eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867101.MP3
824K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
342.mp3
689.7K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۳۴۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با دستور کلیپ در پست بعد😍👌👌👇👇 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
31 خرداد سالروز شهادت سردار رشید اسلام دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید بود چون چند روزی بیشتر نگذشته خواستم یادی کنیم از این شهید بزرگوار🌷 فرازهایی از کلام شیوای دکتر مصطفی چمران تقدیم شما همراهان گرامی: خدایا! تو را شکر می‌کنم که با فقر آشنایم کردی تا رنج گرسنگان را بفهمم و فشار درونی نیازمندان را درک کنم. خدایا! راهنمایم باش، تا حق کسی را ضایع نکنم؛ که بی احترامی به یک انسان همانا کفر خدای بزرگ است. خدایا! مرا از بلای غرور و خودخواهی نجات ده تا حقایق وجود را ببینم و جمال زیبای تو را مشاهده کنم. خدایا! پستی دنیا و ناپایداری روزگار را همیشه در نظرم جلوه گر ساز تا فریب زرق و برق عالم خاکی مرا از یاد تو دور نکند. آنان که به من بدی کردند، مرا هشیار کردند آنان که از من انتقاد کردند، به من راه و رسم زندگی آموختند آنان که به من بی اعتنایی کردند ، به من صبر وتحمل آموختند آنان که به من خوبی کردند، به من مهر و وفا ودوستی آموختند پس خدایا :به همه‌ی آنانی که باعث تعالی دنیوی واخروی من شدند، خیر و نیکی دنیا وآخرت عطا بفرما. خدایا مرا از بلای غرور و خودخواهی نجات ده تا حقایق وجود خود را ببینم و جمال زیبای تو را مشاهده کنم. خدایا پستی و ناپایداری روزگار را همیشه در نظرم  جلوه گر ساز تا فریب زرق و برق عالم  خاکی مرا از یاد تو دور نکند.    خدایا مرا به خاطر گناهانی که در طول روز با هزاران قدرت عقل توجیه‌شان می‌کنم ببخش!‏ یادش گرامی و راهش پر رهرو باد. 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام الله علیها به مناسبت اول ذی القعده ( فردا 3 تیر ) سالروز ولادت حضرت معصومه و روز دختر مسابقه انتخاب بهترین جشن های خانگی، مجازی و عمومی برگزار می کند. برای شرکت در مسابقه از تزیین، کادو و کیک جشن فیلم و عکس افقی با هشتگ تهیه و ارسال کنید. اطلاعات بیشتر داخل عکس☝️ 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💫آیتی از خداست معصومه🌸 💫لطف بی انتهاست، معصومه🌸 💫جلوه ای از جمال قرآنی چهره ای حق نماست، معصومه🌸 🎉پیشاپیش میلاد حضرت معصومه (س) بر شما بانوان بهشتی و روز دختر بر دختران ایران زمین مبارک💐 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠🎥 پست اینستاگرامی پارسال ِ به مناسبت .. 💠 همون دختر دخترِ منه .. دخترِ ما و شماست .. جامعه ما خانواده ماست .. اینها بچه های ما هستند ..💚♥️ به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یه چونه از خمیر برمیدارین ومیگذارین توی پلاستیک وتوی یخچال.برای دفعه بعد که خواستین استفاده کنید خمیر رو درآب مورد نظر حل کنید.مامانم این جوری درست میکردن.بعد نمک روهم درآب حل کنید.روعن اگه نیازه بریزید وآرد رو اضافه کنید کم کم.تاخمیر سنگین نشه.اول باقاشق هم بزنید وبعد بادست ورز بدین.وسط کار دستتون روبشورین ودوباره شروع به ورز دادن کنید...اونقدری آرد اضافه کنید که خمیر کمی چسبندگی داشته باشه..نشونه این که خمیر خوب ورز خورده اینه که وقتی خمیررو مقداریشو جدامیکنیم کش بیاد وپاره نشه. روی خمیر روبپوشونید واجازه بدید عمل بیاد.باید پف کنه..حجمش چند برابر میشه..بافتش متخلخل..یعنی سوراخ دار وقتی انگشت توی خمیر میزنید جاش پر نمیشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
چله موسی کلیم الله (چله موسوی) 🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴 دوستان سه شنبه 3 تیرماه اول ماه ذی القعده و یه آغاز
🔷 دعوتنامه شرکت در چله موسی کلیم الله🌷در کانال سفره بانوان بهشتی 🔆 ان شاءالله همدل و یک صدا می شویم برای پایان دادن به روزگار تاریک غیبت مولایمان حضرت حجه بن الحسن (عج) در روز ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها متوسل می شویم به خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها 💌 از همه شما دعوت می کنیم به چله موسی کلیم الله بپیوندید 💫 چهل روزدعای شریف ⏳ شروع چله: روز ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها (فردا) ⌛️ خاتمه: روز دهم ذیحجه عید قربان 🤲 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 پیام ابراز محبت یکی از اعضای گل کانال ☝️ ❤️و نظر لطفشان البته ان شاءالله مورد قبول حضرت حق قرار بگیره🙏🙏🙏 🍃🌸این پیامها کلی انرژی برای ماست💪 🙏 سپاس که همراهمون هستید ✅ و خادمین کانال و گروه رو از دعای خیرتون بهره مند میسازید 🙏 ممنونیم از سرکارخانمها و بانی و رنجبر عزیز که زحمت این دوبخش رو به عهده دارند🌹🌹 انتقادات و پیشنهادات شما سازنده است 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 برنج نیمدانه سه لیوان نخود خشک سیصد گرم پیاز پنج کیلو گوشت سیصد گرم قلم گاو یه دونه دارچین ۳ تا ۵ قاشق نخود رو خیس دادم بعد پختم و چرخ کردم گوشت رو پختم و خلالی خیلی نازک کردم قلم گاو رو هم بعد پخت تو مخلوط کن ریختم پیاز رو هلالی نازک پوست کندم به صورتی که عسلی بشه سرخ کردم یه قاشق از دارچین رو بهش اضافه کردم برنج رو با مقدار کافی آب گذاشتم روی گاز تا خوب پخت و باز شد بعد نخود رو بهش اضافه کردم ریختم تو مخلوط کن بعد گوشت و اب قلم و پیاز رو تو برنج می ریزم مقداری پیاز برای تزیین نگه دارید من یادم رفت در آخر دارچین رو تو روغن داغ میکنم و توش می ریزم به مدت ۳ ساعت بیشتر کمتر روی شعله پخش کن با شعله خیلی کم گذاشتم بمونه شاید دارچین بیشتری هم بخواد ولی مواظب باشید تلخ نشه برنج هم تا پنج لیوان میشه ریخت @sofrebanovanbeheshti
👇 تابه ای سیب زمینی ۵۰۰ گرم سبزی خرد شده(شوید،جعفری،پیازچه)۷۰ گرم تخم مرغ ۱عدد آرد ۲پیمانه(۳۰۰گرم) نمک ۱ق چ فلفل سیاه ۱ق چ زردچوبه ۱/۲ق چ کره ۱ق غ . سیب زمینیها رو پوست بگیرید وداخل آب جوش بگذارید با یک ق غذاخوری نمک بپزه.وقتی پخت از آب خارج کنید وداخل کاسه بگذاریدو۱ق غ کره بهش اضافه وباگوشتکوب له کنید کاملا یکدست.نمک وفلفل وزردچوبه وسبزی وتخم مرغ روبهش اضافه، خوب مخلوط کنید. 👈یک پیمانه(۱۵۰گرم) آرد دستور را افزوده وخوب مخلوط کنید. 👈نصف آرد باقیمانده بوداز اون مقدار نصفشو بریزید روی سطح کار وخمیرو باهاش ورز بدید وتمام آرد رو به خوردش بدید.خمیرروبشکل رول درآورده وبه قسمتهای مساوی تقسیم وچونه کنید.حالا باقیمانده آرد را کم کم روی سطح کار وروی چونه بپاشید وبادست وبه کمک وردنه به قطر ۱ الی ۲میل باز کنید بصورت دایره میتونید برای راحتی کار وجابجایی خمیر از کاردک کمک بگیرید. تابه رو باروغن مایع یاکمی کره چرب کنید وخمیرو داخلش بگذارید تاپشت ورو سرخ شودوتا داغه کره محلی روش بمالید وبا ماست نوش جان کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا