافه کنید. گوشت رو وسط قابلمه گذاشتم و دمکنی گذاشتم به مدت یکساعت با شعله خیلی کم دم میکنیم.
کشمش رو هم گوشه قابلمه میریزم یا کمی تفت میدم. نوش جان.
@sofrebanovanbeheshti
اینم از #کالباس_گوشت 😋😋😋
تزیین شده با ریحانی که تو گلدان کاشتم
#کالباس_خانگی
#کالباس👇
با این دستور درست کردم که آرد ذرت نریختم
طرز تهیه کالباس خانگی👇👇👇👇👇
ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان ... 1 عدد متوسط
سیر 3 حبه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی
نمک 1 قاشق چایخوری پر
زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط
سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و بقدری ورز می دهیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه.
@sofrebanovanbeheshti
خواندن نماز آیات
بر اساس اعلام مرکز تقویم مؤسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران، پدیده خسوف(ماه گرفتگی) از ساعت۱۲:۳۲ امشب آغاز میشود 🌹
#نماز_آیات هنگام ماه گرفتگی🌑 بر انسان واجب میشود.
فراموش نشود☝️
#نشرحداکثری
شاید دل ماه آسمان هم از نبود یوسف زهراست که میگیرد...😭😭
🆔 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
#ته_چین_لپه👇
لپه رو گزاشتم ابپز شد.
سینه مرغم ابپز کردم
بعد مرغ و تیکه تیکه کردم و تو روغن پیاز رنده کردم و یکم داغ شد مرغ رو ریختم و تفت دادم
بعد لپه رو اضافه کردم و هم زدم و بهش رب گوجه و زردچوبه و فلفل و پودر سیر زدم و خوب تفت دادم که مواد هم بخوره
بعد که برنجمو ابکش کردم مواد و لابلای برنج گذاشتم و دم گذاشتم پلورو
موقع کشیدن هم زدم که برنج با مواد قاطی بشن
@sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_قالبی🌹🌹👇
2/5پیمانه برنج را در قابلمه آب جوش که کمی نمک وروغن اضافه کردم ریختم وزنده تر از موقعی که برای پلو درست میکنیم برداشتم وآبکشی کردم.
یه تخم مرغ کامل ویه زرده تخم مرغ را با همزن دستی خوب زدم وبعد زعفران هر چی کرمتونه اضافه کردم وبازم خوب به هم زدم.
مقداری ماست کیسه (باید سفت باشه. شل نباشه ماست) به مواد تخم مرغی اضافه کردم.
حدود 1/5 پیمانه شایدم بیشتر.
یه سینه مرغ پخته شده وریش ریش شده را با روغن کمی تفت دادم وبعد از مدتی به موادم اضافه کردم به اضافه دو قاشق روغن مایع وهمه موادو باقاشق مخلوط کردم.
راستی مقداریم زرشک آماده کردم وبهش اضافه کردم.
قالب را با روغن چرب کردم وکمی از موادو توی قالب فشرده کردم ودوباره مواد را ریختم وبا قاشق فشرده کردم.
به همین ترتیب تا موادتموم بشه.
توی توستر با دمای 200درجه وبه مدت یک ساعت حاضر شد.🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
معمولا گوشت گوسفندی رو وقتی بخواهید کباب کنید با چی مزه دار میکنید که کبابش خشک هم نشه
#پاسخها👇
با پیاز وکمی فلفل سیاه وکمی روغن زیتون اگر ۲ساعتی طعم دار کنید خوب میشه واینکه اگر یه تکه گوشت بگذارید یه تکه چربی خوشمزتر هم میشه
روغن زیتون باعث نرمی وتردی گوشت میشه
۲.من گوشت گوسفندی روباکیوی رنده شده وفلفل سیاه ونمک به مدت چهار ساعت داخل یخچال میگذارم خیلی ترد وخوشمزه میشه
@sofrebanovanbeheshti
#نکات
#قرمه_سبزی
برای قورمه سبزی حتما از قلم استفاده کنید وعلاوه بر لوبیا قرمز چندتا لوبیای چیتی هم اضافه کنید ودر اخر کمی زعفرون دم کرده بهش اضافه کنید ودوستان گفتن سبزی هم خوب تفت بخوره ودر اخرپخت قورمه ۱قاشق شنبلیله سرخ کنید واضافه کنید واینکه کمی ریحون بنفش وپیازچه هم به سبزی قورمه تون اضافه کنید واگر تونستید سبزیتونو با کمی روغن دنبه وهر روغن دیگه ای تفت بدید واگر از لیمو درسته استفاده میکنید حتما ۱۰ دقیقه بجوشونید بعد اضافه کنید👌👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#لواشک
چند میوه🍎🍏🍑🍒
زیر کولر، در حال خشک گردیدن😁😁😋😋
میوه های؛ سیبِ گلاب، آلوسیاه، آلوسبز، آلوطلایی، زردآلو و چند شاخه ریواس رو بعد از تمیز کاری و شستشو، ریختم داخل قابلمه تا نصفه آب ریختم بعد که خوب نرم شدند از صافی(آبکش) رد کردم،
بعد تو مخلوط کن پوره اش کردم، سپس گذاشتم روی حرارت، کمی هم نمک ریختم اجازه دادم تا به غلظت برسه، وقتی خنک شد پهن کردم روی نایلون جلو کولر.
نکته کوچولو:😎 من سینی های لواشک رو اول با اسپری خیس کردم بعد مُشَما گذاشتم، تا موقع پهن کردن لواشک مشما هی سُر نخوره!
اگه از مشما استفاده نکنید لواشک میچسبه به ظرف و خراب میشه!😲😞
@sofrebanovanbeheshti
#پنیرپیتزا_خانگی👇
دو لیتر شیر داغ که شد یک مقدار سرکه زدم تا ببره وقتی برید چند دقیقه هم زدم تا بیشتر دلمه ببنده.
پارچه گذاشتم تو ابکش ابشو جدا کردم اویزون کردم وقتی ابش گرفته شد یک ربع ورز دادم یعنی با دستم هی فشار دادم
بعد گذاشتم چند دقیقه تو اب نمک وقتی یه کم مزه گرفت
دوباره گذاشتم ده دقیقه یک ربع بپزه نه بیشتر چون تو دستورش نوشته بود خراب میشه.
بعد دوباره یک ربع ورز دادم گذاشتم یه دوساعت یخچال اب پنیرو توش نمک زدم گذاشتم فریز
بعد دو ساعت پنیرو گذاشتم دو ساعت تو اب یخ داخل یخچال بافتش خیلی بهتر شده بود میشد رنده کنی قبلش از هم باز می شد.
ولی مهم ترین نکته یعنی کش اومدن رو با امتحان اولیه من در ماهی تابه نداشت.
@sofrebanovanbeheshti
#ماقوت_مشهدی👇
آب ۲ پیمانه
نشاسته گل ۲ ق غ شکر ۱/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران به میزان لازم
ابتدا نشاسته رو در نصف لیوان آب سرد حل کنید تا روان بشه بعد کم کم و در حال همزدن به مابقي اب اضافه کنید . چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه حالا شکر و زعفران رو اضافه کنید. در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید۲ دقیقه ای کنار بگذارید بعد ماقوت رو در ظرف سرو بریزید . اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید وقتی سرد شد به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید .
من يه دور درست كردم و كاكائو زدم و سري دوم زعفران
@sofrebanovanbeheshti