#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🌀خوش عطر شدن خورشت قيمه👇🏻
چند دونه هل رو میکوبم و وسطای پخت وقتی تمام مواد با هم قاطی شدن بهش اضافه میکنم تا با باقی مواد بجوشه و عطرش خارج شه البته پوست هل رو نمیریزما فقط دونه های وسطش رو میکوبم
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#پف_پفی
یا
#مارشمالو_هندوانه_ای👇
#شب_یلدا
۱بسته ژله قرمز رو با نصف کمتر لیوان اب جوش مخلوط میکنیم میگذاریم روی بخار کتری تا خوب حل بشه بعد ۱ ق گلوکز اگر داشتید اضافه میکنی حل که شد برش میداریم وبا همزن خوب میزنیم تا مثل خامه پف کنه بعد ته ظرف رو کمی چرب میکنیم پودر نارگیل میپاشیم وموادو میریزیم توش صاف میکنیم میگذاریم یخچال
بعد یه ژله سبز رو به همین روش درست میکنیم میریزیم روی ژله قبلی صاف میکنیم دوباره ۲یا۳ ساعت میگذاریم یخچال تا خوب بگیره اگر عجله ندارید زمان بیشتری توی یخچال بزاریدوبعد به هر شکلی که دوست داشتید برش بزنید یا قالب بزنید
*من ژله الو ورا داشتم که بیرنگ بود خودم بهش رنگ اضاف کردم
*اگر گلوکز نداشتید میتونید عسل اضافه کنید یا کلا حذف کنید خیلی ضروری نیست
*اگر شیرینتر دوست داشتید همراه با ژله وابجوش شکر هم اضافه کنید ولی من بدون شکر درست کردم
*من از ۲تا ژله استفاده کردم برای هر رنگ چون تعداد بیشتر میخواستم ویه لیوان سر خالی اب جوش
نوش جان😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#دوشنبه_های_شهدایی
#دانشجو باتقوا به حکمت می رسد
✍آن زمان که حضرت امام به گورباچف گفت: من صدای شکستن استخوان کمونیسم را میشنوم، این حکمت ایشان را میرساند، ایشان صدایی را با هزاران کیلومتر فاصله از شوروی میشنید،
🔹اما گورباچف در دل مسند حکومت شوروی این صدا را نمیشنید و این معنای حکمت بوده که برگرفته از تقوای است و فقط مختص معصومان و اولیای الهی نیست حتی شما دانشجویان میتوانید اگر تقوا پیشه کنید به حکمت برسید.
📚شهید حاج قاسم سلیماني
۱۳۹۵/۱۲/۱۵در دانشگاه کرمان
#روز_دانشجو
#حوزه_علمیه #دفاع_مقدس #شهید_فخری_زاده #شهدای_هسته_ای
شادی روح شهدا صلوات 🌷
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😋😋😋
ویدئوصداداره لطفاگوش کنید
مواد لازم:
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.
ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.
مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.
میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.
قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.
از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید.
در صورت علاقه به طعم ماست های میوه ای شیرین، این پاستیل را درست کنید
#کلیپ_تصویری
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
👈 برای آنکه پنیر خوب کش بیاید قبل از این که پیتزا 🍕🍕را داخل فر بگذارید رویش کمی آب اسپری کنید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
🍀❤️😍
حالِ خوبت را به هیچکس گره نزن!
یاد بگیر بدونِ نیاز به دیگران؛
شاد باشی،
بخندی،
و امیدوار باشی...
باور کن؛
این مردم حوصله ی خودشان
را هم ندارند!
تو باید خودت؛
دلیلِ اتفاقاتِ خوبِ زندگی ات باشی!
سلاااااااام 👋👋👋
زندگیتون پرازحال خوب😌😌😌
@sofrebanovanbeheshti
#مربا_به
#مربای_به👇
۲کیلو به رو شستم وخورد کردم ریختم توی قابلمه مسی ۶تا۷ لیوان اب ریختم روش
نیم ساعت بعد که کمی به ها نرم شد حدود ۱کیلو و۲۰۰ گرم شکر بهش اضافه کردم البته به شیرین بود وچون ما خیلی شیرین دوست نداریم
از اندازه نرمال که ۲ کیلو شکر بود کمتر ریختم وحدود ۱۰،۱۵ تا از هسته های به رو هم ریختم توش ودرشم دمکنی گذاشتم حدود ۸ساعت با حرارت خیلی کم پخت له هم نشد خیلی خوشمزه وفوق العاده خوش رنگ وبعد هم نوش جان میکنیم
البته ما بعد از پخت تا هنوز تو یخچال نرفته نصفشو نوش جان کردیم😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_شیرموز👇
۳ق غذاخوری پودر ژلاتین را در نصف استکان آب حل کرده پف میکند و در روی بخار کتری بنماریش میکنیم بعد که خنک شد با۳لیوان شیر و یه بسته خامه صبحانه و ۶ق غذاخوری شکر و ۲عدد موز مخلوط کرده ودر قالب روی یک بسته ژله موزی را که از قبل درست کرده و ریخته بودم و نیم بند شد میریزیم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇