#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
معمولا گوشت گوسفندی رو وقتی بخواهید کباب کنید با چی مزه دار میکنید که کبابش خشک هم نشه
#پاسخها👇
با پیاز وکمی فلفل سیاه وکمی روغن زیتون اگر ۲ساعتی طعم دار کنید خوب میشه واینکه اگر یه تکه گوشت بگذارید یه تکه چربی خوشمزتر هم میشه
روغن زیتون باعث نرمی وتردی گوشت میشه
۲.من گوشت گوسفندی روباکیوی رنده شده وفلفل سیاه ونمک به مدت چهار ساعت داخل یخچال میگذارم خیلی ترد وخوشمزه میشه
@sofrebanovanbeheshti
#نکات
#قرمه_سبزی
برای قورمه سبزی حتما از قلم استفاده کنید وعلاوه بر لوبیا قرمز چندتا لوبیای چیتی هم اضافه کنید ودر اخر کمی زعفرون دم کرده بهش اضافه کنید ودوستان گفتن سبزی هم خوب تفت بخوره ودر اخرپخت قورمه ۱قاشق شنبلیله سرخ کنید واضافه کنید واینکه کمی ریحون بنفش وپیازچه هم به سبزی قورمه تون اضافه کنید واگر تونستید سبزیتونو با کمی روغن دنبه وهر روغن دیگه ای تفت بدید واگر از لیمو درسته استفاده میکنید حتما ۱۰ دقیقه بجوشونید بعد اضافه کنید👌👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#لواشک
چند میوه🍎🍏🍑🍒
زیر کولر، در حال خشک گردیدن😁😁😋😋
میوه های؛ سیبِ گلاب، آلوسیاه، آلوسبز، آلوطلایی، زردآلو و چند شاخه ریواس رو بعد از تمیز کاری و شستشو، ریختم داخل قابلمه تا نصفه آب ریختم بعد که خوب نرم شدند از صافی(آبکش) رد کردم،
بعد تو مخلوط کن پوره اش کردم، سپس گذاشتم روی حرارت، کمی هم نمک ریختم اجازه دادم تا به غلظت برسه، وقتی خنک شد پهن کردم روی نایلون جلو کولر.
نکته کوچولو:😎 من سینی های لواشک رو اول با اسپری خیس کردم بعد مُشَما گذاشتم، تا موقع پهن کردن لواشک مشما هی سُر نخوره!
اگه از مشما استفاده نکنید لواشک میچسبه به ظرف و خراب میشه!😲😞
@sofrebanovanbeheshti
#پنیرپیتزا_خانگی👇
دو لیتر شیر داغ که شد یک مقدار سرکه زدم تا ببره وقتی برید چند دقیقه هم زدم تا بیشتر دلمه ببنده.
پارچه گذاشتم تو ابکش ابشو جدا کردم اویزون کردم وقتی ابش گرفته شد یک ربع ورز دادم یعنی با دستم هی فشار دادم
بعد گذاشتم چند دقیقه تو اب نمک وقتی یه کم مزه گرفت
دوباره گذاشتم ده دقیقه یک ربع بپزه نه بیشتر چون تو دستورش نوشته بود خراب میشه.
بعد دوباره یک ربع ورز دادم گذاشتم یه دوساعت یخچال اب پنیرو توش نمک زدم گذاشتم فریز
بعد دو ساعت پنیرو گذاشتم دو ساعت تو اب یخ داخل یخچال بافتش خیلی بهتر شده بود میشد رنده کنی قبلش از هم باز می شد.
ولی مهم ترین نکته یعنی کش اومدن رو با امتحان اولیه من در ماهی تابه نداشت.
@sofrebanovanbeheshti
#ماقوت_مشهدی👇
آب ۲ پیمانه
نشاسته گل ۲ ق غ شکر ۱/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران به میزان لازم
ابتدا نشاسته رو در نصف لیوان آب سرد حل کنید تا روان بشه بعد کم کم و در حال همزدن به مابقي اب اضافه کنید . چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه حالا شکر و زعفران رو اضافه کنید. در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید۲ دقیقه ای کنار بگذارید بعد ماقوت رو در ظرف سرو بریزید . اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید وقتی سرد شد به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید .
من يه دور درست كردم و كاكائو زدم و سري دوم زعفران
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_روانی
با کمک و تزیین دخترم🌹
#آشپزی_با_کودک
يک کيک عااالى,آسون,خوشمزه😜
(اسمش روانیه, منم نمیدونم چرا اسمش اینه😁 )
آخه اين کيک چقدرمهربونه!نه تخم مرغ ميخواد,نه شير و ماست نه کره,نه ظرف اضافه کثيف ميکنه,بافتش عاليه,مزش عاليه
از تعريف بگذريم و بريم سراغ طرز تهيه.
ﻣﻮاد لازم:
آرد يک و نيم ليوان(ليواناى دسته دار فرانسوى که تقريبا معادل يک پيمانه هستن)
,پودر کاکائو سه قاشق غ,
شکر يک ليوان,
بيکينگ پودر دو قاشق مرباخوری
,نمک نوک قاشق چ,
پودر وانيل نصف قاشق چ
يا وانيل مايع نصف ق غ,
سرکه سفيد يک قاشق غ,
روغن مايع پنج قاشق غ,
آب يک ليوان.
طرز تهيه:
اول از همه اينکه ميتونيد اين کيک رو داخل همون ظرفى که موادشو مخلوط ميکنيد بپزيد (خيلى تنبلونه😊) پس اگه همچين نيت خيرى داريد 😜داخل ظرف مناسب فر,مثل ظرفهاى مستطيلى پيرکس مواد رو مخلوط کنيد.
قبل از هر کارى ,فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنيد.
مواد خشک رو باهم مخلوط کنيد و داخل ظرفتون بريزيد.
سه تاحفره توى مواد خشک ايجاد کنيد و مواد مايع رو جداگانه توى حفره ها بريزيد(روغن,آب,سرکه).
تمام مواد و باهم مخلوط و ظرف کيکو داخل فر بزاريد. حدودا سى و پنج تا چهل و پنج دقيقه.
خودتون چک کنيد که خوب پخته باشه.
بعدم که وقتى خنک شد با عجله و تند تند بخوريدش چون اين کيک دل نازکه يه موقع ناراحت ميشه ها,ازمن گفتن بود 😜
نکته اول:ميتونيد توى يک ظرف جدا موادو آماده کنيد وقالبتونو چرب و آردپاشى کنيد توى قالب جدا بپزيد ولى بنظر لذت ظرف نشستن رو از دست نديد 😊
ولی دخترم تو قالب میان تهی ریخت👍
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سوسیس_خانگی
👇#سوسیس
نیم کیلو گوشت مرغ را به همراه سه حبه سیر رنده شده ادویه جات شامل پودر آویشن تخم گشنیز فلفل سیاه و قرمز زنجبیل از هر کدام یک قاشق چای خوری ودو ق غذاخوری آرد و کمی نمک چرخ کردم و خوب ورز دادم وبخار پز کردم
یک سبد استیل را روی قابلمه آب قرار دادم وسوسیسها را پس از پیچیدن درکیسه فریزر و فرم دادن درسبدچیدم و در آن را بستم وبه مدت یک ساعت اجازه دادم بپزد
@sofrebanovanbeheshti
#کوکوی_بادمجان🍆
بادمجان قلمی: یک کیلو
پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چایخوری
تخممرغ: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه (من پودر سیر زدم چون همسرم سیر زیاد دوست نداره)
آرد: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان دلخواه
🔻بادمجانها نگینی خرد کرده و بعد سرخ میکنیم،
در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط میکنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد را با تخممرغ و بادمجان نگینی سرخ شده خوب هم میزنیم. در تابهای روغن میریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را میبندیم.( من قاشق قاشق ریختم) وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ میکنیم.
نوش جان 😋😋
@sofrebanovanbeheshti
🏊 تفریح به حرکت جامعه کمک میکند
🌸 رهبر انقلاب: جامعه مثل کارخانهی عظیمی که از فولاد درست شده و یک میلیون قطعه فولاد را حرکت میدهد؛ سایش دارد، استهلاک دارد، لذا گاهی مقداری روغن لطیف و خوشرنگ، تمام سایشها را از بین میبرد و کار، تندتر، روانتر و بهتر انجام میگیرد.
🌺 #تفریح، چنین نقشی دارد و باید به حرکت کلی جامعه کمک کند.۷۷/۱۰/۱
@khamenei_reyhaneh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#کشمش👇
۱.من پارسال انگور زیادداشتم
همه رو شستم
توسینی استیل یه پارچه ضخیم پهن کردم
انگورهارو دون کردم و پخش کردم رو پارچه
گذاشتم تو تراس خوب خشک شده بود👌👌👌
البته اینجا هواخیلی گرمه
۲.بهتر هست برای خشک کردن انگور اونارو نشسته حبه کنید بریزید توی سبد بگذارید جلوی افتاب بعد موقع میل کردن بشورید
۳.منم پارسال انگورهارونشسته همینطورخوشه ای به نخ وصل کردم وتوبالکن اویزان کردم خوب خشک شدوالبته چون هسته داشت مویزشدبرای خودش .
نرم وگوشتی هم بود.
سایه افتاب خشک کردم
۴.ما چون انگور زیاد داریم هر سال مقدار زیادی کشمش درست میکنیم.
بهترین راهش اینه که اول دانه های خرابش رو بگیر بعد خوشه ها رو از وسط به بند می بندی وبند رو به میخ یا بند دیگه ای آویزان میکنی.
به طوری که لا به لای دانه ها هوا بخورد.
جایی که میگذاری باید باد خور داشته باشد ودر معرض نور مستقیم آفتاب نباشه.
وتاریک هم نباشه.
در مسیر رفت وآمد هم نباشه چون زمان میبره تا خشک بشه.
ولی کشمشش عالی میشه.
در آفتاب هم میتونی توی یک سینی یا سبد دانه ها رو بریزی ولی بعد که یک روز در آفتاب موند وبقول معروف پوستش چروک شد بیاری توی سایه.
حتما هم توی سبد حصیری یا پارچه نخی باشه.
@sofrebanovanbeheshti