#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌🍚🌱
▫️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
▫️پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو🍋 کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
▫️موقعی که دمکن روی قابلمه است، یک تکه نان🍞 روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
▫️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥣 برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد
و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم🌾 همراه حبوبات خیس کنید
و با هم بپزیدش.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
4_5893053072686450799.mp3
5.27M
#سه_شنبه_های_مهدوی
💢 #وظایف_منتظران ۱۵
👈 برگرفته از کتاب ارزشمند مکیال المکارم
⭕️رعایت حقوق امام زمان (ع) و ادای آنها !
منظور از این حقوق چیست؟
#ابراهیم_افشاری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
🏴 اگر عباس ماه هاشمین است
🏴 هنرجوی امیر المومنین است
🏴 اگر اسطوره فخر و ادب شد
🏴 چو مامش حضرت ام البنین است
پیشاپیش وفات اسطوره ادب مادر حضرت اباالفضل العباس (علیه السلام) تسلیت باد.
#وفات_حضرت_ام_البنين
@sofrebanovanbeheshti
[WWW.FOTROS.IR]ma98111807.mp3
9.93M
◼️ #وفات_حضرت_ام_البنین
🎵 دیگه خواسته ای ندارم از خدا...
🔊 #واحد
🎤 #محمد_حسین_حدادیان
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خرمایی لقمه ای با خمیر جادویی
توضیحات در پست بعدی👇👇👇
@sofrebanovanbeheshti
دوستان این نان خرمایی ها خیلی سریع آماده میشه
برای پیچیدن هم خیلی زحمت نمیخواد
تو عکس مشخصه
یه مقداری از خمیر رو باز میکنید مواد خرمایی و یا هر چیز دیگه رو( شکر و دارچین هم خوشمزه میشه) میان خمیر قرار میدید و بعد تا میزنید و بعد توی سینی فر کنار هم قرار میدید وقتی همگی کنار هم خوابیدن بعد با کاردک برش میزنید چون اگه اول برش بزنید بعد دیگه راحت تو سینی فر جا نمیشه تو عکس این نظم و ترتیب به خاطر اینه که بعدا برش زدم 😉
آخر سر رومال که زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زعفران روش می مالید و داخل فر قرار میدید
#نان_خرمایی
#نان_خرمایی_لقمه_ای
#خمیرجادویی
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است
مواد میانی نان خرمایی 👇
نصف بسته خرمای کبکاب( چون طبع گرم داره و مناسب این فصل هست ) رو هسته هاشو گرفتم و دو قاشق کره حیوانی هم ریختم گذاشتم روی گاز چند دقیقه تو کره تفت میدیم وبا پشت قاشق له میکنیم
بعد از روی گاز بر میداریم وکمی دارچین و پودر هل و پودر گردو اضافه کردم
نوش جان
شمیم مهر 🌷
@sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
#شکلات_صبحانه👇
خونگی
مقوی وخوشمزه برا بچه ها
انواع مغز هرچی دوست دارین.
من از پسته وبادوم استفاده کردم
یه مشت پسته ویه مشت بادوم برشته کردم
بعد با یه لیوان شکر، من از شکر قهوه ای استفاده کردم.سه ق غذاخوری پودر کاکائو همه رو آسیاب کردم
وبعد بایه لیوان شیر. نصف لیوان روغن.
همه رو ریختم تو مخلوط کن.
اگه یه کم شکلات تخته ای هم داشتید بریزید توش مثل بیرونیا میشه.
نوش جان🌹
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اتریشی 👇
#تجربه
من کمی توی مقدار مواد دستور تغییرات دادم ، ارد سه لیوان ، تخم مرغ ۳ عدد، شیر یک لیوان لیوان ، روغن ۳/۴لیوان ، بیکینگ پودر ۳ق چ، شکر یک و نیم لیوان ، و طرز تهیه را دقیقا مثل دستور رفتم و توی قالب ۳۰ میان تهی چرب شده و آرد پاشی شده ، موادم را ریختم ، خیلی نرم و پوک و خوشمزه
آرد۳ لیوان
ماست۱ لیوان
تخم مرغ۵ عدد
دارچین۱ قاشق غذا خوری
شکر۲ لیوان سرخالی
روغن مایع۱ لیوان سرخالی
بیکینگ پودر۲ قاشق مربا خوری
سیب۲ عدد
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
رنده پوست پرتقال۱ قاشق مربا خوری
زرده و سفیده را از همجدا کرده.زرده ها را با وانیل و شکر زده تا کرمرنگ شود.روغنمایع رو اضافه کرده و هم زده
ماست و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و هم زده. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده.
سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا کف کند و از ظرف نریزد. سفیده ها را آهسته به خمیر کیک اضافه کرده.
سیب ها را پوست گرفته و نازکورقه کرده و داخل دارچین غلتانده. کاکائو رو در کمی آبجوش حل کرده. از مایه کیک به اندازه ۴ ق غذاخوری برداشته و با کاکائو مخلوط کرده.
قالب گرد را چرب کرده و کاغذ انداخته و نیمی از مایه کیک را داخل قالب ریخته. روی آن مایه کاکائویی ریخته و سیب ها را روی خمیر چیده.
باقی مایه کیک را ریخته.
کیک را بمدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پخته شود. پس از اینکه کیک سرد شد روی آن را با عسل که کمی با آبجوش رقیق کرده ایم ( از شهد یا شربت آلبالو یا پرتقال هم میتوان استفاده کرد)با برس
@sofrebanovanbeheshti