#بورانی_لبو👇
لبو روپختم بعد رنده کردم بعد هم نمک وپونه خشک وگلپر زدم بعد هم ماست وتمام☺️😋
#غذای_سبزیجاتی
#ترشِ_تره👇
سبزی محلی نداشتیم سبزی اش رومیپزیم ومیکوبیم که من ایندفعه فقط اسفناج داشتم سیررنده شده یاریزخردشده روسرخ میکنیم نمک وزردچوبه بعدتخم مرغ میزنیم خوب که سرخ شدسبزی رومیریزیم ومخلوط میکنیم البته نباید خیلی خشک باشه 😉سبزی له شده ابدارباشه😄کمی رب هم میزنن وکمی اردبرنج برای غلیظ شدنش
اب نارنج هم ترشی اصلیش هست نبود ابغوره😉ترشی رومیزون میکنید میگذاریدجابیافته
@sofrebanovanbeheshti
#ترش_واش_گیلانی
با
بلدرچین👇
بلدرچینها رو که یه دور توی آب جوشوندم و خونابه هاش رو ریختم،دوباره با ادویه و نمک و پیاز با آب کم بار میگذارم.بعد کمی سرخ میشه،بعد گوجه های خرد شده رو تفت میدم وبه سبزی ترش واش اضافه میکنم.این غذا معمولا با مرغ درست میشه،بادمجون سرخ شده هم کنارش میگذارن.
سبزی هاش هم؛ترش واش،گشنیز،نعنا،برگ چغندر و کمی جعفری هست.
اون سبزی خوردنها هم از باغچه ی خودمونه که حاصل زحمت مادرهمسرم هست. معمولا این فصل (پاییز)ما شلغم هم با غذا میخوریم.
@sofrebanovanbeheshti
﷽
وَ تَوَكَّلْ عَلَى اَللّٰهِ وَ
كَفىٰ بِاللّٰهِ وَكِيلاً
بر خدا توکل کن، و
خدا بس کارساز است.
سوره نساء آیه ۸۱
#خداجانم❣❣
صلی الله علیک یا اباعبدالله ❤️
•#منبر_مجازے📿
••اگر آدم جوانے اش را براے خدا صرف ڪند جوانے اش ابدے مے شود..
••خدایــ✨ـــا!
من از چیزهایے ڪھ دلم مے خواست؛
برایم جاذبھ داشت؛
بخاطر تو گذشتم
بخاطر تو نگاه نڪردم؛
بخاطر تو نگفتم؛
بخاطر تو از هواے خودم گذشتم،
بخاطر تـــ💚ــو ...
••و تعداد این" بخاطر تو"ها...
اگر زیاد بشود، آن وقت ممڪن است آدم بھ جایـے برسد ...
یا حتے نَمیرد
و
شھــ🌷ـید بشود ...
#حرفڪاربردۍ
شیـــخ رجبعلی خیاط🌼
تو برای خدا باش ، خدا و همه ملائکه اش برای تو خواهند بود. من کان لله ، کان الله له
سلااااام👋😍یکشنبه تون زهرایی💚 وعلوی💚🤲
«أللَّهُمَّ غَیِّر سوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِکْ»
خدایا حال بد ما رو به حال خوبِ خودت تغییر بده
#اللهم_الرزقنا_شهادت_فی_سبیلک
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه 🏡قلب تپنده ی منازل❤️ جهادگر عرصه زندگی 🏞🌞
غذا رو با عشق و به نیت نذری بپز
یک شنبہ: ناهار: مادر جانـ ؛ حضرت زهرا (درود خدا بر او باد )
شـام : غـریـب مدیـنہ ؛ امام مـجتبے (درود خدا بر او باد )
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی 🍜👩🍳👩🍳
برای غلیظ شدن سوپ جو میتوانید 2 قاشق سوپخوری آرد برنج یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید 😋
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بربری👇
۳ لیوان آرد سفید
خمیر مایه یک قاشق مربا خوری
نمک یک قاشق مربا خوری
شکر ۲ قاشق مربا خوری
شیر نصف فنجان
آب گرم ۱ لیوان (شاید بیشتر نیاز بشه)
برای روی نون :
کنجد
یک قاشق شیر و زرده تخم مرغ .
.
خمیر باید حتما یک ساعت استراحت کنه و اصلاحا به عمل بیاد ، فر باید از قبل داغ بشه ، ۱۰ دقیقه حرارت پایین و پنج دقیقه با حرارت بالا برای خوش رنگ شدن 💥 ممکنه تو فر های مختلف زمان متغیر باشه حواستون بهش باشه
#کلیپ_تصویری
#ترفند_آشپزی🥗👩🍳👩🍳
هنگام تهيه سالاد الويه👇🏻
🔸برای پخت مرغ داخل آب مرغ یک عدد پیاز بزرگ، فلفل دلمه و یک تیکه هویج بیندازید و کمی فلفل و مقدار خیلی کم زرد چوبه به آب مرغ اضافه کنید تا مرغ خوب بپزد و با این مواد بوی ضهم مرغ گرفته شود
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_خرمای_قالبی👇
بااستفاده از دستور در کلیپ بعد😍👇👌
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯🥀🕯🥀🕯🥀🕯
در سطح شهر بیرق و پرچم علم کنید
دارد عزای مادر مان می رسد ز راه
🏴#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti
May 11
#سوال👇
پنیر با ماست درست کنم یا سرکه؟؟؟
#پاسخ👇
برای تهیه پنیر بهترهست از ماست استفاده کرد..
برای هر کیلو شیر 4 قاشق ماست لازمه و 8 الی 15 دقیقه طول میکشه که شیر به اصطلاح ببره و تبدیل به پنیر بشه و در این مدت باید روی شعله اجاق و در حال جوشیدن باشه.
@sofrebanovanbeheshti