#طب اسلامی
🤧عطسه کردن مهم هست ...بخورهایی که گفته شده را انجام دهید 👈بعد از بخور، عطسه کنید
👈🏼با انفیه یا گلپر، سیاهدونه و نهایتا فلفل🤒
💥شبها موقع خواب روغن داخل بینی 3 قطره بریزید.(بنفشه کنجدی)
📌اگر متوجه شدید که روغن داخل بینی به مغز نمی رسد...
💥 یک هفته نمک دریا + آب جوشیده استنشاق کنید.
📌حس بویایی☝️🏼
📌 حس چشایی👇🏼
💥آب جوشیده ولرم و کمی سرکه و عسل
مزه مزه کنید.👌
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867511.MP3
962.9K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه496🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#جوجه_کباب
و
#بال_کباب
داخل فر👇
سینه و بال مرغ به میزان لازم/
نمک،فلفل،پودرسیر،پودرپیاز،زردچوبه یا زعفران/
ماست نصف لیوان کمتر/
آبغوره یک سوم پیمانه/
پیاز خرد شده ۲عدد
در ظرفی همه مواد را ریخته و خوب مخلوط کرده و بالها و سینه مرغ خردشده را ریخته( بعد روی بالها را با چاقو چند شیار انداخته تا مواد بخوردش برود)بعد ۵تا ۶ساعت استراحت دادم تا مزه دار شود وبعد گریل فر را روشن کرده تا فر داغ شود وبالها و سینه مرغ را به سیخ کشیده وبا حرارت کمگریل گذاشته تا پخته شود
@sofrebanovanbeheshti
#آبگوشت 👇
گوشت گوسفندی همراه با دنبه۳۰۰گرم/
رب گوجه ۳ق غذاخوری/
نمک،فلفل،زردچوبه،لیمو عمانی خیس شده/
سیب زمینی۲عدد متوسط/
آب به میزان لازم/
پیاز خرد شده۱عدد/
نخود خیس شده یک و نیم پیمانه
همه مواد رو به غیر از سیب زمینی و لیمو عمانی و رب گوجه در قابلمه ریخته و آب را اضافه کرده گذاشته تا پخته شود در اواسط پخت مخلوط دنبه و رب و کمی نمک و زردچوبه را له کرده به آبگوشت اضافه کرده تا لعاب دار و غلیظ شود،بعد در اواخر پخت سیب زمینی و لیموعمانی را ریخته گذاشته تا خوب پخته شود
@sofrebanovanbeheshti
صلوات بر امام حسن عسکری علیه السلام
آیتالله مشکینی:
مبادا روز شهادت یا ولادت امامی بگذرد و شما آن امام را زیارت نکنید.
🌸 میلاد باسعادت یازدهمین خورشید آسمان امامت و ولایت، امام حسن عسکری "علیهمالسلام" مبارک باد .
💠 قالَ الإمامُ الْحَسَنِ الْعَسْکَری (ع) : مَنْ تَواضَعَ فِی الدُّنْیا لاِخْوانِهِ فَهُوَ عِنْدَ اللهِ مِنْ الصِدّیقینَ، وَمِنْ شیعَهِ علی بْنِ أبی طالِب (علیه السلام) حَقّاً.
💠 امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود: هرکس در دنیا برای دوستان و هم نوعان خود فروتنی نماید، در پیشگاه خداوند در زُمره صِدّیقین و از شیعیان امام علی (علیه السلام) خواهد بود.
📚 «بحارالأنوار، ج. ۴۱، ص. ۵۵، ح. ۵»
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - شب میلاد امامی مهربونه - مهدی رسولی.mp3
3.42M
🌸 #میلاد_امام_حسن_عسکری(ع)
💐شب میلاد امامی مهربونه
💐بانی امشب خود صاحب زمونه
🎤 #مهدی_رسولی
👏 #سرود
👌بسیار زیبا
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر 📣📣📣📣📣 خبر📣📣📣♥️♥️
آموزش مجازی👏👏👏
سلام دوستان وقتتون بخیر
ان شاءالله امروز چهارم آذر ماه
به مناسبت میلاد امام حسن عسکری علیه السلام
#خانم_سعیدی_عزیزم( مامان صبا )
آموزش ((((کیک کنجدی ))))
را در گروه بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میکنن👩🍳🍩🍩🍩🍪🍪
امروز روز سه شنبه سر ساعت ۱۵🕒شروع میشه ✌️
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید عجله کنید که ساعت ۱۵ جا نمانید 😉🏃♀
توجه توجه 📣📣📣
در حین آموزش ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که در ساعت ۱۵🕒 تا۱۶🕓 بعد از ظهرامروز گروه باز میشه فقط برای آموزش آنلاین
و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷🌷🌷
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#نگهداری_قارچ_در_مدت_کوتاه
قارچ ها را از بسته بندی خارج کنید. چرا که قارچ ها درون بسته بندی آب جذب می کند و روند فاسد شدن آنها تسریع می شود.
قارچ ها را از بسته بندی خارج و روی آن را با یک حوله یا دستمال کاغذی بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.
قارچ ترکیبی یکپارچه است و اگر پایه آن کنده یا جدا شود زود خراب خواهد شد.
در اثر خیس کردن قارچ هم، ویتامین های محلول در آب آن خارج و بی ارزش خواهد شد.
اگر مجبورید قارچ را به مدت یکی دو روز نگهداری کنید، آن را در پاکتهای کاغذی بهداشتی قرار دهید. حداکثر زمان نگهداری قارچ در یخچال سه چهار روز است.
* تا زمانی که قصد مصرف یا پختن قارچ ها را ندارید از شستن قارچ خودداری کنید.
بهترین راه برای تازهماندن قارچ در یخچال، نگهداری آن در پاکتهای کاغذی مخصوص میوه، در یخچال میباشد.
* بهترین درجه یخچال برای نگهداری قارچ یک درجه سانتیگراد بالای صفر است .
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#گروه
#آشپـــزی_بانوان_بهشتی🍏🍎
وابسته به همین کانال😍
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
✅✅
اینم لینک گروه مون 👇👇👇
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
سفره بانـوان بهشتـی
خبر 📣📣📣📣📣 خبر📣📣📣♥️♥️ آموزش مجازی👏👏👏 سلام دوستان وقتتون بخیر ان شاءالله امروز چهارم آذر ماه به م
آموزش آنلاین شروع شد 👏👏👏
عجله کنید 🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀
#میکادو😋😍
نذری شهید سلیمانی عزیزم💔💔
#میکادو👇
ارد ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
کاکائو ۲ ق غذاخوری
روغن به اندازه لازم
کره به دلخواه
ارد نخودچی دوسوم پیمانه
پودر بادام ۳ ق غذاخوری
پودرهل نصف ق مرباخوری
اول ارد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه بعد ارد نخودچی رو اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه تفت میدیم وبعد از روی گاز بر میداریم
ارد روالک میکنیم دوباره روی گاز میگذاریم وروغن وکره رو اضافه میکنیم تا جایی که شل بشه
بعد (پودر بادام رو من خودم اضافه کردم توی دستور نبود همین طور ارد نخودچی رو ) کاکائو وپودر بادام وپودر هل رو اضافه میکنیم واز روی گاز برمیداریم وپودر قند رو اضافه میکنیم
البته میتونید پودر قند رو کمی بیشتر یا کمتر کنید بستگی به ذایقه خودتون داره وبعد هم میزنیم تا داغ هست باید روی نون میکادو بریزیم وروی اولین نون میریزیم با پشت قاشق صاف میکنیم بعد نون بعدی همینطور تا مایه تموم بشه
بعد که تمام شد یه دستمال روش میندازیم ویه چیز تقریبا سنگین میگذاریم روش
۱ ساعت بمونه وبعد برش میزنیم ومیتونید از شکلات اب شده برای تزیین روش استفاده کنید
#نکته
من پودربادام نزدم اردنخودچی روبیشترزدم
بادوبرابردستوردرست کردم
و10تاورق نان بستنی
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کُماج👇
اصل این کیک با شکر خیلی کم و در ظرف هایی مخصوص و زیر خاکستر پخته میشود! در ضمن پیمانه ی من لیوان فرانسوی دسته دار بود
۶ نفر
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه شکر
۳ عدد تخم مرغ
۲ پیمانه آرد
۳/۴ پیمانه شیر
۱/۲ پیمانه کشمش
۱ ق چ وانیل
۲ ق چ بیکینگ پور
۱/۲ ق غ خمیر مایه
۱/۲ ق چ زردچوبه
۲ ق چ گلاب
به میزان لازم
کنجد
خرما
گردو
زعفران
مراحل
۴۰ تا ۶۰ دقیقه
ابتدا روغن و شکر را با همزن میزنیم و سپس تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ شود و وانیل را بهش اضافه میکنیم! در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر و خمیر مایه را مخلوط و سه بار الک میکنیم! (البته میشود خمیر مایه جدا در شیر ولرم با کمی شکر مخلوط کرد و ۱۵ دقیقه بماند تا خوب عمل کند!)
خوب حالا گلاب و زعفران و زردچوبه را به شیر اضافه و مخلوط کنید! سپس مخلوط شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید! در آخر مخلوط آرد را کم کم به مایعمان اضافه کنید! البته یک الی دو قاشق از اردمان را نگه میداریم!
برای اینکه همه ی کشمش ها ته نشین نشوند با آرد باقیمانده مخلوط و سپس به مایع کیک اضافه میکنیم! در آخر هم گردو و خرما را اضافه میکنیم!
قالبمان را چرب میکنیم و کمی کنجد ته آن میپاشیم! و مایع را به آن اضافه میکنیم! در آخر بسته به دمای فر به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه کیک را میپزیم ! بعد از ۳۰ دقیقه با خلال کیک را تست میکنیم در صورت نیاز (اگر کیک به خلال دندون چسبید) ۵ الی ۱۰ دقیقه گریل را هم روشن میکنیم
@sofrebanovanbeheshti