دعای حدیث کساء.pdf
97.8K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روز دوم چله
🆔 @sofrebanovanbeheshti
حدیث کساء مهدی سماواتی_یمو.mp3
3.3M
#صوتی دعای حدیث کساء
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مافین_گوشت 👇
✍مواد لازم خمیرکیک:
۴عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
۲ لیوان آرد الک شده
نصف لیوان روغن
۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر یا یک قاشث مرباخوری جوش شیرین
مقداری نمک و فلفل
تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد.
✍مواد میانی:
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱عدد
هویج ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ مقداری
نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم
پنیر پیتزا
مواد میانی مثل مایه ماکارونی
نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و به مدت ۳۵ دقیقه بادمای 180 درجه تو فر میگذاریم
(من همه مواد میانی و مواد خمیر کیک رو با هم مخلوط کردم و تو قالب مافین ریختم و پنیر پیتزا رو روش ریختم)
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پنجره_ای👇
گلاب ۴۰گرم(۱/۴ لیوان)
تخم مرغ۲عددمتوسط
نشاسته گل۴۰گرم(۵قاشق غذاخوری)
آرد سفید۵۰گرم(۱/۳لیوان+یک ق غذاخوری)
روغن مخصوص برای سرخ کردن
پودر قند
ابتدانشاسته را درظرفی میریزیم وگلاب رابهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تانشاسته درگلاب حل شود.بعد تخم مرغ رااضافه میکنیم وخوب با همزن دستی به هم میزنیم.حالا کم کم آرد را افزوده وهم میزنیم تاکاملا مواد باهم مخلوط شوند.مواد شیرینی را از صافی ردمیکنیم تاکاملا یکدست بشن.داخل یه قابلمه کوچک روغن به مقدارلازم را میریزیم وقالب شیرینی پنجره ای را داخل قابلمه میگذاریم وشعله راروشن میکنیم.یک قطره ازموادداخل روغن داغ میریزیم اگه پف کرد دمای قابلمه وقالب مناسبه.روغن نباید اونقدرداغ باشه که وقتی داخل موادمیزنیم بپزه واز قالب بیفته ونه خیلی سرد باشه که مواد رو جذب نکنه.قالب را داخل موادمیزنیم تالبه دیواره هابیادکافیه بلافاصله قالب رودرمیاریم وتوی روغن داغ چند ثانیه نگه میداریم بعد قالب روتکون میدیم تاشیرینی از قالب جدا بشه ودرروغن غوطه وربمونه.زیاد هم نباید داخل روغن بمونن.وبه همیت ترتیب ادامه میدیم تاموادمون تموم بشه.
شیرینیها رو روی دستمال میگذاریم تاروغن اضافیش گرفته بشه.اخر دست هم روی شیرینی را پودرقند الک میکنیم.
نوش جان.
♡مامان صبا♡
@sofrebanovanbeheshti
ضبط-102.m4a
46.7M
#آشپزی_مادرانه
💥اصلاح سبک زندگی و 7 اصل ضروری سلامت
🎙استاد #تقوی_راد
💥#تغذیه جلسه 2
💥#کم خوری
💥روایت مهم امام رضا علیه السلام : بدن مانند زمین آماده زراعت است..
💥توصیه های پزشکی که بطور عمومی مصرف روزانه فلان مقدار آب یا غذا را توصیه میکنند کاملا خلاف سلامت است
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
ضبط-104.m4a
49.7M
#آشپزی_مادرانه
💥اصلاح سبک زندگی و 7 اصل ضروری سلامت.
🎙استاد #تقوی_راد
💥#اصلاح تغذیه 2
💥#کم خوری 3
💥توصیه امام صادق به افرادی که ناراحتی معده دارند.
💥توصیه طب کل نگر به مصرف 2 وعده غذا در یک شبانه روز
💥حذف نهار بطور تدریجی ( ابتدا کم کردن و جایگزین با میوه و سالاد و بعد حذف کلی وعده نهار)
💥عوارض جسمی و اجتماعی وعده نهار
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#آشپزی_مادرانه 💥#سبک_زندگی و سلامت #بانوی_تمدن_ساز 😋اصل تغذیه اهمیت تغذیه 1 تعریف غذا... انواع
جلسه اول از مباحث سرکار خانم #تقوی_راد
ان شاءالله هر هفته چهارشنبه صوت های ایشون رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🤲
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده👇
تزئین کیک
شیفون ۳ تخم مرغی ، با فیلینگ گردو و چیپس شکلاتی ، و روکش گاناش قرمز ( ۱۵۰ گرم خامه صبحانه را گرم کردم ، تا جوش ریز زد ؛ ۱۵۰ گرم شکلات سفید را داخلش ریختم و رنگ قرمز ژله هم ریختم و خوب هم زدم )
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
رنده پوست پرتقال برای استفاده در کیک را کمی توضیح میدید ؟
باید بجوشونم ؟
#پاسخ👇
بعد از این که هل رو پودر کردید از الک رد کنید
پوست پرتقال هم پرتقال رو بگیرید تو دست از بالای رنده یه کوچولو بکشید تا وسط رنده فقط اون پوست نارنجی باید رنده بشه مواظب باشید قسمت سفید پوست رو رنده نکنید
جوشوندن نمیخواد
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نخودچی👇
یک ساعت و نیم تو یخچال استراحت دادم بعد خمیر رو دیگه پهن نکردم تو دست گرد کردم و با ماسوره و مهرهایی که داشتم طرح دادم
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نخودچی👇
آرد نخودچی ۶۰۰ گرم تقریبا ۴ لیوان
آرد سفید ۱۵۰ گرم تقریبا ۱ لیوان
پودر قند ۳۰۰ گرم تقریبا ۲ لیوان
روغن جامد (روغن صاف قنادی) یا نیمه جامد ۳۰۰ گرم تقریبا یک لیوان به اضافه دو ، سه قاشق
هل آسیاب شده ۱ ق مرباخوری
در مورد روغن می تونین هم از روغن صاف قنادی (جامد ) استفاده کنید و هم می تونید از روعن نیمه جامد همین حلبی ها استفاده کنید .
اگر از نیمه جامدها استفاده می کنید حتما روغن رو صاف کنید به این صورت که روعن رو داخل ظرفی بریزین بگذارین روی حرارت تا آب بشه و بعد از حرارت افتاد بگذارین یخچال تا ببنده . (من نصف روغن نیمه جامد و نصف روغن خیوانی استفاده کردم ) (روغن به دمای محیط برسه)
آرد ها رو الک کردم ، آرد سفید رو کمی بو دادم توی فر ، یا همون روی گاز ۵ دقیقه .
پودر قند رو هم الک کردم . پودر قند و روغن و هل رو با هم مخلوط کردم و بعد با همزن ۵ دقیقه خوب زدم ، اون قدر که دیگه رنگش تقریبا سفید و مثل خامه بشه .
بعد هم آردها رو کم کم می ریزیم . هی مخلوط می کنم اگه دیدم که دیگه خوبه خمیر شل نیست کافیه ، آرد خیلی نریزین . (از ارد نخودچی من باقی موند و همه اش استفاده نشد)
نیاز به ورز دادن زیاد نیست روغن میفته . بعد خمیر رو داخل کیسه ۲۴ ساعت در محیط خنک و یا نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
خمیر رو بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر یک سانت باز کردم و قالب زدم ، برای اینکه راحت هم از قالب بیرون بیاد ، قالب رو کمی به آرد و بعد به خمیر . روش با قلمو زعفران زدم .
توی سینی فر چیدم ، نیاز به چرب کردن هم نداره .
سینی رو در فر ۱۶۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .(دمای فرها فرق داره)
بعد از پخت ، این شیرینی نرمه ، بهش دست نزنین و الا پودر میشه بگذارین خنک بشه . بعد از چند ساعت سفت میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
#شکر_سفید عامل آرتروز مفاصل است.
کسانی که #آرتروز دارند باخوردن شکر روز به روز بدتر می شوند
جایگزین شکر سفید👈 شکر سرخ یا قهوه ای داشته باشند
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#آش_دوغ 👇
لوبیاچیتی 1پیاله ماست خوری
نخود1پیاله ماست خوری
برنج نیم دانه 2پیاله
سبزی اش که اسفناجش کمی بیشتره
300گرم
سیر8حبه البته بیشترم باشه خوشمزه ترمیشه
کدوخورشتی 1عددبزرگ
دوغ 1ونیم بطری
اول نخودولوبیاروبااب وزردچوبه گذاشتم بپزه
بعدنیم دانه رواضافه کردم
وکدوباهم که پختن سبزی وسیراضافه کردم البته سیرهاروازوسط نصف کردم
خوب که پختن نوبت دوغ هست که 1ونیم بطری نوشابه لازم داریم
اینجای کاربایدحواسمون بیشترجمع باشه😁😁 دوغ روکم کم اضافه میکنیم وخوب ویکسره هم میزنیم تاجوش بیادکه 20تا30 دقیقه😳زمان میبره وحوصله میکنیم
وقتی جوش اومددیگه هم زدن نمیخواد 10 دقیقه دیگه بمونه روشعله وتمام ☺️☺️نوش جان میکنیم
اگرسیرداغ بود بودنبودنبود
پیازداغم نمیخواد
عالی وخوشمزه
@sofrebanovanbeheshti