❓ ۹:۹:۹ ۹/۹/۹۹
کره زمین در چرخش خود به سرعت به یک لحظه خاص تکرار نشدنی در قرن ۱۴ نزدیک میشود
🌄 امروز یکشنبه ۹، ماه ۹، سال ۹۹ ، در ساعت ۹ و ۹ دقیقه و ۹ ثانیه می توان هر کار خاطره انگیز و به یاد ماندنی انجام داد
💚 اما بهتر از طلب فریادرس و منجی عالم برای نجات تمام انسانها پیشنهاد دیگری دارید ؟
🌷 توصیه میکنیم هم اکنون که ساعت ۹ و ۹ دقیقه است لطفا همگی
🌹 ۹ مرتبه دعای فرج را همراه با ملیونها نفر دیگر، از منتظران بخوانید و نام خود را در صحیفه مشتاقان ظهور امام زمان علیه السلام ثبت کنید
☘️ حضرت مهدی ارواحنا فداه فرمودند : ✳️ أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِكَ فَرَجُكُم...و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که آن فرج شما است.
#اللهم_عجِّل_لِوَلیک_الفَرَج
@sofrebanovanbeheshti
#خیارشور👇
ترد وخوشمزه
آب ۱۰پیمانه
نمک دانه درشت ۳/۴ (سه چهارم)پیمانه
سرکه ۱پیمانه
سیر به مقدار لازم
ترخون به مقدار لازم
فلفل تند چند عدد
ابتدا به آب ونمک جوشیده نیاز داریم. آب ونمک را درقابلمه باهم مخلوط کرده ومیزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.سرکه رو اضافه میکنیم وهم میزنیم.میگذاریم کنار تا سرد بشه.
خیارهای ترد ومناسب خیار شور رو تمیز میشوییم وکنار میگذاریم تاکاملا آبش خشک بشه.یا با پارچه ای کاملا خشکشون میکنیم.به هر کدوم از خیارها باخلال دندون یه سوراخ ایجاد میکنیم طوری که از این طرف که زدیم از طرف دیگه بیرون بیاد.این کار برای جلوگیری از پوک شدن خیار شوره.درظرف مورد نظر مقداری ترخون وسیرویه دونه فلفل میزاریم ومقداری خیار.واین کار رو تکرار میکنیم تاظرف پر بشه
روی خیارها مقداری ترخون وسیر وفلفل میگذاریم .ودرآخر آب وسرکه ونمکی که آماده کردیم رو میریزیم روی خیارها تاظرف کاملا پر بشه وروی خیارها رو بگیره.به اطراف ظرف چند بار ضربه میزنیم تاحبابهای اون خارج بشه.درظرف رو محکم میبندیم ودرجای خنک برای چندروز قرار میدیم تاتغییر رنگ بدن خیارها بعد به یخچال منتقل میکنیم.بعد از ۱هفته الی ده روز خیار شور ترد وخوشمزه ما آماده میشه.این خیار بسیار ترده وخوش نمک ومثل بیرونیا شور نیست.نکته مهم 🔴اگه جایی که خیار سور رو نگه داری میکنید خنکه نیازی به گذاشتن توی یخچال نیست .ولی زمانی که در ظرفو باز کردید دریخچال بزارین.واگه بعد تغیر رنگ خیارها اونو تویخچال گذاشتید مدت زمان بیشتری لازمه تا آماده بشه.🔴برای ظرفی که درعکس میبینید من ۱۰تادونه نخودخام ریز داشتم که داخل ظرف ریختم تا باعث تردی خیار شور بشه واز پوک شدنش جلوگیری کنه.
🔴از خیار های ریز وقلمی مخصوص خیارشور استفاده کنید.یا خیارها ی ترد وبدون لک وزدگی مخصوص خیارشور.درغیر این صورت خیار شور شما نرم شده وکپک میزند
🔴درمورد ظرف خیارشور بهتره از ظرفهایی استفاده کنید که دهانه تنگتری دارند ودرشون کاملا کیپ ومحکم میشه ومطمئنید که هوا نمیکشه.درغیر این صورت باز خیار شورها نرم میشن وکپک میزنن.
🔴تر خون وسیر وفلفل ونخود باید کاملا تمیز وخشک بدون قطره ای آب باشن
🔴من وقتی خیار شورها آماده شدن ظرفو با چاقو بریدم وخیار شور ها روبه ظرف دیگه ای منتقل کردم وتاروی خیار ها رو از همون آب خودش پر کردم.ودر یخچال گذاشتم.که همون ظرف هم باید درش کیپ ومحکم باشه .
🔴برای جلوگیری از کپک زدن خیار شور ابتدا نوع خیارانتخابی مهمه.بعد شسته شدن نباید قطره ای آب داشته باشه.بعد نمک که باید دونه درشت باشه.نمک دریایی.هیچ وقت از نمک ید دار استفاده نکنید.بعد ظرف خیارشور که تمیز وخشک باشه ودرش کیپ ومحکم مثل بطریهای نوشابه و...بعد محل نگهداری خیار شور که باید خنک باشه حتما .جلوی نور آفتاب نگذارین اصلا.از قاشق پلاستیکی تمیز وخشک برای برداشتن ترشی وخیار شور استفاده کنید ودست رو دخالت ندید.اگه این نکات ساده رو رعایت کنید یه خیار شور ترد و خوشمزه خواهید داشت.ان شالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای فرج امام زمان دعا کنید🙏
💞مامان صبا
کلیپ میزان تردی خیارشور در پست بعد😍👇👌
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه از اندازه و تردی خیارشور
قبل از اینکه به خیار شور تبدیل بشه به همین تردی بود.پس نوع خیار خیلی مهمه👌
@sofrebanovanbeheshti
#احکام_آشپزی_روزانه
#قسمت_اول
✍به قلم خانم زینب آذریان
برادر و خواهر شیطان😱😱 در آشپزخانه
اسراف نکردن، درست مصرف کردن است
بعضیها فکر میکنند خدا اسراف کردن را #حرام کرده تا نعمت کم نیاید در حالی که یکی از مهمترین نقشهای اسراف نکردن، قدر دانستن نعمتها است
قرار است بیتفاوت نباشیم و چشم بر خرده نان هم نبندیم🥖🥖🥐🥐🍞
حتی وقتی خرده نان را میتوانید برای پرندگان و باغچه بریزید، نباید به زباله تبدیل کنید
اسراف کاران برادران و خواهران #شیطان😱😱 میشوند اسراف نکردن، هنری از هنرهای کدبانوی مسلمان است😌😌🧕🧕🧕😍 برخی خانمها روشهایی بسیار نوآورانه👩🍳👩🍳 برای جلوگیری از اسراف پیدا مینمایند
برای مثال، پوست برخی میوهها🍋🍋🍊🍊🍎🍎🍆🍆 را برای درست کردن برخی خوراکیها استفاده میکنند یا میوههای بیمزه و کال را مربا میکنند و یا آب گرفته و با شکر زدن یاعسل🍯🍯 به آن، شربتی🍷🥃🥤 خوشمزه درست میکنند
یکی دیگر از جلوههای اسراف این است که با نعمتهای خوش بو🥕🥕🥦🥦🍋🍋🥗🥗🍚 و خوشمزه چیزی درست کنیم که کسی رغبت خوردنش را نداشته باشد😷😷🤧😁 و نعمت خدا حیف شود حفظ کیفیت غذا هنگام پخت و پز، خودش قسمتی از «هنر اسراف نکردن» #آشپز_مسلمان است.
یاتبدیل سیبهای🍎🍎🍏🍏 نیمخورده به چای سیب
خرده نانهای خشک🥐🥐🥖🥖 ارد سوخاری
ریختن اب برنج وماکارونی🍚🍚🍝🍝 و ابی که برای ابپز کردن مواد استفاده میکنیم پای گلدون 🚿🚿🌿🌿☘☘🍀🍀🌳یا ازاب برنج درغذاهایی مثل سوپ و آش و...
ادامه دارد......
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من میخوام سرکه درست کنم تو این شیشه اینقدر انگور ریختم کافیه ؟؟یا کمترش کنم ؟؟منظورم اینکه بعد سرکه شدن اب میندازه بیشترش از شیشه بیرون نریزه لطفا راهنمایی کنید
#پاسخ👇
پُرش کنید،خودش میاد پایین،انقدری سرکه نمیده که سر ریز بشه.
سرکه انگور قلق شرعی داره،چون باید دوسومش تخمیر بشه.باید حتما چهل روز صبر کنید تا پاک بشه.ولی من سه چهار ماه میگذارم بمونه.
کلا هر سرکه بخوام بگذارم،اون میوه رو میشورم،میگذارم توی شیشه و لابه لای اون کمی نمک میریزم،اگه اصلا آب نداشته باشه،یه کم آب هم میریزم
@sofrebanovanbeheshti
☝️همین یک عکس!
➖و این یعنی خدا اگر بخواهد کسی را عزیز کند
با یک عکس هم کار خودش را میکند
◽️همان کاری که با یک عکس و با محسن حججی کرد
این بار با یک عکس و محسن فخری زاده میکند
▪️انگار همه محسن ها فقط یک قاب دارند
یکی در سوریه غریب و اسیر
یکی در تهران ناشناس و سر به زیر
یکی در مدینه کنار دست بسته امیر
مگر ما از محسن بن علی
فقط همان قاب پشت در خانه فاطمه را نداریم؟
◽️و مایی که نمی شناختیمت
و تو داشتی یک عمر برای ما خدمت می کردی
نه مصاحبه ای داری
نه عکس دیگری
▪️فقط چند ساعت است که با همین یک عکس افتاده ای سر زبان ها
😭 مرد حسابی!
همین یک عکس هم به دوربین نگاه نکردی
چشم هایت را چرا از ما گرفتی؟
نگفتی ما چطور از خجالت نشناختنت آب نشویم؟
➖مگر میشود این همه گمنامی و این همه خدمت
باور کنیم یا نکنیم
همه چیز در گمنامی است😔
#شهید_محسن_فخری_زاده
#مرگ_بر_اسرائیل
#انتقام_سخت
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
انواع شکلهای زیبا 😍
با
#ماسوره_حصیری
#ترفند_آشپزی 🍝
برای آزمایش پخته بودن ماکارونی یک قطعه آن را روی در قابلمه بزارید اگه به در قابلمه چسبید یعنی ماکارونی شما پخته است و آماده برای آبکش کردن 😋😋
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#قیمه_به👇
مثل قیمه های دیگه ست.فقط جای بادمجون یا سیب زمینی به داره.
گوشت گوسفندی و پیاز رو باهم تفت دادم و کمی آب مپریختم و گذاشتم باهم بپزن.بهتره لپه ها رو که قبلا چندساعت خیسوندیم توی دیگِ جدا با آب کم بار بگذاریم تا بپزه،بعد از پختِ گوشت به خورش اضافه میکنیم.به رو نگینی خرد کرده و به غذا اضافه میکنیم.
لیمو عمانی ها رو با چنگال سوراخ کردم و چند دقیقه جدا جوشوندم تا تلخیش بره وبعد به خورش اضافه کردم.
سرآخر کمی رو با کمی زعفران تفت دادم و توی خورش ریختم.
فوت کوزه گری یه قیمهء خوب،ریختن چند قطره گلاب و عرق هل و کمی پودر دارچین درآخر کار به خورش هست.
البته میشه جای پودر دارچین یک تکه چوب دارچین بگذارید و سرآخر بردارید یا جای عرق هل یکی دوتا دونه ی هل بندازید و سرآخر بردارید.
توی این فصل از مصرف به غافل نشید.😊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پنبه_ای_زعفرانی 👇
اگه تا حالا درست نکردید حتما درست کنید👌😋
کیک پنبه ای همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و بافتی بسیار نرم و پفی داره. میتونید حجم این کیک رو 2 یا 3 برابر کنید. برای تزیین کیک تولد عالیه.
مواد اولیه کیک پنبه ای
برای 4 نفر :👇
وانیل 1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
ماست کم چرب یا شیر 1 پیمانه
شکر سفید 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آرد شیرینی پزی 2 پیمانه
زعفران دم کرده 1/2 فنجان
تخم مرغ 🥚1 عدد(البته من دو تا استفاده کردم چون کوچیک بودن)
موز و گردو هم ریختم داخلش😉😉
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس روغن را اضافه کرده و با همزن بزنید.
حالا شیر را اضافه کرده هم می زنیم.
آرد و بیکینگ پودر را چند بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
زمانی که آرد را اضافه می کنید مواد را خیلی هم نزنید.
پخت روی گاز:ته قابلمه با سایز 19 کاغذ روغنی انداختم مواد کیک را میریزیم دم کنی میگذاریم و با شعله خیلی کم بعد از 45 دقیقه کیکمون آماده است.
برای پخت در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه. نکته اینکه فر را از قبل 15 دقیقه گرم میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🧐بیماریهایی که با انجیر قابل درمان هستند:
✅ روماتیسم :
برای التهاب ، دردهای #مفصلی و درمان روماتیسم،یک کف انجیر همراه # دوکف شنبلیله جوشانده و مصرف شود.
۴ مرحله یک روز در میان
✅ پوکی استخوان و فقر کلسیم :
جهت تقویت #استخوان ها و رشد نوجوانان روزی ۵ عدد انجیر میل کنند.
✅ ریزش مو: برای درمان #ریزش مو ، تقویت مو
✅ بواسیر و یبوست: برای مشکلات #روده ،مثل قولنج و یا #بواسیر و یا #چسبندگی روده و یبوست
✅ نقرس:
✅ زودانزالی: برای افزایش توان #آمیزش و رفع زودانزالی انجیر با شیر پخته شود و چند ساعت قبل نزدیکی میل شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti