eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 چرا ارد الک شده برای پان اسپانیا تکه تکه میشه؟ 👇 وقتی ریختید توی شیر یکم با درجه کم همزن بزنید درست میشه @sofrebanovanbeheshti
👇 کیک دورنگ هست که روش سس شکلاتی ریختم با پودر نارگیل و دون انار ،کیکم بعد پخت یه طرفش یکم بیشتر پف کرده بود که با چاقو بریدمش و خردش کردم از سس شکلاتی ریختم توش تا حالت خمیری شد بعد گرد میکردم و میزدم تو شکلات بعدم پودر نارگیل . 👇 ۵ تا تخم مرغ رو زرده و سفیده اش رو جدا کردم ،سفیده ها رو با نصف پیمانه شکر زدم تا فرم گرفت ،زرده ها رو با یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و یه پیمانه شکر زدم بعدم به ترتیب یه پیمانه روغن اضافه کردم و یک و یک چهارم پیمانه شیر اضافه کردم و هم زدم ،۲ و نیم پیمانه آرد و ۳ قاشق نشاسته ذرت و ۲ ق غذاخوری بیکینگ پودر که از قبل الک کرده بودمو به مخلوط زرده اضافه کردم وقتی ارد خوب مخلوط شد با زرده ،سفیده ها رو کم کم به زرده اضافه کردم،بعد یه مقدار از مواد رو جدا کردم و با ۲ قاشق پودر کاکائو مخلوط کردم ،اول مایع سفید کیک رو ریختم تو قالب بعد مایع شکلاتی رو ریختم روش و تو فر دست ساز درست کردم .من قابلمه رو میگذارم سرگاز زیرش شعله پخش کن میگذارم و داخلشم یه سه پایه کوتاه فلزی دارم ،در قابلمه رو میبندم زیرشو روشن میکنم بعد شروع به درست کردن کیک میکنم تا قابلمه گرم بشه بعدم دم کنی میگذارم ،خداروشکر تا حالا همه کیکهام هم خیلی خوب شدن حتی کیک تولدام .(اینو برای کسانی نوشتم که فر ندارن و دوست دارن کیک بپزن ) سس شکلاتیم طبق دستور خانم رحیمی درست کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📘کتاب: ✍️نویسنده: 📖انتشارات: 🤩 🔖 📌معرفی: قصه ی پسر بچه ای👦🏻 که هم می خواهد قلدری کند 💪و هم نمی تواند محبتش❤️ به خانواده را کنار بگذارد، هم می خواهد شجاع باشد و هم ترس هایش😖 او را عقب می راند↪️. هم تنبل است و هم برای نرگس، خواهر نازنینش دنبال راه حلی است تا بتواند دکتری اش را بگیرد. داستان عشق و انقلاب ☘️ برگی از کتاب: اشک‌هایم را پاک می‌کنم و دست می‌کشم به صورتش. یک طرف صورتش چنان تاول زده که انگار سرخش کرده‌اند. دوست دارم در این آخرین لحظات، خوب تماشایش کنم؛ اما اشک امانم نمی‌دهد. دوست دارم مرا بااو تنها بگذارند تا حرف‌هایم را، که در این چند ماه در دلم جمع کرده‌ام، برایش بگویم؛ اما تابوت را زودی بلند می‌کنند سر دست و شعار می‌دهند: «به حق شرف لا اله الا الله 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹 گوشه ای از هزاران خاصیت ☺️👌 👈 تقویت کننده بدن 👈 مکمل غذایی بانوان باردار 👈مناسب برای رشد کودکان 👈تقویت قوای جنسی 👈 درمان زود انزالی 👈 استحکام دهنده استخوان ها 👈 جلوگیری از سقط برای بانوانی که رحم شان در نگه داشتن بچه ضعیف است. 👈 مصلح غذاهای چرب 👈 افزایش شیر مادران 👈 درمان بیماری های گوارشی معده 👈 درمان غلبه مزاج ها و... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 🥣 مواد لازم: ۱. پوره کدو حلوایی        یک پیمانه ۲. شکر سرخ               سه چهارم پیمانه ۳. گلاب                     دو ق غذاخوری خوری ۴. زعفران دمکرده         دو ق چایخوری ۵.آرد گندم سبوس دار      یک پیمانه ۶. کره گاوی                یک ق غذاخوری ✅برای خاصیتش 2 ق غذاخوری هم سویق سنجد زدم داخلش  🥣 طرز تهیه: آرد گندم را در ماهیتابه مسی ریخته و با حرارت کم تفت میدهیم تا طلایی شود، تکه های کدو حلوایی را که قبلا با مقدار کمی آب پخته شده له کرده و به صورت پوره در می آوریم 🥣 سپس شکر سرخ را با پوره کدو حلوایی مخلوط کرده و مخلوط حاصل روی اجاق قرار داده شود و هم میزنیم تا مخلوط یکدست حاصل شود 🥣 و در مرحله آخر آرد ، کره، گلاب و زعفران  را به ظرف اضافه کرده و به قدری هم زده شود که دیگر حلوا به کف تابه نچسبد و مخلوط حاصل را به ظرف نهایی منتقل کرده و تزیین می کنیم. 🍀برگرفته از کانال رسمی دکتر روازاده @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای فرج.mp3
1.32M
💢 پویش همگانی ‎ ( دعای ‎ ) 🔆 به نیت تعجیل در فرج امام زمان و رفع گرفتاری از مردم 🕰 هر شب رأس ساعت ۲۲ به مدت چهل شب ✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 شب ۳۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144866986.MP3
1.07M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
299.mp3
785.8K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۲۹۹ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آوای مهدوی - نیمه شعبان(1).mp3
6.96M
🔊 "اگه بهار منی، چی شده دلم خزونیه؟" ❣ ❣ همه پاییــــز🍂 را بافتم! به امید اینکه بیـــایی زمستان رفت و بهار آمد آخر عجیب بوی را می‌دهـــد این فصل بهار؛ گلِ نرگـــسِ🌸 من 🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Fto: 👇 دسر اختراعی من با پتی بور😁 البته تقریبا مابین دستر تک نفره ی پتی بور و دسر شکلاتی ساده با ژلاتین هست😜 مواد لازم: یک بسته مینی پتی بور وانیلی چی توز یه بسته شکلات تخته ای تلخ ۶۰ در صد(این سلیقه ای هست که تلخی چه میزان باشه) کره 50 گرمی و کمی روغن مایع که توضیح میدم یک عدد موز کمی شیر کمی وانیل یه ساشه ژلاتین حلال که با آب جوش به روش بن ماری حل کردم طرز تهیه: بیسکویت پتی بور ها رو در ظرفی ریختم و خوردشون کردم . بعد شکلات رو به همراه کره به روش بن ماری ذوب کردم. اگر دیدید هنوز شکلاتتون نیاز به روغن داره میتونید کمی روغن مایع اضافه کنید. این کار باعث میشه عطر خوبی به دسر بده و در عین حال کمک میکنه شکلات آب شده روان تر بشه تا بتونید راحتر با بیسکوییت ها ترکیب کنید. بعد از ذوب کره و کاکائو آنها رو به بیسکوییت های خرد شده اضافه می کنیم و خوب ترکیب میکنیم به صورتی که همه بیسکوییت ها کاملا آغشته به کاکایو بشه و کمی حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه. من به جای اینکه خامه به مواد اضافه کنم به صورت چشمی کمی شیر اضافه کردم که کم کالری تر هست. و خوب ترکیب میکنیم تا شیر به خورد بیسکوییت ها بره. بعد هم موز رو رنده کردم و به مواد اضافه کردم و خوب ترکیب کردم در آخر هم ژلاتین حل شده رو به ترکیب مواد اضافه کردم و خوب همزدم. و مواد دسر رو در قالب ریختم. فکر کنم حدودا یک تا دو ساعت داخل یخچال دسر آماده خوردن هست. تکه بیسکوییت هایی که داخل دسر هست خیلی جذابش کرده بود.😍 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 من فلافل درست کردم ولی اصلا پوک نشد و فشرده شده بود. علتش چی میتونه باشه؟ نخودها رو سه روز خیس دادم و آبش رو عوض کردم. دو بارم چرخ کردم. بهش بکینگ پودر زدم. دیدم بازم نرم نمیشه یه تخم مرغ هم زدم ولی هییییییچ فایده نداشت. چرا؟ 👇 تجربه بهم نشون داده مواد فلافل نباید سفت باشه من چند بار درست کردم سفت بود ولی بعدا مواد فلافل رو شل تر گرفتم یعنی یکم آبکی بود ویک پیاز بزرگ زدم آبکی شد میتونی خیلی کم اب بریزی حالا قالب بزن وبگذار تو روغن قشنگ پوک میشه واسه من که خوب میشه حتی واسه یک روز هم میمونه اصلا خشک نمیشه اگه یه گوجه کوچیک هم تو موادش رنده کنید خمیرتون نرمتر میشه @sofrebanovanbeheshti